eşim benden habersiz arabayı satabilir mi ?

kesinlikle ben esyalarımı alayım ister satsın ister annesini oturtsun. ama nasıl alabilirim annesi varsa zorluk cıkartırsa polisle mi gitmeliyim esyalarımı almak için
eğer vermeme ihtimalleri varsa polisle git.

arabanın tüm giderini sen ödediysen eşine pay düşmüyor diye biliyorum.
çünkü mal paylaşımında dikkate alınan, tarafların mala mülke sağladığı katkı.
yani eşin ben de araba için 1000 tl harcadım der ve ispat ederse o 1000 tl lik hakkını alabiliyor

yani ben böyle biliyorum. yine de bir avukata danışın.

1 tl si bile yok. tesekkür ederim yardımlarınız için

Barışma ihtimali yok mu? Öfkeyle söylemiş olabilir. Sizin adınıza olan arabayı nasıl satacakmış?

1 tl si bile yok. tesekkür ederim yardımlarınız için
zaten satsa bile araç senin adına, vekalet vermediysen satamaz.
diyelim ki vekalet var ve sattı.
mal kaçırma şikayetiyle dava açarsanız iptal ediliyor satış.

Hayır, arabanın toplam değerine ortak falan değil çünkü araba yeni alınmış. 15 gün içinde araba taksidi için atıyorum 2,000 TL ödenmiş olsun. Eşinizin hak iddia edebileceği kısmı bunun yarısı, yani eşiniz maksimum 1,000 TL isteyebilir. Eğer arabanın tüm borcu ödenmiş olsaydı, ödenen paranın yarısını yani arabanın yarısını talep edebilirdi.

Bir üye vardı, bu konuları iyi biliyordu. Sanırım GelenKutusu O da yazar belki.

Ayrıca, daha borcu ödenmemiş arabayı nasıl satacak? Banka izin vermez ki. Önce arabanın üzerindeki bütün borçların (kredi, vergi, trafik cezaları vs) ödenmesi lazım.

Eşyalarınız için de gidip karakola dilekçe verin. Eşyalarınızı polis eşliğinde alırsınız.

Tabi ki satamaz.

Polise kayıp basvurusunda bulunun

Kredi ile alınan araba-ev satılabiliyor satıp bankaya olan borç ödenir.

Araç ruhsatı sizin üzerineyse satamaz
siz onun haberi olmadan satabilirsiniz ki altınlarınızla aldığınız için zaten hak da idda edemez merak etmeyin arabanın yarısı benim derken evlendikten sonra aldığınız yarısı benim diye ahkam kesiyordur
yalnız evlenmeden önce alınan ev için siz bi şey yapamazsınız

ben kredi cektim takılarımı bozdurdum hepsini hesabıma attım. satan kişiye bile parayı internet bankacılığından gonderdım daha ılk taksıdını bile odemedım. esyalarımı almak ıstıyorum umarım polis eslıgınde de olsa alırım

evet evi istediği gibi yapsın ama esyalarımla kaynanamı oturtacakmış .

Boşandıktan sonra satarsanız yarısı onun oluyor. Ama şimdi haberi olmadan satarsanız sıkıntı olmaz. Satın kurtulun aracı. Çalıntı ihbarında bulunun araçla ilgili paşa paşa getirsin aracını.

şimdi baska bir sehre gitti. benim bulunduğum sehir de de basvursam polise olur mu? bir de ne diyeyim arabamı kaçır mı diyeyim.
Arabamı kaçırdı vs diyin sonuçta sizi üzerinize kendi bulunduğun şehirden de başvuru yapabilirsin yakaladıklarında bağlanır araba.Eşyalar için de yine polisle git alırsın.

çalıntı diye başvursam ben eşiyim falan derse yine de ihbar yerine geçer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…