Eşim benden tiksiniyor rezil bir hayat

Bebeğinize lütfen kötü davranmayın.. Sizi bu hale getiren o değil sizsiniz... Acımasız demeyin öyle çünkü.. İlk olarak onun size muhtaç bir yavru olduğunu bilerek başlayın değişmeye.. Sonra kilolarınızı vermek için spora başlayın.. Spor yapmak için illa spor salonlarıma gitmeye gerek yok.. Bir sürü uygulama var yükleyin telefonunuza mesela.. Ev işlerine gelince sabah önce iyi bir kahvaltıyla başlayın güne.. Bebeğiniz uyuyorsa ne ala uyumuyorsa alın kucağınıza omzunuza kokunuzu hissetsin sevgi ona verebileceğiniz en muhteşem şey.. Bebeğiniz uyurken siz de yapmanız gereken neyse yapın.. Bütün işleri bir güne sığdırmayın mesela.. Bugün ev mi sildiniz süpürdünüz? Yarın başka bir iş yapın.. İşlerinizi halledince bebeğinizi koyun kanguruya şöööyle bir akşam yürüyüşüne çıkın.. Üstünüze başınıza kıyafet bakın.. Saçınıza makyajınıza hep özen gösterin.. Eşiniz akşam eve geldiğinde size şöyle bir baksın.. Pijamalarla karşılamayın eşinizi.. Hoş kokun.. Güzel bakın..Ben her gün istisnasız eşim eve gelmeden önce parfümümü sıkarım.. Gözüme kalem rımel hafif ruj.. Bitti gitti.. Hele şimdi yaz.. Giydim mi cicili bicili yazlıkları... Tadından yenmez:) silkelenip kendinize gelin sağlıcakla büyütün bebeğinizi :)

Esiniz icin degilde kendiniz icin sacinizi basini duzeltseniz.aynaya bakinca kendinizi iyi gorur iyi hissedersiniz.
Cocugunuz oldu diye bakimsiz olmaniza gerek yok.
Ister 1 ister 3 cocugu olsun 1 kadin her zaman bakimli alimli olmali ki ruhuda mutlu ve ozguvenli olsun.
Daha sonra esinizle olan problemlerinize odaklanirsiniz

Kvdeniz bebeginize baksin aktiflesin mesela bir ise girin ayaklarinizin ustunde durun evlilikte baskin olan siz olun calisma hayatinda hem psikolojiniz duzelir hem kilo verir hemde eve maddi destekte bulunursunuz. Bayanlarin calismasi taraftariyim

Ya salmak değilde herseye yetisememektir o, ben ilk zamanlar zor dolanıyordum eşim ise gidiyor cocuk kusuyordu hep o gelmeden dusa giremiyordum üstümü değiştiriyordum hep birde akan sütler göğüs pedini surkeli değiştirdiğim halde sızıyordu... neyseki kokuları kötü değildi.. bir süre sonra uyurken hemen 2 dk duş yapmaya basliyorsun herşeye kosa kosa...

Ama küçücük çocuga neden kızıyorsunuz ne yapıyor yazık germegin cocuguda

Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Piril piril bi ev harcanmis bi hayat der hep annem biral evin temiz olmasin biraz kendine bak disari cik cocugunla dolas sacini boyat bak yaz geldi gonlune yazi getir cicek acsin kalbin sen iyi bi annesin eminim cocuguna bagirma kizma ofkeni sinirini ne kocandan nede cocugundan al birak takma kimseyi kapini kapat duyma kocanla ilgilen kendine bak aynaya bak once ben muyum de evde tikilip da butun gununu butun hayatini harcama kocnla cocugunu parka gotur mesela guzel guzel giyin guzel kokular sür makyaj yap hersey senin elinde sen iyi bi anne iyi bi es olrsun egeer istesen yprsin cok iste :)

Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Seni En Iyi Ben anlarim 6 ve 2 yasinda iki cocugum var hiç kimseden bir yardim almadan tek basima büyüttüm esim işten gelip dusunu alip yemegini yiyip tv karsisina kurulur gelsin cay gelsin su gelsin meyve si hiç bir zaman destek olmadi hep elestiri elestiri en ufak seyde senin yetistirdigin cocuk der ve halada öyle cnm yanliz degilsin fakat birazda kendimiz icin yasamaliyiz ve hayat çok kisa herseye yetismek zorunda degilsin once kendine bak sonra cocuguna silkelen kendine gel yapabirsin

Sanki yeryüzünde çocuk doğuran ve aynı zamanda ev işi, yemek yapan sizsiniz.. ne kadınlar var imreniyorum her şeye yetişen
valla yetısılmıyor be bacım, evıne temızlıkcı yardımcı gelmıyorsa cocugunla ve ev ıslerınle sen ılgılenmek zorunda ısen ve calısıyorsan olmuyor o ıs.. olsada bır taraf hep eksık kalıyor...

ben çalışıyorum kızıma annemler bakıyor bızımle kalıyorlar cunku normalde baska sehırde yasıyorlar (kendılerı ıstedı bakmayı bızımde borc harc var bakıcıya ayırcak butce yok kresler daha uygun ama yastan oturu kabul edılmıyor henuz 1 yasında) ...

1 çocuk+4 yetıskının yemegı bulasıgı camasırı, evın temızlıgı bana bakıyor.(annem yardım eder ama cocuk bakımı baslı basına bır ıs oldugundan ben evdeyken ıs yaptırmak ıstemıyorum hastalıklarıda var ayrıca yasın getırdıgı, esımdesen dagıtmaz-hızmet beklemez ama pek ıs yapmaz, babam da ona keza öyle)

işten gel cocukla zaman gecır oyna yıka gıydır susle pusle , yemek yap, sofra hazırla kaldır, çayı demle arada camasır bulasık yıka kaldır bunlar gunlık rutınler..cocuk uyudugunda ancak dusumu alıp, epılasyon vs bakımlarımı yapabılıyorum.

genel ev temızlıgını haftada bır yapıyorum (temızlıkcı tutamam butcem yok), ıse gıderken sacımı tararım bazen salarım bazen toplarım bır ruj rımel allık gıyer kıyafetlerımı gıderım, dısarda paspal gezmem ama evde esofmanlarla takılırım sureklı saclar topuz sıfır makyaj yanı cocuk olunca ev ıslerıne ozellıkle yardım edecek kımsen yoksa hem evde hem dısarda her daım bakımlı olunmuyor ne yazıkkı ;(

Merhaba ben de asabi biriyimdir, hele hormonlar beni daha asabileştiriyor, örneğin regl dönemi patlamaya hazır bomba gibi dolaşırım, iki hamileliğimde de adet gecikmem olduğu gün asabiyet başlamıştı.
Ne yapıyorum;
Öncelikle eşim çok yardımcı, bana zaman yaratır, kuaföre vs gitmemi destekler. Zaten başka kimsemiz yok bizim çocukları bırakacak. Bazen o gider arkadaşlarıyla takılır, bazen ben.
Haftanın 3 akşamı spora gidiyorum. Saçlarım kısa, bir arkadaş da önermiş size, gerçekten kısa saçı temiz tutmak dışında ayrı bir bakıma ihtiyaç olmuyor. Ben kendimi kötü hissettiğim zamanlar muhakkak vitamin ve omega3 desteği alıyorum, hemen fark ediyor.
Bir de örneğin eşimin akşam eve gelmeyeceği günlerde, çok yorulacağımı hesap ederek o gün direk tüm işleri rafa kaldırıyorum, ne temizlik be yemek, işte tarhana çırbası veya buzluktaki hazır yemeklerden ısıtıyorum oğlumla bana. Yoksa akşama doğru çok yorulursam benim de sabrım tükeniyor. O yüzden akşam destek gelmeyecekse önlemimi sabahtan alıyorum. Tavsiye edilir.

Bir de benim ergonomik kangurum var, en büyük yardımcım, bazen küçük durmadığında takıyorum sırtıma, o öyle bakınırken ev işi bile yapıyorum :)
Bir de bana baya özgürlük sağlıyor, markete, restorana, avm ye, hatta kütüphaneye bile korkusuzca gidebiliyorum. Ana kokusuyla hiç huysuzlanmıyor.

önce bebişi annene bırakıp bi kuaföre gitcen. Kendine bi çeki düzen vercen. Ama burdaki önemli detay, bunu o halden anlamaz kocan için değil kendin için yapıcan. Kendine bu şekilde saygı duymaya başladıkça gerisi de çorap söküğü gibi gelecek merak etme.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi kendimi şimdi daha güçlü hissediyorum
Galiba nickinizden değişmiş ama karamsar olmuş sanki biraz, cıvıl cıvıl bir nickinizden alsanız? İnsan ne düşünürse o olur derler ya, size biraz daha enerji verebilir.
Bebek büyüdükçe her şey daha yoluna girecek merak etmeyin.

Bu arada , " eşim benden tiksiniyor " diye kendinize empoze etmeyin bu cümleyi.

Hayat arkadaşisiniz siz. Bazen eşinin en kötü haline tanık olursun. Bazen bu haftalar sürebilir.

Önemli olan , kendinin farkında olup toparlanmak.

Bosverin eşinizi falan , siz önce kendinizi mutlu edin. Siz mutlu olursanız bebeğiniz ve esinizde mutlu olur.
Hadi silkeleyin kendinizi.

Yapmayın ya kişisel bakımınıza özen gösterin ve yemeyin kilo verin.İşleri boşverin nasılsa hallolur.Bebeğinizle yürüyüşe çıkın oyun oynayın anneliğin tadını çıkarın

Bebeğiniz emiyor mu bilmiyorum, sütten kesildiyse akşamları yemek yememeye ve yediğiniz porsiyonu azaltın, midenizi çok doldurmayın şişene kadar yemeyin, çocuğunuzla yürüyüş yapın, enerjiniz yetmiyorsa, multivitamin kullanın ev işleri için enerji sağlayacaktır, kilolu olmanız kişisel bakımınıza engel değil, gün aşırı duş alın kişisel temizliğinizi yapın deodorant ve krem kullanın temiz ve mis kokun bu çok önemli, ev işlerini de günlük evi derli toplu tutun yeter, bu halde siz kendinizden hoşnut değilsiniz eşiniz nasıl olsun, önce kendinize değer verin iyi hissedin gerisi gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil, bir de surat asmayın gülümseyin.

Saç taramak kaç dakika? Kıyafet değiştirmek? Duş almak kaç dakika? Kendinize, çocuğunuza, eşinize niye bu kötülüğü yapıyorsunuz.
Silkelenin, kendinize plan yapın, ev işleri dört dörtlük olmaz cocuklu evde mümkün değil, siz duzenlersiniz çocuk dağıtır.
Eşiniz de şikayet etmek yerine size yardımcı olsun , dır dır etmesin. O çocuğa bir saat baksın sizde bir kuaföre gidin, kendinize bakım yapın.
O çocuğa bir saat baksın, evi toparlayın gibi.
İçinizden gelecek, eğer ki hayattan bezmiş haldeyseniz, tek başıma baş edemiyorum diyorsanız, bir psikolog ya da psikiyatriste gidin.

Ne güzel fikirler ortaya koymuşsunuz arkadaşlar ancak herkesin durumu farklı misal ben anlatayım bana da akıl verin:)bebeğim 6 aylık annem yok kv yok gibi. Evdeyim esim 8 de eve geliyo geçen hafta 7 gün çalıştı. Çocuğu bırakacak kimsem yok çocuk kucakta uyuyo. Koyunca uyaniyo (gunduz).Esim oruç tutuyor çocuk mızmızlanırken yemek yapıyorum, allahtan elektrik supurgesinde susuyor onu çalışırabiliyorum ama yerleri silerken durmuyor üstünkörü iş yapıyorum. Saçlarımda beyazlar zaten hak getire ama 2 dk dus alabiliyorum saclarimin yapisi kotu fonsuz cok cirkin ben de uyduruk bir topuz yapiyorum (kuaföre ayıracak bütçe yok)sabah uyanıyorum allahtan pijamayla gezmiyorum tayt giyiyorum:)ev genelde dağınık çocuk tam oturamıyor dönüyor ama geri dönemiyor dönünce ağlıyor oyun halısına koyunca bile misal yemek yerken 30 kere kalkıyorum düzeltiyorum. Tabiki arkadasin cocuga bagirmasini hakli çıkarmaz ama "insan kendini salmamalı aman 2dk duştan ne olacak saçlarını düzgün tut"falan. Olmayinca olmuyor yani. Herkesin anası babası yanında değil. Herkesin ekonomik gücü yok misal benim yarim gün temizlikçi tutmaya bile ayıracak bütçem yok. Herkesin çocuğu koy yatağına uyur o sırada sen işini yaparsın durumu da yok. Bu vesileyle içimi de dökmüş oldum:)

Back
X