eşim benden tiksiniyormuş, ne yapmalıyım ?

Ben de diğer konularına göz attım da..Bu ilk hakaret,ilk aşağılama değilmiş............ (

Bir gün yetti artık diyecek duruma gelebilirsin...Sabır sabır nereye kadar bilmem ama Allah yardımcın olsun.......

ilk okuduğumda çok kızdım gerçekten eşinize ama işin şu boyutu varki erkekler kendilerini kadınların merkezi olarak gördüğü zaman hertürlü eşşekliği yapabilceklerini düşünürler nekadar zorda olsa güçlü kadınları seviyolar inkar etselerde bende evliyim 3 yaşında çocuğum var hatta fit bi kadın değilimde biraz balık etinden fazlaca ama hep kendimi çok beğenmişimdir beğenmediğim yerlerim var ama bunu eşimde dahil kimse bilmez hayatta kimse için kendinizi değiştirmeyin benim sülalem hep kapalı ben hariç ben bayağa açığımdır kayınvalidem ilk evlendiğim zamanlar sorun yapmıştı sende kapan die benim tek cevabım sizi ilgilendirmez bu benim günahım bigün kapanırsam bu sadece kendim için olur demiştim benim eşim kendi söyler hep sen çok güçlü bir kadınsın ayakta duran ve senin bu kendine olan güvenin seni çok çekici kılıyo diye çocuğum yüzünden evde mini eteklede gezmiyorum bazen makyajda yapmam ama en kötü yüzüme bi allık sürerim ve benim eşim benim tenimin kokusu nasıldır doğum yaptığım gün öğrendi parfümsüz adım atmam yataktan çıkar elimi yüzümü yıkar ve azda olsa kokumu sürerim akşam eşim gelmedewn mutlaka tazelerim kimse yemek kokan bi kadına sarılmak istemez keza eşimde böyledir benim takıntılarımın farkında olduğu için oda salmaz kendini hiçbir durrrum eşiniizin bu kabalığını farklı bi kılıfa sokamaz orası ayrı ama çaresizlik güçsüz insanlara mahsus bi durumdur siz çaresiz olmayın ve güçsüzde ve kimse için gereğinden fazla özveride bulunmayın bu eşiniz ve çocuğunuzda olsa en ufak bi tökezlemede elinizden tutmaz çünki onlara göre dışarda zaten ona hasta hazır bekleyen birsürü kadın vardır ama düşünmezlerki kadına bakacak adamda vardır sizi kaybedilme ihtimali olduğunu ona hep hissettirin ki bigün giderseniz onun için doğmadığınızı bilsin en azından böyle düşünmesini sağlayın umarım siz iyi olursunuz eşiniz busaatten sonra romayı yaksa ne kalp bikere kırıldımı enazından benim için öyle olurdu

ben 28 yaşında muhasebeci bir bayanım nereye gitsem iş bulurum çok referanslarım var ama bebeğim var çalışamam 1.73 boy 73 kilodayım çok mu sizce çok da bakımsız deüilim aslında eşimin seviyesizliği

Esinize o kadar kizdim ki, ailesinin yaninda, sizi yuceltmesi gerekirken yerin dibine sokuyor.Anneside bir cift laf edemedi mi ona?Ki siz onu hastanalere goturuyorsunuz, evladindan daha ote hizmet ediyorsunuz.Kayinvalidenize de bunu acik acik soyleyin.Yaptiklarimin karsiligi bu mu diyerek.Benim degerim buymuydu anne.Kadinin kulagini bukun derim, esinize sizi ovsun, size yaptigi haksizlik karsisinda karsina ilk beni bulursun gibi bir gonderme yapsin.Esini seviyor ondan ayrilmak istemiyorsan, kayinvalideni esinin cekindigi kisileri yanina cek.
Sonra cok bakimli ol, bakisin tarzini, giyinisini degistir.Vucut yapina gidecek sik kiyafetler giy. Birsuru guzel magaza var, onlardan giyinebilirsin.Kapali olmak, bakimsiz olmak degil.Pekala disarda hanimhanimcik evde sih bir kadin olabilirsin.Vucut olculerin gayet iyi.Nerde, nasil, ne giyecegini kombine edersen bir afeti devran olursun.Esinde hayran hayran sana bakakalsin.Ama burnunu surtene kadar taviz verme.Sana olan saygisini, tekrar eski noktaya cekmeye calis.Bir kadin isteyince bence neler yapmaz ki.Ozel ic camsirlari, gecelikler al. Belliki eskiler ise yaramiyor.Kendini hep yenile, kendini hizmetci belletirme ailesine.Birine birkac kez bir iyilik yaparsan ,karsinda ki insan o iyiligi gorev gibi herzaman yapmani bekliyor, neyazik ki .Artik bakimli ama hizmetci olmayan bir kadin ol.Ailesi de kiymetini bilmiyorsa onlardan da elini etegini cek.Herkese hak ettigi kadar kiymet ver.Esin sana o kadar yaptigin halde bunu veriyorsa.Demek ki hak etmiyor yaptiklarini.Isin gucunde varmis.Kimseye boyun egmezsin canim.Soyle bir sirkelen kendine gel.Sen onlarin pesinden kosacagina, onlar senin pesinde kossun.Kendine olan guvenini silip almislar, ezmisler seni.Kendine guven, ben onu kendime yeniden asik edecegim diye.Sana igreniyorum bilmem ne dedigine bin pisman et onu.Sevgiler..

Son düzenleme:
annesine ne dersem diyim oğlunu savunur bana ben bir hiçim onun gözünde oğlunun i,şi ağırmış falan filan eşim memur sabahtan akşama kadar iş yerinde bir kalem bile oynatmıyor yerine göre ben ise sabahtan gece yarılarına kadar didineyim ben hiç yorulmam onun gözünde benim annem olsa otur kızım dinlen kızım der

Son düzenleme:
Konuyu okuyunca eski eşimle diyaloglarımızı hatırladım.
Doğum yaptıktan 15 gün sonra eski kiloma döndüğüm halde,her zaman fit,bakımlı,makyajlı olduğum halde bana seni artık beğenmiyorum,çok çirkinsin vs. gibi cümleler kurmaya başladı.önce kendime duyduğum güveni bitirdi bu laflarıyla sonra da evliliğimizi.meğer bunları söylemeye başladığı zamanlarda beni aldatmaya da başlamış.ortaya çıktı ve boşandık.
Tabiki herkes aynı şeyi yaşayacak değil ama bu laflar insanı çok acıtıyor,incitiyor ve unutulmuyor.böyle erkeklerden de artık benim midem bulanıyor.

ay nasıl sinir oldum tiksiniyormuşta neden sana katlanıyormuş evli kalıyormuş.sizde kendinizde değişiklik yapın beraber alış verişe gidin kıyafet alsın o zaman almazsa sizde elinize geçen parayla yeni kıyafetler alın hafif makyaj yapın kocanızla evliliğin devam etmesini istiyorsanız değişiklikler yapın.birbirinizden nefret ederek bir ömür geçmez.belkide bilmeyerek onun canını sıkacak birşey yapmışsındır erkeklerin canı sıkıldı mı hemen böyle kelimeler kullanırlar.

aynı şeyleri bende duydum. hemde 2.5 yıllık evliyken ve o zamanlar çalışıyordumda son derecede de bakımlıydım üstelik eşimin 2. evliliğiydim. ilk eşiyle annesi kuma gibiymiş hiç geçinemiyorlarmış sürekli bunları anlatırdı bende yaranmak için kadına anneciğim derken bir anneciğim daha çıkardı ağzımdan hatta çocuğum olursa o hangi ismi isterse onu koyacaktım. ben sana bakacağım söz derdim. kii bakardımda. neyse eşimin kızı temmuz ayları bize geliyor o ay kızı annesi babası ve yeğeni geldi. ve ne yapsam eşime batmaya başladı anasından yardım istediğimde ben ne bileyim deyip oğlunu koruyordu. birgün beni eleştirmeye başladı. anası ile babaının yanında ben ağladım hüngür hüngür çünkü evlenirken nikah şekerimi davetiyemi bile kendim yaptırdım. eşim bana bir yüzük bile takmadı ve onun tarafından kimse yoktu bana takılanların hepside borcuna gitti ve eski eşyalarında oturmayı kabul ettim çünkü çook seviyordum ama hiç takdir görmedim hep eleştildim. o tartışmanın olduğu gün yatmaya gittik niye anneinin ve babasının yanında öyle konuştuğunu sorunca zoruna mı gitti dedi. peki suçum ne dedim senin varlığın dedi. ve benden tiksindiğini söyledi sabaha kadar ağladım. çalışıyorum ama maaşımda o zaman 1200 tl idi ama maaş kartım eşimde bana harçlık verirdi. o ay harçlık vermedi.
benimle böyle ağır konuşunca çok üzüldüm bende sesizliğe büründüm annesi ile de sohbet etmedim ama ama konuştum yani sadece yalakalığı kestim. 2 gün geçti aradan işten geldim evi b.. götürüyor. balkonu yıkayayım dedim. üstümdede mini bir elbise vardı. bunlar dışardan gezmeden geliyorlar annesi fenalaşmış. anne hoşgeldin dedim cevap yok anne kirlin varsa ver yıkayayım dedim yine cevap yok. balkona gittim arkadan eşim geldi saçımdan tuttuğu gibi beni odaya sürekledi. üstüme çıktı vurmaya başladı senin suratın annememi kızıma mı diye? hayır ana diyorum ama duymadı bile... burası benim evim defol git dedi. bende üstüme bir kot giyip öyle çıktım evden para yok birşey yok işyerine kıpkırmızı suratla gidip para alıp konyadan istanbula ailemin yanına gittim. şimdiki aklım olsa beni ailesinin yanında öyle eleştirse evde taş üstünde taş bırakmazdım.

okuyunca harbiden eşinizden ben tiksindim.intikam için yüz vermeyın.birde kendinize daha fazla zaman ayırın erkekler güzelliğe önem veririler herzaman.saçmalık ama hep bi kayaslama peşindeler.

Sizin yaşadıklarınıza da cok üzüldüm. İnşallah şimdi hersey yolundadir. Hayatınızı duzenlemissinizdir.

Yazıklar olsun!

sen de ondan tiksin..
hadsiz şey ya, böylelerini ibret olsun diye evire çevire dövmek bile yetmez meydan dayağı lazım..

Okuyunca çok çok üzüldüm doğrusu
Ne kadar basitmiş yahu sen yıllarını ver
Saçını süpürge et.Annesine babasına sınırsız hizmet et
Evde düzeni sağla,İyi bir anne ol
Ondan sonrada Senden tiksiniyorum
Bu mu olmalıydı karşılığı
Yazıklar olsun valla.Diyecek söz bulamıyor insan...
Nankörlük Edepsizlik.

öldürürüm ben bu adami yaaaa. tepem atti simdi ya.

konu sahibi hanimefendi birak evde is mis yapmayi, süslen püslen..
al parasini süse, kiyafete, makyaj ve bakim malzemelerine yatir lütfen yap lütfeeen.
göster suna haddini..
tiksiniyormus... baksen ..
cildirt onu, kafayi yedir onaaa
sinir oldum ya..

enisteye sinir oldum ama erkek düz odunlar
gelelim biz kadinlara bizde hicmi suc yok
esimin ailesi cocuklar bizi yani kendimizi unutuyoruzzzz
esin icin deyil kendin icin süslen ama senin icin yaptim deeeee
hayatini bilmiyorum ama ne olur kendini ihmal etmeee
kendin ve cocugun icin simdiden gözü disari kaymis kaybetmek üzeresin kendini topla
erkek ev görmüs sunu yapmis bunu yapmis deyil yaninda bakimli kadin ister
her zamann kapalida olsanda bakimli ollll
benim komsumun gelini öyleydi kendini saldi evin gelini deyil kölesi gibiydi her seye kosuyorduuu
ama esini ve kendini ihmal eti iki cocukla bosandi esi baska kadini sevmisti
simdimi bazen konusuyoruzda diyorki ben ailesini sevdikce beni ister dedim meger önce esim diyebilseydim cok gec diyor
sende önceligi kendine ve esine ver sonra vaktin kalirsa temizlige ve ailesiyle ilgilenirsinnn

Hayır hiç suçumuz yok..

Neden her şey kadınlara yükleniyor? Çünkü kadınları obje olarak reklamlar dahil olmak üzere heryerde kullanılıyor.Kadınlar buna izin veriyor.

Sonra aklı kurumuş bazı erkekler kendilerini dünyanın merkezi zannettikleri için, dışarıdakilere bakıp evindeki her kahrını çeken kadını hor görmeye başlıyorlar.

Çok istiyorsa hergün evine 200 tl. koysun (ki bu bile o İSTEDİKLERİ BAKIM İÇİN az),

temizlik yaptırmasın,

Prensesler gibi davransın,

anne babasının çekilecek kahrı varsa psikolojik olarak korusun, v.s

ondan sonra yapmıyorsa kızsın.

....

Bu haksızlık, hadsizlik, terbiyesizlik..

Bu basit düşünceli insana ve bunun gibilerine, gururunu hiçe sayıp birde süslenecek mi ?

''EŞİN ELDEN GİDİYOR '' giderse defolup gitsin.

Kadınlar asalak değil, erkekler olmadanda hayatlarını idame ettirebilirler.

Bu sözüm ''gidecek kimsem yok, maddi anlamda da manevi anlamda da '' diyenlere değil, bilmeden konuşmak zor.

AMA SEVGİMDEN KALIYORUM diyenlere tahammul edemiyorum.

HELE HELE '' süslen, püslen, klasikleşen bilmem ne çamaşırlar giy cümlesi v.s

Yeter artık, ne yapıyorsa kadınlar kendilerine yapıyorlar.

...

Böyle bir durumda yapılacak şey, boşanmaktır.

Yok evden gitmem diyorsa kendine kendini hatırlatmalı, etrafındakilerin haddini bilmesini sağlamak..

Kendine olan saygısı için bunu yapmalı hepsi bu.

valla ben o adamın ağzına parmaklarımı sokar kulaklarına kadar yırtarım görür insan içinde tiksinmek neymiş.
valla istersen bana kız ama kusura bakma adam sana senden nefret ediyorum tiksiniyorum diyor sen onsuz olamam diyosun.
ha olma sev amenna ama bu adamın ağzından çıkanı da lütfen kulağınız duysun.
sen ne onun ne ailesinin hizmetçisi değilsin

sana bunu annesinin yanında söylemiş olmasının olumlu bi tarafını söyliyim. kayınvalidene de konuyu açarsın, kendisi de şahit olduğu için o konuşmaya daha anlayışlı olur merak etme. ben böyle devam edersem yuvam yıkılacak artık ben de kendi zevkime göre giyinmek istiyorum de. zaten seni ve oğlunu seviyorsa aranızın bozulması onu da üzmüştür.
eminim dikkat ediyorsundur tatlım ama; saçlarına, banyona, çamaşırlarına, dişlerine, epilasyonuna, daha özen göster. mis gibi görünen bir kadın ilk basamağı çoktan atlamıştır bence. güzel bir parfüm de şart.
sonra kıyafetlerin... biz sana kayınvalidenlerin yanında gecelikle gez demiyoruz ki.saçını açabilirsin evde. hafif makyaj ne biliyim sürme de olabilir bu, bir de hafif bi ruj güzel olur mesela. hem kayınpederin mahrem olmaz gelinine dinimizde. sen onun kızısın seni makyajlı ya da saçın açık görmüş ne çıkar bundan? gerekirse yadırgarsa kayınvaliden açıklasın durumu ya da sen otur karşısına babacığım durum bu diye anlat. azıcık cesaretli ol, madem onlarla yaşamak durumundasın kendini saygısızlık yapmadan anlat,ifade et.
gece odanızda zaten rahatsınızdır, sen giy güzel bişeyler, parfümünü sık...uzan yatağa ilgilenme bırak o yaklaşsın sana nazını yap azıcık işveli ol erkekleri fetheder bu.
hem anne hem eş sin sen unutma çocuklar olmadan önce ne kadar ilgilenirdin eşinle ve kendinle? çocuklarımız herşeyimiz evet ama eşimizi ihmal ettirmemeli bize.
dediğim gibi davranırsan bi süre sonra sen de kendini daha bakımlı mutlu ve güvenli hissedeceksin, bu da her haline yansıyacak ve eşin mıknatıs gibi çekilecek sana doğru. kendini ihmal etme hayatta insan birey olarak bir numaradır benim gözümde sonra eş, çocuk,diğerleri gelir sen kendini seven bi birey ol kendine saygı duyulmasını sağla. sonra herşey düzelir.
kolay gelsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…