Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Anlattıklarınız benim için boşanma sebebi. Keşke çocuk yapmak için bu kadar acele etmeseydiniz.

Çıkın kendiniz gezin, arkadaşlrınızla takılın. Bakın nasıl arayıp soracak, merak edecek sizi.

Bebekler anne karnında stres ve üzüntüyü çok hissediyorlar ağlama canım ben öğrencilerim için çok üzülüp stres oluyordum eve gelip bazen ağlıyordum bebeğim stresli kızgın bir bebek gibi sanki kendimi suçluyorum. Eşin için bir şey demek istemiyorum ama ailenle konuş istersen bir

Gülüyorum size sadece :)
herkesin dedigini takma egolari zedelenirse derdi uzerinden karsiya saldirmayi hirs yaparlar takilma cidden. Mantikla hareket etmeye calisman cok.guzel ortamini ailemi.en iyi sen bilirsin yorum yapmak zorunda degil.kimse bu platform da derdini sebebpsizce yazabilirsin . Kimse yorumlamak yada aa iyiligini dusunduk deyip.lince kalkismak mecburiyetinde degil.ama tatlim burda bazi.insanlar sayfayi.satin almis gibi konu sahibinin ustune gitmeyi arada hakaret vari beter ol gibi tavirlara girmeyi ablalik yapmayi marifet sayarlar.. Ego.tatmini sadece .konuna gelirsek esine tavrini almalisin tabiki de bosanilmaz bu sebepten ama seni ciddiye almayi ogrenecek oyle yada boyle ona ezik.gorunme onu onemsemeyen sen.ol seninki biraz simarmis tatlim birak.ne b.k yiyorsa yesin elbet anlar

Arkadaşlar konu sahibine boşuna yazıyorsunuz eşini seviyor ve düzelsin diye bekliyor beklesin her konuda bir bahnesi var kendine göre onun icin daha fazla yazıpta sinirlerinizi bozmayın beyinde bitmesi lazım konu sahibinin bitmemiş buraya konu acarak sadece dertleşmek istemiş ailesine diyemice in şha Allah yakın zamanda aklınız başınıza gelir

+10000000
Kesinlikle baska konuda burada yazanlari konuyu anlamamakla suclamakla meşgul
Birazdan sana benzerse çocukta benim icin ikinci planda olur diyen adam romantik bir prense dönüşecek

Evet burda degisik insanlar var gercekten demediğim şeyleri dedin diye idda ediyolar bebeğimi bile karıstıdılar benim bebeğim acınacak halde degil allaha sükür güzel bi aile ortamım var hic bi sekilde mağdur olmaz suan bile sadece kendimi ona adadım. Esimi savunmadıgım halde esini savınuyosun dediler. Niye cünkü aa siz haklısınız hemen bırakıp gideyim demedim diye bi ton laf söylediler ben kimsenin gazına gelipte tükürüp sonra yalamam bisey yapacaksam geri dönüşü olmaz stratejiyle ugrasamam aramızdaki sorunları konusarak halletmemiz lazım. Buraya bi anlık sinirle yazdım mantıklı yorumlar bekledim ama cogu kişi saldırdı resmen nasıl bi üslup bu gercekte çevrelerindeki insanlarla bu sekilde konusuyolarsa kimse yok o yüzden burdalar diye düsünüyorum ben hamile ve zaten üzgün bi kadına asla kıyıpta bu kadar kırıcı konusamazdım kimse haketmez bunu

Siz sanki evlenmişsiniz ama eşinizle hiç arkadaş olamamışsınız. Beraber yapmaktan keyif aldığınız bir şey yok ya da keyif alamıyor gibisiniz birbirinizden. Böyle bir arkadaşım var tatile giderken bile 2-3 aile gidiyorlar. Sanki yalnızken sıkılıyorlar birbirlerinden. Bilemedim..

Bir de sürekli kılı kırk yarıp cevap vermek, sus pus olmak. Ne denirse peki demek, az da olsa espritüel olmamak... Siz bu tabirlerin neresindesiniz?

Hiç öyle değildik aslında beraber cok eglenirdik son zamanlarda böyle oldu aile ortamından kaynaklı oldugunu düsünüyorm bende çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…