eşim benden tiksiniyormuş, ne yapmalıyım ?

benn eşimi çok seviyorum önceden çok grurlu bir kadın idim ama şimdi........ Aşk ta grur olmaz diyorlardı inanmazdım kahrolasını çok seviyorum gözüm başkasını görmez benim

aşkta gurur bal gibide olur. Kusura bakma canım ama bana boyle diyecek kocayı ben boşarım bukadar basit

kendinize degisiklik yapin ev isleriyle fazla ugrasmayin daha cok kendinize bakin..kendinizi bastan yaratin dergilerden falan modayi takip edin yada interetten..
biraz makyaj ojeli tirnaklar bakimli saclar..
bakalim ozamanda bisey diyebiliyormu
bizim turk kadini kendindn cok ev isleriyle ilgilneir kendini unutur..adamada begenmemek icn sebep cikar..
bosverin evin isi hic bitmezki bari kenindinize bakin sonucta yaimiz yerinde saymiyo hergün biraz daha yaslaniyoruz..

inadına çok güzel giyin saçını boya makyajını yap parfüm...ve yüz verme güler yüzlü ol hep arada sık sık eksiklerini alttan alttan sok ona!haketmiş terbiyesiz!!!!hizmetini yap tiksinsin beyefendi.....!!!!!!cidden bak dene bunu ben eşime yaptım bi ara tutuyor..adam bana süslenmio dışarı çıkarken bi ton jöle parfüm..geldim gittim canım benim saçın bayağı açılmş kel olcaksın die güzellikle işledim kafasına bu sözleri...bi baktım bi akşam elinde saç güçlendirici susam yağıDDD bidaha jöleye dokunmadıDDD..kendine bak dikkat et bakımlı ol evini temiz tut hani söyleyecek bi laf bırakma kocana!güler yüzlü alımlı cilveli ol eskiyi unut ama arad sık sık güzelce lafını sok..eksiklerinni söyle...

benn eşimi çok seviyorum önceden çok grurlu bir kadın idim ama şimdi........ Aşk ta grur olmaz diyorlardı inanmazdım kahrolasını çok seviyorum gözüm başkasını görmez benim

yani yorum yapacaktım şu sizin yazdıklarınızın üzerine ne yazacağımı bilemedim. bende eşimi deliler gibi seviyorum gözüm kimseyi görmez amaaaaaa eşim bana senin eşinin dediği lafları dese içimde ona karşı ne sevgi ne aşk kalır gözümde bit kadar değeri kalmazdı ayrıca benden nefret ettiğini tiksindiğini söyleyen bir adamla aynı yatağa değil girmek aynı evdede yaşamazdım sanırım benimde 2 çocuğum var 8 senelik evliyim yani tekmeyi basar yollardım. biraz da gurur lazım yani.

Sen ailesine hizmet vermek icin sacını süpürge et, cocuklara bakmak icin kendini heba et, sonra kendini adam sayan esın sana böyle bir laf etsin.

Bu tarz hizmet isleri erkekler icin önemli degil. Sen fedakarlık yaparken, eşinin ilgi alanı bambaşka yerlere kaymış durumda.

Kendine gel artık. Biraz bencil düşünmek zorundasın. Kendin icin ve cocukların icin.

K.validenin giyim tarzına müdahale etmesine, senin de onun istediği gibi giyinmene ayrıca kızdım. Dünyaca ünlü bir modacı falan mı k.validen? Seni kendine benzettigini tahmin ediyorum. Eski giyim tarzına donmeli, esine de hatasını anlayana dek yüz vermemelisin. Kendini bu kadar ezdirirsen, adamın da böyle k... Kalkar, seni de begenmez kusura bakma

Üstünü başını beğenmiyorsa söyle sana yeni bir gardrop kıyafet alsın. Hergün kuaföre git, ödedesin masraflarını. Söyle bunları canım. Madem beni beğenmiyorsun bende bunları bunları istiyorum de

diğer konunuda okudum canım gerçekten senin kocan odunun yontulmamışı kalas yani...
kızma bana çok üzüldüm haline hem gelene gidene hizmet et hasta bak birde laf işit..
illa ona ders vermek istiyorsan ..kaynanan dan rica et bir günlüğüne evi idare etsin sende alışveriş yap üstüne başına bişeyler al kuaföre git .boyan süsülen ne bileyim onu şaşırt ve en önemlisi onunla asla ilgilenme. bak bidefa NASIL DÜŞÜYOR PEŞİNE..

çok haklısın canım ya aynen benim düşüncelerimi yazmışsın..
Arkadaş şimdiye kadar sevmişte ne olmuş
bu erkek milletini varya kaynar kazana sokup çıkaracaksın en azından bu yontulmamış kalasları..

sagol canım sonuçta gurur da lazım insana. aklın yolu bir işte... bayanların arasında malesef eş bağımlıları var. kendilerini onlar yokken işe yaramaz ayakları üzerinde duramaz hissediyorlar. halbuki bir kadının yapamayacağı birşey yoktur. tek sorun özgüven eksikliği bu bayandaki bence..

2 dk bile düşünmem basarım tekmeyi hersey sevmek degilki eşin seni istemiyo tiksiniyorum diyo su kıyafetlerine bak diyo bide gözümün önünde baskasına bakacak oldu yani bende seviyorum diye katlancam artık gözünüzü acınya bu erkeklere bukadar deger vermeyin adam yapıyo ediyo diyo nasıl olsa evde karım var beni hep sever hııı illa çok asıgım diyosanda millete hizmet etmeyi bırak kendinle ilgilen git kuaföre degişiklik yap sacını boyat eşinin begenecegi tarz kıyafetler al gerekirse onları sadece evde yalnızken giy ki adamında dışarda gözü kalmasın arkadsım

evet canım ya aklın yolu bir .hepimiz seviyoruz eşimizi ne kadar seversem seveyim benim kaldıramayacağım bişey olurdu bu..bu kadınlar ne zaman hep veren olmaktan vaz geçecek.

yüce rabbim neden bu erkekleri bu kadar odun yaratmış.seni anlıyorum ,bir aydır onun anasına ,babasına bakıyorsun ,hizmette kusur etmiyorsun,2 tane çocuk,ev işi ,yemek,kendi evinde ayağını uzatıp yarım saat salonda oturma özgürlüğün yok........................................nerden vakit bulupta kendine bakıcan.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.bu kadar özverili olursan mükafatı bu oluyor işte.en önemlisi de ne biliyormusun kendine güvenin kalmamış canım.:2:ben kolay kolay kimseye boşan diyemem,arada iki tane yavrucak var.boşanmayı düşünmeden önce kendine(ona değil) bir şans ver.bu adamın senin tepene çıkmasının en önemli sebebi senin çok fedakar olman artık biraz kendini düşün ,onun için değil kendin ve çocukların için birşeyler yap,inana kendini çok iyi hissedersin.eğitim durumunu bilmiyorum ama üniversite mezunuysan evde kpss ye ve alese hazırlan,otur çocuğunla ders çalış.lise bile bitirmedim diyosan açıktan okumaya kaydol,kendini geliştir.inan bana bişeyler başardıkça mutlu olucaksın.oturup bu adam niye böyle,nasıl değişir diye düşünmesen kendini değiştir,geliştir,birazda olsa bencil olmayı,kendine güvenmeyi öğren.kafam bu saatten sonra derse basmaz diyosan halk eğitimin elişi kurslarına git.yaptıklarını internetten sat.yeterki bir yola başlagerisi gelir inan.UNUTMA SEN ANNESİN.ÇOCUKLARI İÇİN DÜNYAYI YIKAR BİR ANNE.ANNE OLDUĞUNU HİÇ UNUTMA ÇOOOOOOOOOOOOOK GÜÇLÜ OL

Kendine daha çok bak. Güzel kokular sür makyaj yap. Evin içinde havalı havalı yürü ama eşine yüz verme bak nasıl peşinde dolaşacak Özür dileyene kadar da bu durumu sürdür.
sen o kadar ailesine misafirlerine hizmet et karşılığı bu olsun ayıp yaa. İnsan öyle hissetse bile saygısından susar.

senin yerinde olsam önce kendim için kendime bakarım.makyajı kendim için yaparım güzel giyinirim başkasında gördm beğendim ben neden giymeyeyim ki derim.ben saçlarıma hergün işlem yapan biriyim biraz yıpranmıştı toplimda sağlıklı olsun geri dedim.eşim 3.gün fark etti ve neden saçlarını artık düzlştrcyle yapmıyosun dedi şok oldum cünkü ben hiç onun fark ettiğini sanmıyordum kendim için yapıyordum halbuki erkekler cok dikkat eder her zaman mis gibi kokmaya çalışırım.eşimde öyle asla paspal gezmeyiz.sende yap evde oturduğun yerde yap cocuğu da uyut erkenden kalk hazırlan hem kendine güveningelir öptm cnm

zor bi durumm. senin yerinde olsam süslenir çocuğumu alıp dışarı çıkaım kafa dağıtırım. evde de onunla hiç konuşmam. ve ev halinle bile güzel olabilirsin hafif makyaj güzel koku saçlarını yap düzelt maşa yap ve onun kusurlarına laf et.

yıllardır iş yaptında yarandınmı sanki yaranamadın SEVİYESİZZZZZ. bu tip adamlara acayip sinir oluyorum kendi çokmu bakımlıymış kusura bakmasında onun üstünü başını kim yıkıyo ütüsünü kim yapıyo begenmedigi kadınnn ! su erkeklere kendine gel demenin vakti geldi galiba bu ne saygısızlık. begenmiyosan defol dicen olmıcak. kendi sanki hergün berberde bakım yapıyo yada çok güzel giyiyor git yaaa şaşıyorum bu erkeklere. bütün kadınlar bir olup evlenmicez bunlarda kıvransında dursun BAKALIM KADINSIZ HAYAT OLUYOMU..!

türk erkeklerinin hepsi bir kenan imirzalıoğlu, bir kıvanç tatlıtuğ olduğu için karılarını beğenmezler, paspal bakımsız bulurlar sağolsunlar

Son düzenleme:
sizi makyaj yapınca, 2 güzel elbiseyle beğencek olan bir zihniyet.. beğenmesin efendimm..

yaşasınn beni pijamlarımmlada seven koca cansın..

yapılacak en güzel şey,elindeki tüm paranla(ekmek su parası-elektrik su doalgaz farketmez hertürlü fatura paraları) saçlarını yaptırman,cici cici elbiseler giyip,makyajını yapıp bide parfümünü sıkıp ortalarda dolaşmaktır...

turnaklarınada manikür yaptır,nasılll?frencimm güzel olmuşmu diyede uzat ellerini öpsün..!

değmez hayatım,kendini yıpratmaya..süslü püslü gezde bari senin keyfin yerine gelsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…