- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi battaniyem kareli
-
Dr bazi sorular sormus oda yanitlamis senin escinsel egilimin var demis bugun ayni dr ile gorusmeye gidecegimNeler konusmuslarki egiliMi o yonde olduguNu anlamis doktor ..
dün anlattı dr boyle soyledı dıye ama bende öyle bir şey yok dedi kendinden bu konuda emın olmadığını sezdım ne yapacağim bilmiyorum oğlum var düzeltecegım dedi ama içim acıyor bu işin tedavisi fln yok muAseksüel işte.
Aaa eşcinsel miymiş? Eşcinsel bir hastalık olmadığı için tedavisi de yoktur bu arada, konu sahibi boşuna evli kalırsınız tedavi diye kendinizi kandırarak.
Çünkü bir kere eşcinsel doğan hep eşcinseldir.
bence gecmez. cinseliksiz evlilik olmaz. sonucta ev aradasim degil o. hic bir erkek böyle bir bayanida cekmezYani hayat geçiyor aslında önceden cinsellik benim için 2.plandaydı şimdi 7.plan da falan hayatımda.
İnsanın öncelikleri değişebiliyor.
Sertleşme sorunu da varmış canım dikkatli okursan görüceksin.
hic aglamasin. esin bunu zaten basindan beri biliyor ve ondan yaklasmiyor sana. örtmek icinde evlenmishanımlar beynım durdu bugun eşim psikiyatriste gitmiş ve dr eşime eş cinsel eğilim demiş ağlayarak anlattı ve çok zoruma gitti ne yapacağim ben benım bebeğim var ne yapacağım
severek evlendik nişanlıyken ben kendimi evliliğe saklyorum muhabbeti yapardı hala saklıyor adam kendini
Olmazface kullanmıyoruz ki maili var şirketten ötürü acaba ona mı yazsam
Nasıl 1 günde oldu bu gelişmehanımlar beynım durdu bugun eşim psikiyatriste gitmiş ve dr eşime eş cinsel eğilim demiş ağlayarak anlattı ve çok zoruma gitti ne yapacağim ben benım bebeğim var ne yapacağım
Oğlunuz mu vardün anlattı dr boyle soyledı dıye ama bende öyle bir şey yok dedi kendinden bu konuda emın olmadığını sezdım ne yapacağim bilmiyorum oğlum var düzeltecegım dedi ama içim acıyor bu işin tedavisi fln yok mu
Hee ailesine söben olsam ailesine söylerim direk bosanirim baska derdim yoktu. örtmek icin evlenmis sizinle. resmen hayatinizla oynamis.bu bir hastalik degilki düzelsin
Bence paylaşmazlar erkekler bizim kadar açık değiller.Erkekler klübü diye bir paylaşım sitesi olsa acaba erkeklerden karım benle yatmiyor kaciyor doye bu kadar konu gelirmiydi merak ediyorum
adam erkeklerden hoslaniyor yapilcak birdey yokBir sure hiç cinsellikten bahsetmeyin ama kadınlığınızı da unutmayın bakın kendinize teklif etmeyin eşinize ama yatağa girince her daim sexi olun kısacık giyinin guzel kokun ama ona gitmeyin belki Zaman'la o ister bir evreden geçiyor olabilir eşiniz inş düzelir herşey Bebek istiyorum deyin uzun bir sure geçtikten sonra tepkisi ne olur acaba
Eneee :-/adam erkeklerden hoslaniyor yapilcak birdey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?