diğer konulardandan az çok bilirsiniz beni sürekli farklı konu açıyorum aamabugün 2 defa hastaneye gittim ikisidede annesini getiedim sonra eve geldik hem yürüyerek çocuk kucağımda yokuş çık yokuş in neyse burası önemli değil eve geldik teyzemler geldi apar topar yemek hazırladım onlar gitti eşimin köylüleri geldi geçmiş olsuna kayınpeter için onların kızı var evli oda geldi eşim sürekli ona baktı gördüm kaç defa neyse onlar gitti eşime dedim hülya kız gibi duruyor ben onun yanında yaşlanmışım dedim ağzını elledim bana ne dese beğenirsiniz senin üzerindekiler ne öyle başka giyecek şeyin yok mu dedi sen zaten beni hiç bir zaman beğenmiyorsun sürekli eleştiriyorsun nasıl giyinmemei istiyorsan bana al ben giyerim bana demedi sen benim güzel karımsın ben annelerine akrabalarına hizmet ediyorum mükafatı son lafı şu oldu SENDEN NEFRET EDİYORUM VE TİKSİNİYORUM DEDİ NE OLUR YARDIM EDİN ANNELERİ VAR SUSTUM NASIL İNTİKAM ALIRIM SÖYLEYİN SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ
Sende baska insanlarin arasinda iki tane cocugunun annesiyle bu sekilde konusabildigin icin bende senden tiksiniyorum,ben iki elbise alir degisirimde senin bu essekligin ne olucak derdimadama bak yaa tiksiniyomus yani anlamadim ki evlenmeden once cok bakimli falandinizda acaba cocuklardan sonra kendinizi salmis olabilirmisiniz belki esinizde haklidir daha cok gencsiniz bi kac yuz milyoncuk isteyin onumuzdeki günlerde düsündümde sen haklisin ben cok kendimi saldim biraz paralari dökülde kuafördü kiyafetti biraz kendimi yeniliyim de
sizi makyaj yapınca, 2 güzel elbiseyle beğencek olan bir zihniyet.. beğenmesin efendimm..
yaşasınn beni pijamlarımmlada seven koca cansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?