Esim benden sadece "huzur" istiyormuş...

Korkuyorum yalnızlıktan. Bir bayan olarak boşalırcasına herşey dahada zor olacağını düşünüyorum. Biliyorum geri kafalı bir düşünce. Ama şuanda o kadar yerlerde görüyorum ki kendimi. Kendime güvenim sıfır bu yüzden kangren olan yeri kesip atamıyorum. Bir yandan şans verip belki düzelir umurumda var içimde. Diyorum ya psikolojimin şuanda sağlıklıdır düşünemiyorum sanki.

Eşim beni bin pişman ettin başka şehre taşınmaya dedi. Pişman oldum seninle evlendiğimde dedi. ben seni görüntünün için değil yüreğin için sevmiştim. Ama artık bambaşkasin bu konuşmalar dinlenmeler nerden geliyor bu güven diyor. Sesimi çıkartıyorum konuşuyordum ona çünkü. Kıyamıyorum. Ama o bana o kadar çok kıydı ki.neymis yanlış anmiyormusum. Abartiyormusum, hayal dünyadaki şeyleri anlatıyorum sum. Paranoid misin. Vs vs.

Sırtına binmiş, kıymet bilmez, seni duygusal anlamda yaralayan birisini yanında tutma gerekçen nedir

Terapi görüyor musunuz? Görmüyorsanız lütfen gidin. Görüyorsanız da düzgün devam edin. Sizi sevmeyen bir adamı da bırakın. Sizi seven birini hakediyorken nedne daha azıyla yetinesiniz ki.

Konulara bakarsan birçok boşanan bayan var. Ayakları üstünde duran bir kadınsın zaten. Eşin ve ailesi özgüvenini zedelemiş

kendisini hatalı görmeyen adam nasıl düzelecek peki bu konu hakkında fikrin var mı?

adam senın kalbını sevgısıyle yaşatmamıs zehriyle doldurmus
kımbılır yasadıgın daha ne hakaretler var
keske elımde sihirli bı degnek olsada boyle caresız hısseden tum kadınlara guc verse
sen bu adamdan kurtulmazsan hasta olursun ben sana diyim

Esim benim heryerde ilgi odağı olmak için ona herşeyi şikayet ettiğimi düşünüyormuş. Ancak ben çocukluğumdan beri asla ilgi odağı olmaktan nefret ederdim. Ben ailesine gösterdiği ilgi alakayı banada göstersin istedim.ve ailesinin laflarını ona şikayet ettim.

Burda büyük hata etmişim. Olan sorunları olumlu bak dedi. Baktım. Hoşgörü. Söylenenleri hoşgörü sen kendine yakıştığı davran dedi.kimsebib seviyesine düşme dedi. Ama adam anlamıyor ki.benimle sorunları yok diyor. Onlarında seninle sorunları yokmuş hatta görümcem bana kırılmış öyle düşündüğüm için. Kocam beni muhatap etme benim Napmami bekliyorsun diyor sürekli napabilirim diyor. Konuşmamı istiyorsan yaparım dedi. ben yokken gitmiş konuşmuş. Ne konustular bilmiyom tabii. Beni muhatap etme diyor. Sen eğer sorunun varsa git kendin halet diyor. Beni izlemiş onlar varken. Herşey iyi gayet iyi anlatıyorsunuz hiçbir sorun varmış gibi gözükmüyor diyor. Sende çuvaldızı kendine batır diyor.sende sohbet etmiyorsun konuşmuyorsun. Onlar ne konuşsun diyor. Daha tanıma aşamasındayız diyor. Zamanla olur dedim sana diyo.

Seninle aynı odada oturmam bile benim için yeterli diyor ilişki için.

Cinsellik yok. Kendine bak diyor. Kadın gibi ol diyor. İşten çıkma ben iş bulana kadar diyor. Bana zaman ver diyor. Tamam zamanda yani ev işi iş derken ben kendime zaman ayıramıyorum. Düzenimi oturtamamisim. Seni özledim diyeceğine yeğenimi özledim oraya gidecem diyor. Kizdigimda da şaka yaptım diyor hep! Ben şaka anlamiyor muşum.

Bu adamla çok zor .. Kendini tüketir durursun ..

Herşeyi senden istiyor farkında mısın? Karşılığında sana ne veriyor peki? Kararlı mısın bu evliliği sürdürmeye?

Herşeyi senden istiyor farkında mısın? Karşılığında sana ne veriyor peki? Kararlı mısın bu evliliği sürdürmeye?

Aynısını bende kendisine söyledim. Farkındayım. Ama sen kafandaki düşünceleri bana empoze etmeye çalışıyorsun diyor. Halbuki anlamıyor. Kendisi de farkında değil. Belkide bana inat yapıyor. Çünkü ben ailesiyle görüşmek istemiyorum diyince oda ailemle görüşmeyi kesti.

Bir ilişkide(sadece aşk, evlilikte değil, aile, akrabalık, komşuluk, arkadaşlık ilişkilerinde de) taraflar ortaya bir kişilik koyarlar, birbirlerini bu kişiliğin iyi ve kötü yönleriyle kabul etmeye ve benimsemeye çalışırlar. Becerebilen ilişkiyi sürdürür, beceremeyen iletişimi koparır. Ama sizin kocanız sizin kişiliğinizi toptan kaldırmak istiyor. Sizden geriye hiçbirşey kalmasın, robot gibi ne söylenirse onu yapın, duygularınızı hiçe sayın istiyor. Kendisi de sizinle ve duygularınızla ilgili herşeyi hiçe sayıyor zaten. Hep talimatlar ve yapacaklarınızı sıralamış, sen ne istiyorsun bu ilişki için diye bile sormamış. Sizi umursamayan biriyle hayat nasıl geçer? Şunu yaparsan, böyle yaparsan bu ilişki yürür diyen biri kendine hiç sorumluluk yüklemezse sizi nasıl mutlu edebilir? Değer veriyormuş gibi de gelmedi bana. Sadece kurulu düzeni ile birlikte rahatı bozulmasın diye denemek istiyor tekrar. Karar sizin ama böyle birine dönmek çok yaralayıcı olur sizin için

Sizi sevmeyen bir adamla devam etme ısrarı neden? Konuşurken ağzına yapraklar doluşturmak ne kadar aşağılayıcı bir hareket..siz kendinize değer vermediğiniz sürece kimse size vermez..

Ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz,bir kadın böylesine iğrenç birşeyi boşuna hissetmez..niye başkaları eşlerinin aileleriyle olan yakınlığından şüphe etmiyorda siz edesiniz? Eğer sizin ailenizde böyle bir durum yaşanmamışsa (yani sizin yansıtmanız değilse) %100 doğru hissediyorsunuz.Ayrıca benim eşim böylesine iğrenç birşeyden şüphelenecek ben bir daha o kadının yüzüne bakıcam? Sırf sizinle devam ettirmesi bile hissettiklerinizin doğru olduğunun kanıtı..

Kısacası adam diyorki bana kullanacak biri lazım, sen çalış para kazan evi çevir bana bulaşma.
Dansözlerden daha kıvrak maşallah! Sorsaydın bi köçeklik yapmayı düşünür müsün diye, iyi para varmış o işte hem çok beceriklisin kıvırma konusunda diye!

adamın haklı olduğu tek birşey bile yok muhalefet olmak için yazıyorsunuz resmen.
hiç öyle muhalefet bir tip değilimdir fakat erkekler çok ağlayan şikayet eden kadınları değersiz görüyorlar.biraz dik durmakta fayda var.yaprak olayına gelince kesinlikle çok çirkin fakat ileri derecede taraflar birbirine dolmuş vaziyette.erkek için de kolay değil.konu sahibinin bütün msjlarını da okuyamadım ama ilk izlenimim bu yönde oldu

12 sayfa olmuş bu adamla olmayacağını anladığınızı söyleyin lütfen. Hiç iyi bir şey söylemezken yine de devam ediyorsunuz. Alın sizin gibi bir örnek daha:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-icin-yardim-istiyorum-zekarattayim.929598/

Bu konuda da adam kötü, adam sevmiyor ama kadın hala acaba oluru var mı diye ısrar ediyor. Sonunda o arkadaşı bu işin olmayacağına ikna ettik. Onun durumunda ailesinden de sevgi görmemiş, sevgi açlığı var ve bunu bu eski eş müsvettesi ile kapatabileceğini düşünüyor. Belki başka benzer bir hikayeyi dışardan okursanız sizin de dışardan nasıl göründüğünüzü anlarsınız. Ama rica ediyorum lütfen bizim durumumuz farklı bizde şiddet yok demeyin. İkinizde de sevgi yok, saygı yok, düzelme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…