Eşim benden parasını saklıyor

Parayı vermek mi istemiyor. Yoksa Para yok mu ortada. kocanız bişeyler saklıyor. O yüzden öfkeleniyor.
Çocuğunuz var. Onun da geleceği için anne ve babasının ev alması lazım. Doğru düzgün açıklasın size ne olduğunu.

Hesap ortak mı? Şifresini biliyor musunuz? o duştayken vs telefondan girip bakma şansınız var mı? Belki telefonu otomatik giriyordur.

Sizi üzmek istemem ama borsada veya bitcoin gibi digital paralarda batırılmış olabilir.
Siz hala çalışıyorsunuz sanırım? Maaşınızı ona yatırmayın bakalım ne diyecek

Mobil banka hesabına giriş yaptırıp tüm dokumlerini incelerdim. İnceletmiyosa bu bir kusurdur boşanma sebebidir

Tüm sayfaları okuyamadım ama size tavsiyem kendi maaşınızdan birikim yapın ve ev geçiminde sizin maaşınızdan karşılanan giderler varsa bunları artık karsilayamam benim de param yok deyin. Madem bireysel takılıp para hesabı verilmiyor siz de vermeyin. Biriktirin kendiniz alın evinizi çalışıyorsunuz ne güzel.

Eşinizin başka bir bankada ya da başka biri adına hesabı olup parasını oraya aktardığına eminim. Maaştan 4 gün sonra hesapta 58 lira varsa ayın geri kalanını nasıl geçirecek bu adam

Bankaya göre farklı isimlerle tanıtılan , maaş hesabına tanımlı Kredili Mevduat Hesabı vardır. Kira , faturalar , arabaya benzin konulduktan sonra cebinde nakit vardır bir miktar. Ayın kalanında çok zorda kalırsa "Kredili Mevduat Hesabı" nı kullanacaktır.

Biliyorum. Kendi bilir artık
Bu saatten sonra göstersede önemi yok.güven bitti zaten bende
Bir vakitler hesabimizi kitabımızı bilmek için eşimin hesabını incelemek istemiştim eşim de hesap soruyomusum gibi algılayıp inatlasmisti benimle. O an güvenim kırıldı göstermek zorundasın kocalık görevin benim de hesabıma bakabilirsin diyip kavga çıkarmıştım. Benden gizli saklisi asla olmamalı diye prensibimi koymuştum. Siz bu dislanmaya rağmen neyse diyip nasıl öyle durabiliyosunuz anlayamadim

Ben boşversemde Allah in hoşuna gitmiyor hep sorun hep sorun mutlu olamiyoruz hiç

Ben boşversemde Allah in hoşuna gitmiyor hep sorun hep sorun mutlu olamiyoruz hiç

Yanıtınız Diyanet'in fetvasına benzemiş. İlişkilerindeki sorunlar için 3.şahısları suçlayanları çok görüp , okumuştuk ; 3.şahısları suçlamaktan konu nerelere geldi ,pes.

Eklentiler

• diyanet-resmen-vatandasin-akli-ile-dalga-gecti-pahalilik-konusunda-fiyatlari-tayin-eden-allah...webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 59
Kredi borçları, ev geçimi vs. ben hep eşime bıraktım , öder yetemediği yerde benden ister öyle kendisine para atarım, köşeye de her zaman üç beş bişeyler koyar birikim yaparım. Başta ben de bütün maaşımı eşime verirdim hep daha fazlasını istedi, artık çözümü bunda buldum

Bir şeylerin ters gittiğinin ve normal olmadığının farkındasınız.
Hesap geçmişinin olmamasi , sana farklı bir hesap gösterdiği belli.
Bence uygun bir zamanda sakince konuşun. Bunun normal olmadığını söyleyin.
Amacını öğrenin.
Gerisi siz de ,ne yapmak istiyorsanız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…