eşim beni aldatıyor mu?

o şifreyi kaldırmazsa ve telefonda ne olduğunu göstermezse evi terk edeceğinizi söyleyin yapmazsada mahkemeye başvurucam deyip alın bavulunuzu gidin annenize eğer masumsa gelir ve kesinlikle kayıtlarını çıkartmadan dönmeyin resmen adam aldatıyor yaa insanın karısından tlfonunu saklaması ne demek

kızlar ben yeni evliliğimi yaşayamadım kaynanam kayın babam ve benden 1 yaş büyük kaynım ben 20 günlük evliyken gelip yanıma yerleştiler hiç evliliğimi yaşayamadım herşeyime karıştılar beni kıskandılar.. ailem yanıma ziyarete geldiği zaman onları kovmaktan beter ettiler neymiş 3 aylık gelinin peşine çıkıp gelmişler ve haber vermeden güya sürpriz yapıyoruz diye gelmişler... bu olayların üzerine bide pişkin pişkin utanmadan yinede benim evimde kaldılar. benim ailemi kovup kendileri geldi kuruldu 1 ay dayanabildim sürekli kavga eder olduk arada saygı kalmadı kızınca bana ağzına geleni saymaya başladı bende dayanamadım evde kimse yokken bavulumu toplayıp kaçtım 1 ay babamın evinde kaldım bu nasıl yalvardı bana
ne sözler verdi bende inandım geldim. bi süre ailesiyle konuşmadım haklı olarak. onlarda benimle konuşmadı yanıma bile gelmediler. neymiş ben gidip özür dileyip ellerini öpecekmişim. bende bunu yapmadım öyle olunca eşim sürekli benle kavga etmeye başladı herşeye kusur aradı kavga etmek için. şunu şuraya neden koydun desem kavga edip küstü. neden yaptığını sorduğumda bizimkilerle konuşmuyosun ondan dedi. en son ramazanda fena bi kavga ettik boşanacaktık ablası geldi bana kızıyo sen gelip özür dilemiyorsun diye baya tartıştık özür dile barışlalım dedi ben dilemedim o yinede barıştı. sonunda barıştık bizim aramızda düzelir dedim sonrada başıma bunlar geldi arkadaşlar
Ve gelelim konuya dün akşam eşimi karşıma aldım konuştum
faceden bi paylaşım yapmıştım lise arkadaşım buna yorum yapmış. eşimde akşam geldi bana o kim neden her yazdığına yorum yapıyo sen neden cevap yazıyorsun diye bana kızmaya başladı. noldu ne varmış okul arkadaşım dedim bu söylenmeye başladı noldu sen elin karısıyla msjlaşıyorsun dedim bana gelince erkeklik duyguların mı klabardı dedim. ben öyle bişey yapmıyorum diye inkar etti. o zaman neden telefona şifre koydun dedim sen böyle yapıyorsun diye şifre koyuyorum diyor.yine kimle msjlaşıyorsun deyince söz verdim söyleyemem dedi o zaman beni aldatıyorsun dedim.
hayır öyle bişey yok dedi. evliliğini bitirecek kadar önemlimi bu kişi dedim ne alakası var o benim eski bi arkadaşım dedi. o zaman açıkla bende böyle düşünmeyeyim dedim. yanlış anlarsın dedi. ortada absürt bişey yoksa neden yanlış anlayayım, ben senin karınım herşeyimizi paylaşırsak böyle yanlış anlaşılmalar olmaz dedim.
bunun liseden arkadaşıymış kız bankacıymış 1-2 ay önce evlenmiş buna öylesine msj atmış onunla msjlaşıyormuş
bende eee ikinizde birbirinize derdinizi mi anlatıyorsunuz ne yapıyosunuz dedim yoo dedi. demekki başka şeyler konuşuyosunki telefona şifre koyuyosun dedim hemen savunmaya geçti. o zaman msjlara bende bakacağım dedim hayır dedi.sen bana güvenmiyorsun diye sırf gidip yapcam dedi. zaten aklında olan o dedim.
peki arkadaşlık sitelerinde ne arıyorsun dedim. mailime msj geliyo bende tıklıyorum o sayfa açılıyo dedi.
o sayfaya girdiğini biliyorsun neden açıyorsun dedim meraktan açıyormuş öylesine bakıyormuş.
böyle sürdü konuşmamız araya annemi babamı kattı sen zaten boşanmaya bahane arıyorsun dedi bi umut görmesem bu evliliği sürdürmem dedi. bende o umut için burda duruyorum zaten dedim. böyle konuşup sinirlendik
yastığımı battaniyemi alıp öbür odada yattım. gece odadan odaya msj yazmış bi kaçtane buraya gel yatalım diye bende görmedim sabah gördüm iyiki görmemişim. şimdi konuşmuyorum oda konuşmuyor.

eşinizin biriyle flört ettiğini düşünüyorum.

cinsel aldatma olmasa da, bir gönül kayması var..

sizin başlarda çok yanlışlarınız olmuş açıkcası.. eşininizin ailesiyle köprüleri yıkıp eşinizi kendinizden uzaklaştırmışsınız.

dünkü tartışmayı da beğenmedim. tartışma kültürünüzde ciddi bir sıkıntı var. güzelce dertlerinizi anlatıp, istediklerinizi belirtip, yatağınızda da yatabilirdiniz vs.

iletişim noktasında sıkıntılarınız var. bazen gereksiz alttan alıp, bazen gereksiz çıkışlar yapıyorsunuz. bu şekilde eşinizin size saygı duyması zor.

patronla konuşmanız da facete lise arkadaşınızla duvarda yazışmanız da masum değil. masum gibi yazmışsınız, ama belli ki eşinizi kıskandırmaya kasmışsınız. bunlar olgun tavırlar değil. size bir getirisi olmaz.

bence durup sakin olmalı, doğru adımlar atlamalısınız..

ama ben onlarakarşı hep iyioldum ne dedilerse sustum
yarın bigün benimde annem babam gelir dedim ona göre herşeyi kabul ettim sustum. benim ailem gelince onlar böyle yapınca ailemle kavga edince çok kırıldım beni istemiyorlardı zaten.
O bana doğru düzgün davranmıyo hiçbişey anlatmıyo. kıskançlıktan böyle konuştum sanırım. artık kendime hakim olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…