eşim benden kaçıyor resmen

aynene dediğinizi yapacağim artık yıprandım babaannem aradı nasılsın dediğinde sessizce ağladım telefon çekmiyor dedim kapadım bu işin kvdesi kpderi falan var daha of

aynene dediğinizi yapacağim artık yıprandım babaannem aradı nasılsın dediğinde sessizce ağladım telefon çekmiyor dedim kapadım bu işin kvdesi kpderi falan var daha of
kv kp olayını şimdi düşünme bence. zaten karar tam olarak belli olduktan sonra onlarla muhattap olmanı gerektirecek bi durumun yok senin. eşin anlatır. sen kendine odaklan

inanın çok yoruldum artık hayal kırıklığındanda yoruldum avazım çıktığı kadar bağirmak istiyorum
Valla Allah yardımcınız olsun hadi boşansan sen hayatına bir şekil devam edersin ama çocukta varmış bu çocuğa anlatılmaz da zamanla öğrenirse yaşı geçtikçe nasıl bir travma olur bilinmez en çok çocuğunuza üzüldüm arkadaşım

inanının bebeğim olmasa neler yapardım ama ah işte elimi bağlıyor o yavru

inanının bebeğim olmasa neler yapardım ama ah işte elimi bağlıyor o yavru
gün doğmadan neler doğar inşallah iyi şeyler gerçekleşir eşiniz de bunun farkına varır yerinizde olsam o an çocuğumu bile dusunemezdim herhâlde sizde psikolojik destek alın iyi gelir

Öyle üzülüyorum ki sana, bana, sen ve ben gibilere..
Yüreğinden bir derdi atamadan yenisini koyup onu kabullenme savaşı çok zor..

Allah kolaylıklar versin.
Yapacak başka yorum bulamadım

cidden böyle mi oluyor yazık değil mi bebeğime bana ? peki hiç bir erkekle ilişkisi olup olmadığını nasıl anlarım
Bunu maalesef açık açık sormaktan başka çaresi yoktur. Geçmişi okuyunca gördüm bir nevi itiraf etmiş durumunu Allah size sabır ve kolaylık versin bu yolda

bütün yazılanları tek tek okudum. malesef bunun bir tedavisi yok bence eşiniz zaten bunu hastalık olarak görseydi çok önceden tedavi olurdu size karşı mahçup olmamak için kaç yıldır yanınıza yanaşmayan adam siz boşanmayı düşününce nedense tedavi olmayı düşünüyor. farkında mısınız hala kendini örtmeye çalışıyor bunu sürdürmeye çalışıyor tek istediği bak ben eşcinselim benden birşey bekleme artık ve bunun getireceği şeyleride kabul et ama yinede evli kalalım demek bence ben öyle anladım. bundan sonra daha çok yorulacağa benziyorsunuz umarım her şey yoluna girer ama lütfen yavrunuz için mantıklı düşünün ve de kendiniz için siz mutlu olmadıkça yavrunuzuda mutlu edemezsiniz ona ister istemez bu ev içindeki kötü durumlardan etkilenir yavrucak böyle büyütmeyin evladınızı eşinize mecbur değilsin boşanmak tabiki kolay değil ama eşiniz sizi resmen kullanmış bencillik etmiş kaç yıldır değişmeyen insan bu saatten sonrada değişmez zaten tıbben mümkün değil hastalık değil çünki ve bu onun değiştirmek istemediği bir şey sadece hala kendini kapamak için size rol yapıyor

Fizyolojik bir sorun yoksa geriye tek ihtimal psikolojik olmasıdır. Evliliğinizde cinsellik dışında bir sorun var mı? Size sevgi ve saygı çerçevesinde davranıyor mu?
Bence başka doktora görmelisiniz bu durumu eşim değilde ben yaşıyorum sigara içiyorsa falanda olabilir inşallah düzelir

bunca yıldır çözülmedi de buraya yazdığınız gün mü bütün taşların ortaya döküleceği tuttu? internette isteksiz eşlerle alakalı bi dünya konuya ulaşabilirsiniz, bu sadece kadınlar kulubü kadınlarının başına gelen bir problem değil; başka sitelerde nasıl oldu da göremediniz? kocam geldi dr eşcinsel eğilim dedi deyip ağladı, hastaneye gittim hasta kaydı yoktu diyorsunuz, buraya yazdığınız gibi her şey çorap söküğü gibi dökülüyor, ay hiç inandırıcı gelmediniz üzgünüm.

sordum yumuşatark sordum hatta
bak hayatım olabilir hormonal bir bozukluk olur erkeklere mi ilgin var var tedevisi kolay dedim fln ama yok dedi ben kimseye ilgi duymuyorum dedi

Eşcinselliğin tedavisi olduğunu mu düşünüyorsunuz cidden? Ne cehalet.

Muhtemelen eşiniz aseksüel. Sizin de hayatınızı karartmış evlenerek.

Pardon eşcinsel olduğunu itiraf etmiş.

Arkadaşlar 2016 yılındayız ya daha ne diyim, nasıl tedavi olsun diyebilirsiniz soktayim. Cehaletin bu kadarı gerçekten çok kötü. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasanız keske.

Eşcinsellik bir tercih değil yönelimdir ayrıca konu sahibi. Tercih olsa değiştirilirdi. Yönelim değişmez. Hastalık zaten değil bilim bunu farkedeli yıllar oldu. Hala bazı sarlatanlar dolaşıyor tedavi diye ama öyle bir şey YOK. Hastalık olmayan bir şeyin nasıl tedavisi olsun?

Tek çareniz boşanmak, sizin hayatınızı mahvetmis bos yere, cok kötü kalpli biriymiş.

sizizn adınıza özüldüm...bence sorun sizle değil kendisiyle başka bir şey var ben bunu burda demek istemiyorum anladıysanız yok anlamadıysanız bana özelden yazınız çünkü benim arkadaşımın başına geldi ve başka bir şey .çıktı inanılmaz inşallah değildir allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…