eşim benden kaçıyor resmen

Eger esinzden yani size ihanet etmedigiginden eminseniz Eşiniz asexüel olabilir. Asexüel insanlar cinsellige ilgi duymaz onlar için böyle bir ihiyac yoktur dışarda size ilgisi coktur ama basbasa kalinca ilgisiz davranır biraz internet ten arstırsanız iyi olur.

Baska bir kadin yoksa
Baska bir cinsel yonelimi yoksa
kucukken tacize ugramadiysa, anne babasini is ustunde gormediyse vb travmalar gecirmediyse
adam aseksueldir , evet oyle birsey var

Simdi merak ettigim bu adamla nasil evlendiniz, flort doneminiz nasil gecti, esiniz bu sorununu bilerekmi evlendi sizle bir erkek olarak bu durumu fark etmemis olamaz yani.
eger bilerek size soylemedi ve bu sekilde sizle evlendiyse ciddi hakkinizi yemis durumda.
Gecmis olsun ancak ve ancak terapi sonucu ortaya cikar diye dusunuyorum ben asil sebebi.

O ayrı onun sebebi var. Bunların mazereti yok

illaki bir aciklamasi vardir bence ama bunun bilerek bir kadina umutlar verip evlenip hayatini mahvetmek cok buyuk haksizlik bence. En azindan vajinusmus lu kadin bunu bilerek evlenmiyor yani.

Merhaba bende de var aynı sorundan.
Ama sizin ki biraz daha farklı muhtemelen eşiniz aseksüel.
Çünkü eşcinsel olsa bunca zaman fark ederdiniz.
Çocukluğunda onu cinsellikten uzaklaştıracak bir olay yaşamıştır veya bir sahne görmüştür illa taciz olması gerekmez.
Ya da hiçbir şekilde ilgisi yoktur.
Burada hatası evlenmesi olmuş.
Sizin hatanızda bu sorunu çözmeden çocuk yapmanız olmuş.
Şimdi ya bu sorunu kabullenip cinsel isteğinize ket vuracaksınız ve bundan şikayet etmeyeceksiniz ya da dayanamıyorum diyorsanız boşanacaksınız.
Ben de çok ağladım sızladım ama eşimi seviyorum ve bunu kabullendim arada sırada silvegra diye bi ilaç kullanıyor o şekilde yaşıyoruz bir şeyler.
Siz de bu tarz ilaçlar deneyin 3yıldır denememeniz büyük hata zaten.

böylede hayat gecmez ki. isteksizmi sertlesmiyormu burda fark önemli. konu sahibi isteksiz serlesme sorunu yokki adamin

böylede hayat gecmez ki. isteksizmi sertlesmiyormu burda fark önemli. konu sahibi isteksiz serlesme sorunu yokki adamin
Yani hayat geçiyor aslında önceden cinsellik benim için 2.plandaydı şimdi 7.plan da falan hayatımda.
İnsanın öncelikleri değişebiliyor.
Sertleşme sorunu da varmış canım dikkatli okursan görüceksin.

Madem öyle ne diye evlendin be adam! Cinsellik de eşler arasında birbirlerine karşı sorumluluklarından bir tanesi. Seni bu durumdan mahrum etmeye hakkı yok. Madem böyle bir sorunu vardı evlenmeden söyleseydi. Bi de pişkinlikle istemiyorum demezler mi! Sanki kusur değil tercihmiş gibi davranıyorlar. Çözüm bulmak için çaba var mı? O da yoktur muhtemelen. Canım istemiyor işine gelirse!!!

hanımlar beynım durdu bugun eşim psikiyatriste gitmiş ve dr eşime eş cinsel eğilim demiş ağlayarak anlattı ve çok zoruma gitti ne yapacağim ben benım bebeğim var ne yapacağım

görücü usulü mü evlendiniz?

hanımlar beynım durdu bugun eşim psikiyatriste gitmiş ve dr eşime eş cinsel eğilim demiş ağlayarak anlattı ve çok zoruma gitti ne yapacağim ben benım bebeğim var ne yapacağım

Canım sen elinden gelini yap destek ol.
Bilemiyorum bunun tedavisi varmi muhtemelen vardir.eşinin yanında ol.
Herşey elinde bitiyor artık

Allah yardimciniz olsun .
ya ona destek olacaksiniz . duzelir mi bilmiyorum duzelirse birakmayin.

ama oyle bi sans yoksa yapacak sey belli . evliligin en temel direğidir mahrem hayat.

Esinizi benden daha iyi anlayaz olmaz sanirim bende oyleyim cunku..hic istemiyorum hic istek yok..kizim dogdu belki onunla ilgisi olabilir ama kizim iki Yasina gielrecek halen ayni.iki yildan fazla bir zaman gecti ve bu sure zarfinda bes kere bile olmadi..onceleri esim isterdi ama simdi uzun zamandir hatta aylardir oda istemiyor ben zaten dunden istemiyorum.bir cabada sarfermiyorum..yani demem o ki bu cok zor bir durum..simdi aynisini bende yasiyorum ve istek olmasi icin ne yapilabilirki hersey beyinde bitiyor..simdi sizi memnun etmek icin istemiyorsa nasil yapabilirki.

Gay olmasın burada yıllaar sonra ğay olduğu ortaya çıkan eşler de gördük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…