Eşim benden tiksiniyor rezil bir hayat

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam

Son düzenleme:
Saçınızı başınızı dağınık buluyorsanız biraz kendinize baksanız? Bebeği olunca kendini tamamen salaş bırakan kadınlara sinirleniyorum maalesef. Karşı cinsi geçtim insan kendisini güzel bulmalı ki ruh hali düzgün ilerleyebilsin.

Eşinize de Brad Pitt olmadığını hatırlatmalı biri. Hayat arkadaşını iyi günde kötü günde kabul ediyorsun sonuçta. BDV konularının %80'ine psikolojik destek almalısınız diyorum, bence siz şu an kesinlikle almalısınız. Sinirinizin ona yansıması ilerde asi bir evlat yetiştirirmeniz anlamına geliyor çünkü.

Insan her şeye yetişmeliyim deyip yetişemeyince sınır patlamaları yaşıyor. Kendimden biliyorum.
Ne yaptım, öncelik belirledim ve bu sıralamada ev işleri benden, çocuğumdan, eşimden geri kaldi.
Ev bal dok yala değil ama ben sinirli degilim. Çocuklarım mutlu. Aynadaki yansımami seviyorum.
Hayır her şeye yetmek zorunda degilsiniz. Aile içindeki güzel vakit temiz evi dover.

kendinizde bir devrim yaratmalısınız. çocuğunuzdan önce kendiniz! siz sağlıklı olacaksınız ki çevrenizdekiler de sağlıklı olsun. daha önce de demiştim bunu size ama hala ne yapacağım diyorsunuz.
hem verilen önerileri ciddiye almıyor bütün yolları kapatıyorsunuz hem de ne yapacağım diyorsunuz. insan isterse neler yapıyor.

bebeğinizi annenize emanet edin bi kuaföre gidin güzel saç baş kaş güzel bi bakım yapın..

akşamları bebeğinizi eşinize emanet edin her gün günlük duşunuzu alın .. ve özenli giyinin lütfen açık saçık olmasına lüzum yok önemli olan diz izi yapmış pijamaları çıkarın üstünüzden..

sabrınızın taşacağı zamanlarda bebeğinizin konuşamadığını kendini ifade edemediğini düşünün onun yolunu nasıl gözlediğinizi doğum fotoğraflarınıza bakın ara ara..

aldığınızı aldıgınız yere koyun.. mesela düzenli çamaşır yıkayın ve kurur kurumaz toplayıp kaldırın yerlerine..

bebeğiniz uyurken yemek yapabilirsiniz mesela.. dağıtmazsanız toplamanıza da gerek kalmaz..

ayda bir de temizliğe bi abla aldınız mı derin temizlik işi de hallolmuş demektir.

gece yatmadan evvel tüm evinizi toparlayıp öyle yatın mesela.. sabah kalktığınızda mis gibi bir ev.. bi süpürseniz silmenize bile gerek kalmaz..

duşa girdiğinizde soyunmuşken banyoya bi deterjan sıkarsın, tuvalete girdiğinde birde oraya deterjan sıkarsın... el yıkarken lavaboyu ovaladın mı bitti gittii bu iş..

bebeğinizi annenize emanet edin bi kuaföre gidin güzel saç baş kaş güzel bi bakım yapın..

akşamları bebeğinizi eşinize emanet edin her gün günlük duşunuzu alın .. ve özenli giyinin lütfen açık saçık olmasına lüzum yok önemli olan diz izi yapmış pijamaları çıkarın üstünüzden..

sabrınızın taşacağı zamanlarda bebeğinizin konuşamadığını kendini ifade edemediğini düşünün onun yolunu nasıl gözlediğinizi doğum fotoğraflarınıza bakın ara ara..

aldığınızı aldıgınız yere koyun.. mesela düzenli çamaşır yıkayın ve kurur kurumaz toplayıp kaldırın yerlerine..

bebeğiniz uyurken yemek yapabilirsiniz mesela.. dağıtmazsanız toplamanıza da gerek kalmaz..

ayda bir de temizliğe bi abla aldınız mı derin temizlik işi de hallolmuş demektir.

gece yatmadan evvel tüm evinizi toparlayıp öyle yatın mesela.. sabah kalktığınızda mis gibi bir ev.. bi süpürseniz silmenize bile gerek kalmaz..

duşa girdiğinizde soyunmuşken banyoya bi deterjan sıkarsın, tuvalete girdiğinde birde oraya deterjan sıkarsın... el yıkarken lavaboyu ovaladın mı bitti gittii bu iş..
Çok teşekkür ederim önerileriniz için dikkate alacam

Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
sende sana bunca laf söyleyen kocayla yatmak mı istiyiyosun pesss yuzune bile bakma

Bi çocuk doğurdum diye kendinizi neden bırakıyorsunuz.siz güçlü zinde olacaksınız ki o çocukta mutlu olsun.öncelikle fizyolojik bişey varmı gidin bi artırsınlar.eğer yoksa demekki psikolojik.kendiniz aşamıycaksanız yardım alın.

ilk olarak kendinizi sevmekle başlayın çalışmıyorsanız mutlaka çalışın çünkü çalışmak kadını ayakta tutan birşey.
sonrasında ise kuaföre bakım merkezlerine gidip kendinize biraz çeki düzen verebilirsiniz.

Sanki yeryüzünde çocuk doğuran ve aynı zamanda ev işi, yemek yapan sizsiniz.. ne kadınlar var imreniyorum her şeye yetişen
valla elstirirken bile birbirimize ne kadar acimasiz yahu. herkesin bebegi bir degil..kimi cocuk yastik gibidir koyarsin aksam yatagina sabaha kadar uyur. sende islerini halledersin..gerek ev isi gerek kisisel bakim...ama bazi cocuklar varki gece 40 defa uyanir emmek ister meme ister baska birsey ister..yani zor bu isler bana gore.

konu sahibi arkadasim..bebegin kac aylik..ben hatirliyorum lohusalikta inan sacimi tarayamiyordum o derece yani...ama birak bebegin aglasin biraz sen gir dusunu yap temiz pak giyin..oyle paspal paspal gezme evde..cunku kendini kotu hissetmene sebep bunlar..oyle oluncada ne ev is yapmak istiyorsun ne de baska birsey.

kocana soyleyecek kelime yok, hepsi ayni sayilir bu heriflerin. bu erkek milletine kalsaydi asla cocuk dogurmazlardi..bu kadar cileye katlanmazlardi..kendilerine katlanmazlardi bi kere..senle beraber olmazsada olmasin..asil o degil senin icin nasil alacak bundan sonra o adamlar ayni yataga girmeyi?

Ya nasıl salıyorsunuz kendinizi,evli insan eşiyle harika akşamlar günler hergün geçirmek zorunda değil.Yinede özen gösterir kendine, bakımlı olmak için evli olmaya gerekde yok, işte insanın içinden gelicek.Bunun loğusalıklada alakalı olduğunu sanmıyorum.

Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Bebek kaç aylık, sizin lohusa depresyonu biraz uzun sürmüş gibi
Aslında farkındasınız da yanlışlarınızın, yapmamaya çalışın, sorumluluk fazla geliyorsa yardımcı tutun yada anneniz kardeşiniz varsa destek olsunlar. Olmazsa psikoloğa gidin, lohusalıkta Doğum sonrasında sık görülen bi durum bu

Back
X