- 25 Mayıs 2018
- 404
- 494
- 33
- 31
- Konu Sahibi Tatliballim
-
Tutarsız değilim babam esimi seviyo babam konustugun da kendini haklı cıkaracak ailesi de onun arkasında zaten. İnandıramam diye bi kelime kullanmadım babamı bilseniz böyle konusmazsınz haklı da olsam haksız da olsam o benim arkamdaTutarsızsın. Anlattığın baba modeli şu yorumundan çok farklı. Eşine değil sana inanır gibi. Ama şimdi de inandıramam diyorsun.
Anladık eşini bırakmak istemiyorsun. Seni sindirmiş ama bence biraz dersi hakediyor dimi?
Yoksa sen daha çok evde oturup ağlayarak yol gözlersin. Bir şeyleri yanlış yaptığın belli ki seni uyarıyoruz.
Sen hala evde mi oturacaksın yani?
Randevularımı hep biliyodu hic birinde aramadı ben salaklık yapıp arıyodum. Aksam eve geldiğinde ben bi süre annemler de kalıp kafa dinlicem demeyi düsünüyorm annemlere de hastayım derim bakalım napcak
Yok gaz veriyorlar alttaki yoruma bakar mısın beni tanımadan, gidemezsin diyo ben eğer babamın evine küs gidersem tamamen biter diyorum bitecekse bile insan konusmaz mı ben cocuk muyumHiç kimse size "Boşan" dememiş ,
Haber vermeden git ,
O seni merak etsin demiş.
Hamile olduğunuz için yemek yapamadığınızı yazmışsınız. Ailenize de öyle söylersiniz.
Kocanız da akşam gelir , sizi alır (eğer gelirse) .
Gurursuz değilim esyalarım toplar bidaha dönmemek üzere giderim
Okuması yorum yapması cok kolay tabiİzin al izin. Hey Allahım ya..
Bazı hanzolar nasıl da kıymetli..
Ben naptım da bana müstahak pardon? Haddinizi aşmayın lütfen benim en ufak bi sucum yok sizin gazınıza gelip herseyi iyice batırmak istemiyorum boşanacaksam da önce konusup ondan sonra ne gerekiyorsa yapıcam karsımda ki insan olmayabilir ama ben son görevimi yapıcam ben öyle burda atıp tutan babasının evine gidip sonra geri gelen insanlar gibi degilim gazla calısmıyorum ben bana düseni yapıcam olmuyosa dünyanın sonu değil ailem arkamda cocugumu benden bile cok sevip benimserler
Küs gitmeyeceksiniz ,Yok gaz veriyorlar alttaki yoruma bakar mısın beni tanımadan, gidemezsin diyo ben eğer babamın evine küs gidersem tamamen biter diyorum bitecekse bile insan konusmaz mı ben cocuk muyum
Bende buraya fikir almak amacıyla yazdım yerden yere vuruldum bana müstehakmıs insan gercekten duygusal düsünüp mantıklı karar veremiyor burdaki insanların tatlı dille yorum yapmasını beklerdim bazıları iyi olmus dedi resmen. Benim esim basta böyle degildi bugun bu konusmaları beni şok etti cok sinirliyim ona özellikle bebeğim için kullandığı kelime beni cok kırdı simdiye kadar öyle büyük tartısmalarmz olmadı hersey güzeldi ailesine düskün olması bu ksdar rahatsız etmemişti bende şoktayımBunu yapmanız buradaki tavsiyeler gibi olmaz yalnız. Taktiksel hata yapıyorsunuz.
Şu an çıkıp gitmeniz lazım. Ailenize sebebini söylemeyin. Eşiniz eve gelsin, sizi merak etsin, aradığında tepkinizi koyun. Yapmanız gereken bu.
Eğer gelmesini bekler ve bu laftan anlamayan adamla bir daha konuşayım derseniz ve adam "gidersen git" derse gitmek zorunda kalırsınız. Ailenize gidince durumu açıklamak zorunda kalırsınız. Bu işin sonu boşanmaya gider. Yok boşanmaz da geri dönerseniz bir sonrakinde "giderim" dediğinizde inandırıcılığı olmaz. Adam da tavırlarına aynı şekilde devam eder. O git dediğinde giden, gel dediğinde gelen konumuna düşersiniz.
O bu lafı söylemeden gidebileceğinizi göstermeniz lazım. Olay bu noktaya gelmesin diye onun "gidersen git" lafını duymadan git diyor herkes.
Tamam arkadasım bana müstahak lütfen sen yorum yapma moralim bozuk zaten cok kırıcı konusuyosun. Bende seni kırmak istemiyorumGaz derken? Boşan mı demişim? Madem herşeyi bu kadar iyi biliyosunuz niye konu açıyosunuz? Kendi bildiğinizi okuyacaksınız madem neden fikir istiyorsunuz?
Çokta meraklıydım sana yorum yapmaya. Kadınsın diye, kendini ezdirme diye, kendi kıymetini bil diye yorum yapıyosun ondan sonra karşılaştığım tavıra bak.Tamam arkadasım bana müstahak lütfen sen yorum yapma moralim bozuk zaten cok kırıcı konusuyosun. Bende seni kırmak istemiyorum
Hayır benim izin aldığımı düşündüler. Bende istiyorum ki oda bilsin annemde oldugumu bi süre uzak kalalım oda düşünsün bende kapıya gelmesin aileme yansıtılmasın olayKüs gitmeyeceksiniz ,
Şimdi ailenize gideceksiniz.
Onlara aramız kötü falan demeyeceksiniz.
Eşiniz eve gelip sizi göremeyince merak edecek.
Sadece bunu demek istemiş arkadaşlar.
Ama siz hep bi bahane bulunca , yorumlar sertleşmiş.
İyi olmus diyosun nasıl tavır sergilememi bekliyosun evet iyi olmus hakettim mi dicektim? Ben kendi kıymetimi biliyorum zaten kendimi ezdirmediğim için bu durumdayım onun her istediğini yapsaydım böyle olmayacaktı. Aynen son olsun yazmaÇokta meraklıydım sana yorum yapmaya. Kadınsın diye, kendini ezdirme diye, kendi kıymetini bil diye yorum yapıyosun ondan sonra karşılaştığım tavıra bak.
Otur evde ağıt yak. Buda son mesajım bu konuya.
Ben naptım da bana müstahak pardon? Haddinizi aşmayın lütfen benim en ufak bi sucum yok sizin gazınıza gelip herseyi iyice batırmak istemiyorum boşanacaksam da önce konusup ondan sonra ne gerekiyorsa yapıcam karsımda ki insan olmayabilir ama ben son görevimi yapıcam ben öyle burda atıp tutan babasının evine gidip sonra geri gelen insanlar gibi degilim gazla calısmıyorum ben bana düseni yapıcam olmuyosa dünyanın sonu değil ailem arkamda cocugumu benden bile cok sevip benimserler
Off niye anlamak istemiyosunuz esimi 4 senedir tanıyorum ben söylemeden gitsem kapıya gelicek babam öğrenicek ben aileme yansıtmak istemiyorumokuduklarınızı anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım.
size boşan, baba evine git dön diyen yok.
ille babanızda kalmak için herşeyi ortaya dökmeniz gerekmiyor.
siz bir problem olmadan ailenizi ziyarete gitmiyor musunuz hiç?
Anlattıklarına göre biz seni haklı gördük...Tutarsız değilim babam esimi seviyo babam konustugun da kendini haklı cıkaracak ailesi de onun arkasında zaten. İnandıramam diye bi kelime kullanmadım babamı bilseniz böyle konusmazsınz haklı da olsam haksız da olsam o benim arkamda
Bende buraya fikir almak amacıyla yazdım yerden yere vuruldum bana müstehakmıs insan gercekten duygusal düsünüp mantıklı karar veremiyor burdaki insanların tatlı dille yorum yapmasını beklerdim bazıları iyi olmus dedi resmen. Benim esim basta böyle degildi bugun bu konusmaları beni şok etti cok sinirliyim ona özellikle bebeğim için kullandığı kelime beni cok kırdı simdiye kadar öyle büyük tartısmalarmz olmadı hersey güzeldi ailesine düskün olması bu ksdar rahatsız etmemişti bende şoktayım
Hayır benim izin aldığımı düşündüler. Bende istiyorum ki oda bilsin annemde oldugumu bi süre uzak kalalım oda düşünsün bende kapıya gelmesin aileme yansıtılmasın olay
Okuması yorum yapması cok kolay tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?