eşim benden tiksiniyormuş, ne yapmalıyım ?

canım önceki konularına da göz attım.çok yorulmuşsun.
çocuklar,kayınbaba,ev işleri derken...çok üzüldüm açıkçası,bunaltmışlar seni.
yapsan kıymet bilmezler,yapmasan olmaz.
kayınbabanlar gitmeden bişey yapabileceğini sanmıyorum ama.
bunu demek istemiyorum ama size gelen bayan nasıldı öncelikle,bir karşılaştır.
eşin neden dikkatli baktı.bence en büyük sorunlardan biri nasıl olduğunu bilmiyorum ama kilo.
varsa fazlalıkların bence önce onlardan kurtulmaya çalış,sonra güzel kıyafetlerden al.arkadaşların dediği gibi süslen.
demekki daha fazla şeyler istiyor eşin.eşinin sana söylediği diğer cümleleride okudum diğer konularında.
hep bu konuda yoğunlaşmış.yani özetle ilerde üzülmek istemiyorsan biran önce çabala,bişeyler yapmaya çalış.
okadar işten,temizlikten sonra halin kalmıyor anlıyorum seni ama okadar yoruluyorsun kıymet biliyorlar mı???
senin görevin olmuş artık bunlar.önceliği kendine vermeye çalış.işler yetişmesse eksik yada bir gün sonra yaparsın.
Allah yardımcın olsun.

Sende baska insanlarin arasinda iki tane cocugunun annesiyle bu sekilde konusabildigin icin bende senden tiksiniyorum,ben iki elbise alir degisirimde senin bu essekligin ne olucak derdimadama bak yaa tiksiniyomus yani anlamadim ki evlenmeden once cok bakimli falandinizda acaba cocuklardan sonra kendinizi salmis olabilirmisiniz belki esinizde haklidir daha cok gencsiniz bi kac yuz milyoncuk isteyin onumuzdeki günlerde düsündümde sen haklisin ben cok kendimi saldim biraz paralari dökülde kuafördü kiyafetti biraz kendimi yeniliyim de

ilişkiniz fazlasıyla dejenere olmuş. benim eşim bana böyle bişey söyleseydi nasıl kırılırdım düşünemiyorum bile. ama sonra da kendime kabahat bulurdum demek ki onda böyle hisler oluşturuyorum diye.
bak canım benim hayatta şu yaşıma kadar öğrendiğim bişey varsa, ilişkilerde tek bi kural vardır. o da seven üzülür, üzen sevilir kuralı. eğer bu ilişkide seven taraf sensen ki öyle görünüyo, üzülmemek için biraz taktik yapmak zorundasın. yoka hep üzülmeye devam edersin. eğer sana böyle bişey söyleyebilen bi adamı terketme gibi bi düşüncen yoksa, onun istediği gibi bi kadın olmaya çalışacaksın başta. sonra seni çantada keklik gibi görmekten vazgeçmesini sağlaman gerekiyor. her an kaybetme korkusunu yaşamalı. benim sana söyleyeceklerim bunlar. kadınlar erkeklerin her dediğini yapınca, kul köle olunca kazanırım sanıyolar ama malesef öyle olmuyo çoğunlukla.

Basortusu olarak şal kullan basortune uygun makyaj yap sac sekli ve rengi butun havani degistirir eger fazla kilon varsa hemen vermeye basla eşini cocuguna terbiye verir gibi ogret bu laflari insan dusmanina bile soylemez

cok sinirlendim cidden!
kusura bakmayin ama bana senden tiksiniyorum diyen bir adami bir daha asla koynuma almazdim

böylesi agırr bir laf olamaz yaaa
sende ona deseydin bende senden tiksiniyorum diye
oda çare degill
ne sinir bozucu ben olsamo an ne ana dinlerim ne baba agzıma ne gelirseeeeeeee

canim benim allah yardimcin olsun ama bundan sonra onu degistirmek cok zor.sen bastan vermissin tavizi allah yardimcin olsun.ama tabi bu yasadiklarinda hep gunahlarina kefaret olacak.ama gercekten cok is guc yapmayan kendini ezdirmeyenler daha kiymetli oluyo ,biraz iyi olunca el kismi cok su istimal ediyo. cokta korkma bi rest cek yeter de bakalim ne olacak.hem deki su halimle disari cikayim 50 tane bulurum.hem sen sanki brad pitt sin.

ben olsam bana esim oyle dese gercekdenmi tiksiniyosun benden senin icin cektigim bunca sikintiya ragmen mi diyosun bunlari?ozamn defol git gozum gormesin seni diyip kovardim evden.yada yuzune tukururdum yada iyisinden bi tokat atardim.

buyuk terbuiyesizlik gercekden cok nankor esiniz siz onun anasina babasina bakin gordugunuz muameleye bakin.RAbbim yardimziniz olsun.

çok sinir bozucu bi durum gerçekten,Allah yardımcın olsun.aileyle birlikte yaşamanın kötü getirilerinden olsa gerek.bence eşine tepkini koy ve konuşma,eğer onla konuşmaya devam edersen tekrar aynı hareketi veya benzerini yapacaktr,bir kere tavrını koymazsan toparlayamazsn sonra.kaybetme korkusu olmayan erkek(vazgeçilmez olduğunu düşünen aynı zamanda) ve senin onu bırakıp gitmeyeceğnden emin olan erkek zamanla türlü kırıcılıklarda bulunur,ve eğer tavrını koymazsan ve seni kaybedebilme korkusunu ona aşılayabilirsen ancak bunun önüne geçebilirsn.bakım meselesine gelince,ne yazıkki bakımsız kadını severm diyen erkek yoktur(bence),her nekadar birçoğu belli etmeseler de bakıma çok önem verirler,kadınlar onları hertürlü tipsiz ve hanzo hallerinde bile severken erkekler için bu zamanla değişebilir.bütün bunları gözardı edelim,ilk başta kendin için kendine bakmalısın.güzelliğin karşısında sen de çok şaşıracaksn inan:) bu değişimi aniden saç boyatark vs şeklinde yapma tabi,kısa bi zaman içerisinde yayarak yap,zira eşin bunu kendi üstüne alınmasın,çünkü sen aslında kendin için değişmelisin,daha doğrusu güzelliğini görmelisin artık:))

Türk filmi gibi, şok bi imaj değişikliği yapar onu dediğine pişman ederim.O zmanda ben pas vermem burnundan getirim ya da aynısını ona yaşatırım.Eşin çok mu yakışıklı ki seni beğenmiyor ?

Dirim özel mesajlarını silermisin.

ay nasil sinirliyim anlatamam bizim erkekler evdeki esine makyaj yasaklar acilmayi yasaklar biri bakinca kadinin burnundan getirir bu adam sana niye bakti diye ama disardaki bakimlilari görüncede kendileri icine düser arkadasim sen kocanin dediklerini tinlama bile intikam almak istiyormussun ben olsam uzunca zaman konusmam yüzüne bile bakmam hatta dahada olmadi ayrilirim beni begenmeyenin yanimdada isi yoktur ama konu sen olunca is farkli arada cocuk var bence sen yavastan degisim yapki davayi cakmasin ben laf soktum oda kendini degistirdi demesin havaya girmesin ya bisiy sorcam aceba senin esin kendisini bulunmaz hint kumasimi saniyorki??

ah canım kendisi kıvanç tatlıtuğ herhalde....
siz kendinize özen gösterin ama lütfen o odun için değil.
odun diyorum kusura bakmayın ama çok saygısız bir adammış kendisi!!!
erkekler pek yontulmuş değildir ama sizin ki tam bir fiyasko..
ama eşinizde acayip bir ego var maşallah.
yapabileceğiniz ev işlerini askıya alıp kişisel bakımınız.
evdeki tozu görmez erkekler ama bakımsız kadını görürler.
ondan intikam falan almaya çalışmayın siz jennifer lopez'de olsanız sizin eşiniz anlamaz...
anlayacak adam zaten böyle saçmalamaz.

Kızlar hep erkeklere yüklenmişiz doğal olarak ama , birde şu yönden düşünün.Konu sahii arkadaşım genel bir paylaşım bu senle ilgili değil sadece.Evet evde oturan erkek yoktur, hep çalışan erkekler ve dışarı çıkan kadınlarda (çalışmasa dahi) süslenir çıkar, bakımlıdır.Adamlar gün boyu böyle hatunları görünce tabiki evdki beklentiside bu şekilde oluyor.ee kadında çalışmıyor evde annelik yapıyorsa ister istemez kendini dağıtıyor ama dikkat etmek gerek gerçekten.Sadece kadının değil erkeğinde dikkat etmesi gerek, sonra farkında olmadan göz dışarı kayabilr her iki cinsiyet içinde.

Kendimden bir örnek verirsem, her daim evet bakımlıyım evim madem rahatlama noktam en spor halim evimdeyse, eşim ki iş yerine gittiğim halimi kıskanırken evdeki durumum onu tatmin edemeyebiliyor.iş halim kıskanıyor ev halim yetmiyor. onlar her daim bakımlı istiyor , minik etekli olsan hergün ya boşver demezler muhtemelen.ama bu demek değil ki kedimizi bırakalım, öncelikle kendi mutluluğum için bakımlıyım, sonra da eşim için.ama fazla takmayada gerek, dediğim gibi süs bebeği gibi otursan yine kulp bulurlar.çünkü bir döndemde o durumdaydım, eşimden abartıyosun nidaları çok geldi.yani kendi beğendiğin kadarsan yeter.
Tabi bence.

ben bu konuya cok sinir oldum yanı senın eşin senden neden tıksınıyor o kadar fedakar oldugun halde bende evllıyım kocam hayatta demedı bole sey aksıne cok guzeel oldugumu herseyde ıyı oldugumu soyler bende ona solerım gercektende oyle ama... senın esın senı resmen yerden yere vurmus ben senın yerınde olsam ona artık fazla onem vermem bırak ne halı varsa gorsun sen ye ıc keyfıne bak ve fazlada fedakarlık yapma ıyılıge gecmez kendıne bakım yap

eşinin yaklaşımı hiç hoş değil,bakımsızlığı veya memnun olmadığı şeylerin söylemeninde bir uslubu vardır,tiksiniyorum onu ve ailesini başının üstünde taşıyan bir kadın için ağır olmuş,
anladığım kadarıyla sen mütavazi,hayatı çocukları ve eşinin mutlulu olmuş onlar için didinen,ailesine de emek veren bir kadınsın ,hani tüm Türk erkeklerinin istediği gibi
ama erkekler ayrıca bakımlı da olsun hiç yorulmasın süpersonik bir şey beklerler.
bakımlı olmak kadım olsun erkek olsun önce insanın kendini iyi hissetmesi için olmalıdır karşısındakine saygı kendinden sonra gelmelidir,
sen de önce kendin için bak kendine çok kaptırmışsın kendini,bakımlı olmak boya küpü gibi dolaşmak da değildir,her gün kuaföre gitmek de değildir.
çocuk sayısı ,ev işleri veya çalışma etkilememelidir,
geceden saçlarını sarabilirsin veya hafifi bir fön ,mutlaka temiz ol güzel kok,hafif bir göz kalemi allık inan bunlar kendine güvenini arttırır mutlu eder ,sana ve çevrene hoşluk verir,kendine yeni kıyafetler al eşin laf söylemeyi biliyor alsın bakalım istediklerini de...
bu arada eşin kendine bakar mı? parfüm ,temizlik bunlara önem veriri mi...tek taraflı asla olmamalı.

ben senin yerine koydum kendimi.
öncelikle çok üzülür ve hayal kırıklığına uğrardım,benden nefret etmesi ve bunu söyleyebilecek raddeye gelmesi beni kahrederdi.
ilk işim kenime çeki düzen vemek olurdu ama eşim beğensin diye değil.
çünkü o öyle dedikten sonra benim özgüvenim sarsılırdı,bu yüzdende kendimi toparlamak açısından,önce bi rejime girerdim,spora yazılırdım,kuaföre gider köklü bir değişim geçirirdim,hem saç rengimde hem modelinde.cilt balımı yaptırırdım.
tabi bunların hepsi bir günde olacak şeyler değil.
zaman içinde yapardım ama sadece kendimi motive etmek,özgüvenimi geri kazanmak için,o zaten kendiliğinden bu değişimi farkedecektir ama bu süreçte de ona karşı mesafeli olrdum ve kendimde gelişme gördükçe(mesela 1 haftada 2 kilo verdim,hamlığım gitti,ya da saçımı değiştirdim herkes beğendi ve iltifat aldım...gibi gibi gibi),onun bir kusurunu ona söylerdim.
mesela ''sen sanki kilo almışsın'',''vücuduna pek bakmıyorsun herhalde hoş kokmuyor'' ''daha düzenli kıllarını alabilirsin göz zevkimi bozuyor'' ....gibi
ve bir tavsiye daha...insanoğlu çiğ süt emmiş.40 gün sırtında taşırsın,1 gün indirdin diye senden kötüsü olmaz,yaptığın iyilikler toz gibi uçar gider...
o yüzden ailesine gerektiğinden fazla fedakarlık yapma.biliyorum bunu eşinden takdir toplamak için yapıyorsun ''benim karım bitane,ailemi el üstünde tutuyor'' deyip seni tepesinde gezdireceğini sanıyorsun ama öyle değil işte...
ailesine karşı saygın,sevgin hep olsun,ihtiyaçları olduğunda yardımlarına koş ama hep bi sınırlrın olsun.
kendini onlara adamana gerek yok nihayetinde...
sende bir bireysin,bundan sonra birazda kendini ön plana al ve ''BEN'' de.
erkekler başka türlüsünden anlamıyor çünkü.ya da anlayanlar tükendi

herhalde ben böyle yapardım...
ama şu da varki benim ana önerdiklerim işin maddi kısmı...
eşin çok ağır laflar etmiş,onun telafisi olur mu bilemem.
isterse bana yeniden aşık olsun genede çıkmazdı o sözler aklımdan...
bunu ne giderir bilemiyorum

Son düzenleme:

yorumunuza bayıldım beğen butonu nerdesin

sizi makyaj yapınca, 2 güzel elbiseyle beğencek olan bir zihniyet.. beğenmesin efendimm..

yaşasınn beni pijamlarımmlada seven koca cansın..

aynen insan her zaman dört dörtlük olamaz

Burda bugüne kadar okuduğum ve çevremde görüdüklerimden erkekler hakkında şu konuya vardım. Kadın olarak bakımlı olun güzel olun işveli cilveli olun ama evinizi afedersiniz b.. götürsün yemekleriniz varsın çok çeşitli olmasın çok marifetli olmayın illa fedakarlık yapıcam diye kendinizi yırtmayın her şeyi salla pati yapın ama sadece kendinize kadınlığınıza özen gösterin geri kalan hiç bir şey erkeğin umrunda olmuyor. Ama biz kadınlar illa çok temiz olacağız, titiz olucağız, fedakarlıklar, yapıcaz hekese şirin görüneceğiz dışarıdan ne güzel dört dörtlük kadın evini çekip çeviriyor hem çocuğuna bakıyor hem çalışıyor hem de kocasının ailesine süper hizmet ediyor gibi aferinler almak ve her şeye yetişmek için kendimizi paralamaktan başka bir şey yapamaz oluyoruz.

Ya ben bütün konularınızı biliyorum, hepsini okudum daa... Hiç bu evliliği sorgulamak aklınızdan geçmiyor mu? Merak ediyorum. Bakın boşanın demiyorum ama sadece bir kez sorgulamayı deneyin bakalım bu evlilik size ne veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…