Eşim benden parasını saklıyor

Bu yazdıklarınızı gerçek hayatta uyguluyor musunuz çok merak ediyorum. Kapının kilidini değiştiren kaç kadın var
Eşim Allah’a şükür böyle bir terbiyesizlik yapmadı ama ha yaparsa da kendisi de çok iyi bilir kilit değiştirmek metafor o kapıdan giremez zaten.
 
Altınlarımı aldın diyorsunuz, siz o arabaya hiç binmediniz mi? Yani aile arabası değil de sadece eşinizin arabası mı?
Bir de birkaç yıl paramı verdim demişsiniz. Hesabıma göre çocugunuz 2 yaşındayken atamaniz olmuş, bu çocuğun kreşi ya da bakıcısı ne oldu? Sizin maaşınız ne kadar ki çocuğun bakım giderinden sonra geriye kocama verdim diye dillendircek kadar bir miktar kalsın? Hesabıma göre anca kreş aidatı ve sizin masraflarınızla çocuğu karşılar.
Çocuğun bakım gideri kadında demiyorum ama sizin çalışmanızın ailenin bütçesine ne kadar olumlu yansıdığını hesaplamaya çalışıyorum.
Mesela bebeğiniz doğduğunda hiç giderleriniz artmadı mı? Mama ve bez gibi... Evliliğin 1.yilinda daha düğün ve evin eksiklerinin masrafları anca biterken çocuğunuz olmuş. Bir de aynı yıl araba almışsınız. Sizce bunlara giden paralar nereden geldi?
Hem evlenelim hem çocuğumuz hemen olsun hem de ev + araba sahibi olalım isterseniz aynı anda olmayacağını bilmeniz gerekir. Bu saatten sonra rahatlıkla bir ev alırsınız ama önce benim param senin paranı bırakın. Bir de adam ancak evinizi geçindirmiş altınlarım da altınlarım, peşinatı sen ver demeye son verin. Biriniz ev kredisi çeksin biriniz de peşinat için ihtiyaç çeksin alın evinizi.
Yanlış anlamayın ama sizi ben art niyetli buldum eşinize karşı.
Hesap ortada ama siz inanmak istemiyorsunuz.
 
İyi de sormadınız mı param yok dediğinde bankaya yatırdığımız altın paraları ne oldu diye?
Bir an önce öğrenin o para duruyor mu? Durmuyorsa nereye harcandı. Sonuçta düğün takısı az buz değildir.
Peşinatı siz nasıl ödeyeceksiniz onu anlamadım? Neye güveniyor eşiniz.
Takıları alırken sorun yok ama ev almaya gelince şunu sen öde bunu paylaşırız demesi tuhaf.
 
Allah Allah burası mahkeme mi yav derdimiz var paylaşıyoruz işte
Ben sizi anlayamadım hem dava acicam diyosunuz hem de tersi laflar ediyosunuz. Çözüm arama gibi bı dersiniz yoksa evet kimse burda dert paylasmasin bizim moralimizi bozuyosunuz sadece. Ve evet kapısının kilidini dahi degistiren kadınlar var edilgenliginizi normallestirmeyin
 
Ne edilgenliği boşanma davası açtım zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…