yakalndiktan sonra bile sabahlara kadar kadınla konuşmuş evde ailesinin yanındayken fotolar atmış gulucuklu gulucuklu yalvarıp ağlamış bana da bu üç gün boyunca ayrı yalvarıp ağladı oysaki ..
Hayır bir de belirtmişsiniz memurum diye çalışan eli ekmek tutan birisin bu kadar da ezik olmayın ya 1,5 sene adam aldatmamış resmen kuma getirmiş üstüne. İnsanı sinir ediyorsunuz utanıyorum sizin gibi hemcinslerimden
Ban yiyeceksem ona göre yorumu düzenleyim aklımdan geçenleri süzerek yazdım çünkü bari yediğim bana değsin. Aldatılabilirim tabiki bu benim hatam değil bunun garantisi yok. Biri aldatılmış diye kınanacak bir durum da yok ortada ama herkese aldatıldığını ilan edip adamın sevgilisiyle bile konuşup ayrılmıyorsa kınarımBak simdi ban yiceksin
Sonra da kinidigini yisimidin olmiciksin tatlimcilar gelcek
Ban yiyeceksem ona göre yorumu düzenleyim aklımdan geçenleri süzerek yazdım çünkü bari yediğim bana değsin. Aldatılabilirim tabiki bu benim hatam değil bunun garantisi yok. Biri aldatılmış diye kınanacak bir durum da yok ortada ama herkese aldatıldığını ilan edip adamın sevgilisiyle bile konuşup ayrılmıyorsa kınarım
Yazsan anlayacak mı yediğim bana değmezAdam kikirdeyerek sevgilisine fotograf yollamis
Ayni zamanda karisi olan konu sahibine de yurumus
Konu sahibi affedeyim mi diye soruyor
Tabiiki cocuklarim icin ! Demeyi ihmal etmiyor
Yeni banim acilmasaydi baya yazardim da yazmiciiim ..
Sonra degmiyor maalesef
Kisacasi sen hakliydin
Kadından hiç bişi alamam avukatla görüştüm sordum bunu hakkım yokmuş böyle birşeye oda kullanılmış oluyormuş falan filan1 saniye bile bekleme. Hem kocana hem de dostuna maddi ve manevi tazminat davası aç. İkisininde donlarına kadar al. Bu pisliğin içinde yaşamaya devam etme.
Diyelim ki bu yaptıklarını yutup oturdun. Hiç bir zaman mutlu olmayacaksın. Çocuklarından önce kendini düşün. Böyle bir adamla ölene kadar hayatını sürdürebilecek misin?
Aldatması yok ki bir tek. Adamın her yanından yalan dolan fışkırıyor.
Zaten affetsen yine devam edecek aldatmaya haberin ola.
Sen aç bi. İkisini de süründür. İki pislik de hak ediyor. Kocan kadar kadın da suçlu.Kadından hiç bişi alamam avukatla görüştüm sordum bunu hakkım yokmuş böyle birşeye oda kullanılmış oluyormuş falan filan
Kadından hiç bişi alamam avukatla görüştüm sordum bunu hakkım yokmuş böyle birşeye oda kullanılmış oluyormuş falan filan
Ban yiyeceksem ona göre yorumu düzenleyim aklımdan geçenleri süzerek yazdım çünkü bari yediğim bana değsin. Aldatılabilirim tabiki bu benim hatam değil bunun garantisi yok. Biri aldatılmış diye kınanacak bir durum da yok ortada ama herkese aldatıldığını ilan edip adamın sevgilisiyle bile konuşup ayrılmıyorsa kınarım
bakın bende biliyorum boşanmam gerektiğini ama benim de egolarim var ve şunu atamıyorum kafamdan yakın cevremden de böyle tepkiler alıyorum eğer bosanirsam boşanmış iki çocuk sahibi dul bi kadın olcam herşeyle tek başıma mücadele etcem ve o adam belki o kadinla değil ama ayseyle fatmayla gezip gününü gün etmeye dvam etcek çocuklarını da yine görcek yani yine olan bana olmuş olacak bu kanıma dokunuyor ayrıca başka bir konuda yazının başında da belirttiğim gibi severek evlendik en azından ne kadar kızgın üzgün ofkelı olsamda kafam da hep bir acaba var gerçekten pişmansa pişman olmuşsa diye benm bu konuyu acmamn nedeni başına böyle birşey gelipte boşanmayan var mı varsa ne hissediyor neler yaşıyor yada bosanip nelerle mücadele ediyor bunları anlamaya çalışıyorum amacım buAdam kikirdeyerek sevgilisine fotograf yollamis
Ayni zamanda karisi olan konu sahibine de yurumus
Konu sahibi affedeyim mi diye soruyor
Tabiiki cocuklarim icin ! Demeyi ihmal etmiyor
Yeni banim acilmasaydi baya yazardim da yazmiciiim ..
Sonra degmiyor maalesef
Kisacasi sen hakliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?