Esim beni 2.plana atıyor öncelik ailesi

Anlattıklarına göre biz seni haklı gördük...

Baban haklı da olsan haksız da olsan arkandaysa daha neyi düşünüyorsun gidip babana anlatmak için...
Babama anlatsam tamamen biter. Ben esimi çözemedim niye böyle davranıyor bilmiyorum sanırım beni yönlendirmeye calısıyo kendi istediği gibi olmayınca da böyle cezalandırmayq calıstı bende daha tam anlamadım ona bi süre vermek istiyorum oda bilsin düşünelim sonra konusalım güzellikle olmuyorsa da yapcak bisey yok ne o bana katlanmak zorunda ne ben ona

Bebeğimi karıstırma bidaha!

Off niye anlamak istemiyosunuz esimi 4 senedir tanıyorum ben söylemeden gitsem kapıya gelicek babam öğrenicek ben aileme yansıtmak istemiyorum

kapıya gelecek adam çocukta senin gibi olursa önemsemem demez.
kusura bakmayın ben o lafları ettiğim birini dönüp evde görsem çok daha ileri gidebileceğimi öğrenmiş olurum ancak. bana kalkıp babama gideceğim derse de beni beklemiş belki engel olurum diye düşünür hiç saygı duymam.

Burdan daha başka ne gibi bir fikir bekliyorsunuz pardon ?
Aman ne kiymetliymis 2 saat bırakıp annenin evine bile gidemiyorsun .
Yorumlara göz geçirdim kimse boşan dememiş ne bu celal ?
Ee oturun madem kimsenin gazina gelmeyin esinizin geziden donmesini bekleyin ..
Hey Allahım ya .
Valla adam cocukda senin gibi olursa ona da deger vermem demiş ... En kötü küfürden daha ağır bir cümle siz hala bekleyin .

Ay
Aynen

Ne desek konu sahibinin bir bahanesi var.
Kimse hemen avukata git bosan demiyor zaten

Korkut biraz diyor .

Neyse otur agla konu sahibi o zaman
Ne diyelim baska?

Sizi umursamayan bir adama rest çekmekten ödünüz kopuyor. Buradan bakınca durum bundan ibaret.
Kimse git boşan demiyor ama akşam gelmesini bekleyip "gidiyorum" diyeceğinize hiçbir şey yapmasanız daha iyi.

tek bir açıklaması var seviyor ve kendisine engel olmasını bekliyor.
çocuk değilim konuşacağım demiş e karşındaki çocuk gibi.

Herkes kafasına göre yazmış rest cekmekten ödün kopuyo falan valla yazmaktan yoruldum. Ben korkak ezik bi insan değilim eşim öyle olmamı istiyo onun sözünden cıkmayayım istiyo ben bazı şeylere tepkimi koydugum için böyleyiz. Ben gidersem tam giderim. Şuan eşim ne yapmaya calısıyo bende bilmiyorum düşünmeyi teklif edicem sonra da konusucaz

Bebeğimi karıstırma bidaha!

Ben de evlat sahibiyim kimsenin bebeğiyle işim yok. Yürekten diledim o bebeğin iyiliğini. Çünkü pasif bir anne ve umursamaz bir baba ile işi gerçekten zor yavrunun..
Şimdi git bana değil atarını doğru kişiye yap.
Arkandan gelmez seni geri istemez diye korkuyor da olabilirsin burada yeni bir vaka değilsin emin ol..

Off niye anlamak istemiyosunuz esimi 4 senedir tanıyorum ben söylemeden gitsem kapıya gelicek babam öğrenicek ben aileme yansıtmak istemiyorum
Kapıya gelmeden önce telefonla aramak aklına gelmez mi? Arayınca söylersiniz bir süre burada kalacağım gelme diye. Eve gelince de böyle demeyecek misiniz zaten?

yoo biz sizi kocanızı nereden bilelim de kafamıza göre yazalım?
sizin yazdıklarınızdan çıkan ortak sonuç bu.
bakın herkes hem fikir.
ben mi yanlış düşünüyorum diye kendinize sorma gereği duymuyormusunuz cidden?

Sen diyorsun ya önceden böyle değildi falan.
Bence adam önceden de böyleydi de sen görmek istemedin.
Diyorsun ya kendi kıymetimi biliyorum.
Bilmiyorsun bilsen oturup evde ağlamazdın harekete geçerdin.
Sana diyoruz ki eşine rest çek / ailene gezmeye geldim de.
Yani rest çekmek ayrı
Aileme gidip kafa dinleyeceğim demek ayrı
Çocuk sana benzerse onu da 2.plana atarım diyebilen bir adamla hala uzlaşma çabasındasın.
Sana kimse boşan demiyor
Bi rest çek bakalım kendine gelecek mi bu adam bi gör deniyor
Yengesine söyleyip sana söylemeye bile tenezzül etmediği şeyler var
Eşlik bu mu?
Eğer 2 surat asıp sonra affedeceksen söyle de millet kendini paralamasın sana akıl vermek için.
Şurda millete atar yaptığın kadar kocana söylensen şimdiye iş çözülmüştü.

Burdaki bazı insanlar gercekten komik gelecekte olsa yüzüme söyleyemeyeceği şeyleri burdan yazıyorlar yazın bisey demiyorum gercek hayatta yapamicanız seyleri burdan yapın defalarca acıklama yaptım kimse anlamıyo sırf esim aksam gelsin düşünmeyi teklif edicem dedim diye korkak oldum ezik oldum. Hatta bazıları iyice haddini aşıp bebeğimi karıstırdı onun nasıl bi annesi oldugunu bilmeden

Size kullandığı cümle çok çok ağır bir cümle değil mi sizce de ?

Bayiliyoraunuz üzgün birine bi tekmede siz vurmaya..yok tebrikler yok cocugu niye yaptinizlar falan..

Olan olmuş bundan sonrası için kendini geri plana at..arama sorma..kontrolemi gittin soyleme niye arıyosun ki.
Sen adama gereksiz kiymet veriyosun oda deger bilmiyor.insallah duzelir uzme kendini bu kadar

Annesi pasif değil emin olabilirsin simdi ben ne kadar karakterimden bahsetsemdr anlamazsın bidaha bebeğimi karıstırma

Sana diyoruz ki eşine rest çek / ailene gezmeye geldim de.

bunu anlatamadık.
babam geri göndermeze takmış. e söyleme.
hiç mi aileni ortada bir sorun yokken ziyaret etmiyorsun diyorum cevap yok.
kocana da aç teli söyle mesaj at not bırak.
kapıya gelmez böylece. yüz yüze konuşunca farklı ne söyleyeceksin ki.

12 yıllık evli bir kadın olarak ben eşinin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum

Seni terbiye etmeye çalışıyor.

Ya terbiye olacaksın ya terbiye edeceksin..

Tercih senin..

hadi baştan başlayalım.
neyi düşünmeyi teklif edeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…