Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

12 yıllık evli bir kadın olarak ben eşinin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum

Seni terbiye etmeye çalışıyor.

Ya terbiye olacaksın ya terbiye edeceksin..

Tercih senin..
Bak işte anlamıssınız. Bende bunun bu sekilde olmayacahını göstermek istiyorum. Cevresinden etkileniyor yengesi abisinin sözünden cıkmaz bide akraba her dediklerini yapar bende öyle olayım istiyor

Annem karsı sokagımda hergün görüyorum olabilir mesaj da atabilirim sizin takıldığınız nokta esime haber vermem

Sizde bırakın gidin annenize 2. Plana atın önemsemeyin ailesiyle takılsın gerçi böyle insanlar napsan iflah olmazlar

Canım sen üzmesene kendni bebeğinede zarar vericeksin eşine baya bi soguk davran senle ilgilenirse bastan konusun herşeyi ona eşinizin siz oldugunu artık ailesnin siz oldugunu gözüne sokmalısınız o halen kendni bekar sanıyor sanırsam

3 ay once aynıydı demedim dısarı cıkmıyoduk amaa davranıslarında bi sıkıntı yoktu o benden cok istiyordu cocuk
. Duyunca günlerce ağzı kulaklarında gezdi cok seviniyodu simdi d böyle

Çocuk olduğunu duyunca belki artık cepte olduğunuzu, ondan asla ayrılmayacağınızı düşünmüştür diyeceğim ama çocuğunu da merak etmiyormuş.

Ben olsam ailemin yanına gider, “beni 1. planda tutan insanlarla vakit geçirip mutlu olacağım” der, ne kadar süre için gittiğimi sorarsa bilmediğimi söyler, aileme de onların yanına hamileliğim kolay geçsin diye gittiğimi söyleyip en az 1-2 ay kalırdım. Hizmetini, yemeğini de 1. planda olan ailesi yapsın.

12 yıllık evli bir kadın olarak ben eşinin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum

Seni terbiye etmeye çalışıyor.

Ya terbiye olacaksın ya terbiye edeceksin..

Tercih senin..

Canım bu sana son mesajim

Daha acik yazacağım.

Bu aile senin gelinliğini beğenmemiş.

Sonra bunu eşine söyleyerek de eşini doldurmuşlar.

Eşinde seninle ilgilenmeyerek ve seni yok sayarak seni terbiye etmeye ve ailesine yaranmaya çalışıyor..

Sen nasıl davranirsan davran, ailesinin istediği gibi bir gelin olmazsan(eltin gibi davranıp her dediklerini yapman lazım) eşin düzelmeyecek...

Yada sen ailene gideceksin, baban eşinle konuşacak...

Ayrıca buradaki kadınlar senin kötülüğünü istemiyor, burada tecrübe konusuyor, sen iste gör ister görme...

Not: Ben nesajlarimda boşan yazmadım, git babana, babam yola getirir eşini yazdım..

Belki de babanın o tavrı kocanı yola getirecek.
Babanın bir şans vermeden hemen boşan diyeceğini sanmıyorum 3 aylık hamileyken.
Ama ben olsam babama anlatırım dağ gibi sırtımı yaşlarım ve olacakları seyrederim. Kaybetme korkusu yaşamamış hiç senin beyzade. Baban bir yaşatsın ona o korkuyu.

Bende öyle yapmayı düsünüuorm simdi mesaj attım basım catloyo bana agrı kesici bul hamile oldugumu da söyle dedim merak ettim nspcak diye tamam bekle nöbetçi eczane bulayım dedi gelsin konusp gitcem

Hah işte tam da bu.

Evet bu dediklerinde haklısın onların istediği gibi değilim esimde onlardan etkileniyor ama bazıları cok kalbimi kırdı gercekten

Bak işte anlamıssınız. Bende bunun bu sekilde olmayacahını göstermek istiyorum. Cevresinden etkileniyor yengesi abisinin sözünden cıkmaz bide akraba her dediklerini yapar bende öyle olayım istiyor

Ama sizi terbiye etmeye çalışan bir damla konuşmak bir işe yaramaz, bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Bakın konuşmuşsunuz, adam terslemiş saçma sapan laflar etmiş, ağlamışsınız, o halinizi gördüğü halde çekmiş gitmiş. Adam çekmiş gitmiş, siz neden gidemiyorsunuz?
Eve gelince konuşacaksınız ve alacağınız cevap "dur gitme kendimi düzelteceğim" olmayacak. "Gidersen git" diyecek. Sonrasında geri dönerseniz "amaan gidecem diyor nasılsa ayrılamıyor, istediğimi yapayım" diyecek ve çok daha kötü davranmaya başlayacak. Bunu biz görebiliyoruz, siz görmek istemiyorsunuz.

Ne haketmesinden bahsediyor?
Şartlı gezdiririm, değer veririm de ne demek?
Şu sözler bile ayrılık sebebi...
Ne zannediyor kendini acaba? Padişah filan mı?
Nasıl bir ilişkiniz var? Ben hiç anlamadım.
Evlilik böyle bir şey değil.
Üzgünüm ama bu adam sizi ne seviyor ne de umursuyor, bu çok net...
Artık siz de harekete geçin.
Haddini bildirin şu kendini beğenmişe.
Gidersem şöyle olur, babam duyarsa böyle olur vb. bahaneleri bir tarafa bırakın,
ne olacaksa olsun çünkü böyle giderse bu adamdan ne koca olur ne de baba.

Ben esimi 4 yıldır tanıyorum ama gidiyorum dediğim de gidersen git diyeceğinden bu ksdar emin değilim. Zaten şaşırdım bugünkü tavırlarına daha onun etkisindeym bilmiyorum yinede

Ay ne konuşacaksınız merak ettim doğrusu.
Sanki karşınızdaki anlayış abidesi, olgun bir adam da...
Ben karısına o lafları söyleyen bir adamla insan gibi konuşup anlaşabileceğinizi hiç zannetmiyorum.

Ben esimi 4 yıldır tanıyorum ama gidiyorum dediğim de gidersen git diyeceğinden bu ksdar emin değilim. Zaten şaşırdım bugünkü tavırlarına daha onun etkisindeym bilmiyorum yinede
Lütfen bildiğiniz gibi yapın.
Sonuçları da buraya yazın, bekliyoruz.

Eşiniz kendince size ders veriyor.
Sen böyle yaparsan bende böyle yaparım diyor kısacası.
Çocuk olunca ne olacak çok merak ediyorum.
Muhtemelen bebek durmuyor,ağlıyor deyip çıkıp çıkıp gidecek zira karşınızda halden anlayacak kapasitede bir adam yok. Demiyor ki karım hamile,alıngan olabilir üzerine gitmeyeyim bende diye. Adam her halükarda kendini hakli görüp hakli çıkarmanın bir yolunu bulmuş. Olan size oluyor.

Lütfen niye cocuk yaptın falan demeyin ben cocugum için pişman değilim ben ona tek basına yeterim oldu iste basta böyle değildi insan ilerde ne olacağını bilemiyor
Burdan bakınca pek yetecekmişsiniz gibi durmuyor ama hakkınızda hayırlısını diliyorum. Keşke eşiniz gibi insanların çocuk yapma hürriyet ve kabiliyeti olmasa, gelecek için, daha sağlıklı nesiller için...

Siz kendiniz disari cikip gezseniz? Otobuse metroya atlayin gidin,hem hava alirsiniz hem de ufak tefek bebek alisverisi yaparsiniz havaniz degisir.

Ben artık ondan bisey istemiyorum parasını da pulunuda ne hali varsa görsün
Sen yine de fevri davranma canım bebeğini düşün tabiki yaptığı çok yanlış ama erkekler bizim kadar hassas düşünemiyor bazen maalesef bence eşini karşına al ve konuş sana böyle davranamayacağını bebeğini düşünmesi gerektiğini sana bu şekilde konuşursa susup oturmayacağını damarına basmadan kızdırmadan söyle ve sende ne eksiklik gördüğünü senden ne beklediğini sor azcık göz yaşı da kullanabilirsin ama bunları yumuşak bir dille söyle piskolojik şiddet de bir şiddet türüdür ama bu kadar şeyle yuvanı dağıtma önce konuş ve sanş ver bence ailesinden birinin dolduruşuna gelmiş. Tabi bunlar benim fikrim Allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…