zaten kavga edince direk söyledim mahkemede ortaya çıkar ne halt yediğin diye
hemen kedi konumuna düştü
nasıl böyle söylersin ben bunları duymayı haketmedim...
kocan bir de seni suçlu duruma düşürmüşsen böyle yaptığın sürece kaldırmıycam demiş. sen de benim yaptığım yöntemi dene. sen de kendininkine şifre koy. hatta ara ara bankadan ordan burdan gelen mesajları da gizli oku seni seviyorsa çıldırır zaten bu duruma. benim kaynana şu sıralar pek mesaj atmıyor da adamcağız rahat.. yazık benim adama da ya...
Kedi durumuna düşecek tabi,halen aslan kesilecek hali yok.
Ama kedi gibi oldu diye sizde hemen yelkenleri suya indirip önüne süt koymayın lütfen.
Sırf seviyorsunuz diye birşeyleri görmemezlikten gelmeniz; sadece onun bunu yapmasına devam etmesi için vereceğiniz cesaret olur...
Tabi nasıl davranırsınız,orası sizin tercihiniz/taktiriniz...
Umarım çözüm için bir ortak yol bulursunuz.
bi süre daha takip et derim. ama ona hissettirmeden tabiki.eğer anlarsa aranız daha çok açılır.ailene hemen bahsetme bence olayı kafanda netleştir. eğer allah korusun varsa öle bişey ondan sonra açıklarsın.
Biraz acımasız konuşacağım ama maalesef herşey ortada...
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/381984-yardima-ihtiyacim-var.html
Bu konunuzda zaten o zamanlar nişanlınız şimdi eşiniz olan kişinin tavrı açık ve net.
Onun sizi sevdiğini zannetmiyorum. Sevmişse bile zaman içinde siz onun için alışkanlık olmuşsunuz.
Anlattıklarınız zaten şüpheli, sizi aldatıyor.
Arkadaşlık sitelerine girip kadınları incelemesinin başka izahati olamaz zaten.
Üstelik bununla kalsa da iyi, onlarla telefonda da görüşüyor.
Büyük ihtimal buluşuyordur da.
Seçim sizin, bu adamın yaptıkları yeni değil.
Çoktandır var sizi düşünmeyişi kırması kaba davranması ama siz yeni farkına varıyorsunuz.
Üstüne üstlük şimdi de aldatma olayıyla uğraşıyorsunuz.
Ne için?
Böylesi bir adama 3,5-4 sene verdiğiniz için.
Yapmayın Allah aşkına...
Onurlu bir yalnızlık böylesi bir 'beraberliğe' yeğdir her zaman.
kusura bakmayın ama eşinizin bu kadar rahat olmasının sebebi sizsiniz. en ufak şeyde sizde yumuşamışsınız.
tavrınızın net olması gerekiyordu. ısrarla o telefondaki her şeyi görmek istediğinizi söyleyecektiniz. ''benim gibi koca bulunmaz'' hareketleri resmen sizi küçük düşürüyor.bence sizin gibi bi kadın bulamaz eşiniz.
... bence bu evlilik bu şekilde sağlıklı sürmez. ama siz seviyorum diyorsanız o zaman başınızı dik tutun, kendi ayaklarınızın üzerinde de ne olursa olsun durabildiğinizi görmesini sağlayın. emin olun. hırslı olun. bunu kabul edemiyorsa... mantıklı olanı yapın.
haklısın galiba belkide oda bende alışkanlık olduğu için yapamıyorum bırakamıyorum..
her valizi topladığımda bana sarılıyor gitme yapma etme diye bende dayanamıyorum
bana acıyor sevgisinin kaldığını pek sanmıyorum
öylede yapmaya çalışıyorum canım pohpohluyorum güzel şeyler söylüyorum dahada şimarıyo benim gibi koca bulamazsın havasına giriyor.
özür dilerim açık olacak ama dün adamı öpüyorum beni itti uzun öpüşmeyi sevmiyorum diye. halbuki o hep beni öperdi
haklısın galiba belkide oda bende alışkanlık olduğu için yapamıyorum bırakamıyorum..
her valizi topladığımda bana sarılıyor gitme yapma etme diye bende dayanamıyorum
bana acıyor sevgisinin kaldığını pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?