eşim beni aldatıyor mu?

ayy yok güzelim şımartma cnm...çok da umursamamazlık yapma ama

zaten kavga edince direk söyledim mahkemede ortaya çıkar ne halt yediğin diye
hemen kedi konumuna düştü
nasıl böyle söylersin ben bunları duymayı haketmedim...

Kedi durumuna düşecek tabi,halen aslan kesilecek hali yok.

Ama kedi gibi oldu diye sizde hemen yelkenleri suya indirip önüne süt koymayın lütfen.

Sırf seviyorsunuz diye birşeyleri görmemezlikten gelmeniz; sadece onun bunu yapmasına devam etmesi için vereceğiniz cesaret olur...

Tabi nasıl davranırsınız,orası sizin tercihiniz/taktiriniz...

Umarım çözüm için bir ortak yol bulursunuz.

işin kötüsü işte benim telefona konmuyor şifre. eline alınca elinden çekip alıyorum sallamıyo bile
tabi benim tlf hep ortada

evet aynen dediğin gibi çok haklısın beni takan yok o devam ediyo.
bide bana diyoki sen benim bilgisayarımı mı karıştırıyorsun
acaba bu tuvalete gidince geçmişi açsam bilgisayarın başında onun gelmesini bekleyip hesap mı sorsam?

napıcam ben şimdi akıl verin lütfen
üzülen ezilen ben oluyorum
annemlere anlatsam burda bi dk bile bırakmazlar beni

bi süre daha takip et derim. ama ona hissettirmeden tabiki.eğer anlarsa aranız daha çok açılır.ailene hemen bahsetme bence olayı kafanda netleştir. eğer allah korusun varsa öle bişey ondan sonra açıklarsın.

aslında ben hiç açık etmicektim gizliden gizliden takip ediyodum ama çok fena kavga ettik o zaman patladım
pazartesiden beri bakıyorum hergün giriyo arkadaşlık sitesine
telefonuylada şaka yapıyo aa biri msj yollamış kim bu diye halbuki msj falan yok ortada

Biraz acımasız konuşacağım ama maalesef herşey ortada...
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/381984-yardima-ihtiyacim-var.html
Bu konunuzda zaten o zamanlar nişanlınız şimdi eşiniz olan kişinin tavrı açık ve net.
Onun sizi sevdiğini zannetmiyorum. Sevmişse bile zaman içinde siz onun için alışkanlık olmuşsunuz.
Anlattıklarınız zaten şüpheli, sizi aldatıyor.
Arkadaşlık sitelerine girip kadınları incelemesinin başka izahati olamaz zaten.
Üstelik bununla kalsa da iyi, onlarla telefonda da görüşüyor.
Büyük ihtimal buluşuyordur da.
Seçim sizin, bu adamın yaptıkları yeni değil.
Çoktandır var sizi düşünmeyişi kırması kaba davranması ama siz yeni farkına varıyorsunuz.
Üstüne üstlük şimdi de aldatma olayıyla uğraşıyorsunuz.
Ne için?
Böylesi bir adama 3,5-4 sene verdiğiniz için.
Yapmayın Allah aşkına...
Onurlu bir yalnızlık böylesi bir 'beraberliğe' yeğdir her zaman.

kusura bakmayın ama eşinizin bu kadar rahat olmasının sebebi sizsiniz. en ufak şeyde sizde yumuşamışsınız.
tavrınızın net olması gerekiyordu. ısrarla o telefondaki her şeyi görmek istediğinizi söyleyecektiniz. ''benim gibi koca bulunmaz'' hareketleri resmen sizi küçük düşürüyor. bence sizin gibi bi kadın bulamaz eşiniz.
... bence bu evlilik bu şekilde sağlıklı sürmez. ama siz seviyorum diyorsanız o zaman başınızı dik tutun, kendi ayaklarınızın üzerinde de ne olursa olsun durabildiğinizi görmesini sağlayın. emin olun. hırslı olun. bunu kabul edemiyorsa... mantıklı olanı yapın.

haklısın galiba belkide oda bende alışkanlık olduğu için yapamıyorum bırakamıyorum..
her valizi topladığımda bana sarılıyor gitme yapma etme diye bende dayanamıyorum
bana acıyor sevgisinin kaldığını pek sanmıyorum

benim bu salak kafam. laf söyleyince içkim yok kumarım yok evden işe işten eve geliyorum sen benim gibisini bulamazsın diyor. Ama Allah büyük gösterdi bana kimin gibi eş bulunamayacağını

Keşke tehdit eder gibi bavul toplayıp giderim demek yerine, 1 defa gitseydiniz ama tam gitseydiniz.
Şimdi gerçekten sizi kaybetme korkusu yok bu adamın ki böyle davranıyor.
Üzüldüm adınıza.

kızlar ben şimdi çıkıyorum evimde internet yok o yüzden sabah işe gelince bakabilirim
yorumlarınızı bekliyorum

Benim eşim de bu tarz birşey yapmıştı ama yakalandıktan sonra telefona şifre falan koymadı. Eğer bu tarz birşey yapmış olsaydı ya o telefonu onun burun deliklerinden sokardım ya da çantamı alır çıkardım.

Ben anlamıyorum ki ilişkinizi; sen onu suçluyorsun o inkar ediyor ama şifre duruyor, sitelere giriyor. Ya sizi ciddiye almıyor ya da sizin söyledikleriniz ona dırdır gibi geliyor.

"Aileme söylesem beni burda tutmaz" cümlesine de bayılıyorum. Aileleri niye katıyorsunuz ki işin içine?

Al kocanı karşına, ben senden ciddi ciddi şüpheleniyorum ya kendini bana izah et o telefonu elime ver ya da defol git de. Bu kadar basit...

Sende sifre koy madem silmiyor ne gizlisi varmis.erkekler hep oyle ben yaparim erkegim edasinda ne alakaysa

saf mısınız siz yaa
adam daha ne yapsın kızı gozunun onune mı getırsın
kesınlıkle aldatıyor işte

teline şifre koymuş arkadaşlık sitelerine girmiş
üzgünüm ama bana hiç masum gelmedi eşin
karşısına geçip ciddi bir konuşma yapmalısın bence

o oo alarm zili kurmak gerekiyor canımcım zihne nefs dene şey öyle azgındır ki kabarır, en mülayim insanı çok pohpohla bak neler oluyor ama hepimiz bu hatayı yapıyoruz bazen. zihnimize alarm kurmalı hmm bu tavan yaptı hani biraz inin kalmasın bu kadar yüksekte başı döner mantığına sahip olmamız lazım... hayat ne zor yaa insanoğlu sevgiyi bile kötüye kullanıyor ve biz bu gerçeklerle yaşamayı öğrenmek zorundayız canım

HOP dur bi dakika lütfen ! ben bu cümlede bi tehlike farkettim aman dikkat !!! aldatılan kadınlar kendini değersiz hisseder bunalıma girerlermiş, aldatılmanın verdiği acı ölümden bile ağır olurmuş vb. birçok bilimsel bilgi sıralayabilirim sana. bana acıyor vs. psikolojisine giriyorsun aman haa !!! kendine olan güvenini ruh sağlığını, öz saygını kaybetmeden yaşa ve atlat bu problemi canım. ne acıyacak ! o kendi acınacak halde asıl doğru her zaman yanlışı götürür arkadaşım, bu yalancı dünyada bazen iyi niyetimizden çok şey kaybetmiş gibi görünsek de kazanırız aslında bunu unutma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…