Eşim beni 1.5 yıl boyunca aynı kadınla aldatmıs

Boşanma hakkında bilgi almak istediğini okumak istiyordum ki sen barışmaktan bahsediyosun.
Nasıl kaçıp kurtulman gerektiğini düşünmen gerekirken...
Yahu adam aldatmış... Al dat mış...

siz kararinizi vermissiniz,hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Ozurdilerim ama birakmazsaniz ayni deyi mutlaka tekrar yasayacaksiniz.
Umarim diger kadin da kicina tekmeyi basar da bizim abaza o kadar da degerli olmadigini anlar

Adamı affederseniz bir gün yine yapacak yada bu kadına siz cepte olunca geri dönecek. Affetmezseniz de görün ki kadına geri dönüp senin için ayrıldım diyecek. Tek gecelik olsa gelse sölese belki düşün derdim ama 1.5 yılın düşünecek bir şeyi yok, 1.5 yıl cinsellik için mi durmuş? Eğer şimdi affedip tekrar o kadına gittiğini görüp boşanmaya karar verirseniz yasalarda senin yanında olmayacak, iyi düşünün. Bu adam yıllarınızı geçirdiğiniz sizi seven adam değil artık unutmayın...

Konu sahibi esim nasilsa babasindan korkuyor beni bosayamaz , meydani o kiza birakip gitmek istemiyorum kafasinda. Ama eminim adam o kiza deli gibi asik ve bi an once boşansak o kizla yasasam hayatimi diye dusunuyordur. Adam yatagini ayirmis ondan cocuk bile yapmayi dusunmus resmen. Konu sahibi kendine gel biraz gururlu ol lütfen. Biz okurken midemiz bulandi sen nasil hala diretiyorsun evli kalmak icin?

Halla affediyim mi diyorsunuz, bu adama bir daha nasıl güvenebilirsiniz ki ?

Bu erkekler harbi ger.zekalı ya anlamıyorum ne batıyor yada mevzu bedensel ne farkı var insan çocuğundan utanır yine çok sinirlendimy.v.s.k herifler

Barisacaksiniz gün gibi ortada hayırlı olsun. Umarım eşiniz olacak o adi adam iki gün sonra bu kadindan çoçuk yapıp sizi terketmez. Çünkü adam resmen aşık. Hakkinizda hayırlısı insallah pisman olmazsınız

Çalışan ve aynı anda çocuklara, eve yetişmeye çabalayan bir kadınsınız. Ortak sorumluluklarınızda tüm yükü sizin omuzlarınıza bırakıp gitmesine müsaade etmeniz hata olmuş. Boşan yada boşanma demek dışarıdan kolay ama 1,5 yıl çift hayat yaşamış bir adamdan bahsediyoruz. İyi düşünün, affedip gelecekte pişman olmak da var.. İnsanlar çocukları için yıllarca katlanıp altımışına gelince dayanamayıp ayrılıyor. Siz daha çok gençsiniz, sonuç hüsran olacaksa boşa harcayacak yıllarınız yok bence.

Siz değilde adam sizi terk eder.Asıl bu sizi paramparca eder en azından gururunuz daha fazla kirilmaz.Siz kendiniz diyorsunuz her şeyi değişti aramıza sogukluk girdi diye.Ee bu adam dönünce aynı sogukluk devam eder en son aiz sikayet ettikçe o daha çok kacacak diger kadına en son finish.Halamda oyle oldu 3 cocuk annesi halam wn küçük cocugu 2-3 yaşlarında.Ondanda sogukluklar oluyor bi gün gizlice telefona bakıyor kızıl kıyamet.Enistem rus bi kadinla yillardir.Enistem bitti vs dedi halam kabul etti ama enistem hep o kadina gitmeye devam etti en son komple gitti halam gururu parçalandığı ile kaldı.

Adam bi de cocuk plani yapiyormus sevgilisinden, siz hala nelerin derdindesiniz, ustelik calisan ve evi tek basina idare eden bir kadinsiniz. Ne diyelim ki, anlasin bari haftada 3 gun onda 4 gun sizde kalsin. Bende daha cok kaliyor diye egonuz oksanir belki.

Yanardağın içine atılması mübah olan bir mahlukatı "affedeyim mi" diye soruyorsunuz hala ya....
Affedin affedin hatta üstüne barışma hediyesi olarak üçüncü çocuğu da yapın, çocuklarınız da böyle bir yuvada büyüyerek bir eş nasıl aldatılır, aldatınca neler olur iyice öğrensinler hatta erkek çocuklarınız babalarını kız çocuklarınız da annelerini örnek alır ilerde. Oh musmutlu yuva!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…