Aile terapistine randevu alıyor ve sizin haberiniz yok.. Aile terapisti boşanınca veya boşanmayın demez. Belli ki düzeltmek istiyor birşeyleri. Bekleyin bakalım, belki söyler size.Merhaba arkadaşlar ben bugün eşimin mesajlarindan aile terapisti ne rendevu aldığını gördüm şok oldum evliliğimiz de problemler var ama bu denli olduğunu farketmemisim sizce ne yapmalıyım neden böyle birşey yapmış olabilir boşanmak mi istiyor bana bu konudan hiç bahsetmedi çok üzüldüm ona bu konudan bahsetmelimiyim mesajı gördüğümü lütfen yardımcı olun
Avukattan randevu almış gibi davranmayın bence boşanmak isteyenin terapiye gideceğini sanmam ayrıca profilinize biraz göz gezdirdim daha vajinismusu yenmeden hamile kalmışsınız evliliğe eşinize cinselliğe karşı bir haz doyum gibi şeyleri hemen hemen hiç yaşamamışsınız eşinizin problemi bunlar ya da bunların ağır gelmesi olabilir sizle paylaşamıyordur belki daha evliliğe alışamadan çocuklu bir aile olmaya alışacaksınız kolay değil kadın olduğum halde ben bile bocalardım bu durumdaMerhaba arkadaşlar ben bugün eşimin mesajlarindan aile terapisti ne rendevu aldığını gördüm şok oldum evliliğimiz de problemler var ama bu denli olduğunu farketmemisim sizce ne yapmalıyım neden böyle birşey yapmış olabilir boşanmak mi istiyor bana bu konudan hiç bahsetmedi çok üzüldüm ona bu konudan bahsetmelimiyim mesajı gördüğümü lütfen yardımcı olun
Bence mesajı gördüğünü söyleme. Telefonunu kurcaladığın için daha ön yargılı olup kızabilir. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama bir şekilde aile danışmanı konusunu bilmiyormuş gibi siz gündeme getirip eşinizden yardım isteyim. Mesela başbaşayken ben seni mutlu etmek ve seninle birlikte mutlu olmak istiyorum ama bir süredir karşılıklı birbirimizi kırmış kızdırmış olabiliriz. O yüzden eşim olarak senden yardım istiyorum. İkimizde yanlışlarımızı farketmemiz in aile danışmanına gidebiliriz diye düşündüm. Senin yardımın gerekiyor bu konuda. Gibi bir iletişim yoluna girerseniz elinizde belki sizi de dahil eder bu süreceMerhaba arkadaşlar ben bugün eşimin mesajlarindan aile terapisti ne rendevu aldığını gördüm şok oldum evliliğimiz de problemler var ama bu denli olduğunu farketmemisim sizce ne yapmalıyım neden böyle birşey yapmış olabilir boşanmak mi istiyor bana bu konudan hiç bahsetmedi çok üzüldüm ona bu konudan bahsetmelimiyim mesajı gördüğümü lütfen yardımcı olun
Çatt diye boşamadığına dua edecek yerde..2 sene önce de adam boşanmak istiyormuş siz sorunu çözmeden soğan kürü vs ile hamile kalmayı başarmışsınız sorunlar çözülmemiş
Aile terapisti giymek isteyen biri boşanmak için değil evlilikte olan sorunların çözümü için gider ama bu evlilikte sizin sorunlarınıza haberiniz yokMerhaba arkadaşlar ben bugün eşimin mesajlarindan aile terapisti ne rendevu aldığını gördüm şok oldum evliliğimiz de problemler var ama bu denli olduğunu farketmemisim sizce ne yapmalıyım neden böyle birşey yapmış olabilir boşanmak mi istiyor bana bu konudan hiç bahsetmedi çok üzüldüm ona bu konudan bahsetmelimiyim mesajı gördüğümü lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?