- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
eee yaniYok artık o kadar da değil.
Bankada olsa idi size bak burada deyip gösterirdi.Ben bankada olduğuna inanıyorum ama bana göstermiyor o ayrı.biraz daha sabredicem.ev konusunda ısrarcıyım almazsa yolları ayırıcam
Yani yakasına yapışmak tarzım değil.daha medeni yollar vareee yanine demesini bekliyorsunuz insanların konuyu açmaktaki amacınız neydi
O yollar genelde medeniyetten anlayanlar için çözüm oluyor. Sizinki gibi karısından para gizleyen kocalar anlamaz pek onu. Sert olmaniz gerekiyor.Yani yakasına yapışmak tarzım değil.daha medeni yollar var
Biliyorum. Kendi bilir artıkMobil banka hesabına giriş yaptırıp tüm dokumlerini incelerdim. İnceletmiyosa bu bir kusurdur boşanma sebebidir
İyi ki bi güveniniz bitmis :d devam eden baska seyler var herhaldeBiliyorum. Kendi bilir artık
Bu saatten sonra göstersede önemi yok.güven bitti zaten bende
Allah Allahİyi ki bi güveniniz bitmis :d devam eden baska seyler var herhalde
açıkçası bana hiç güven vermedi eşiniz. bu adamla hayatı paylaşmak bilemedimYani yakasına yapışmak tarzım değil.daha medeni yollar var
Siz evli misinizaçıkçası bana hiç güven vermedi eşiniz. bu adamla hayatı paylaşmak bilemedim
evetSiz evli misiniz
Eşinizin başka bir bankada ya da başka biri adına hesabı olup parasını oraya aktardığına eminim. Maaştan 4 gün sonra hesapta 58 lira varsa ayın geri kalanını nasıl geçirecek bu adam
Bir vakitler hesabimizi kitabımızı bilmek için eşimin hesabını incelemek istemiştim eşim de hesap soruyomusum gibi algılayıp inatlasmisti benimle. O an güvenim kırıldı göstermek zorundasın kocalık görevin benim de hesabıma bakabilirsin diyip kavga çıkarmıştım. Benden gizli saklisi asla olmamalı diye prensibimi koymuştum. Siz bu dislanmaya rağmen neyse diyip nasıl öyle durabiliyosunuz anlayamadimBiliyorum. Kendi bilir artık
Bu saatten sonra göstersede önemi yok.güven bitti zaten bende
Ben boşversemde Allah in hoşuna gitmiyor hep sorun hep sorun mutlu olamiyoruz hiçBir vakitler hesabimizi kitabımızı bilmek için eşimin hesabını incelemek istemiştim eşim de hesap soruyomusum gibi algılayıp inatlasmisti benimle. O an güvenim kırıldı göstermek zorundasın kocalık görevin benim de hesabıma bakabilirsin diyip kavga çıkarmıştım. Benden gizli saklisi asla olmamalı diye prensibimi koymuştum. Siz bu dislanmaya rağmen neyse diyip nasıl öyle durabiliyosunuz anlayamadim
Ben boşversemde Allah in hoşuna gitmiyor hep sorun hep sorun mutlu olamiyoruz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?