eşim benden kaçıyor resmen

Aseksüel işte.

Aaa eşcinsel miymiş? Eşcinsel bir hastalık olmadığı için tedavisi de yoktur bu arada, konu sahibi boşuna evli kalırsınız tedavi diye kendinizi kandırarak.
Çünkü bir kere eşcinsel doğan hep eşcinseldir.

dün anlattı dr boyle soyledı dıye ama bende öyle bir şey yok dedi kendinden bu konuda emın olmadığını sezdım ne yapacağim bilmiyorum oğlum var düzeltecegım dedi ama içim acıyor bu işin tedavisi fln yok mu

bence gecmez. cinseliksiz evlilik olmaz. sonucta ev aradasim degil o. hic bir erkek böyle bir bayanida cekmez

hanımlar beynım durdu bugun eşim psikiyatriste gitmiş ve dr eşime eş cinsel eğilim demiş ağlayarak anlattı ve çok zoruma gitti ne yapacağim ben benım bebeğim var ne yapacağım
hic aglamasin. esin bunu zaten basindan beri biliyor ve ondan yaklasmiyor sana. örtmek icinde evlenmis

Çoğu eşcinsel toplum baskınsından bu tarz evlilikler yapıp maske olarak da çocuk olana kadar aktif bir şekilde cinselliğe devam edebiliyor daha sonrasında nasıl olsa çocuğu da var imajıyla etrafa herhangi bir imaj sarsıcı izlenim vermediklerini düşündüklerinden karşı cins defterini kapatmaya başlıyorlar. Muhtemelen çocuktan sonra iyice kesilmiştir ilişkileriniz... Ve karşı cinsle münasebeti artık kimliğine ihanet olarak görebiliyorlar

Bende konuyu okuduğumda bu kadar soğukluk normal değil eşcinsel eğilimi olabilir diyecektim ki son sayfada zaten öyle bir kanaat oluşmuş tabii kesin diyemezsiniz sorulara verdiği cevaplarla ama büyük bir ihtimal yani erkeklik hormonu gereği bir erkeğin 5 sene olmasa istemem demesi, arzu duymaması hele balayında bile olmaması mümkün değil. Oturun sizde konuşun anlatmasını isteyin yani eş olarak çok iyi biri olabilir sizi gerçekten de seviyordur ama sadece cinsel olarak eğilimi bu yöndedir artık kararı siz vereceksiniz.

Tam diyecektim ki mümkün değil cinsel kimliği mutalaka değişik diye yazmış konu sahibi eşcinsel eğilimi var diye.. Olan sana olmuş sadece yazık oluş geçen yıllarına bir an önce harekete geçmeni tavsiye ederim böyle bir evlilik nereye kadar sürebilir ki zaten sizi kullanmış...

Oğlunuz mu var
Çok üzüldüm
Kişi kendini bilir ya neden evleniyolar ki o zaman

Bugün sizde görüşecekmişsiniz uzmanla
Dönünce yazın lütfen, tedavisi mümkündür inşallah
Allah yardımcınız olsun

konuyu okuyunca gizli gay demiştim içimden konunun sonunda da doğruymuş demek ki..
evlenirken iyice bir cinsel kontrol yapmak lazım demek ki kimin gay olup olmadığını bilmiyorsunuz sonrada patlıyor böyle hani karşı olduğumdan değil ancak kadına da yazık değil mi?

eş cinsel eğilim mi. üzüldüm ya. aklıma boşanmaktan başka ihtimal gelmiyor. bayanlarımız öneri yazar birazdan bakalım

Eşinizi seviyorsanız birlikte üstesinden gelmeye çalışın.bir insanı sorunlarıyla tek başına bırakmak çare değil birde bu adamdan çocuğunuz var.olurmuş öyle hemen boşanmak buda bir rahatsızlık demekki ya.

ben olsam ailesine söylerim direk bosanirim baska derdim yoktu. örtmek icin evlenmis sizinle. resmen hayatinizla oynamis.bu bir hastalik degilki düzelsin
Hee ailesine sö
Erkekler klübü diye bir paylaşım sitesi olsa acaba erkeklerden karım benle yatmiyor kaciyor doye bu kadar konu gelirmiydi merak ediyorum
Bence paylaşmazlar erkekler bizim kadar açık değiller.

Bir sure hiç cinsellikten bahsetmeyin ama kadınlığınızı da unutmayın bakın kendinize teklif etmeyin eşinize ama yatağa girince her daim sexi olun kısacık giyinin guzel kokun ama ona gitmeyin belki Zaman'la o ister bir evreden geçiyor olabilir eşiniz inş düzelir herşey Bebek istiyorum deyin uzun bir sure geçtikten sonra tepkisi ne olur acaba

adam erkeklerden hoslaniyor yapilcak birdey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…