- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben 28 yaşında muhasebeci bir bayanım nereye gitsem iş bulurum çok referanslarım var ama bebeğim var çalışamam 1.73 boy 73 kilodayım çok mu sizce çok da bakımsız deüilim aslında eşimin seviyesizliği
aynı şeyleri bende duydum. hemde 2.5 yıllık evliyken ve o zamanlar çalışıyordumda son derecede de bakımlıydım üstelik eşimin 2. evliliğiydim. ilk eşiyle annesi kuma gibiymiş hiç geçinemiyorlarmış sürekli bunları anlatırdı bende yaranmak için kadına anneciğim derken bir anneciğim daha çıkardı ağzımdan hatta çocuğum olursa o hangi ismi isterse onu koyacaktım. ben sana bakacağım söz derdim. kii bakardımda. neyse eşimin kızı temmuz ayları bize geliyor o ay kızı annesi babası ve yeğeni geldi. ve ne yapsam eşime batmaya başladı anasından yardım istediğimde ben ne bileyim deyip oğlunu koruyordu. birgün beni eleştirmeye başladı. anası ile babaının yanında ben ağladım hüngür hüngür çünkü evlenirken nikah şekerimi davetiyemi bile kendim yaptırdım. eşim bana bir yüzük bile takmadı ve onun tarafından kimse yoktu bana takılanların hepside borcuna gitti ve eski eşyalarında oturmayı kabul ettim çünkü çook seviyordum ama hiç takdir görmedim hep eleştildim. o tartışmanın olduğu gün yatmaya gittik niye anneinin ve babasının yanında öyle konuştuğunu sorunca zoruna mı gitti dedi. peki suçum ne dedim senin varlığın dedi. ve benden tiksindiğini söyledi sabaha kadar ağladım. çalışıyorum ama maaşımda o zaman 1200 tl idi ama maaş kartım eşimde bana harçlık verirdi. o ay harçlık vermedi.
benimle böyle ağır konuşunca çok üzüldüm bende sesizliğe büründüm annesi ile de sohbet etmedim ama ama konuştum yani sadece yalakalığı kestim. 2 gün geçti aradan işten geldim evi b.. götürüyor. balkonu yıkayayım dedim. üstümdede mini bir elbise vardı. bunlar dışardan gezmeden geliyorlar annesi fenalaşmış. anne hoşgeldin dedim cevap yok anne kirlin varsa ver yıkayayım dedim yine cevap yok. balkona gittim arkadan eşim geldi saçımdan tuttuğu gibi beni odaya sürekledi. üstüme çıktı vurmaya başladı senin suratın annememi kızıma mı diye? hayır ana diyorum ama duymadı bile... burası benim evim defol git dedi. bende üstüme bir kot giyip öyle çıktım evden para yok birşey yok işyerine kıpkırmızı suratla gidip para alıp konyadan istanbula ailemin yanına gittim. şimdiki aklım olsa beni ailesinin yanında öyle eleştirse evde taş üstünde taş bırakmazdım.
enisteye sinir oldum ama erkek düz odunlar
gelelim biz kadinlara bizde hicmi suc yok
esimin ailesi cocuklar bizi yani kendimizi unutuyoruzzzz
esin icin deyil kendin icin süslen ama senin icin yaptim deeeee
hayatini bilmiyorum ama ne olur kendini ihmal etmeee
kendin ve cocugun icin simdiden gözü disari kaymis kaybetmek üzeresin kendini topla
erkek ev görmüs sunu yapmis bunu yapmis deyil yaninda bakimli kadin ister
her zamann kapalida olsanda bakimli ollll
benim komsumun gelini öyleydi kendini saldi evin gelini deyil kölesi gibiydi her seye kosuyorduuu
ama esini ve kendini ihmal eti iki cocukla bosandi esi baska kadini sevmisti
simdimi bazen konusuyoruzda diyorki ben ailesini sevdikce beni ister dedim meger önce esim diyebilseydim cok gec diyor
sende önceligi kendine ve esine ver sonra vaktin kalirsa temizlige ve ailesiyle ilgilenirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?