Eşim benden tiksiniyor rezil bir hayat

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. Önce bir psikolog değil de psikiyatrist ile görüşün. Bu kadar sinirli olmanızın altında yatan bir sebep olmalı. Onu bir çözüme kavuşturun. Ayrıca doktorun verdiği ilaçlar başlangıçta biraz uyku yapar ama sinirleriniz inanılmaz gevşer. Psikologla da görüşecekseniz mutlaka klinik psikolog olmalı. Sıradan psikologlar onlar kadar bilgi sahibi değiller. Gün içinde giyiminiz saçınıza başınıza dikkat ederseniz kendinizi de daha iyi hissedersiniz. Unutmayın bu gidişat eşinizin size ihanetine kadar gidebilir. Hatta başka birileri bile olabilir şuanda hayatında. Sizinle birlikte olmak istememesi beni düşündürdü doğrusu. Erkek her zaman bakımlı kadın görmek ister. Makyaj yapın demiyorum. Ama arada bir rimel sürün kirpiklerinize yüzünüze bir canlılık katar. Çok vakit de almaz fakat bir ışıltı katar. Böyle giderse onu kaybedersiniz. Unutmayın insanın sabrı bir süre sonra biter ve yaşadığı bıkkınlıkla da kafasında herşeyi noktalar. İlişkinizi daha fazla tüketmeyin. İlişkinizi de biraz daha renklendirmeye gayret edin. Üzgünüm ama anladığım kadarıyla soğumuş sizden. İş işten geçmeden bir an önce hareket edin. Öfke kontol sorununuzu da acil çözün. İnanın ki bu mümkün. Bu size aynı zamanda herşeyden önce iç huzuru sağlayacaktır. Zor insan olmak her zaman kaybettirir. Ne kendinizi ne çocuklarınızı ne de eşinizi daha fazla yormayın incitmeyin.

Bu bakım makim işleri insanın içinden gelecek. Ne kadınlar var iki küçük çocuğu, bakımsız göremezsin, ne kadınlar var bekar, yemeklerini dahi annesi yapıyor ama beyaz saçlı dolasiyor

Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Psikolojik yardım almayı denesen hatta eşin de alsın hamilelik lohusalık sürekli bakmak zorunda olduğun bir evlat bunlar çok zor bir süreç maalesef hamilelikte insan kıtlıktan çıkmış gibi yiyor bazen ve kilo alıyoruz ama eşiniz anlayışsız sanırım karşınıza alın bir konuşun hatta verin çocuğu bı pazar gidin kuaföre bakım yaptırın bakalım kaç saat dayanabilecek çok ofkelemdim eşinizle ama mutlaka oturulup konusulmali

Daha öncede konu açmıştım sinirliyim diye malesef bu durum ilişkime yansıyor eşim beni sevmiyor itici buluyor ilişkiye bile girmiyor malesef bebekten sonrada çok kilo aldım saç baş dağınık ev işlerine yetişemiyorum çocuğuma da sert davranıyorum bağırıyorum sonra çok üzülüyorum rezil bir hayatım var çok mutsuzum hayatımı yeniden canlandırmak kendime çeki düzen vermek istiyorum yapamıyorum eşim hep kötü bir annesi psikopatsın diyip eleştiriyor beni annemlere şikayet ediyor sürekli off ben napacam
Siz anneyseniz o da babası. Bebek bakımına, ev işlerine yardımcı olsun. O kadar işin arasında kendinize bakamazsınız tabii supermen değilsiniz. sizi sürekli aşağılayan biriyle de birlikte olmaya çalışmayın. eşiniz de insaflı olsun müfettiş gibi denetleyip durmasın sizi, diş gösterin biraz.

Herkes de psikolojik destek al demiş. Bizim millet de başka yardım, destek yolunu bilmiyor. Sizin şimdi psikoloğa gidecek bir saatiniz bile yok, eşiniz sizi boşlamış, bebek bakımına yardımcı biri yok. Herkes sorumluluğu size yıkmış, bir de eleştiriyorlar. Siz de öyle bir adamla cinsel ilişki kuramıyorum diye dert yanıyorsunuz. Yakın gemileri, sorumluluk alması gerekenler kendine çeki düzen versin. Psikolojik destekle değil, iş bölümüyle düzelir bu sıkıntılar.

Savunmasız çocuklara bebeklere ister psikolojik ister fiziksel şiddet uygulayan insanlardan bende tiksinirim.tedavi olun

Hem çocuk yapıp bakan, hem eve ekmek getiren, hemde evde temizlik yapan kadınlar ne yapsın ? Benim bir arkadaşımın üç tane çocuğu var hem çalışıyor hem çocuk bakıyor hatta öğle tatillerinde evine 20 dk yol gidip geliyor biraz toparlayın kendinizi hemen salıvermişsiniz

Hiç de mükemmel olmak zorunda değilsin. Sen o cok anlatılan "her şeye yetişen muhteşem kadinlar" dan olmak zorunda değilsin. Kendine vakit ayir, seni rahatlatacak şeyler yap. Sen mutlu olursan etrafını mutlu edebilirsin. Temizlik ve yemek olduğu kadar, olamadığı kader olsun. Bebisine şefkatli bir anne, eşine iyi bir eş olmaya çalış yeter elinden geldiğince.

O her şeye yetişen kadınlardan biri benim. Üç çocuğum var ev temizlik yemek bende. Şu an izindeyim ama çalışıyorken de farklı değildi. Soframız zengin evim temiz olsun isterim.uatum basım güzel olsun isterim.esimi evde pesimde gezdirdigim çoktur. Bir tayt bir atlet işi cozuyor.

Her şeye yetişmeye çalışma insan bir yerden sonra patlıyor. Öncelik sensin sonra bebeğin sonra eşin.

Doğum yaptığım ilk 2 ay dağınık sadece çocuğuma odaklı. Gecesi gündüzüne karışmış 2 ay.
Sonrasında her sabah oğlumdan önce uyanıp veya doyurduktan sonra uyurken güzel bir duş,
Sade güzel bir makyaj,temiz kıyafetlerim,
Parfümüm saçlarım tüm bunları 1 saatte yapıyorum.
Üstelik o sırada yatak odasını banyo tuvalet temizliğini halledebiliyorum.
Oğlum uyanıyor vakit geçiriyoruz v.s
Mutfak oturma odasını hemen yapıyorum.
Çoğu zaman yemek işi eşimde dışardan getirir,
Haftada birkez evde bahçede mangal yada balık.
Ütü v.s yine eşimde.
İş paylaşımı asla yapmıyoruz.
Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz o kadar.

Şu erkeleri de hiç anlamıyorum.
Çok mu oksijensiz kalıyorlar da böyle oluyor acaba?
:işsiz:
Nasıl zor bir kalıbın içine girmişsiniz öyle.
Of of :KK12:

Çocuk doğurdum diyip salmayın ya kendinzii hele ki o masum yavrudan çıkarmayın hırsınızı o size allahın emaneti ona sahip olmak isteyip olamayan kaç kişi var havalr çok güzrl alın çocuğu rı çıkın hem o hava alsın hem siz sonra zaten dışarı çıkıyorum kendinize bakarsınız

Eşinizle olumlu bir diyalog geliştiremez misiniz? Mesela "kendimi çok saldım farkındayım ama şu an toparlanacak güçte hissediyorum kendimi. bu süreçte bana destek olursam sevinirim." gibi bir konuşma yapsanız? Bence yanınızda olur.

Dis gorunusunuzu bir hayal ettimde
Sac bas daginik ust bas pecmurde
Sinirli bagiran
Hakikaten erkek degil kadin olsabile sizden sogur
Lutfen acilen bir danisman yardimi alin yoksahayat dahada kotu gider

Back
X