- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi benmesela01
-
eğer vermeme ihtimalleri varsa polisle git.kesinlikle ben esyalarımı alayım ister satsın ister annesini oturtsun. ama nasıl alabilirim annesi varsa zorluk cıkartırsa polisle mi gitmeliyim esyalarımı almak için
eğer vermeme ihtimalleri varsa polisle git.
arabanın tüm giderini sen ödediysen eşine pay düşmüyor diye biliyorum.
çünkü mal paylaşımında dikkate alınan, tarafların mala mülke sağladığı katkı.
yani eşin ben de araba için 1000 tl harcadım der ve ispat ederse o 1000 tl lik hakkını alabiliyor
yani ben böyle biliyorum. yine de bir avukata danışın.
Barışma ihtimali yok mu? Öfkeyle söylemiş olabilir. Sizin adınıza olan arabayı nasıl satacakmış?
zaten satsa bile araç senin adına, vekalet vermediysen satamaz.1 tl si bile yok. tesekkür ederim yardımlarınız için
zaten satsa bile araç senin adına, vekalet vermediysen satamaz.
diyelim ki vekalet var ve sattı.
mal kaçırma şikayetiyle dava açarsanız iptal ediliyor satış.
Bir avukatla görüşme şansınız yok mu? Araba için çalıntı ihbarı yapsanız mı acaba?bi bilsem bir de yarı yarıya benim araba diyor. esyalarını toplayıp gidiyor. adam olsa sadece ceketini alır gider.
Olay ne ki bu kadar büyüdü? Çoluk çocuk var mı?bi bilsem bir de yarı yarıya benim araba diyor. esyalarını toplayıp gidiyor. adam olsa sadece ceketini alır gider.
Bir avukatla görüşme şansınız yok mu? Araba için çalıntı ihbarı yapsanız mı acaba?
Tabi ki satamaz.hanımlar merhaba daha öncede takip ediyodum yazmak istedim. 15 gün kadar önce bir araba almıştık. krediyi ben çekmiştim ayrıca takılarımı bozdurmustum. arabanın bütün parası benden çıktı bütün alım satım işlemlerini de kendi hesabımın internet bankacılığından yaptım. eşim bu arabaya 1 lira bile vermedi anlayacağınız. araba benim üstüme. eşim benden habersiz bu arabayı satabilir mi ? ( kavga ettik ve çıktı gitti arabayı da alıp, şimdi satıcam diyor) .ayrıca evlenmeden önce bi evi vardı kendisine ait. o evi de satıp annemi oturtacağım diyor içinde benim eşyalarım varken. böyle bi şey yapabilir mi ? şoktayım boşanma davası açıcam. lütfen haklarım hakkında yapabileceklerimi yazar mısınız ?
Kredi ile alınan araba-ev satılabiliyor satıp bankaya olan borç ödenir.Hayır, araba ortak falan değil. Evlilik sonrası alınsa da ortak olmaz. Çünkü yeni alınmış. 15 gün içinde araba taksidi için atıyorum 2,000 TL ödenmiş olsun. Eşinizin hak iddia edebileceği kısmı bunun yarısı, yani eşiniz maksimum 1,000 TL isteyebilir. Eğer arabanın tüm borcu ödenmiş olsaydı, ödenen paranın yarısını yani arabanın yarısını talep edebilirdi.
Bir üye vardı, bu konuları iyi biliyordu. SanırımGelenKutusu O da yazar belki.
Ayrıca, daha borcu ödenmemiş arabayı nasıl satacak? Banka izin vermez ki. Önce arabanın üzerindeki bütün borçların (kredi, vergi, trafik cezaları vs) ödenmesi lazım.
Eşyalarınız için de gidip karakola dilekçe verin. Eşyalarınızı polis eşliğinde alırsınız.
Hayır, araba ortak falan değil. Evlilik sonrası alınsa da ortak olmaz. Çünkü yeni alınmış. 15 gün içinde araba taksidi için atıyorum 2,000 TL ödenmiş olsun. Eşinizin hak iddia edebileceği kısmı bunun yarısı, yani eşiniz maksimum 1,000 TL isteyebilir. Eğer arabanın tüm borcu ödenmiş olsaydı, ödenen paranın yarısını yani arabanın yarısını talep edebilirdi.
Bir üye vardı, bu konuları iyi biliyordu. SanırımGelenKutusu O da yazar belki.
Ayrıca, daha borcu ödenmemiş arabayı nasıl satacak? Banka izin vermez ki. Önce arabanın üzerindeki bütün borçların (kredi, vergi, trafik cezaları vs) ödenmesi lazım.
Eşyalarınız için de gidip karakola dilekçe verin. Eşyalarınızı polis eşliğinde alırsınız.
Polise gidin şikayet edin çevirme anında vs bağlarlar arabayı.hiç bilemiyorum suç duyurusunda bulunsam mı diye dusundum. avukat şimdi ücret ister hiç param yok maalesef
Araç ruhsatı sizin üzerineyse satamaz
siz onun haberi olmadan satabilirsiniz ki altınlarınızla aldığınız için zaten hak da idda edemez merak etmeyin arabanın yarısı benim derken evlendikten sonra aldığınız yarısı benim diye ahkam kesiyordur
yalnız evlenmeden önce alınan ev için siz bi şey yapamazsınız
Polise gidin şikayet edin çevirme anında vs bağlarlar arabayı.
Arabamı kaçırdı vs diyin sonuçta sizi üzerinize kendi bulunduğun şehirden de başvuru yapabilirsin yakaladıklarında bağlanır araba.Eşyalar için de yine polisle git alırsın.şimdi baska bir sehre gitti. benim bulunduğum sehir de de basvursam polise olur mu? bir de ne diyeyim arabamı kaçır mı diyeyim.
Boşandıktan sonra satarsanız yarısı onun oluyor. Ama şimdi haberi olmadan satarsanız sıkıntı olmaz. Satın kurtulun aracı. Çalıntı ihbarında bulunun araçla ilgili paşa paşa getirsin aracını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?