Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Şaka mi sonraki soru? Hersey bu kadar ortadayken affetmeyi nasıl düşünürsünüz? Kendi adınıza değilse bile çocuklarıniz için ayrılin çünkü ben böyle iğrenç bir adamla çocuğumu bir arada yaşatmak istemem

Nasıl kullanılmış oluyor? Kendi itiraf etmedi mi 'önce bilmiyordum sonra öğrendim' diye?
Evli olduğunu bildiği halde devam eden bir ilişki var ortada. Mesajlarla sabit.
Evet ama bu suç değilmiş kocama acabiliyor msum sadece ayrıca o kadınla bi sorunumda yok beni aldatan kocam o kadın değil yani evlenirken birbirimize söz verdik geriye kalan milyon kadından ya da erkekten böyle bir söz almiyoruz sonucta hem mesajlarını da gördüm neler neler yazmış kadınà ne yalanlar söylemiş

Dur kız gaza gelme:)) ben de erkek arkadaşıma söz verdirdim bi gün ola ki bi bk yaparsan bana söyleyeceksin diye ,inşallah olmaz ya hak veriyorum endişeleniyoruz napalım

Dur kız gaza gelme:)) ben de erkek arkadaşıma söz verdirdim bi gün ola ki bi bk yaparsan bana söyleyeceksin diye ,inşallah olmaz ya hak veriyorum endişeleniyoruz napalım
Elimde değil ama. Kimleri görüyoruz burada . Dört dörtlük benim kocam yapmaz diyenlerin ,severek evlenip çocuğu olanlarin,hamile olanların vs.
Iyice sinirlerim bozuldu.
Şimdi bakıyorum da etrafımdaki herkes eşini aldatmış. Sen de göz daği vermekle iyi etmişsin..

Ya ben boyle piskin adam gormedim.Karisi ogrendikten sonra bile konusmus.
O mesajlari da gordun .Ve hala onurun devreye girmiyor yaa..Dul kalacam diyorsun...Kendine saygin kalacak mi bunla evli kalinca..

Konusacak pek bırsey kalmamış. Bıtmış..
Siz cocugunuz evınız işinize yetişmeye çalışırken esınızın bu yaptıgı kabuledılemez.. Cocukları dusunen bır esınız yok o yuzden cocuklar için evliliğinizi devam ettırmeyın.. Sız mutsuzken cocuklarınız nasıl mutlu olsun..
Allah sabır versın..

Bir de cinsellik icin demis.Bence okadar basit degil.Senden uzaklasmis adam cinsel olarak.Niye?
Ve hala konusmaya devam etmis sana yalvarirken..

Affetmek hata ve belki bir kere yanilip yikilip yanlış yapan insana;Belki olur...hataysa. ..Bu apaçık suç işlemiş! Siz ayrilmaktan ve yeni hayat kurmaktan korkuyorsunuz bence yoksa bu adam musveddesi ni seviyor olamazsınız. ..katılıni sevmek olur bu...ama silkelenin kendinize gelin ve Inanin yeni hayat kuracaginiz süreç şimdi yaşadıklarınızdan ZOR OLMAYACAK. ...Derhal delil toplayıp ayrilin; evlatlarini zi bu karakterden uzak tutmak için. ..ve cok da dirayetli olun,yasadiklariniz gücünüzü sömürmus!

Pişman olan kişi ,aldatıldığı ortaya çıktığı halde devam eder mi?Demek ki hakettiği tepkiyi vermemişsiniz.Erkek nasıl olsa beni bırakmaz diye rahatmış.Sorsan her aldatan erkeğe kadın koşmuştur peşinden zaten.Kendinizi diğer kadınlarla niye kıyaslıyorsunuz aldatılma konusunda.Belki çoğu sizin şartlarınızda olsa ayrılırlar.

Aranızda sevgi falan olmadığını yani kalmadığını biz 7 kat el olarak bu yazdıklarınızdan görebiliyorsak ve sırf sizin için; sizin ve çocuklarınız için boşanın diyebiliyorsak durup bir düşünmeniz lazım değil mi? Boşanmak bu kadar kolay olmamalı.. her önüne çıkan bilip bilmeden boşan dememeli ise; bu anlattığınız olaya ne demeli? Kim bunu kabul eder, kim bu kadar aşıktır ki eşine araya yalan aldatma seviyesizlik gurursuzluk girdi ise? Ben sadece çocuklarınız için üzgünüm. Onlara göre karar verin madem.

Sizce bu adam gerçekten pişman mi olur? Bence hayatta olmaz. Adam size yalvarirken gidip ona da ağlamış, mesajlar atmış. Bir takım egolarim var demişsiniz. Şuan kocanızin size yaptığı şeyler bu egoya hiç mi dokunmuyor Allah aşkına? Ve ben bu adamda zerre pişmanlık göremedim. Boşanıp herşeyini sömürüp bi de tekme vurun asıl o zaman görürsünüz onun halini

Sizin içinizden ne geliyorsa öyle yapınız.
Ancak unutmayın ki hemen bosanma davası açmazsaniz aldatmaktan bosanma davası açma hakkinizi kaybedeceksiniz

Affederseniz bundan sonra yaşayacağınız seylerde hata sizin. Ne eşinizin ne başka kadınların.

Ayrıca size eşinizin düşüncesini söyleyeyim. Sizi kandıracak, affedeceksiniz. Aldatmaya dayalı boşanma davası için süreyi kaciracaksiniz ve getirdiği haklardan da yararlanamayacaksiniz. Sonra o sizden boşanacak (çünkü önceki bir tartışmanızda da bosanmadan söz etmis) ve sevgilisine dönecek.

Üzgünüm ama tablo bu.

Adam aldatmış utanmamış, yalan söylemiş sıkılmamış, her ikinizi idare etmiş yüzsüzce, durumu itiraf da etmiş, ettikten sonra diğer kadınla yazışmaları sürdürmüş, arada size yalvarmayı da ihmal etmemiş pişkince, ondan çocuk istemiş, tatillere götürmüş, cilveleşmiş, onlar gününü gün ederken siz evde oturmuş iki çocukla bir hayat mücadelesi verirken bir yandan da acaba gerçekten pişmanmı mı diyorsunuz? Adam onu defettiğiniz gün bile gitmiş sevgilisiyle cilveleşmiş, ne pişmanlığı yahu? Geri dönse bu denli aptal yerine koyan adamla nasıl hayat sürdüreceksiniz ki? Gururunuz elverecek mi? Değil dul damgası hiçbir damga böyle bir adamın hayatımda kalması kadar utanç veremezdi bana.

Iyi de su anki hayatınızın ne farkı var bu anlattıklarınızdan. Siz iki çocuğunuzla ilgilenirken esiniz kadınlarla geziyor, eğleniyor, tatile gidiyor.

Bir çok aldatma konusu okuyoruz ama sizinki en kötülerinden, öyle diyeyim anlayın artık durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…