eşim benden kaçıyor resmen

Çoğu eşcinsel toplum baskınsından bu tarz evlilikler yapıp maske olarak da çocuk olana kadar aktif bir şekilde cinselliğe devam edebiliyor daha sonrasında nasıl olsa çocuğu da var imajıyla etrafa herhangi bir imaj sarsıcı izlenim vermediklerini düşündüklerinden karşı cins defterini kapatmaya başlıyorlar. Muhtemelen çocuktan sonra iyice kesilmiştir ilişkileriniz... Ve karşı cinsle münasebeti artık kimliğine ihanet olarak görebiliyorlar
cidden böyle mi oluyor yazık değil mi bebeğime bana ? peki hiç bir erkekle ilişkisi olup olmadığını nasıl anlarım

Nasıl 1 günde oldu bu gelişme
Daha önce gittiğiniz doktor mu yeni biri mi ?
şimdi işin özünü oğrendim sabah dr ile görüşmeye gittim amaa o isimde bir dr yokk kayıtlara baktırdım eşimin kaydı yokk yanı anlayacağin dr dedi ayağına kendi hislerini bana dökmüş gün akşam ben dr gittim bana testler sorular sordu fln diye anlattı sonuç olarak ben eş cinselmişim dedi
mişim derken ? aaaa haberin yok dedim
ya insan kandını bilmezmi şimdi dr bana sen eş cinselsin dese güler geçerim hadi len ordan diye ama benimki bana dr soyledı dıye kendi hislerini anlattı

Bir sure hiç cinsellikten bahsetmeyin ama kadınlığınızı da unutmayın bakın kendinize teklif etmeyin eşinize ama yatağa girince her daim sexi olun kısacık giyinin guzel kokun ama ona gitmeyin belki Zaman'la o ister bir evreden geçiyor olabilir eşiniz inş düzelir herşey Bebek istiyorum deyin uzun bir sure geçtikten sonra tepkisi ne olur acaba
inanın çok yoruldum artık hayal kırıklığındanda yoruldum avazım çıktığı kadar bağirmak istiyorum

şimdi işin özünü oğrendim sabah dr ile görüşmeye gittim amaa o isimde bir dr yokk kayıtlara baktırdım eşimin kaydı yokk yanı anlayacağin dr dedi ayağına kendi hislerini bana dökmüş gün akşam ben dr gittim bana testler sorular sordu fln diye anlattı sonuç olarak ben eş cinselmişim dedi
ya insan kandını bilmezmi şimdi dr bana sen eş cinselsin dese güler geçerim hadi len ordan diye ama benimki bana dr soyledı dıye kendi hislerini anlattı
Aklıma gelmişti bu
O yüzden nasıl birgün de tak diye bu teşhis kondu bunca zaman konamazken diye sordum
Daha bilmediğin çok şey olabilir maalesef
Çok üzüldüm
Sen yetmiyosun gibi bir de çocuğun vebaline girmiş bu adam
Tedavisi var mı yok mu hiç bilmiyorum ama istersen gerçek anlamda bi doktora gidin, beraber gidin ki uydurmasın yine işkembeden
Tedavisi yoksa da yapılacak şey belli

eee şimdi ne yapmayı düşünüyosun peki

Aklıma gelmişti bu
O yüzden nasıl birgün de tak diye bu teşhis kondu bunca zaman konamazken diye sordum
Daha bilmediğin çok şey olabilir maalesef
Çok üzüldüm
Sen yetmiyosun gibi bir de çocuğun vebaline girmiş bu adam
Tedavisi var mı yok mu hiç bilmiyorum ama istersen gerçek anlamda bi doktora gidin, beraber gidin ki uydurmasın yine işkembeden
Tedavisi yoksa da yapılacak şey belli
zetan dr dediki eşiniz yalan söylemiş bir insana biz en az 3 seanstan sonra eğer kendi açıklarsa bu tür bir teşis koyabiliyoruz dedi o kadar kötüyüm ki
herşey kafada biter dedi dr ama ben daha nasıl emin olayım ki çok yoruldum insan kendini bilmez mi ya 3 yıldır bilmezmi en başta söyleseydi arkasında bile olurdum ama resmen kendimi kukla gibi hissediyorum
süslendim ppuslendim hazırlık yaptım 3 sene de bi amuda kalkmadığım kaldı en başta söylesene be adam benide yormasan

zetan dr dediki eşiniz yalan söylemiş bir insana biz en az 3 seanstan sonra eğer kendi açıklarsa bu tür bir teşis koyabiliyoruz dedi o kadar kötüyüm ki
herşey kafada biter dedi dr ama ben daha nasıl emin olayım ki çok yoruldum insan kendini bilmez mi ya 3 yıldır bilmezmi en başta söyleseydi arkasında bile olurdum ama resmen kendimi kukla gibi hissediyorum
süslendim ppuslendim hazırlık yaptım 3 sene de bi amuda kalkmadığım kaldı en başta söylesene be adam benide yormasan
Haklısın
Ne desen haklısın
Ama günümüze dönelim
Bir evladınız var ve eşinden bu konu dışından memnunsun
Doktor kafada biter diyosa bildiği yöntemler vardır
Eşinle gidin tedavi olsun

boşanacağim
dün söyledim boşanacağim diye yalvardı yakardı tatile gidecekmişiz geldiğimizde her şey düzelecekmiş mişte muş muşş önce bi sakinleşmeye çalışıyorum
Tatille kim düzelmiş ki o düzelsin
Korkut iyi bi, doktor fikrini ciddi ciddi düşünsün
Düşünmüyosa zaten boşanmayı o da istiyordur

Haklısın
Ne desen haklısın
Ama günümüze dönelim
Bir evladınız var ve eşinden bu konu dışından memnunsun
Doktor kafada biter diyosa bildiği yöntemler vardır
Eşinle gidin tedavi olsun
ya ama ben hayatımı bu şüphe uzerıne nasıl kurayım bebeğim üstün zekalı bir bebek heba olsun istemiyorum
benım zaten hiç ailem olmadı kafayı yıyeceğim

cnm öncelikle senin kafanı toplamaya ihtiyacın var...
evet hiç manntıklı düşünemiyorum bugun dr dedim ki benım erkek evladım var o adamın yanına nasıl sokarım dedim adam dediki sen çok kötüsün hiç sağlıklı düşünemiyorsun dedi o zaman bende kızıma ilgi duyayım karşı cinsten hoşlanıyorum diye dedi pedofili ile eş cinselliği sakın karaiştirma ne hale gelmişsin biraz sakinleş dedi ilaç verdi

Back
X