- 1 Haziran 2017
- 2
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Thes ise saff
Bence onunla ilgilenmeyi bırak ve kendinle ilgilen onun dikkatni çek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piril piril bi ev harcanmis bi hayat der hep annem biral evin temiz olmasin biraz kendine bak disari cik cocugunla dolas sacini boyat bak yaz geldi gonlune yazi getir cicek acsin kalbin sen iyi bi annesin eminim cocuguna bagirma kizma ofkeni sinirini ne kocandan nede cocugundan al birak takma kimseyi kapini kapat duyma kocanla ilgilen kendine bak aynaya bak once ben muyum de evde tikilip da butun gununu butun hayatini harcama kocnla cocugunu parka gotur mesela guzel guzel giyin guzel kokular sür makyaj yap hersey senin elinde sen iyi bi anne iyi bi es olrsun egeer istesen yprsin cok iste :)Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Seni En Iyi Ben anlarim 6 ve 2 yasinda iki cocugum var hiç kimseden bir yardim almadan tek basima büyüttüm esim işten gelip dusunu alip yemegini yiyip tv karsisina kurulur gelsin cay gelsin su gelsin meyve si hiç bir zaman destek olmadi hep elestiri elestiri en ufak seyde senin yetistirdigin cocuk der ve halada öyle cnm yanliz degilsin fakat birazda kendimiz icin yasamaliyiz ve hayat çok kisa herseye yetismek zorunda degilsin once kendine bak sonra cocuguna silkelen kendine gel yapabirsinDaha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
valla yetısılmıyor be bacım, evıne temızlıkcı yardımcı gelmıyorsa cocugunla ve ev ıslerınle sen ılgılenmek zorunda ısen ve calısıyorsan olmuyor o ıs.. olsada bır taraf hep eksık kalıyor...Sanki yeryüzünde çocuk doğuran ve aynı zamanda ev işi, yemek yapan sizsiniz.. ne kadınlar var imreniyorum her şeye yetişen
Galiba nickinizden değişmiş ama karamsar olmuş sanki biraz, cıvıl cıvıl bir nickinizden alsanız? İnsan ne düşünürse o olur derler ya, size biraz daha enerji verebilir.Herkese yorumları için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi kendimi şimdi daha güçlü hissediyorum