Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Seninde kocandan bir farkin yok o kadini da getir beraber yasayin nasil olsa mide genissss

Tövbe tövbe ya.

Resmen kendine metres yapmış adam üstüne her ikinize de affet demiş.

Neyin kafası arkadaşım bu?Ne kadar aşağılık bir adam.Bu adamla devam edeceksen et burda aklı yerinde olan herkes kafayı mı yedin boşan der.

Bacım çalışan bayanmışsın. Kimseye müdanan olmasın, başın dik olsun. Affedeyim mi ne demek?

Tek gecelik ilişkiyi bile insan hazmedemiyor siz hala affetmeli miyim diyorsunuz ...benim aklımdan hiç çıkmaz o msjlar konuşmalar böyle bir durumda evlilik mi kalır ortada siz bari yapmayın çalışan bir bayansınız kocasına mecbur olacak tipte biri değilsiniz gibi de...

Niye affetmek ?

Evlilik denen şey bir imza atıp , ortak çocukların olması mı sadece ?

Hani bunun sadakati , aşkı , güveni ?

Hepsi sarsılmış .

O çürük zemine şimdi ne inşaa etsen çivi tutmaz .

1,5 yıl... resmen başka kadına aşık olmuş.
Onunla sevişirken , eve gelip seninle aynı yatağa girmek zor gelmiş . Adam bildiğin sadakat sözünü , karıma yaklaşmayacağım yeminini o kadına vermiş .

Sende adamı da ver gitsin . Yemişim kurtulabilir evlilik teranesini ...

K Kerem62 burada açıkça yazamayacağım ama annem evliliği boyunca pek çok şey yaşadı.Üstelik siZin ki kadar aleni şeyler bile değildi diyebilirim.
Boşanmama nedeni ise çocuklarım işte maddi kaygılar ailesi destek değildi vs.
Şu an 52yaşında keşke kimseyi dinlemeseydim boşansaydım diyor.
Ve annem ilkokul meZunu cahil diyebileceğimiz bir kadın.
Sizse okumuş memur olmuş bir kadınsınız.
Yaptığınız sadece hem kendinizin hem çocuklarınızın psikolojisini bozmak.

Bende ayni seye dikkat ettim memurmussunuz daha ne cekiyosunuz tabiki ayrilin haa affetseniz sanki her sey bitecek mi aklinizi hep biseyler kemirecek ömur boyu

Neyin hırsı, neyin yenilmemezlik duygusu bu Allah aşkına? Neyin savaşı bu?
Bırakın 1-2 günü bir saniye bile affetsem mi acaba diye düşünmeye değmeyecek bir olay.. Kendini ve çocuklarını önemsiyorsan çıkar o adamı hayatından..

Ee tabi 1.5 sene ayni kadinla aldatmis sadakatliymis adam!
Affedeyim diye sormussunuz
Tabiikisi affedin
Büyük Konuşmak istemem ama ben olsam boşanırdım bir başka Kadınla yaşamış bir adam. çocuklardan ayrı kalmamak perişan olmamak için yalvarıyor sana yoksa başka bir kadına o sözcükleri yazan adam çok üzülerek söylüyorum seni sevmiyor ve değer vermiyor demektir. Ben de diğer arkadaşların söylediğine Katılıyorum memur hanımsın. Belli ki çalışkan birisin adama Yük olmuyorsun destek oluyorsun hiçbir erkek senin gibi bir kadını kaybetmek istemez. Çocukların için affetmen gerekir mi bilmem benim Çocuğum yok ama şuan ki hislerimle ben olsam asla affetmezdim

Arkadaslar bosuna yazmayin.Konu sahibi kararini vermis coktan ne yazsaniz boş.Hic te uzulmeyin kendisine.

canim oncelikle cok uzuldum ben boyle durumlardan cok hassasim cunku babamda anneme boyle seyler defalarca yapti ve ben suanda onu oldu ksbul ettim. bence sil at bir daha ayni guveni ayni sadakati bulamazsin ne demek yani sevmiyorum cinsellik icin. be buyuk sacmalik sen karisi olarak yetmiyormusun ona da baskslarina gidiyo . Ben ailemde yasadigim için bence sok at hayatindan birkere yapan birdaha yapar allah yatdimcin olsun dualarim seninle

İnanılmaz üzücübir durum.Konuyu ben de takip ediyorum. Sizi çok iyi anlıyorum.İster istemez kendinizle kıyaslıyosunuz.Bunu burda herkes inkar edebilir ama bütün kadınlar bunu düşünür. Diğer tarafdan malesef benim de çıkardığım sonuç arkadaşlarla aynı kocanız bu kadına aşık. Birde şunu merak ediyorum kadın size ne dedi yani aşığım bırakmıycam gibi laflar mı ett açıklaması ne oldu

Yine basarili bir eslesme olmus.

Onursuz, gurursuz bir adam ile onursuz, gurursuz bir kadin.

Bence bosanmayin ki adam gidip yanlislikla onurlu bir kadinla falan tanismasin.

Yalniz cocugunuz ileride boyle bir annesi oldugu icin utanacak. Buna da cozum yok, bosansaniz da utanacak bosanmasaniz da. Karakteriniz ortada cunku.

Kadinin meslegi de daha gururlu bence. Sonucta tercih edilen o olmus aslinda.

Siz ise haftaya olmasa bile affederseniz bu adamla seks yapacaksiniz. Sizi sevmedigine emin oldugunuz, ahlaksiz bir adamla.

Afiyet olsun.

Bu 1 günlüğe benzemez artık kocan o kadının bırakmalısınız Allah yardımcınız olsun

Tam düşündüklerımın özetı ..
özellıkle gel benı tekrar aldat kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…