- 3 Nisan 2014
- 36.548
- 149.550
- 798
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Annem karsı sokagımda hergün görüyorum olabilir mesaj da atabilirim sizin takıldığınız nokta esime haber vermem
Yapmayin, kadın şimdi kocasını savunmaya başlayacakHangi mandıranın öküzü kocanız?
Gülüyorum size sadece :)Yapmayin, kadın şimdi kocasını savunmaya başlayacak
Bence kendi durumuna gülmelisin.Gülüyorum size sadece :)
Hayır resmen benim üstüme gelmek icin kelimelerimi seciyosınuz sizin gibilerin işi gücü böyle artistlik yapıp 2 3 beğeni alıp ego tatmini yapmak. Ben ne zaman eşimi savundum?Bence kendi durumuna gülmelisin.
Burada konu açtın, farklı fikirler duymak için...
Hepimiz sana hak verdik, yol göstermeye çalıştık..
İyi niyetimizi görmezden geldin, birde gülüyorsun.
Sana sadece şunu derim....
Senin girdiğin bu yolu biz çoktan dönüyoruz...
Hep böyledir gormek istememissinizdir. Sizi çok zor günler bekliyor malesef...Bilmiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendiğimiz ilk zamanlar da böyle değildi bende inanamıyorum
Ben esimi 4 yıldır tanıyorum ama gidiyorum dediğim de gidersen git diyeceğinden bu ksdar emin değilim. Zaten şaşırdım bugünkü tavırlarına daha onun etkisindeym bilmiyorum yinede
Hayır resmen benim üstüme gelmek icin kelimelerimi seciyosınuz sizin gibilerin işi gücü böyle artistlik yapıp 2 3 beğeni alıp ego tatmini yapmak. Ben ne zaman eşimi savundum?
Iste bu bee..Ailene anlatınca hemen ayrıl bir daha gidemezsin demelerinden korkuyorsun ,bu yüzden de kocanın eline çok koz veriyorsun.
Sen ailene problemlerini anlatmayarak güllük gülistanlık bir evliliğin varmış gibi yaşıyorsun ya eşin herşeyi ailesine anlatıyor ve onların dolduruşuna geliyor bence. Bu durumda baba evinde kocan iyi bir damat ,kaynananın evinde de mağdur bir eş durumunda .Herkese ahlanıp vahlanıyordur,düşünsene yenge ile kaynananın konuşmalarını- vah vah oğlum da çok mutsuz-
Senin şehzade ailesini kendine siper etmiş gününü gün ediyor ve sen arkanda olacak olan baba desteğine sırt çeviriyorsun. Bile bile acı çekmek istemek bu.
17 senelik evliyim ve ben de bir şehzade ile yaşıyorum.
Ne zaman ki babamı arkama aldım eşim o zaman adam oldu.
Ailesinden uzak dur oyle insanlar genelde ailesine para yedirir ailesinin dediklerini yapar ama kendi yuvasini dislarlar aslinda tam tersi olmasi lazim kendi annesine babasina sulalesine düşkün olan insan kendi yuvasinada düşkün olmasi lazim esini bence ailesi dolduruyor gibime geldiMoralim o kadar bozuk ki ağlayarak yazıyorum suan. Esim resmen beni 2.plana atıyor. Ben el kol hareketlerini sevmem esim de o sekilde seviyor gecen gün bu yüzden tartıstık gittim ayrı yattım hamileliktenmidir bilmiyorum en ufak seyde ağlayasım geliyo. O günden beri bana karsı soguk. Onun abisinin esi aynı zamanda amcasının kızı oluyor cok seviyolar kadında akıllı oda onlara herseyi yaptırıyor. Ben yapım gereği biraz soguk duruyorum ama hic bi zaman kimseye karsı güler yüzümü eksik etmem icimde kimseye karsı kötülük yok kendi halimde biriyim bisey söylerken karsımda ki insanı kırmamak icin kelimelerimi secerek konusurum. Herneyse esim tartıstıgımız günden beri bana karsı cok soguk gecen gün hastaneye gittim kontrole hic aramadı bile ben ultrason görüntüsünü whatsaptan attım sadece cinsiyeti ne dedi. Zaten ne zaman hastaneye gitsem ben arıyorum durumu bildiriyorum o arayıp sormuyor bile. Ailesine o kadar düskün ki ben onlardan sonra geliyorum ben günlerdir dısarı cıkalım gezelim diyorum götürmüyor bir yere bu sabah kız kardesini aradı canım sıkılıyo burda olsaydın boğaza giderdik dedi. Sonra yengesini aradı abisi şehir dısında dün nerde kaldın dedi yengesi de işini hallettim dedi esim de ben onun icin aramadım dedi sonra yeğenlerimi doyurdun mu gelip alıp gezdircem bugün onlarla takılcam dedi kapattı telefonu. Sordum yengen ne işini halledecek dedim benim bilmediğim onun bildiği ne var dedim napcaksın diyo ben yabancı mıyım niye bana hiç bişeyini söylemiyosun dedim sen kendini yabancı tutuyosun dedi. Kardesini yeğenlerini gezdiriyosun beni niye götürmüyosun bi yere dedim sen hamilesin seni araba tutuyor dedi. 3 ay once hamile değildim o zamanda bi yere gitmiyoduk dedim o zaman da zamanım yoktu dedi. Beni 2. Plana atıyosun cocugumuzada aynısını yaparsın kesin ailen ondan once gelir dedim huyu sana cekerse onuda 2.plana atarım dedi. Onun istediği yengesi gibi olayım azla yetinip susup oturayım onun sözünden cıkmayayım. Cıktı gitti yeğenlerini gezdirmeye eve para bile bırakmadı sabahtan beri ağlıyorum bebeğim etkilenir diye cok korkuyorum o kadar kötüyüm ki
Kim kimi kaybetmekten korkuyorsa o evlilikte eziliyor derlerSenin onu kaybetme korkun var ve eşin bunu biliyor, bu böyle olduğu sürece de bu daveanislari göreceksin..
Sanırım yasin küçük, bazı şeyleri yaş ilerledikçe anlaşılıyor...
İlerde dediğimize gelirsin gelmesine de , yillarca çektiğine yanarsin..
Korkmayacaz aksilik biz ezicez eslerimiziki bize yanlis yapmasinlar buyuk ihtimal iliskide catirdama olunca oyle oluyor zatenKim kimi kaybetmekten korkuyorsa o evlilikte eziliyor derler
Kaybetmekten korkan tarafda kadınsa o evlilik yürümüyor böyle
Oh ne guzel eşler kadinlari ezsin gururlariyla oynasın biz susalim ben kaynanama iyi davrandimda ne oldu onun yuzunden sinir hastasi oldum esim beni kaynanam yuzunddn dovdude bir daha elini kaldirirsan bana seni bosarim dedim simdi ailesinin yanina bile gitmiyor ezilen taraf hep kadinBence egolar savasi yapmayin esinizin ailesini sevin bak durumlar nasil degisir siz buyle yapinca uzaklasir iyilik yapin durumlar nasil degisir onu utandirmaya calisin iyilik yaparak zidlasarak bisey elde edilmez.klasik kadin sorunlari yok kaynana yok gorumce millet uzay caginda yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?