- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Thes ise saff
benim çocuğum yokNe güzel fikirler ortaya koymuşsunuz arkadaşlar ancak herkesin durumu farklı misal ben anlatayım bana da akıl verin:)bebeğim 6 aylık annem yok kv yok gibi. Evdeyim esim 8 de eve geliyo geçen hafta 7 gün çalıştı. Çocuğu bırakacak kimsem yok çocuk kucakta uyuyo. Koyunca uyaniyo (gunduz).Esim oruç tutuyor çocuk mızmızlanırken yemek yapıyorum, allahtan elektrik supurgesinde susuyor onu çalışırabiliyorum ama yerleri silerken durmuyor üstünkörü iş yapıyorum. Saçlarımda beyazlar zaten hak getire ama 2 dk dus alabiliyorum saclarimin yapisi kotu fonsuz cok cirkin ben de uyduruk bir topuz yapiyorum (kuaföre ayıracak bütçe yok)sabah uyanıyorum allahtan pijamayla gezmiyorum tayt giyiyorum:)ev genelde dağınık çocuk tam oturamıyor dönüyor ama geri dönemiyor dönünce ağlıyor oyun halısına koyunca bile misal yemek yerken 30 kere kalkıyorum düzeltiyorum. Tabiki arkadasin cocuga bagirmasini hakli çıkarmaz ama "insan kendini salmamalı aman 2dk duştan ne olacak saçlarını düzgün tut"falan. Olmayinca olmuyor yani. Herkesin anası babası yanında değil. Herkesin ekonomik gücü yok misal benim yarim gün temizlikçi tutmaya bile ayıracak bütçem yok. Herkesin çocuğu koy yatağına uyur o sırada sen işini yaparsın durumu da yok. Bu vesileyle içimi de dökmüş oldum:)
ama sanki çocuğun kucakta uyuması falan biraz fazla değil mi?
teyzem çocuğunu yatağa koyardı perdesi de siyahtı odanın.
çocuğun tepesinde dönen müzik çalan bişey vardı onu açardı
sonra da odanın kapısını kapar kendine bi kahve yapar otururdu salonda oje mi sürcek, tv mi izleyecek istediğini yapardı
çocuk 10 dk ağlardı o hoparlör gibi şeyden sesi gelirdi
kalkıp da bakmazdı az sonra uyuyacak derdi
10 dk ya kalmaz bebek sesini keser ve mışıl mışıl bi kaç saat uyurdu
az ağlasa bişey olur mu ya bilemedim ama.