Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Annem karsı sokagımda hergün görüyorum olabilir mesaj da atabilirim sizin takıldığınız nokta esime haber vermem

hayır haber vermeniz değil. onu beklemeniz durum bildirimi yapmanız. bunu hak etmiyor. mesajla bildirmeniz yeterli. o lafın üstüne yüz yüze konuşmanızı hak etmiyor.

Gülüyorum size sadece :)
Bence kendi durumuna gülmelisin.

Burada konu açtın, farklı fikirler duymak için...

Hepimiz sana hak verdik, yol göstermeye çalıştık..

İyi niyetimizi görmezden geldin, birde gülüyorsun.

Sana sadece şunu derim....

Senin girdiğin bu yolu biz çoktan dönüyoruz...

Hayır resmen benim üstüme gelmek icin kelimelerimi seciyosınuz sizin gibilerin işi gücü böyle artistlik yapıp 2 3 beğeni alıp ego tatmini yapmak. Ben ne zaman eşimi savundum?

Ben esimi 4 yıldır tanıyorum ama gidiyorum dediğim de gidersen git diyeceğinden bu ksdar emin değilim. Zaten şaşırdım bugünkü tavırlarına daha onun etkisindeym bilmiyorum yinede

Yani önceki konularınızda da vardı çok ufak bir şeye hakaret etmesi. Bugünkü konuda da yazmışsınız hep ailesini tutuyor diye. Bugün neden şaşırdınız ki?
Madem tanıyorsunuz, kendi bildiğinizi yapın. Yaklaşık 20 sayfa boşuna uğraştırmasaydınız keşke insanları. Gelip 4 sene kocanızı tanıyıp ona göre yorum yapacak değiliz sonuçta. Buna göre yorum yapacaksak o zaman zaten hiçbir konunun açılmasının anlamı yok.

Adam yengesine..dun nerde kaldin? Isini hallettin mi? Cocuklari doyurduysan geleyim alayim..diyor

Ama kendi cocugu icin.sana benzerse onu da 2.plana atarim..diyor

Vay bee

Ben ancak kocamdan nefret ediyor olsam ona boyle derim..sana benzerse cocugumu da 2.plana atarim..derim.( ben demem de ancak ortada bir nefret varsa boyle der bir insan)

aranızda bi problemmi oldu ailesi nasıl size karşı sonradan deisti demissiniz acaba problem olduda size karşı sogudumi. Ama bu demek deilki esiniz hakli Allah sabır versin yardım etsin

Sizin adınıza üzüldüm gerçekten. Size değer veriyor gibi gözükmüyor. Hatta bunu doğmamış bebeğinize bile yansıtmış. Çözüm bulamıyorum ama böyle devam edemez.

Hayır resmen benim üstüme gelmek icin kelimelerimi seciyosınuz sizin gibilerin işi gücü böyle artistlik yapıp 2 3 beğeni alıp ego tatmini yapmak. Ben ne zaman eşimi savundum?

Ailene anlatınca hemen ayrıl bir daha gidemezsin demelerinden korkuyorsun ,bu yüzden de kocanın eline çok koz veriyorsun.
Sen ailene problemlerini anlatmayarak güllük gülistanlık bir evliliğin varmış gibi yaşıyorsun ya eşin herşeyi ailesine anlatıyor ve onların dolduruşuna geliyor bence. Bu durumda baba evinde kocan iyi bir damat ,kaynananın evinde de mağdur bir eş durumunda .Herkese ahlanıp vahlanıyordur,düşünsene yenge ile kaynananın konuşmalarını- vah vah oğlum da çok mutsuz-
Senin şehzade ailesini kendine siper etmiş gününü gün ediyor ve sen arkanda olacak olan baba desteğine sırt çeviriyorsun. Bile bile acı çekmek istemek bu.
17 senelik evliyim ve ben de bir şehzade ile yaşıyorum.
Ne zaman ki babamı arkama aldım eşim o zaman adam oldu.

Iste bu bee..

Ailesinden uzak dur oyle insanlar genelde ailesine para yedirir ailesinin dediklerini yapar ama kendi yuvasini dislarlar aslinda tam tersi olmasi lazim kendi annesine babasina sulalesine düşkün olan insan kendi yuvasinada düşkün olmasi lazim esini bence ailesi dolduruyor gibime geldi

Kim kimi kaybetmekten korkuyorsa o evlilikte eziliyor derler
Kaybetmekten korkan tarafda kadınsa o evlilik yürümüyor böyle

Bir bes sayfa okudum
Öffff konu sahibi öffff
Darlandim yeminle
Adam size dünyanın lafını saymış siz ve çocuğunuz adamin umrunda değilsiniz
Adamin siralamasinda kardeşinden yegeninden eltisinden bile sonra geliyorsunuz
Hala yok gelince gideceğim
Yok aileme hasta olduğumu söyleyip kocama bunu söyleyeceğim
Sizce bu mantıklı mi
Cennet canima minnet git ve en az 20 gün gelme derse ne diyeceksiniz adama

Bence egolar savasi yapmayin esinizin ailesini sevin bak durumlar nasil degisir siz buyle yapinca uzaklasir iyilik yapin durumlar nasil degisir onu utandirmaya calisin iyilik yaparak zidlasarak bisey elde edilmez.klasik kadin sorunlari yok kaynana yok gorumce millet uzay caginda yasiyor

Oh ne guzel eşler kadinlari ezsin gururlariyla oynasın biz susalim ben kaynanama iyi davrandimda ne oldu onun yuzunden sinir hastasi oldum esim beni kaynanam yuzunddn dovdude bir daha elini kaldirirsan bana seni bosarim dedim simdi ailesinin yanina bile gitmiyor ezilen taraf hep kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…