Eşim benden habersiz bir kredi daha çekiyor Offf !

Bizim burda süt 2₺,domates 2₺,taze fasulye 3 ₺ :)))
Siz eşinizle çocuk hakkında kararları kendiniz Alıp Ücret kısmını mı söylüyorsunuz eşinize sadece ? Beraber karar verilip eşim de onay verseydi ta zamanında o zaman haksız olurdu eşim.
Benle evlendiği için borç yapsaydı da borcum var veremiyorum deseydi amenna,ama yok kadının zamanında aldığı ve üzerinde oturduğu eşyaların borcunu ödüyor.çektikleri ev kredisini ödüyor.Paşa paşa beklesin bitmesini bir zahmet.napsın adam CİNNET MI GETİRSİN ? Anne çocuğu etkilemesin dava açsın alabiliyorsa alsın neden öyle yapmıyo ? Çünkü mahkeme onaylamaz,biliyor .Bazı can Alıcı sorularımı neden cevaplamıyorsanız ?

Onun da yeniden düzen kurmaya Hakkı vardı.Kadın boşanırken gün borcu eşimin üzerine yıkmasaydı böyle Şeyler olmayacaktı
Eşiniz kabul etmeyecekti öyleyse onları ödemeyi. Zorla kimse kimseye borç ödetemez.

Siz çocuğunuzu özel okula göndermek istemeyebilirsiniz ama o kadın göndermek istiyor. Bu konuda kendi görüşlerinizi dayatamazsınız kimseye. Eşiniz o okulun eğitimini beğenmiyorsa daha iyisini bulup söyler çocuğun annesine bu okulda şu öğretmenin eğitimi daha iyiymiş buraya alalım der. O şekilde orta yol bulunur. Direkt devlet okullarının eğitimi iyi diye bir genelleme yapılamaz.

4- mahkemeler 1/3unu istiyor. Daha yeni esimin kuzeni dava acti, hakimin takdiri 2500 lira maas uzerinden 1/3u oraninda nafaka oldu.
5-esinize tembih edin, bir egitimci olarak benden daha iyi bilmelisiniz ki ozel okula giden cocuga seni devlet okuluna verelim demek travma sebebidir. Oyle seyler soylemesin cocuga..yazik gunah
6-anne her meramini mahkeme ile cozmeye kalkarsa vakit cok gec olur. Ayrica annenin haksiz oldugu konularda da misilleme yapmamaniz babalik vazifesidir.esinize iletiniz
7- mahkeme zaten okey verir esinizin maasi uzerinden hacizle alir. Siz bunlari yasayacaginizi dusunmemis olamazsiniz, 3 bin lira maasli koca,cocugu var. 3 binle size mi bakacak,cocuguna mi,evine mi,borclarina mi yani. Ben 34 yasindayim bunlari biliyorum siz de dusunmeli ona gore kurmaliydiniz hayatinizi.

Hem biliyors musunuz,eşim çocuğun yıl sonu etkinliklerine
hem eşim çocuğun okul etkinliklerinde izlemeye gitmek istiyor kabul edilmiyor.Eşim her akşam arar çocuğun teli kapalı olur,baban seni arar açık tut denmiyor.varsa yoksa " para babası " ! Böyle davranmasa belki eşim daha ılımlı olacdk.ekstra masraflarını karşılıyor kendi Yırtık çoraplar gezerken

Anne çocuğu doldururken de yazık günah !!tarafsız olur musunuz birazcık,anneye toz kondurmadığınızdan sizi duymuyorum ben ,Taraflı çünkü yorumlarınız

Ben şikayetçi Değilim zaten eşim ödeyemiyor napayım ben mi ödeyeyim bu mudur istediğiniz acaba !
Boşandı diye ölsün bu baba !

Iyi iste ucuzmus sizin oralar,siz evinize daha kolay bakarsiniz boylece. Ben cocuga alinacak hic bir seyi esime sormam. Ayakkabi alinacak mont alinacak napayim esimi mi gotureyim ceke ceke? Adamin cinnet getirmesine gerek yok. Evin kredisi konusunda odeme yapmak zor geliyorduysa caresi vardi,bu yolu secmemesi esinizin problemi. Anne zaten dava acacaktir,ben cevapladim kendi fikrime gore sorularinizi. Nafaka 700 lira az bence. 700 lirayi anne size versin siz bakin cocuga? Keske oyle yapsa o zaman anlardiniz bazi seyleri. Su a n cocugunuz yok ,oldugu zaman goreceksiniz masraflari. Benim oglum 2 yasinda,en basit hastaligi bize 250 liraya mal oluyor. Neyse siz yasayin siz gorun.

Edit;imla

Esiniz okul etkinliginde istenmiyorsa oturup anne ile konussun, konusmaktan zarar gelmez ki. Anlatsin derdini. Veya gorusturulmesine engel olunuyorsa dava da acabilir son care olarak. Velayetini isteyebilir. Bunlar babanin en dogal haklari neticede.

Baba anne ile görüştürülmüyor arada diğer eş köprü görevi Görüyor.Eşime fikrini soran olmuyor.Ya arkadaş ben kredi mi çekmiş acaba nasıl açsam bu konuyu diyorum konu oldu özel okul !!! Bu konudan gidenlere cevap vermeyeceğim artık ayni şeyleri yazmaktan sıkıldım

Ben şikayetçi Değilim zaten eşim ödeyemiyor napayım ben mi ödeyeyim bu mudur istediğiniz acaba !
Boşandı diye ölsün bu baba !
Yoo siz odeyin demiyorum ki. Evin kredisi agir geliyorsa ev kimin uzerine? Satilip kredi kapatilir,kalan para da eski esler arasinda ikiye bolunur. Bu careyi kabul edip etmemek esinizin elinde. Hicbir mahkeme bu cozume hayir demez. Bence esiniz kendisi odemek icin cabalamak istiyor,cinnet falan getirmez de olmez de endiseniz yersiz.

Ben bahsettiginiz seylerin yasandigi bir ailede buyudum, hic boyle sorunlar gormedim. Anam babam ogretmendi, babamin benden once iki kizi daha vardi ikisine de annem bakti maddi manevi. Bir gun boyle dertler cekmedik, siz de cekmek istemiyorduysaniz keske bosanmis bir beyefendiyle hayatinizi birlestirmeseydiniz.

Esiniz okul etkinliginde istenmiyorsa oturup anne ile konussun, konusmaktan zarar gelmez ki. Anlatsin derdini. Veya gorusturulmesine engel olunuyorsa dava da acabilir son care olarak. Velayetini isteyebilir. Bunlar babanin en dogal haklari neticede.
zaten en sın gelişinde "baba sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 19.30 da geliyorum .yemek ye ders yap derken saat oluyor 21.00 sobra da yat diyorlar.Benimle ilgilenmiyor kimse " Demiş.eşim de Demiş ki istersen yanımıza gelebilirsin tercih Şen'in .ve kopmuş kıyametler ..ertesi gün eşim aradığında çocuk :" baba sen beni istediğin için değil nafaka ödememek için dedin onu .Dava açsan bile ben bebeklik bakıcımı çağırırım psikoloğumu çağırırım Şahit tutarım.Onlar da beni istemediğini söylerler.gelmem " Demiş.ve suratına kapatmış .o gün bugün ses yok.Şimdi bunlar normal mi ? Eşim diyor ki kesinlikle bi yerden okutuldu bu lar çocuğa .çocuğun kuramayacağı Cümleler konuşmuş tüm Anayasa'yı biliyormuş gibi .yani anne çocuğu almasın diye de örgütlüyor,buyrun

O ev boşanmadan önce Satılmış 30 bin zararına .
Dediğim gibi ben eşimden memnunum ,evliliğimiz oturuyor.pişman filan Değilim.zaten bunların haberini aldığı için bozmaya çalıştığını düşünüyorum.Kendisi yeni bebek doğurdu,bakıcı tuttu.araba Aldı,lüks semte yerleşti..eeee tabi bunların da faturasını birine yüklemek Lazım.şimdiki Kocası belki istemiyor çocuğu nafaka artırma fikri belkide ona ait

Bu adam doktor değil,bu adam 15 bin kazanmıyor.kimse bu adama acımıyor.bildiğin memur maaşıyla borç ödemeye çalışıyor.Borcu varsa var,nafaka artırsın naparsa yapsın mantığı hiç hoş değil.Ayrıca eve de iki yıl doluncaya kadar destek oluyorum zaten,borç ödesin diye dokunmuyorum kendisine.Hediye adi Altın'da Kıyafet ihtiyaçlarını bile alıyorum.Eski eş,sürünsün istiyor ama hayır ben varken sürünmeyecek ! Zaten şu an çocukla irtibatın kopartılma sebebi "madem evde seninle ilgilenen yok, yanımızda kalabilirsin"Demiş olması.ve dediğim gibi ben şikayetçi Değilim ,ayrıca konum da nafaka ,özel okul ,borçlar da değildi.sixler saptırdınız
Neyse ben Boşa yazıyorum dünya kadar dil de döksem anne tarafındasınız iyi günler size

Hanımlar biliyorum."Olur da eşim de beni terk ederse başkasıyla evlenirse "mantığıyla bakıyorsunuz olaya.Bakış açınıza göre yorum yapıyorsunuz.Tarafsıx olmanızı beklerdim,bu bir.
Ikincisi de konumuz saptı yine ..eşim kredi mi çekiyor ,ne amaçla çekiyor,icralık mi olacak yoksa ? Sorularıyla gelmiştim.Buna cevap veren beş parmağı geçmez.Neyse anlayarak yazan o beş parmağı oluşturan Arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Kazen konumu mesaja kapatabilir misiniz derdim ufalacak yerde büyüdü Mune

Bence boşuna nefes tüketiyorsunuz ,çünkü burada bazı yıkılamayan gerçekler var ve ne yaparsanız yapın o düşünceleri yıkamazsınız .
Konunuza gelince ben sizi fazlasıyla haklı buldum .kredi çekmemesi konusunda konuya başka yerden girip isteklerinizi söyleyebilirsiniz .gelir gider ve nafaka konusunda da anne baba üzerine düşeni yapar ,tek tarafın diretmesi ile olmaz (anne özel okulu tercih etti diye baba bunu kabul etmek zorunda değildir)

Habersiz is beceren kocadan hayir gelmez..

Evet çok doğru,yıkılmıyor.Herkes kendi penceresinden bakıyor,Tarafsıx olmak adil olmak herkese nasip olmuyor malesef.Damdan düşeni damdan düşen anlar diyorum.
Teline bi daha bakmak istiyorum.O banka ile ilgili bişey bulursam sen yokken banka aradı hayırdır kredi filan çekmiyorsun dimi dicem .Derdim var portalında dert açmayacağım artık.Derdimi büyütüyorlar.
Tşk ler bu arada.

Son düzenleme:
Habersiz is beceren kocadan hayir gelmez..
Kötü düşünmeden onun adına empati yapmak istiyorum ben.Sen borç yönetemiyorsun diye kızmıştım ona bir gün.Belkide utanıyordur söylemeye.kredi çekti mi onu da bilmiyorum sonuç ne oldu bilmiyorum Telini ele geçiremedim daha

Cocugu almak isteyen hakkini mahkemede arayabilir. Mahkemede cocugun da fikrini soruyorlar,benim de aklima ilk gelen nafaka vermemek icin istenmesi oluyor,toplumun genelinde boyle bu. Okutmustur annesi bir sey diyemem yaninda yasamiyoruz sonucta

Herseyi berbat edince mecbur haber verecek ama dimi. Kari koca arasinda gizli isler olmamalidir bence. Sizde calisiyormussunuz. Siz calismiyor olsaniz neyse. Size danismasi gerektigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…