Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Yorumunuza katıldıgım yerler var fakat şu kısma cevap yazmak istedim.
Konu sahibi ya da aldatılan herhangi bir kadın boşandıgında yenilmiş sayılmaz bence.
O çocukları ile bir yaşam mucadelesi verirken eşi zaten günügün ediyormuş... Ayrılmaması durumunda değişen birşey olmayacak ki ilişkilerinde.

Aksine öfkeyle doldugu, sürekli tartışmaların oldugu, her baktıgında hem ona hem de ayrılamadıgı için kendisine kızdıgı, mutsuz, şüpheci bir hayat geçirecegini düşünüyorum.
Asıl mücadele ayrılmayla başlıyor bence.

Hatta çoğu kadın kendi ayakları üzerinde durmaya cesareti olmadıgı icin aldatan, şiddet uygulayan, hakaret eden eşleriyle olmayı tercih ediyorlar.

İki ayak üzerinde yürümeye zorlanmasaydık/teşvik edilmeseydik bebeklikten itibaren 4 ayak üstünde yürüyen insanlar olarak devam ederdik.

Hayat mücadelesi dediginiz için aynı yorumda sizin mesajınızı da alıntıladım.

Eşi o yuvayı yıkalı 1,5 yıl olmuş... yani önümüzde duran şey yuva değil sadece bir enkaz.

Kadın zaten bu mücadelenin içinde yalnız bırakılmış.
Bundan sonra tek başına mücadeleye devam etmesinin kayıptan ziyade ona kazanç saglayacagını düşünüyorum.

ben olsam...ben olamam düşünmek istemiyorum...umarım en doğru kararı verir mutlu olursunuz...

Cok zor bi durum gercekten karaktersiz bi insanmıs...cok zor ama bosanın. Bu sekilde devam etmek cok cok cok daha zor olur. Neler gecmiyor ki zamanla bu da gecer.. cocuklarınız var ve kimseye ihtiyacınız yok.

Ben kadınin yaptığı işi kullanarak bel altı vurmaya çalışmadım yazımda da zaten hakaret falan da etmiyorum konunun başlarındaki bi msja cevaben de ayrıca belirttim benim gözümde kadının hiç bir suçu da yok zaten benm kocam pzvnk kadına bişi diyemem is ortaminida bilmem anlamam zaten sadece bana eşimin söylediklerini ve bu iş ile ilgili çevremde duyduklarımi yazdım ki konuya verdiğim en Son cevaptada belirtiyorum ben de biliyorum neyin ne olduğunu sadece cinselik olmadığını
alinti yaptığınız yorumumda da biryerinde belirtmişim de zaten lütfen bu konuda yanlış anlaşılmak diğer kadına karşı hakaret ettiğimin üstelik ekmek parasini kazanma şeklini alet ederek hakarette bulunduğumn dusunulmesini istemiyorum

Benim bile çok zoruma gitti şuan bitik bir durum allah yardımcın olsun

Hanımefendi kadını ifade ediş tarzınıza değil kocanızın yaptıgı adiliği sadece cinsellik diye basitleştirmenize tepki gösterdim. Yoksa kadından bana ne.

konu sahibinin ustune gitmeden mantıklı bir seyler yazacagım, zira biz ne dersek diyelim son kararı verecek ve bu hayatı yasayacak kisi o.

simdi bosanırsam o ayse fatmayla takılıp gununu gun edecek, bosanırsam ona odul gibi olacak cunku özgür kalacak kadın dırdırı da cekmeyecek olan bana olacak cocuklarımla bir basıma kalacagım vs hayat mucadelesi her sey.....
öyle dusunme, sen bosanmadan devam etsen sıgıntı gibi yasayacaksın, ustelik isin gucun var, cocuklarım icin diye bir sey de yok, cocuklarına gurursuz bir kadın olarak mı ornek olacaksın? neyi öğütleyeceksin (varsa eger) kızına? yavrum erkektir aldatır sen eziksin sineye cek bosanma tamam mı evladım mı dıyeceksın. adam o kadını alıp eve getirse senin ustune kuma getirse o zaman da cocuklarımın duzeni bozulmasın dıye devam mı edeceksin. bu mu yani. hayatının amacı aman duzenim bozulmasıncı vizyonsuz bir insan olmak mı? sen ki eli ekmek tutan evine de cocuklarına da yeten güclü bir kadınsın, sen bile boyle dusunuyorsan, diger kadınlar ne yapsın?

olayın manevi tazminat boyutuna bir yorum yapmayacagım ama kocan cocugun/cocukların icin nafaka odemek zorunda zaten, sen kendi maasın + cocuk basına baglanacak nafaka ile gül gibi de gecinip gidersin. lütfen kendini yetersiz veya gucsuz görme.

son olarak benim derdim o kadınla degil, beni o kadın degil kocam aldattı demissin, bunun icin tebrik ediyorum cunku degil kadınların butun insanların yuzde 99u bir aldatma olayı oldugu zaman hep kadına yuklenir, ikinci kadın yuva yıkan kadın olur ama asla ona yuruyen kocaya yuvasını yıktı gozuyle bakılmaz. bence de kadınla bir isin olmasın, onun gunahı kendi boynuna, senin derdin kocanla. baska cephelerde kan kaybetmeye lüzum yok, yıpranırsın.

lütfen dava ac ve davandan vazgecme. iste o zaman ornek bir anne olacaksın cunku.

sizin evliliginiz artık bir yuva degil, siz zaten ayrılmıssınız sadece hakim son kararı imzalamamıs. yuva dediginiz bu enkazda hayatta kalmaya devam etmeye calıstıkca daha da batarsınız. duzenim bozulmasın dersiniz ama bu sefer psikolojiniz bozulur, cocuklarınıza daha kötü yansır. iste o zaman daha buyuk felaket olur bence. zararın neresinden dönersen kardır.

Son düzenleme:
Teskkur ederim makul ölçülerde ki elestirin ve yorumun için

Hayır, ben de aynı sizin dediklerinizi kastetmiştim, yani yenilgi derken konu sahibi boşanırsa benim gözümde asla yenilmiş olmaz, ama kendisi öyle bir hisse kapılacak gibi..
bunu da mesajından ve şuanki psiklojisinden anladım, çünkü bize göre eşinin sevilecek hiçbir tarafı yok ama konu sahibi hala seviyor ki bırakmak istemiyor, sanki bırakırsa üzülen taraf o olacak ve eşinin başka bir kadınla mutlu olması onda yenilmişlik hissi yaratacak, şuan olaylara bakış açısı bu ve uzunca bir süre de bu şekilde bakacağa benziyor..

Bize göre yanlış düşünüyor ama o yanlışını göremiyor daha doğrusu görüyor da görmek işine gelmiyor, gözlerini kapıyor, kulaklarını tıkıyor, benim gönlümden geçen güçlü ve gururlu bir kadın gibi davranması, nefsine yenilmemesi ve kendine yeni bir hayat çizip çocuklarıyla dimdik yoluna devam etmesi, mesajımın tamamında da bunu kastetmiştim aslında

O konuda benzer bir tavsiye verdigimiz farkındayım. Yalnızca yaptıgınız empati üzerine konu sahbinin "evet yenilmemek için kalmalıyım" benzeri bir çıkarım yapmasından çekindigim için yazdım.

Muhtemelen şu an zaten kaybetmiş hissediyor kendisini. Ama boşanırsam iki kat yenilirim diye çekiniyor...
Aksine boşandıgı zaman kazanacak, o adamın yalanlarına tekrar kanmadıgı için kendisiyle gurur duyacak. Onuruna sahip çıkıp cocuklarıyla huzurlu yeni bir hayat kurabilecek...

Eğer eşi şu an aldatmadan dava açma hakkını elinden almak tazminattan vs yırtmak icin onu oyalıyorsa ve 1 ay önce boşanmadan bahsettigi gibi birkac ay sonra eşi boşanma davasını açarsa... işte o zaman konu sahbinin dibe vurması kaçınılmaz.

affetmeyi düşünmeni bile hak ettiğini sanmıyorum eşinizin .. pire için bile yorgan yakılır bence bu neymiş yahu off resmen gerildi içim okuyunca bence çocuklarınızı bile göstermeyin !!

Sanirim beni benim edebilecegimden daha iyi ifade ettiniz evet kaybettim büsbütün kadının genc olması bile beni çileden çıkarmaya yetiyor mesela konuşurken abla diye hitap edince kan beynime sicriyor yanlış anlaşılmasın tekrar tekrar söylüyorum mesele kadın değil aslında sanırım kabul etmeliyim mesele aldatılmamda değil hangi kadın diğer kadınlâ kendini kıyaslamaz elimde olmadan bunu yapıyorum üstelik daha görmeden kızı eşimin sana benziyordu demesi gördüm ve evet (aramızda 10 yaş var kızla) yanyana gelsek kardeşim desem kimse suphelenmez kabul edip yediremedigim şey bu yaşlanmak belkı de yine kizacak elestiriçeksiniz yazdıklarım için ama napim durum bu ve eğer bosanırsam büsbütün hiç olacakmışim gibi hissediyorum gençliğim bu adama gitti ve şimdi tanistigimizda olduğum gibi genc güzel alımlı hatta benden (kabul etmeliyim) daha zeki üstelik bi 10 yıl önceki halimi bana hatrlatan ve bin kat daha iyi görünen bi kadın hırs yapmama neden oluyor
Atlamışim bu arada eşim kendi işi gücü olan bi adam değil babasıyla çalışan bi adam beni üstelik bunca şeyden sonra bırakmaz yani boşanma davası falan açamaz benden cekindiginden değil babaşının tavrından cekinecegnden

Emin olun aldatma konularında güzel ya da genç olmasının veya heyecanı kaybedip dışarda aramasının vs. bir önemi yok, ihanet edecek olan insan icin uygun ortam olması yeterli... arayan da buluyor zaten.
Örnegin o kadının çalıştıgı yere ugraması, orada tanışmaları bile çok çirkin, iyi niyetten çok uzak. Arkadaşlarıyla veya sizinle gidip eglenebilecegi mekan mı kalmamıştı?

Siz çocugunuza hamile iken o başkasıyla yaşıyormuş, kusura bakmayın ama eşinizdeki karaktersizligi tarif bile etmek zor. Bu durumda hiç olan kim?
Çocuklarını dert edinen, her gün kalkıp işiyle gücüyle ugrasan siz misiniz yoksa baba parasıyla dışardaki kadınlarla tatil yapan eşiniz mi?
Lütfen kendinize haksızlık etmeyin.

O kadının nasıl biri oldugu, tipi, yaşı vs bunları araştırıp vaktinizi de ziyan etmeyin.
Sizin de dediginiz gibi size söz veren eşinizdi ve tutmadı, hem de bunu olabilecek en alçak şekilde yapmış.
Üstelik size yaptıgı açıklamalar, sana benziyordu demesi vs o kadar mide bulandırıcı ki.
Lütfen şu adama tek kelime dahi konuşma hakkı vermeden bitirin.
Babasıyla problemleri de onu ilgilendirir ötesini düşünmeyin.
Emin olun güçlü durup karar verdiginizde şu an hissettiginiz yenilginin yerini rahatlama alacak.
Maaşınız da var, çocuklarınızla çok güzel geçinip gidersiniz.
Karşınıza başka biri çıkmasa dahi eşsiz de mutlu huzurlu yaşarsınız. Kuşku içinde psikolojinizin bozuldugu bir hayat daha mı iyi olacak?
Bir seçim sizi bekliyor; yalancı, güvenilmez, yüzsüz biriyle evlilik hayatı ya da çocuklarınızla onurlu, huzurlu bir yaşam.

Basın tekmeyi derim ben. Okurken sinir içinde kaldım.

Midende kaplayabileceği yerin genişliğiyle orantılı ölç bak bakalım alıyor mu miden

Bir kez aldatani affettiniz mi bir daha aldatir. Ilkinde yaralayan, ikincisinde öldürür hanımefendi. Ayrica pisman olsaydi 1.5 sene surmezdi gunu birlik yasamamis ya adam(ki o bile affedilemez) 1.5 sene gozunuzun icine baka baka oynamış. Hala da yalan söylüyor.
Eger devam etseniz mutlu olucaginizi falan mi saniyorsunuz? Her disari ciktiginda, her gun, her an aklinizda suphe olucak ve sizi kemiricek.
Ayriyetten afedersiniz 1.5 yil hem o kadina, hem size dokunmus bir adamla nasil uyuyabilceksiniz?
Simdi affederseniz, o kadin degil ayse fatmada olsa aldaticak.
Bosanin, cocuklarinizla bir hayat kurun.

Yazıp yazıp siliyorum gene ....

Kocanız size benzer veya benzemez.
Size abla der veya demez
Sizden yaşça büyük veya sizden küçük
Ne farkeder ???
Sizi ALDATMIŞ .

Asla dediği gibi cinsellikle alakalı değil bu mesele.
Ki öyle bile olsa bu kesinlikle boşanma sebebidir .

Sizin adam bozuntusu deli divane aşık bu kadına söyliym, belli.
Siz de kör gözünüzü açın da görün Allah aşkına

Kurtarın, kendinizi kurtarın, gururunuzu kurtarın.

Bir de kızla muhattap olmuşsunuz , mideniz bunu kaldırdı da size abla demesini mi kaldıramadınız ?

Hangi erkek sırf cinsellik için öylesine birlikte olduğu birisiyle 1 buçuk sene beraber olur ?
Hangi erkek tutar bu kişiyi tatile götürür ? Bu kişiden çocuk sahibi olmak ister ? .
Kim görünüşünü , kendini falan değiştirir ya normal birisi için ?
Kim karısıyla yatağını ayırır ya ?
Kadına aşkından adam yatmamış sizinle.

Uğruna kendinizi kıyaslayıp da değersizleştirdiğiniz de karşınıza geçip
"Ben aşık oldum, ayrılalım" diyememiş bi adam bozuntusu ....

Hala mevcut düzenini sürdürmenin peşinde.

Boşanma otur izle aldatılırken.bu Adam durulmaz o kadınlada sürdürür.zaten ondanda çocuk istemiş iki karılı yasayacak,böyle adamlar çok var bir nikahlı eşi var dışarda sevgilisi oh valla iki kadında Mutlu etmeye çalışıyor kendine çekmek için bazen keşke erkek olsaydım diyorum.erkek mesela uğraşmaz bu tip bir durumda karımı eve bağlayayım demez.sen çocuklarını bahane etme yok dul kalırım yok bilmem ne dul olmak böyle rezil bir şekilde yaşamaktan iyidir .em azından gururunla yaşarsın .

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Hazırlıklı olun. Daha da zor günler yaşayabilirsiniz. Şüphe içinizi kemirecek, güveniniz tamamen sarsılacak. Kimseye güvenemeyeceksiniZ. Gerçekten zor bir durum
Allah yardım etsin size

Karakterdiz yakalandiktan sonra bile devam etmis hala ayrilmali miyim diye soruyorsunuz.Size de ne diyeyim ki kocanizi o kadina kaptirmayin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…