Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Kaç yıllık bir ilişki, iki tane Allah bağışlasın çocuk, hem evinin işlerini yapan, hem çocuklarına bakan hem de çalışıp evine maddi destek veren bir kadın. Bütün bunlar varken aldatan bir koca. Ve pişman olmayan ve düzelmeyecek. Ben böyle düşünüyorum. Bence iki seçeneğiniz var ya boşanıp yolunuza bakacaksınız, çocuklarınız en fazla neden boşadın babamı diye hesap sorar siz de cevabını verirsiniz. Ya da evli kalırsınız çocuklarınız anne neden boşamadın bu adamı diye hesap sorar. Benim annem böyle bir şey yaşamış sırf benim için ayrılmamış olsaydı kendimi affetmezdim. Sonuçta boşanıyorsunuz, hala onlar eşinizin çocuğu. Hala onların babası. Öldürmeyeceksiniz adamı sonuçta, sadece bu hayatı istemediğiniz için ayrılacaksnız.

Allah ıslah etsin
Ne demek cinsellik için beraberdir
Sen ne güne duruyorsun seninle yaşasın cinselliği
Hey allahım ya

Boşanma kocadır yanlışı olabilir af et ne edersiniz kadın başınıza

kafam da hep bir acaba var gerçekten pişmansa pişman olmuşsa diye
Evet çok pişman.
O kadar pişman ki siz evden kovduğunuzda sabahlara kadar kadınla konuşmaya devam etmiş, ailesinin evinde kadına yalvarıp ağlamış, gülücüklü fotoğraflar atmış.
Tam bir pişman adam davranışı. Kıyamam.

Çok üzgünüm ama eşin pişman falan değil. Bana yazarken diğer kadınada yazıyor yalvarıyor diyorsun. Böyle pişmanlık mı olur. Bana sorarsan acabası falan yok bunun.

Kocanız çok şerefsiz bir adam.

1.5 yıl aynı kişiyle olduğuna göre hisleri var diye düşündüm. Erkekçe çıkıp ben aşık oldum, boşanmak da istemiştim zaten arkadaş deseymiş size başkasını sevmiş yapacak bir şey yok yazardım. Ama o kadar kaypak ve rezil bir adam ki hem diğer kadının peşinden koşuyor, hem de yakalanınca cinsellikti yeaaa diyor. Aşkının arkasında duramıyor, dürüstçe konuşamıyor. Hem sizinle konuşuyor hem kadınla
Eşiniz gerçekten mide bulandırıcı bir insan. Çocuklarınıza üzüldüm.

Onurunla olduktan sonra dul kalmak kötü bir şey değildir. Ahlak ve namus iki taraf için geçerlidir. 1 buçuk yıl boyunca pişman olmamış da şimdi mi pişman olacak. Anlamadigim sen değil bir buçuk yıl sadece bir gün başka bir erkekle beraber olsaydın (sevmeden sadece cinsellik için.) Sonra da pişman olsaydın esin gibi sence o da (çocukların için) bu evliliği sürdürür muydu ?.
Örneği var apartmanimizda adam karısını aldattı kadın yakaladı affetti sonra adam karısı başka erkeklerle rahat konuşuyor diye karısını ahlaksız ilan edip kovdu. Eğer başta gururlu davransaydi herkes kocasına sovecekti ama şimdi kötü kadın kendisi oldu.

Bir de dul olmak neden bu kadar kötü bir şey gibi görünüyor onu anlamadım.

Egonun ne olduğunu tam olarak biliyor musunuz siz? Egosu gururu olan bir insan affetmeyi aklının ucundan geçirmez. Size ne yazsak boş siz affedin ve ömür boyu eşinizin kimden kaç çocuğu var onu bulun

Siz eliniz de bu kanıtlar varken kullanmaz iseniz zaten ,pişman süsü kendini affettirip daha sonra sizden boşanacaktır ,nedense yazdıklarnızdan sonra zerre şüphem yok bundan .O bayan evli mi peki ?

Ama adam boşanmasa da gezip gününü gün ediyor konu sahibesi.

Ya hala soruyomusunuz napıyım diye.adam daha neyapsın ne yapması lazım boşanman için.bidaha eskisi gibi olurmu.o güven nasıl oluşur.resmen karıkoca hayatı yaşamış kadınla.acı ama gerçek bu.

Egonun ne olduğunu tam olarak biliyor musunuz siz? Egosu gururu olan bir insan affetmeyi aklının ucundan geçirmez. Size ne yazsak boş siz affedin ve ömür boyu eşinizin kimden kaç çocuğu var onu bulun

Ha evet o var bir de.

Sadece cinsellik için beraber olduğu kadından çocuk yapma isteği.

Ha evet o var bir de.

Sadece cinsellik için beraber olduğu kadından çocuk yapma isteği.
Ama adam pişman ama kadın dul kalmak istemiyor. Boşanan bayanların cesaretini kıskanan insanlar dul diye damgalıyorlar böyle. Ama çocuklarım için diyorsa da mirasa ortak çıkacak sürprizlere de hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…