- 18 Nisan 2016
- 91
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi battaniyem kareli
-
aynene dediğinizi yapacağim artık yıprandım babaannem aradı nasılsın dediğinde sessizce ağladım telefon çekmiyor dedim kapadım bu işin kvdesi kpderi falan var daha ofeve gelince iyice konuş bence. bağırmadan ama sakin sakin. ne zaman böyle olduğunu farkettin. başkalarıyla birlikte oldun mu. bile bile neden benimle evlendin. şimdi ne yapmak istiyorsun kafanda ne var diye sor. ama asla tartışma. sakin sakin muhabbet havasında sor. sonra da ne yapılacağına karar verilir
kv kp olayını şimdi düşünme bence. zaten karar tam olarak belli olduktan sonra onlarla muhattap olmanı gerektirecek bi durumun yok senin. eşin anlatır. sen kendine odaklanaynene dediğinizi yapacağim artık yıprandım babaannem aradı nasılsın dediğinde sessizce ağladım telefon çekmiyor dedim kapadım bu işin kvdesi kpderi falan var daha of
o kadar yanlzım kı bıra sıgara devam ben o gelinliği neden giydimkikv kp olayını şimdi düşünme bence. zaten karar tam olarak belli olduktan sonra onlarla muhattap olmanı gerektirecek bi durumun yok senin. eşin anlatır. sen kendine odaklan
Valla Allah yardımcınız olsun hadi boşansan sen hayatına bir şekil devam edersin ama çocukta varmış bu çocuğa anlatılmaz da zamanla öğrenirse yaşı geçtikçe nasıl bir travma olur bilinmez en çok çocuğunuza üzüldüm arkadaşıminanın çok yoruldum artık hayal kırıklığındanda yoruldum avazım çıktığı kadar bağirmak istiyorum
inanının bebeğim olmasa neler yapardım ama ah işte elimi bağlıyor o yavruValla Allah yardımcınız olsun hadi boşansan sen hayatına bir şekil devam edersin ama çocukta varmış bu çocuğa anlatılmaz da zamanla öğrenirse yaşı geçtikçe nasıl bir travma olur bilinmez en çok çocuğunuza üzüldüm arkadaşım
yok canım geçmişi düşünme. sonuçta evlenirken senin haberin yoktu. eğer o zaman onun haberi varsa seni kandırmış demektir. sen şimdiki adımlarını planla ona odaklan sadeceo kadar yanlzım kı bıra sıgara devam ben o gelinliği neden giydimki
boğazım düğüm düğüm
inanının bebeğim olmasa neler yapardım ama ah işte elimi bağlıyor o yavru
Bunu maalesef açık açık sormaktan başka çaresi yoktur. Geçmişi okuyunca gördüm bir nevi itiraf etmiş durumunu Allah size sabır ve kolaylık versin bu yoldacidden böyle mi oluyor yazık değil mi bebeğime bana ? peki hiç bir erkekle ilişkisi olup olmadığını nasıl anlarım
Bence başka doktora görmelisiniz bu durumu eşim değilde ben yaşıyorum sigara içiyorsa falanda olabilir inşallah düzelirFizyolojik bir sorun yoksa geriye tek ihtimal psikolojik olmasıdır. Evliliğinizde cinsellik dışında bir sorun var mı? Size sevgi ve saygı çerçevesinde davranıyor mu?
Bence başka doktora görmelisiniz bu durumu eşim değilde ben yaşıyorum sigara içiyorsa falanda olabilir inşallah düzelir
Ben mesajlar fazla değilken attım ama yazarken yorum gelmiş sanırım baya bi okuyamadim o yüzden sanırımaralari okumadin mi canim? neler olmus neler. ?
Ne tesadüf... Multitap'ın Battaniyem Kareli diye bir şarkısı var..isim ararken battanıye vardı ordan çıktı
sordum yumuşatark sordum hatta
bak hayatım olabilir hormonal bir bozukluk olur erkeklere mi ilgin var var tedevisi kolay dedim fln ama yok dedi ben kimseye ilgi duymuyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?