Evet ama bu suç değilmiş kocama acabiliyor msum sadece ayrıca o kadınla bi sorunumda yok beni aldatan kocam o kadın değil yani evlenirken birbirimize söz verdik geriye kalan milyon kadından ya da erkekten böyle bir söz almiyoruz sonucta hem mesajlarını da gördüm neler neler yazmış kadınà ne yalanlar söylemişNasıl kullanılmış oluyor? Kendi itiraf etmedi mi 'önce bilmiyordum sonra öğrendim' diye?
Evli olduğunu bildiği halde devam eden bir ilişki var ortada. Mesajlarla sabit.
Dur kız gaza gelme:)) ben de erkek arkadaşıma söz verdirdim bi gün ola ki bi bk yaparsan bana söyleyeceksin diye ,inşallah olmaz ya hak veriyorum endişeleniyoruz napalımBu arada son 2 haftadır okuduğumuz aldatma konularının haddi hesabı yok..
Iyice psikolojim bozuldu. Değil gün geçmesin saat geçmeden yeni "aldatıldım" konusu..
En sonunda eşimi karşıma alıp sen aldatmadan ben seni boşuyorum diyecegim sanırım..
Elimde değil ama. Kimleri görüyoruz burada . Dört dörtlük benim kocam yapmaz diyenlerin ,severek evlenip çocuğu olanlarin,hamile olanların vs.Dur kız gaza gelme:)) ben de erkek arkadaşıma söz verdirdim bi gün ola ki bi bk yaparsan bana söyleyeceksin diye ,inşallah olmaz ya hak veriyorum endişeleniyoruz napalım
bakın bende biliyorum boşanmam gerektiğini ama benim de egolarim var ve şunu atamıyorum kafamdan yakın cevremden de böyle tepkiler alıyorum eğer bosanirsam boşanmış iki çocuk sahibi dul bi kadın olcam herşeyle tek başıma mücadele etcem ve o adam belki o kadinla değil ama ayseyle fatmayla gezip gününü gün etmeye dvam etcek çocuklarını da yine görcek yani yine olan bana olmuş olacak bu kanıma dokunuyor ayrıca başka bir konuda yazının başında da belirttiğim gibi severek evlendik en azından ne kadar kızgın üzgün ofkelı olsamda kafam da hep bir acaba var gerçekten pişmansa pişman olmuşsa diye benm bu konuyu acmamn nedeni başına böyle birşey gelipte boşanmayan var mı varsa ne hissediyor neler yaşıyor yada bosanip nelerle mücadele ediyor bunları anlamaya çalışıyorum amacım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?