eşim benden kaçıyor resmen

battaniyem kareli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
91
72
3
31
merhaba hanımlar
konuya nasıl girsem bilmiyorum forum sitelerine de baktım bu tür bir konu göremedim yüzden yazmaya karar verdim
başlıktaki gibi eşim benden kaçıyor cinsel birliktelik yaşamamak için akla karayı seçiyor etkilenmiyor
aslında kimseden etkilenmiyor ve 3 yıldır bu sorun var hep benim zorumla oldu yada o sırf ben laf saynıyım dıye birlikte oldu
dün kendi aynen şunları söyledi cinsellik benim için hiç ilgi çekici değil 5 yıl olmasa aklıma gelmiyor dedi hiçbir insan türüne o yönden ilgim yok dedi
terapi de aldık ama yok olmuyor hatta urolojiye muayene oldu sorun yok ama adam resmen kaçıyor
tiksiniyormusun dedim hayır sadece istemiyorum diyor
nrmal hayatta her dediğimi yapar ev işi yapar eşek gibi çalışıyor ama yatak odası onun için resmen işkence sanki ne yapayım hiç bilmiyorum varmı bu durum da olna ne yaptınz

Hayatında başka birinin olmadığından emin misiniz?

Eğer eminseniz geçmiş olsun zira yapacak pek bişey kalmamış.Destek aldığınız halde düzelme yoksa başka ne yapılabilir ki?!
sabah iş akşam ev hiç bensiz dışarı hayatı yok yapmadığım şey de kalmadı burdan okuyup kırmızı bile giydim

merhaba hanımlar
konuya nasıl girsem bilmiyorum forum sitelerine de baktım bu tür bir konu göremedim yüzden yazmaya karar verdim
başlıktaki gibi eşim benden kaçıyor cinsel birliktelik yaşamamak için akla karayı seçiyor etkilenmiyor
aslında kimseden etkilenmiyor ve 3 yıldır bu sorun var hep benim zorumla oldu yada o sırf ben laf saynıyım dıye birlikte oldu
dün kendi aynen şunları söyledi cinsellik benim için hiç ilgi çekici değil 5 yıl olmasa aklıma gelmiyor dedi hiçbir insan türüne o yönden ilgim yok dedi
terapi de aldık ama yok olmuyor hatta urolojiye muayene oldu sorun yok ama adam resmen kaçıyor
tiksiniyormusun dedim hayır sadece istemiyorum diyor
nrmal hayatta her dediğimi yapar ev işi yapar eşek gibi çalışıyor ama yatak odası onun için resmen işkence sanki ne yapayım hiç bilmiyorum varmı bu durum da olna ne yaptınz
battaniyem kareli değişik bir kullanıcı adıymış.herşeyi yapmışsınız ne diyelimki.

Zaten kocan söylemiş nedenini başka birşey demeye gerek yok da yalniz sen eşinin hemcinslerine karşı bir ilgisini sezdin mi?
Belki hemcinslerinden hoslanıyordur ve kimseye ilgim yok diye üzerini kapatıyodur.ya da kocanin gerçekten cinsellik ile işi yok

Zaten kocan söylemiş nedenini başka birşey demeye gerek yok da yalniz sen eşinin hemcinslerine karşı bir ilgisini sezdin mi?
Belki hemcinslerinden hoslanıyordur ve kimseye ilgim yok diye üzerini kapatıyodur.ya da kocanin gerçekten cinsellik ile işi yok
sordum yumuşatark sordum hatta
bak hayatım olabilir hormonal bir bozukluk olur erkeklere mi ilgin var var tedevisi kolay dedim fln ama yok dedi ben kimseye ilgi duymuyorum dedi

Çocukken istismara uğramış olabilir mi?
olamaz çünkü kvdem bikere şunu demişti bu vakıftaki ensar vakfına yorum yaparken
ben oğullarıma beyaz çamaşır giydirirdim hep ve bakardım kan fln varmı diye demişti çalışan anne olduğu için hergün bakarmış sorar ilgilenirmiş

Fizyolojik bir sorun yoksa geriye tek ihtimal psikolojik olmasıdır. Evliliğinizde cinsellik dışında bir sorun var mı? Size sevgi ve saygı çerçevesinde davranıyor mu?
evet sevgi saygıda kusur yok işte birtek ben çok güvenmıyorum iddia oynamıştı o yüzden yoksa herşeye yardımcıdır sever fln ama işte öbür konu da ilgi yok

olamaz çünkü kvdem bikere şunu demişti bu vakıftaki ensar vakfına yorum yaparken
ben oğullarıma beyaz çamaşır giydirirdim hep ve bakardım kan fln varmı diye demişti çalışan anne olduğu için hergün bakarmış sorar ilgilenirmiş
Aslında bazen önlem alinmasina rağmen olabiliyor, örneğin okul arkadaşları tarafından, tecavüz olmasa bile çeşitli tacizler.
Bunun dışında birini cinsellikten bu denli uzaklaştıracak ne olabilir ki acaba?

Aslında bazen önlem alinmasina rağmen olabiliyor, örneğin okul arkadaşları tarafından, tecavüz olmasa bile çeşitli tacizler.
Bunun dışında birini cinsellikten bu denli uzaklaştıracak ne olabilir ki acaba?
inanın bilmiyorum ya adam resmen kaçıyor benden ve oda üzülüyor yapmadığım şey kalmadı
kardeş gibi uyuruz dedim artık

ben oğullarıma beyaz çamaşır giydirirdim hep ve bakardım kan fln varmı diye demişti çalışan anne olduğu için hergün bakarmış sorar ilgilenirmiş[/

İlk evlendiğinizde de aynımıydı.

Back
X