Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Tutarsız değilim babam esimi seviyo babam konustugun da kendini haklı cıkaracak ailesi de onun arkasında zaten. İnandıramam diye bi kelime kullanmadım babamı bilseniz böyle konusmazsınz haklı da olsam haksız da olsam o benim arkamda

Randevularımı hep biliyodu hic birinde aramadı ben salaklık yapıp arıyodum. Aksam eve geldiğinde ben bi süre annemler de kalıp kafa dinlicem demeyi düsünüyorm annemlere de hastayım derim bakalım napcak

İzin al izin. Hey Allahım ya..
Bazı hanzolar nasıl da kıymetli..

Yok gaz veriyorlar alttaki yoruma bakar mısın beni tanımadan, gidemezsin diyo ben eğer babamın evine küs gidersem tamamen biter diyorum bitecekse bile insan konusmaz mı ben cocuk muyum

Şu kendi ailesini önemsemeyip abisinin ablasının ailesine dahil olmaya çalışan sünepe erkek tiplerinden tiksiniyorum.
Sizin eşiniz tam da öyle.
Eşi var,bebeği yolda yengesinin,yeğenlerinin peşinde ne arıyor?
Elbette yeğen sevsin,konu bu değil.
Ayrıca "çocukları doyurdun mu,onlarla takılacam" ne kadar berbat bir söylem!
Öyle gıcık ki,ben şu cümle ile çocuklarımı asla yollamazdım.

Eşinize sağlam bir rest çekin.
Arkadaşlardan birinin söylediği cümle çok hoşuma gitti "ne bn sana mecburum, ne sen bana mecbursun"
Ha işte aynen öyle deyin alın karşınıza.
Rahatsızlıklarınızı bir bir anlatın.
Sizi,çekirdek ailesini yani,yeterince önemsemeyecekse,iyi bir eş,baba olmayacaksa anlaşın bitirin.
Neyin savaşında?
Sizi sevmiş almışsa,adam olmayı seçecektir.
Yok yanaşmıyorsa çıkın gidin madem babanızın evine.
O dağ gibi babaların kıymeti bilinmeli.
Bakın burda okuyoruz ailem arkamda durmaz diyenleri.
Elleri öpülesi adammış babanız.
Kimse evladını böyle muamele görsün diye evlendirmiyor.
Boşanın,evi terkedin demem.
Ama sağlam bir rest çekmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Yola gelmiyorsa boşanmak çare.
Henüz değil

Gurursuz değilim esyalarım toplar bidaha dönmemek üzere giderim

Bunu yapmanız buradaki tavsiyeler gibi olmaz yalnız. Taktiksel hata yapıyorsunuz.
Şu an çıkıp gitmeniz lazım. Ailenize sebebini söylemeyin. Eşiniz eve gelsin, sizi merak etsin, aradığında tepkinizi koyun. Yapmanız gereken bu.
Eğer gelmesini bekler ve bu laftan anlamayan adamla bir daha konuşayım derseniz ve adam "gidersen git" derse gitmek zorunda kalırsınız. Ailenize gidince durumu açıklamak zorunda kalırsınız. Bu işin sonu boşanmaya gider. Yok boşanmaz da geri dönerseniz bir sonrakinde "giderim" dediğinizde inandırıcılığı olmaz. Adam da tavırlarına aynı şekilde devam eder. O git dediğinde giden, gel dediğinde gelen konumuna düşersiniz.
O bu lafı söylemeden gidebileceğinizi göstermeniz lazım. Olay bu noktaya gelmesin diye onun "gidersen git" lafını duymadan git diyor herkes.

Gaz derken? Boşan mı demişim? Madem herşeyi bu kadar iyi biliyosunuz niye konu açıyosunuz? Kendi bildiğinizi okuyacaksınız madem neden fikir istiyorsunuz?

Yok gaz veriyorlar alttaki yoruma bakar mısın beni tanımadan, gidemezsin diyo ben eğer babamın evine küs gidersem tamamen biter diyorum bitecekse bile insan konusmaz mı ben cocuk muyum
Küs gitmeyeceksiniz ,
Şimdi ailenize gideceksiniz.
Onlara aramız kötü falan demeyeceksiniz.
Eşiniz eve gelip sizi göremeyince merak edecek.
Sadece bunu demek istemiş arkadaşlar.
Ama siz hep bi bahane bulunca , yorumlar sertleşmiş.

Bende buraya fikir almak amacıyla yazdım yerden yere vuruldum bana müstehakmıs insan gercekten duygusal düsünüp mantıklı karar veremiyor burdaki insanların tatlı dille yorum yapmasını beklerdim bazıları iyi olmus dedi resmen. Benim esim basta böyle degildi bugun bu konusmaları beni şok etti cok sinirliyim ona özellikle bebeğim için kullandığı kelime beni cok kırdı simdiye kadar öyle büyük tartısmalarmz olmadı hersey güzeldi ailesine düskün olması bu ksdar rahatsız etmemişti bende şoktayım

Gaz derken? Boşan mı demişim? Madem herşeyi bu kadar iyi biliyosunuz niye konu açıyosunuz? Kendi bildiğinizi okuyacaksınız madem neden fikir istiyorsunuz?
Tamam arkadasım bana müstahak lütfen sen yorum yapma moralim bozuk zaten cok kırıcı konusuyosun. Bende seni kırmak istemiyorum

Tamam arkadasım bana müstahak lütfen sen yorum yapma moralim bozuk zaten cok kırıcı konusuyosun. Bende seni kırmak istemiyorum
Çokta meraklıydım sana yorum yapmaya. Kadınsın diye, kendini ezdirme diye, kendi kıymetini bil diye yorum yapıyosun ondan sonra karşılaştığım tavıra bak.

Otur evde ağıt yak. Buda son mesajım bu konuya.

Hayır benim izin aldığımı düşündüler. Bende istiyorum ki oda bilsin annemde oldugumu bi süre uzak kalalım oda düşünsün bende kapıya gelmesin aileme yansıtılmasın olay

İyi olmus diyosun nasıl tavır sergilememi bekliyosun evet iyi olmus hakettim mi dicektim? Ben kendi kıymetimi biliyorum zaten kendimi ezdirmediğim için bu durumdayım onun her istediğini yapsaydım böyle olmayacaktı. Aynen son olsun yazma

okuduklarınızı anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım.
size boşan, baba evine git dön diyen yok.
ille babanızda kalmak için herşeyi ortaya dökmeniz gerekmiyor.
siz bir problem olmadan ailenizi ziyarete gitmiyor musunuz hiç?

Off niye anlamak istemiyosunuz esimi 4 senedir tanıyorum ben söylemeden gitsem kapıya gelicek babam öğrenicek ben aileme yansıtmak istemiyorum

Anlattıklarına göre biz seni haklı gördük...

Baban haklı da olsan haksız da olsan arkandaysa daha neyi düşünüyorsun gidip babana anlatmak için...

Biraz hassas davranıyorsunuz şu an. Yorumların çoğunu okudum, kimse sizin kötülüğünüz için bir şey söylemiyor burada.
Forumda "Ben umursamamaya başlayınca kıymetli oldum" sonucuna ulaşan birçok konu var. İnsanlar böyledir çünkü. Siz karşınızdaki adama ondan vazgeçemeyecekmiş gibi, ondan gelecek 1 yudum ilgiye muhtaçmış gibi, bütün kadınlar onun üstüne atlayacakmış gibi davranırsanız adam sizi umursamaz.

Rest çekmekten bile korkuyorsunuz adama. Rest çekmek her zaman yapılmaz, ilişkinin suyu çıkar yoksa. Ama sizin durumunuzda çekmek lazım. Babanız arkanızda, eşiniz de bunu biliyor. Ailenizin şu aşamada bir şey bilmesi gerekmiyor. Ama kalkın ailenize gidin, bırakın eşiniz tutuşsun.

Siz sürekli ilgi bekler durumda olursanız o ilgi gelmez. İlgi göstermediğinde, sorumluluklarını bilmediğinde, eş olarak sizinle her şeyini paylaşmadığında sizin çekip gideceğinizi görsün. Evde ağlayan bir kadın ya da her sorunda konuşmak isteyen bir kadın adamın tavrını değiştirmez. Ortada bir sorun var ve sorunun kaynağı eşiniz. Bunu konuşmuşsunuz aldırış etmemiş. O zaman çekip gidin ki kendi yarattığı sorunu çözmeye kendisi uğraşsın. Emin olun böyle daha kıymetli olursunuz.

Hayır benim izin aldığımı düşündüler. Bende istiyorum ki oda bilsin annemde oldugumu bi süre uzak kalalım oda düşünsün bende kapıya gelmesin aileme yansıtılmasın olay

bahane buluyorsun kendine farkında değilsin.
not yaz çık. mesaj at çık. kırk türlü yolu var.
ben babama gidiyorum birkaç gün kalıp söylediklerini düşüneceğim. bu kadar.

Okuması yorum yapması cok kolay tabi

Burada ne konular gördük. Gerçekten çaresiz yardım isteyen arkasında destek tek bir kişi bile olmayan..
Ama ona rağmen gerçekten yeni kararlar alabilecek cesareti olan. Bir ışık arayan.
Senin cesaretin ve isteğin yok. O yüzden senin için ben daha fazla bir şey yazmam.
Zira yazdığımız yorumlara hep bir bahanen var.
Hareket almaktan o adama kafa tutmaktan korkuyorsun.

Baban sana inanıyorsa onun ne anlattığı neden umurunda diye sorarlar haklı olarak?
Tek bir açıklaması vardır. Sindirilmişlik..
Allah o bebeğin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…