Daha önece aynı konuları okurken inan bana aldatma ve şiddet konusunda okadar katıyımdırki ve ben gözüde karayımdır ama basına gelince orada bir duvar görüyorsun karsında çocuk dün 45 dklık bir seans aldım,evlilik danışmanından iyide geldi.Eşimin beni sevdiğini ama hayatına biraz heyecanlar sokmak istemesi
Çünkü eşim arkadaşlarıyla hiç takılmaz ya ailesi yada benim yanımdadır 3. bir yere gitmez bu durumdan biraz sıkılmış olabilirmiş 3. kişilerle mutlaka vakit geçirmesi gerekiyormuş sakın ayrılmayı düşünme dedi bakalım bende uyguluyorum ama yüzde vermicem mesafemi koruyorum
Ben bunu paylasırken, imla kurallarını düşünemedim.Çünkü; yaşadıklarım çok zor ve aklıma ne geldiyse döktüm işte .....
Daha önece aynı konuları okurken inan bana aldatma ve şiddet konusunda okadar katıyımdırki ve ben gözüde karayımdır ama basına gelince orada bir duvar görüyorsun karsında çocuk dün 45 dklık bir seans aldım,evlilik danışmanından iyide geldi.Eşimin beni sevdiğini ama hayatına biraz heyecanlar sokmak istemesi
Çünkü eşim arkadaşlarıyla hiç takılmaz ya ailesi yada benim yanımdadır 3. bir yere gitmez bu durumdan biraz sıkılmış olabilirmiş 3. kişilerle mutlaka vakit geçirmesi gerekiyormuş sakın ayrılmayı düşünme dedi bakalım bende uyguluyorum ama yüzde vermicem mesafemi koruyorum
bu adamın diploması olduğundan emin misiniz?sizi tamir etmesi gerekiyo,eşinize destek çıkması değil...
Milyonlarca erkek arasından birini seçip, tüm rezilliklerine rağmen hayatının sonuna kadar ona katlanan yaratılış harikası kadınlarımıza hayranlık duymamak mümkün değil..
Aldatır... Sıkılmıştır canım, olur arada.
Döver.... Eli kaydı, yoksa akrıncayı incitmez, hele bana hiç kıyamaz.
Söver... E ben de hak ettim ama..
İhmal eder... Ay eşim benden soğudu, nasıl ısıtabilirim kızlarrr...
Daha neler neler..
ben anlamıyorum niye 3. kişi kadın olmak zorunda
erkeğin derdini erkek anlar gitsin erkek arkadaş bulsun kendine
elalemin kadınlarıyla chatleşmek mi sosyalleştiricekmiş onu
bütün derdi yükü çeken kadınlar ama rahatlaması heyecan araması sosyalleşmesi gereken erkekler
Nasıl yani?
Sizi aldatmasının sebebi hayatına heyecan katmak istemesi miymiş?
Peki ya şiddettin gerekçesi neymiş?
Allahım ya artık psikologlar bile "dayak yiyin,aldatılın aman sakın ayrılmayın" diyor ya ben iyice pes ettim artık!
eşim de ama beni hiç aldatmayı düşünmedi... ne gerçek ne sanal...
bir evlilik danışmanı bunu nasıl der?
aklım almıyor?
Bosanmak için iki sebep olmalıymış ya hergün sebepsiz dayak yada hiç ilgilenmemesiymiş bunun dışında boşanmayı düşünme dedi
Arkadaşım çok özür dilerim ama ne kadar ödedin sen bu danışmana?
telde 45 dk seansı 200 tl
kusura bakma aradaşım ama dolandırılmışsın, aynı paraya gerçek bi doktordan randevu alabilirdin.
bencede ayrıca ne zamandır evilik danışmanlarıi aile psikologları telefonda terapiye başladı bunuda merak ettim. ve bu paranın yarısına hatta hiç ödemeden bu gibi durumlarda barolara başvurularak terapi istenebiliyor mahkeme kararıyla bildiğim kadarıyla. oda olmadı bağlı bulunduğunuz sağlık ocakları sizi yönlendiriyor. ama para önemli değil diyosanda doğru dürüst birini bul canım.hatta o kendine danışman diyen kişiye bi zahmet şikayet ediver.böyleleri suçsuz kaldıkça daha çok Ayşe hanım'lar kaybederiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?