Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Kerem62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
12
5
1
50
Merhabalar ...
Direkt konuya girmek istiyorum eşimle yaklaşık 10 yıldır beraberiz (flört ,nişan dahil) severek evlendik.Benimle evlenebilmek için çok inat etti emek harcadı aileler sıcak bakmiyordu pek çünkü. İki çocuğumuz oldu küçük olan iki yaşında bile değil henüz .Son çocugumuz doğduktan bir süre sonra eşimle aramızda ki mesafenin açıldığını farkettim aynı yatakta uyumuyorduk çocukları bahane ediyordu sıcağı bahane ediyordu Vs işte pek üzerinde durmadim bende çalışan bi kadınım memurum dogumdu lohusalikti gelen gidendi tekrar izin sürem bitmesinin baslamasiydi derken onemsemedim pek .izin sürem doldu isé başladım tekrar ancak bir süre sonra yine o garipuzaklastigimiz hissi benim içimi kemirmeyebaşladı. Aldım karşıma belirttim hislerimi defalarca o da defalarca bana çocuklarımızın üzerine yeminler etti inandim yani inanmakistedim aynı yatakta uyumama ve gece disari daha fazla çıkma dışında hayatimizda pek değişiklik yoktu çünkü ya da ben görmek istemedim bilmiyorum ustelemedim öyle çokta zaten yorgun argin eve gelen yemek yapan çocuk bakıp erkenden uyuması gereken biriyim yine bi süre sonra başka degisiklikleri de farkettim giyim tarzı degisiodu, sık sık alışveriş yapıyordu sadece kendine , saçı ,sakalı ,kokusu ve hatta tv de izledigi programlar bile ..
Geçenlerde bir tartışma sırasında lafı boşanmaya getirdi üstü kapalı biçimde halbuki biz özellikle Son zamanlarda ondan önce de sık sık tartışır lafı buraya getrmezdik suphelerimde haksız olmadığımı düşündüm pazar gunu onu takip etmek istedim arkadaslarimdan birinden rica ettim ve gerçeği öğrendim 1.5 yıllık ilişkisi varmış başka bir kadınla yikildim ailesini arayip haber verdim ne yapacagimi bilmiyordum birlikte aldigimiz arabanin kapinin onunde oldugu bir binanin onunde dakikalarca bekldim agladim aradim msj attim donus yok 3 saat sonra geldi eve gerisi malum tartışıp ailesiyle ve kendisiyle kovdum evden.
kadının kim oldugunu bile bilmiyordum 3 gunun sonunda soyledi isim numara vs ...aradım dayanamayip kadin iliskinin basinda bilmedigini sonradan ogrendigini kendisinin pesinde kosanin benim kocam oldugunu daha 1 hafta 10 gün öncesinde sirf kadin ondan ayrilmasin diye tatile bile goturdugunu söyledi ( bana is icin istanbul'a gideceğini soyleyip ) halbuki kocam bana kadının kendisinin peşini bırakmadığını yaklaşık 6 aydır ayrilmaya çalıştığını ama kadının kendisine şantaj yaptığını peşini bırakmadığını söylemişti bu durumda kadından ispatlamasini istedim tatil mevzuusunu ispatladı tatile gitmeden onceki ve döndükten sonraki konuşmaları attı bana kocam o kadına herşeyim kıymetlim kadınım hayatım neler yazmamisti ve bunlar daha bir hafta oncenin mesajlariydi hatta döndükten sonra kadından çocuk yapmak istemiş msjlar ortadaydı bunları gördüğüm yetmiyormuş gibi yakalndiktan sonra bile sabahlara kadar kadınla konuşmuş evde ailesinin yanındayken fotolar atmış gulucuklu gulucuklu yalvarıp ağlamış bana da bu üç gün boyunca ayrı yalvarıp ağladı oysaki ...
sonrasında bunlar da yetmiyormuş gibi malum videolar fotolar herseyden haberdar oldum kocam inkar etti bi kaç gün ama en Son kadını hiç sevmediğini sdcee cinsellik için kullandığını söyledi ama ne icin oldugunun onemi yok bu iliski yasanmis ve kocam bunu istemis kadina da birsürü yalan dolan vaat bana da ayni sekilde olmayacagini bir daha soyluyor şimdi ben ne yapmalıyım affetmelimiyim çocuklarım için bile olsa yoksa terketmeli miyim yorumlarinizi bekliyorum perişan oldum kaç gündür şimdiden teşekkurler cevap veren herkese

Affetsen miden kabul edecek mi canım? Bir daha o adamın yüzüne bakabilecek misin? Ona saygı duyacak misin? Ona güvenecek misin? Çocuklarının üzerine yalan yere yemin eden adamla cocuklarin için beraber olabilecek misin? Bu adam çocuklarına ornek bir baba olabilecek mi?

Zor bir durum, Allah yardımcın olsun...

Sana yapacağın en akıllıca şeyi söyliyeyim.

Aldatıldığına dair bütün o kanıtları belgele ve sakla. Konuşmaların ekran görüntüleri, tatile gittiklerinin ispatları, gönderilen fotoğraflar ve videolar, vs vs.

Sonra git boşanma davasını aç bu kanıtlarla birlikte. Maddi manevi tazminat davası da aç, donuna kadar al.

Sonra da çocuğunla yepyeni bi hayata başla. Yeniden bir düzen kur.

Hani derler ya ''kadınlar affeder ama unutmaz''

Hayır kardeşim! Hem affetme hem de unutma!

yakalndiktan sonra bile sabahlara kadar kadınla konuşmuş evde ailesinin yanındayken fotolar atmış gulucuklu gulucuklu yalvarıp ağlamış bana da bu üç gün boyunca ayrı yalvarıp ağladı oysaki ..

Alıntıladığım yeri bir daha oku bence. Sen yazdın ama anlaşılan durumun vehametinin farkında değilsin. Aşırı pişkin ar damarı çatlamış biriyle evli kalma ihtimalinden bahsediyorsun.

Bu adam mı sana kocalık, çocuklarına babalık yapacak? Bundan sonra sana sadık olacağına inanıyorsan affet.
Tabi işin de bir de mide boyutu var.

Hayır bir de belirtmişsiniz memurum diye çalışan eli ekmek tutan birisin bu kadar da ezik olmayın ya 1,5 sene adam aldatmamış resmen kuma getirmiş üstüne. İnsanı sinir ediyorsunuz utanıyorum sizin gibi hemcinslerimden

Bak simdi ban yiceksin:duduk:
Sonra da kinidigini yisimidin olmiciksin tatlimcilar gelcek :eek:

Bak simdi ban yiceksin:duduk:
Sonra da kinidigini yisimidin olmiciksin tatlimcilar gelcek :eek:
Ban yiyeceksem ona göre yorumu düzenleyim aklımdan geçenleri süzerek yazdım çünkü bari yediğim bana değsin. Aldatılabilirim tabiki bu benim hatam değil bunun garantisi yok. Biri aldatılmış diye kınanacak bir durum da yok ortada ama herkese aldatıldığını ilan edip adamın sevgilisiyle bile konuşup ayrılmıyorsa kınarım

Ban yiyeceksem ona göre yorumu düzenleyim aklımdan geçenleri süzerek yazdım çünkü bari yediğim bana değsin. Aldatılabilirim tabiki bu benim hatam değil bunun garantisi yok. Biri aldatılmış diye kınanacak bir durum da yok ortada ama herkese aldatıldığını ilan edip adamın sevgilisiyle bile konuşup ayrılmıyorsa kınarım

Adam kikirdeyerek sevgilisine fotograf yollamis
Ayni zamanda karisi olan konu sahibine de yurumus
Konu sahibi affedeyim mi diye soruyor
Tabiiki cocuklarim icin ! Demeyi ihmal etmiyor
Yeni banim acilmasaydi baya yazardim da yazmiciiim ..
Sonra degmiyor maalesef
Kisacasi sen hakliydin ;)

Sonra degmiyor maalesef
Kisacasi sen hakliydin :KK66:
Yazsan anlayacak mı yediğim bana değmez

1 saniye bile bekleme. Hem kocana hem de dostuna maddi ve manevi tazminat davası aç. İkisininde donlarına kadar al. Bu pisliğin içinde yaşamaya devam etme.

Diyelim ki bu yaptıklarını yutup oturdun. Hiç bir zaman mutlu olmayacaksın. Çocuklarından önce kendini düşün. Böyle bir adamla ölene kadar hayatını sürdürebilecek misin?

Aldatması yok ki bir tek. Adamın her yanından yalan dolan fışkırıyor.

Zaten affetsen yine devam edecek aldatmaya haberin ola.

1 saniye bile bekleme. Hem kocana hem de dostuna maddi ve manevi tazminat davası aç. İkisininde donlarına kadar al. Bu pisliğin içinde yaşamaya devam etme.

Diyelim ki bu yaptıklarını yutup oturdun. Hiç bir zaman mutlu olmayacaksın. Çocuklarından önce kendini düşün. Böyle bir adamla ölene kadar hayatını sürdürebilecek misin?

Aldatması yok ki bir tek. Adamın her yanından yalan dolan fışkırıyor.

Zaten affetsen yine devam edecek aldatmaya haberin ola.
Kadından hiç bişi alamam avukatla görüştüm sordum bunu hakkım yokmuş böyle birşeye oda kullanılmış oluyormuş falan filan

Anlıyorum kafanız çok karışık ve yıkılmış bir haldesiniz. Şunu unutmayın bu adam o kadından çocuk yapmak istemiş. Şimdi affetseniz bu kadın olmaz da başkasından yapar. Peki bunu siz kabullenseniz de çocuklarınız üvey kardeşlerini kabullenir mi yoksa ilerde büyüyünce neden böyle karaktersiz bir kocayı affettin demezler mi?

Kadından hiç bişi alamam avukatla görüştüm sordum bunu hakkım yokmuş böyle birşeye oda kullanılmış oluyormuş falan filan

Nasıl kullanılmış oluyor? Kendi itiraf etmedi mi 'önce bilmiyordum sonra öğrendim' diye?
Evli olduğunu bildiği halde devam eden bir ilişki var ortada. Mesajlarla sabit.

Sonra degmiyor maalesef
Kisacasi sen hakliydin :KK66:
bakın bende biliyorum boşanmam gerektiğini ama benim de egolarim var ve şunu atamıyorum kafamdan yakın cevremden de böyle tepkiler alıyorum eğer bosanirsam boşanmış iki çocuk sahibi dul bi kadın olcam herşeyle tek başıma mücadele etcem ve o adam belki o kadinla değil ama ayseyle fatmayla gezip gününü gün etmeye dvam etcek çocuklarını da yine görcek yani yine olan bana olmuş olacak bu kanıma dokunuyor ayrıca başka bir konuda yazının başında da belirttiğim gibi severek evlendik en azından ne kadar kızgın üzgün ofkelı olsamda kafam da hep bir acaba var gerçekten pişmansa pişman olmuşsa diye benm bu konuyu acmamn nedeni başına böyle birşey gelipte boşanmayan var mı varsa ne hissediyor neler yaşıyor yada bosanip nelerle mücadele ediyor bunları anlamaya çalışıyorum amacım bu

Back
X