eşim benden tiksiniyormuş, ne yapmalıyım ?

eski turk filmleri geldi aklima

hulya kocyigit mi olur artik, turkan soray mi

allah tum evlilere mutluluk nasip etsin, birinden bosanip digerini bulmak hic zor degil.. babasindan , annesindan ayri buyuyen cocuklara dayanamiyorum ben yoksa.. ortada aldatma yok, 3.sahis yok, siddet yok.. patavatsiz ,seviyesiz bir adam var.. egitilirse adam olur belki .. ne diyelim kocan senden nefret ediyor, bosa gitsin mi? cozulemicek seyler degil bunlar olmadi aile consulatasyonu denen birsey var..

kadinlar amma da merakli oldular , hemcinslerine bosanma tavsiyesinde bulunmaya, yikilan kendi yuvalari olmadigindan sanirim..

Kadın eşimi seviyorum diyo ama... ayrıca bakımı onu aşağılayan kocası için değil kendi için yapıcak tabii. o zaman eşi yanaşıcak o tavrını koyucak bakalım nasıl oluyomuş?

Son düzenleme:
Belki dediğiniz şekilde sırf kendine güveni gelmesi,kendini daha iyi hissetmesi açısından bakım yapabilir..Ama sadece kendisi için...O kocası olan adamı geri kazanmak için değil....

esine ne hissettirdigini anlaması icin bunu yapabilir diye dusundum sevdigi insanın kendinden tiksinmesi ne demekmis gorsun bakalım..gercekten de unutulacak laflar degil soyledikleri bu yuzden kendi icin yapmalı onu dusunerek degil katılıyorum..

filmlerde cok olur boyle konular ama en sevdigim olaydır bu bakımsız kadın itilir kakılır dalga gecilir sonra mukemmel bir guzellikle geri doner ve o dalga gecen herkes pesinde kosar

Son düzenleme:
damarina bastin sinir ettinde mi boyle soyledi yoksa icindeki kini mi kustu

bence isler kotu gibi:26:

Kadın eşimi seviyorum diyo ama...

aynen oyle , gelisimini henuz tamamlamadan evlenmemeli erkek, belli ki esi henuz gelisimini tamamlayamamis bir birey.. hayat uzerinde izlenen yol, insanlari kolayca siyirip atmaktan ibaret olmamali, seviyorsaniz , savasacaksiniz kardesim bu boyle..

ha ama arkadas bende onu begenmiyorum zaten deseydi , olay orda degisirdi..

ask'da hersey var, sevip sevilmemek de , begenilmemekte, arkadas olayin begenilmeme kismini yasiyor.. eger seviyorsa , kendinide begendirecek..

genc kizlar asik olduklari genc adamalra kendilerini begendirmek icin paralarlar kendilerini, makyaj, giyim, sus ,pus .. evlenince o kizlar gider 40 ysinda teyzelere donerler, kilolar bi yandan, bakimsizlik bi yandan.. hayat telasi icinde kendini kaybeden cok kadin taniyorum.. ben kadin olarak hemcinslerimi anlayabiliyorum, kadinin kendine ayiracak enerjisi bile kalmaz, ama erkege anlatamazsiniz bunu.

erkekse evlendigi kadini boyle gormek istemez , neydin noldun diyebilir.. ha uslup usturuplu olmali bencede, tiksiniyorum seklinde degil.. odunlugu tartisilmaz soz konusu adamin..

Çocuklar babalarının şiddetine ,aşağılamalarına maruz kalan ,annelerine eziyet eden ,sürekli bağrış,çağrış ortamı içinde olan bir evde ne kadar sağlam psikoloji ile yetişebilirler bunları düşünmek lazım..Dedim ya belki de ben empati yapamıyorumdur..2 çocuklu bir anneyim ben de...Kendi adıma bu davranışları görsem sevgi saygı kalmaz bende...Evde her an hırgür vs olur..Çocuklarımın da psikolojisi bozulur..Onlara böyle bir ortam sunmak istemem..Dolayısıyla evliliğe de devam etmem...Zaten boşan diye tavsiye eden var mı bu topikte bilmiyorum,ben denk gelmedim sanırım.Herkesin tercihi farklıdır....Ha anlarım gidecek yeri yoktur,mecburdur..Kırar dizini oturur..Ama hem seviyorum denilip hem de evliliğe devam edilecekse ,bu laflar da sineye çekilecek demektir ve çok fazla da şikayet etmemek en doğrusudur....Evlilikler sadece aldatma ya da şiddet yüzünden bitmez.....Ki herkesin içinde rencide etmek,aşağılamak ta psikolojik bir şiddettir zaten..Fiziksel değildir sadece şiddet olayı....

Son düzenleyen: Moderatör:

pardon ama o kadın gıbımı gıyınsın.bu cumlenızı hıc begenmedım.neden o kadın gıbı gıyınsın esı o kadını begendı dıyemı ben bu bır kadın ıcın en assalık durumdur.

soylediginiz dogru, kisiler icin durumlar ve sartlar farkli olabilir..

kimi askindan olur de onuruna gururna laf ettirmez, kimi ne olursa olsun o benim kocam der oturur, oldugu gibi kabul etmistir bile karsisindakini..

ki arkadas hirdan gurden bahsetmemis , esinin kurmamasi gereken bir cumlesi var .. ama kendisi de belirtmis SEVIYORUM demis..

yani arkadas esini bu sekilde kabul etmis, ve napmaliyim demis yardim istiyor aslinda..

gelsin birde kendisine soralim bence , aslinda tam olarak arkadas ne istiyormus.

cok gurur kirici cok asagilayici bi soz
herseyin bir siniri var insan dusmaninin dahi kalbini bukadar acimasizca kiramaz
kac yillik evlisiniz artik sevgi saygi kalmamis gibi
sanirim ezdirmissiniz kendinizi siz bir suru sikayet ettiginiz konunuz var kendinizi ne kadar uzuyorsunuz deger mi size bir soyluyorsa siz bin soyleyin umursamayin anladigim kadariyla ayrilmaniz soz konusu deil ama biraz sinir koyun
sizin ilgi sevgi bekleyisiniz fedakarliginiz onu itmis haketmiyorsa yapmayin belki biraz kiymet bilir

Ben son olarak bişey söylemek istiyorum. Çevremde de böyle düşüncesiz eşleri olan mağdur kadınları çok görüyorum. Bunların hepsi birer ders aslında bizlere. Bayanların kendi işlerine sahip olmaları ve kendi ayakları üstünde durmaları ÇOK ÖNEMLİ. Kaynana evinde oturuyosunuz bu da cahillikle atılmış bi adım ve sonrasında yıllarca kaynanasına yaranmaya çalışarak eşine yine de yaranamayan bir kadın. Zaman içinde çoluk çocuğa karışılmış. Bu adamda ki zihniyet başta şu; bu kadın beni bırakamaz. ayrılamıycağınızı bildiği için rahat. 2 çocuk ve maddi imkansızlıklardan dolayı ona mecburmuşsunuz gibi hissediyo konuşmalarındanda belli zaten. Bu durumda kadın sevmese eşini ayrılmak dahi istese de 2çocukla babasının evine mi dönücek? ailesi kabul edicek mi? Kabul etse de ne kadar rahat edebilicek? ömrünün sonuna kadar öyle mi yaşıycak? kadın çocuklarla baba evinde sıkıntı çekerken adamda keyfine mi bakıcak? bunları genel olarak söylüyorum. Bir bayan kendi ayakları üzerinde duruyosa bu işler bu kadar zor olmuyo malesef. Bir kadının kendine güveni çok önemli maddi, manevi. Hayatta herşeyden kendimize ders çıkarmamız gerekir. UNUTMAYIN GÖMLEĞİN İLK DÜĞMESİ YANLIŞ İLİKLENİRSE DİĞERLERİ DE YANLIŞ GİDER

bunu herkezın ıcınde yapmıs olması cok gurur kırıcı ben olsam uzun sure kendıme gee
lemezdım tokat etkısı yapardı.ve uzun sure konusmazdım surum surum surundururdum.ewın ıcınde alına salına gezer elıme bıle dokundurtmazdım.sonrada alır cocuklarımı gıderdım gıderkende sunu solerdım sen bnm gıbı bakımlı bır bayanın yanında cok odun kalıosun bı kendıne bak bı bana bak yanıma yakısmıyosun derdım

Son düzenleme:
Biri sizin kendisine verdiğiniz değeri hiç anlamıyor,kıymetinizi bilmiyorsa yapacağınız en güzel hareket kendinizi ondan mahrum bırakmaktır.....

Bu biraz da kadının ve adamın karakteri ile alakalı..Kadın çok iyi kariyer yapmış oluyor ama benzer davranışları gösteren bir adamla evliyken çocuğu da henüz olmamasına rağmen ayrılmak istemiyor eşinden..Sineye çekiyor yani...Kimi kadınlar da ilkokul mezunu bile değil kocasının baş tacı oluyor...Kocası ile olumsuzluk yaşadığında yollarını ayırıyor..Merdiven siliyor,evlere temziliğe gidiyor,pastanelere tatlı vs yapıyor..Yine de çocuklarının rızkını çıkarıyor....

size aynen katılıyorum .boyle orneklerı ben de cok goruyorum .
bagnaz aıleler de genelde boyle gercekten .
bızım komsumuz da ; oldukca hamarat cocuguna dort dortluk bır anne ,evınde dort dortluk hamarat
bır ev kadını.elınden her ıs gelıyor yemeklerı tatlıları boreklerı mukemmel .kadın tam kayınvalıdenın ıstedıgı gıbı bır gelın .
kadını ne zaman gorsem ,elınde yaa toz bezı olur ya da ,ocak basın da olur .
kadın evde dort donuyor ,bır oraya bır buraya kosturuyor .
ama gel gor kı bakımsız bır bayan .
sureklı evde oraya buıraya kosturmaktan kendını ıhmal etmıs bır bayan .
altında sızın de verdıgınız ornekde kı gıbı basma bır etek ustelık henuz 30 yasın da bır bayan .
esı dugune dernege tatıle bıle tek basına gıder .
esınden utanır goturmez hıc bır yere .
kayınvalıdenın ıstedıgı gıbı olan gelınler es degıl de evde hızmetc oluyor genelde ne yazık kı bu boyle.
adam da esını ,cocuklarının annesı yemegını yapan bır ascı elbıselerını utuleyen bır hızmetcı olarak goruyor .
kesınlıkle koluna takıp gururla tasayacagı bır es olarak gormuyor .
lutfen bayanlar ;kayınvalıdenızın ıstedıgı gıbı olmaktan cıkın artık .
esınızın gozune hıtap edın!

konu sahıbı ,esınızın soyledıgı soz gercekten kaba ustelık aılesının yanın da .
cok uzucu cok onur kırıcı bır cumle kullanmıs .
ama bunun da temelın de ne yazık kı sızın bakımsızlıgınız yatıyor .
bır yorumunuz da ,''kayınvalıdemın ıstegı uzerıne kılık kıyafetımı degıstırdım ''demıssın .
kayınvalıdenız memnun ama bellı kı esınız memnun degıl .
sız kayınvalıdenızle evlı degıl esınızle evlısınız .
kendınıze bakım yapın .tesetturlu bır bayan olmanız demek ,
bakım yapamam anlamına gelmez .
cok tesetturlu bayan olup da oldukca bakımlı bayanlar var .
benım cok tesetturlu arkadaslarım var .
tesettur moda bloglarını cok takıp ederler.facebook da boyle bloglar cok var .
ısım vermek ne kadar dogru bılmıyorum ama ,22 yasın da bır genc kız var .
tesettur modasına hıtap urunler tasarlıyor .
merak edersen ozel mesajdan ısmını verebılırım .
inanılmaz etekler elbıse ve esarp nıyetıne sallar tasarlıyor .
bayılıyorum o modellerı her gordukce .
ben acık olmama ragmen cok ozenıyorum ımrenıyorum .
bıraz oyle bloglar takıp edın .tarzını degıstırın .
evınız de her zaman topuklu terlık kullanın makyajınızı parfumunuzu ıhmal etmeyın .
esler genel de '' makyaj yapma ben senı dogal da sevıyorum '' der .
bu soz yalandır arkadasım .esınız oyle dedı dıye sıfır makyajsız asla olmayın .
hıc bır es ,bakımsız bır bayan ıstemez .
ben boyle cok ornek de goruyorum valla .
esı dogal halını sevıyor dıye butun gun makyajsız dolasıyorlar ,makyajı hayatlarından cıkarıyorlar .
esım benı dogal sevıyor dıye boburlenıyorlar bır de .
sonra da '' esım bana karsı cok soguk davranıyor uzaklastı sebebını bılmyorum '' dıye cozum arıyorlar .
hıc bır es bakımsızlıga tahammul edemz .

Son düzenleme:
benn eşimi çok seviyorum önceden çok grurlu bir kadın idim ama şimdi........ Aşk ta grur olmaz diyorlardı inanmazdım kahrolasını çok seviyorum gözüm başkasını görmez benim

bu kadar çok seviyosun gururun falan kalmadı madem, intikamı falanda düşünme, hem neyin intikamı adam düşüncesini söylemiş hissiyatını dile getirmiş

kendisini cok yakisikli film yildizi mi saniyor bu adam...

Bence belli bir sure konusmayin...
Hergun yavaş yavaş degişim gosterin...

Ne olmuş kapaliysaniz.
Evde acarsiniz nedir yani...
Kendinize guvenin.hic bir kadin cirkin degildir...
Size yaklaşmaya calisinca da cekin kendinizi
Israr ederse de nefret duydugun kadina yaklasiyorsun bu ne çelişki de...

Hersey bir yana birakin da,sizin yaninizda ustelik eve gelen misafirine ve evli bir kadina bakabiliyorsa eşin....biryerlerde birseyler yanliş demektir,...gayriahlaki bir boyut almistir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…