eşim beni aldatıyor mu?

gulada

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
136
50
623
38
İzmir
kızlar bu aralar hiç iyi değilim eşimle aramıza soğukluk girdi sebebini bilmiyorum herşeyden kavga çıkartır oldu.
2 aydır telefonuna şifre koymuş köşe bucak saklıyor benden neden böyle yapıyorsun diyorum "sen bana şüpheci davrandığın için" diyor. halbuki öyle bişey yok. ne yapacağımı şaşırdım bide birileriyle msjlaşıyor. msjlaştığı numarayı aradım kız çıktı konuşamadım.
10 gün önce onun iş yerinde bende işe girdim. muhasebe ofisi. onun odası ayrı benim ayrı.
bu ofisten ayrılınca bilgisayarından geçmişe göz attım arkadaşlık sitelerine girmiş artı bi çok kişinin profiline bakmış vilk başta bişey demedim ama geçen gün çok fena kavga ettik çok sinirlenince dayanamadım en sonunda patladım
arkadaşlık sitelerinde ne arıyorsun, bi kızla msjlaştığını biliyorum diye söyledim.
şaşırdı kaldı. girmedim diye inkar etti. o kız önemli biri değil diyor yanlışlıkla aramış diyor.açıklama yapmıyor.
bugün dışarı çıktığında yine baktım bilgisayarına yine girmiş. ne yapmaya çalışıyor yada ne yapıyor bu.
dün sarılıyorum öpüyorum öpmek benim hoşuma gitmiyor dedi halbuki çok severdi
ne oluyo buna. ne yapmalıyım nolur yardım edin
ben onun için bursadan antalyaya geldim burda kimsem yok sırf seviyorum diye herkese sırt çevirdim
daha 1 senelik evliyim eşimide seviyorum lütfen yardım edin bana

*hikayen yalan gibi duruyor, konu açmışsın böyle önemli bi konu başında bile değilsin

eğer doğruysa, suç sende bunu yapan adama sarılınır öpüp koklanır mı

telefonu saklayıp ve şifre koyması ilginç gerçekten benim annemde cep telefonunu oradan oraya saklar hiç ortada bırakmazdı ve genelde sessizde olurdu.bir gün telefonunu bulduk.babamı aldatıyormuş.o yüzden telefonu hiç bir zaman ortada olmazdı.benim de eşimin de telefonlarımız hep meydandadır

cnm yapıcı olmak istiyorsun anladığım kadarıyla...

eskisi gibi misin peki eşine ne bilim eskisi gibi süslenip püslenip yanına gider misin
(eskisi gibi diyorum çünkü seviyorum demişsin severek evlilik de ilk zamanlar hep bayan bakımlıdır sonra kendini salar gibi bi kural var sanki genelde hep böyle)
evliliğini kurtarmak için ne yaptın mesele kendine sordunmu

bunları demem de ki sebep eşini seviyorsun belli kaybetmekten de korkuyorsun ki hala konduramıyorsun aldatma fikrini....soruna gelince bence kendine bile söylüyorsunda cvb ı konduramadığından kabullenemiyorsun....:26:

*hikayen yalan gibi duruyor, konu açmışsın böyle önemli bi konu başında bile değilsin

canımm seni aldattıgını düşünüyorsun hatalarınıda görmüşsün dolapta çeviriyor arkandan ....nedemek teline şifre koymuş evlilikte gizli saklımı olurmuşş:44:

Kavga etmek yerine eşinle konuşmayı denemelisin. Madem ortada birşey yok telefondan şifreyi kaldırsın mümkünse?

Biriyle msjlaştığını nereden biliyorsun? Sonuçta telefonda şifre var?

ne demek bakımlı olmamak..
bu aldatma sebebi değildir. bi kadın eşine aralarındaki muhabbet artsın diye süslenir. kendini aldatınca geri gelsin diye ya da aldatmasını önlemek için değil.

ya ben evliyim bu hikaye değil ben bunları yaşıyorum hemde hergün neden durduk yere hikaye anlatayım
iş yerinden yazıyorum eşimin görme ihtimali var o yüzden bi kapatıp bi açıyorum...
eşimi seviyorum konduramadığım için dayanamıyorum ben ona
boşuna yazmadım bunları. yardımcı oluruz birbirimize diye yazdım

bu yaşadıklarımdan dolayı boşanmak istiyorum ama yapamıyorum beni çok iyi anlamışsın
seviyorum çünkü. biz hiç yanlız kalmadık ailesi vardı o yüzden arada sırada yanlız kalınca süsleniyordum
onlar gitti hergün kavga eder olduk aramız hep bozuk beni çok kırıyor tabi öyle olunca bende süslenmiyorum.
ona kırıldığım için içimden gelmiyor süslenmek.
hem ben onun karısıyım süslenmiyor karım diye başka kadınlara mı gidecek ?

off seninkide çok fenaymış yaa bu aldatma kimseye yakışmıyor ama kadınlar gibi hele anne gibi değerli varlıklara hiçmi hiç yakışmıyor

ne demek bakımlı olmamak..
bu aldatma sebebi değildir. bi kadın eşine aralarındaki muhabbet artsın diye süslenir. kendini aldatınca geri gelsin diye ya da aldatmasını önlemek için değil.

ben sadece bakımlılığı kastedmek istemedim ne bilim ilgisini yane eskisi gibi olup olmadığını kastedmek istedim ama doğru bakımlılık da önemli çünkü devir öyle devir ki ark.ımın yanında kocasına asılan olmuş düşünün ki kızlar evli erkekler daha çok para harcattırabiliyoruz diye düşünüp kendinilerini çok aşağılık iğrenç duruma sokabiliyor yane kısaca ilk zamanlarda ki gibi özel hissettirmeye çalış demek isteyecektim konu sahebe için

Kavga etmek yerine eşinle konuşmayı denemelisin. Madem ortada birşey yok telefondan şifreyi kaldırsın mümkünse?

Biriyle msjlaştığını nereden biliyorsun? Sonuçta telefonda şifre var?

telefonun markası samsung arama yapma tuşuna basınca orada aradığı ve msj yazdığı kişileri görüyorum
ama msjın içine gireceğim zaman şifre istiyor.
her şekilde denedim yanlış anlaşılmaktan korkuyorum diyor. hayır anlat bana diyorum yok olmaz diyor
şifreyi kaldırmıyor. sen böyle yaptığın sürece kaldırmicam diyor.
ya adam tuvalete bile telefonla giriyor

öylede yapmaya çalışıyorum canım pohpohluyorum güzel şeyler söylüyorum dahada şimarıyo benim gibi koca bulamazsın havasına giriyor.
özür dilerim açık olacak ama dün adamı öpüyorum beni itti uzun öpüşmeyi sevmiyorum diye. halbuki o hep beni öperdi

sen de biliyorsundur ki burda bir çok yalan hikaye yazanlar var.
bu arada Allah kimsenin başına getirmesin ama, böyle bir olay olmuş sarılıp öpmen doğru olmamış.
düzgünce konuşup tavrını koyman gerekirdi. daha fazla ne yapman gerektiğini söyleyemem çünkü sonuçta seni aldattığı da kesin değil. sen tavrını koysaydın şifreyi çözer ve kendini sana mahçup hissederdi. benim de oldu öyle bi olay. mesaj geldiğinde baktırtmıyordu bi ara bana. önce kendi bakıyordu sonra bana baktırtıyordu. o öyle yapınca ben ne yaptım ben de şifre koydum. paşa paşa baktırdı tabi bizimki de bi kadın mevzusuydu ama o kadın kaynana
kadın ne zaman eşime benle ilgili kötü bi mesaj çekse ya tam yanımda olur telefon, ya da o an bakasım gelir

buarada sadece eşin için değil kendine olan güvenin artması içinde birşeyler yap bence çünkü eşim benle ilgilenmediği için kendimi bıraktım demen kendini sindirir çünkü kendine bakman dikkat etmen ne bilim birşeylerle meşgul olmak için uğraşlar bulman inan kendine olan güveni arttıracaktır...........sadece eşini düşünme kendini de düşün mutlu etmeye çalış kendini inan devamı gelecektir..........işe ilk önce kendine önem vererek başla bence

Kendi fikrimi açıkca söylemek istiyorum.

Bir erkeğin eşi görmesin diye şifre koymasının hiç bir tatmin edici cevabı olamaz.

"Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum" demiş, pişkince bunu demesi çok komik. Daha komik bir bahane bulamamış mı...

Ne varmış yanlış anlaşılacak, madem ortada absürd birşey yoksa?!

Zaten tuvalete kadar telefonu götürüyorsa kusura bakmayın ama benimde aklıma başka birşey gelmiyor...

Yazık, çok yazık...

Mahkemeye başvurduğunuzda sanıyorum konuşma dökümanlarını çıkartıyorlar. Ama dava açmanız şart...

işte ben o tavrı koyamıyorum koysamda ne yapıp edip gönlümü alıyor
bugün iş yerinde patronumla konuşurken samimi davranmışım beni odaya çekti sen nasıl konuşuyosun elin adamıyla diyo ben normal konuştum neden abartıyorsun dedim hayır diyo. noldu dedim sen arkadaşlık sitelerinde geziyosun bişey olmuyo benim patronla konuşmama mı laf söylüyorsun deyince kendini benimle kıyaslama dedi

zaten kavga edince direk söyledim mahkemede ortaya çıkar ne halt yediğin diye
hemen kedi konumuna düştü
nasıl böyle söylersin ben bunları duymayı haketmedim...

hepsini yaptım ama devam ettiremedim
çok sinirleniyorum kızıyorum o zamanda hiçbişey yapmıyorum

kavga mevzusunda çok takılma ilk yıllar biraz çetrefilli geçiyor. özellikle ailelerde problem olunca eşler birbirini suçluyor. şahsen ben öyle yapıyordum tutamyordum kendimi annesinin yaptıklarını aklım fikrim almıyordu. çıldırıyordum. bıraksa benim adam bırakırdı. ama 1 yıl sonra sallamamaya çalıştım. hatta boşver kaynana üzülsün ben ne üzecem kendimi dedim rahatladım.
Allah korusun.. şimdi anladım ne demek istediğini..

kocan bir de seni suçlu duruma düşürmüş sen böyle yaptığın sürece kaldırmıycam demiş. sen de benim yaptığım yöntemi dene. sen de kendininkine şifre koy. hatta ara ara bankadan ordan burdan gelen mesajları da gizli oku seni seviyorsa çıldırır zaten bu duruma. benim kaynana şu sıralar pek mesaj atmıyor da adamcağız rahat.. yazık benim adama da ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…