Kumar oynuyor olabilir daha doğrusu borsa vs kaybetmiş olabilir . Sen öde demesi de garip geldi neticede aile birliği sen ben olmamalıSlm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
.kredi miktarını yine paylaşırız diyor. Galiba ben onun gözünde tam bir salağım. Ben de olmaz dedim .kirada oturmaya devam yani böyle bir koca normal mi sizce?
Siz altinlarinizi neden verdinizSlm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
.kredi miktarını yine paylaşırız diyor. Galiba ben onun gözünde tam bir salağım. Ben de olmaz dedim .kirada oturmaya devam yani böyle bir koca normal mi sizce?
Yani sizin hesabınızda neden kalmadı sonuçta sizin altınlarınızSiz altinlarinizi neden verdiniz
Olabilir mi bilemedimKumar oynuyor olabilir daha doğrusu borsa vs kaybetmiş olabilir . Sen öde demesi de garip geldi neticede aile birliği sen ben olmamalı
Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.Yani sizin hesabınızda neden kalmadı sonuçta sizin altınlarınız
Eniştemz aynı şekilde konuşunca teyzem doğru bankaya gittim para yerine krediler faizler açıkçası kumar borçlarını öğrendi umarım sizede aynı olmazSlm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
Şaka mı yapıyorsunuz?Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
İnanamıyorum ya niye verdiniz sizin hakkınız onlar.Düğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
Valla ben o gün boşardım gerçekten kınamıyorum ama nasıl insanlarla evleniyorsunuz hayret. Evlilik bu değilDüğün yaparken arabasını sattı. Ben bu altınlar için arabamı sattım dedi ve aldı.
Banka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermediBanka hesap dökümüne bakmıyor musunuz hiç?
Siz altınlarınızın parasını kendi hesabınıza atmasını isteyin. Evliliklerde şeffaflık önemlidir.Banka hesaplarını göstermeden sana ev konusunda yardımcı olmayacağım dedim yine de göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?