eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım ?

Ailenin ' kendin ettin kendin buldun, biz demiştik sana zamanında vs' şeklindeki lafları , koca evinde hissedeceğin aşağılanma, gurursuzluktan bin kat daha iyidir. Ortada göz göre göre aldatılma var, üstelik adam ne kadar pervasızmış ki sizin evinize getirmiş o kadını. Demek ki ne korkusu var, ne saygısı var, ne sevgisi var. Fotoğraf çekecek , mesajları silmeyecek kadar da güvendiği bir şey var o da sizin onu terk etmeyeceğiniz. Cesaretinizi toparlayın ve adamın güvendiği dağlara karı yağdırın. Dua edin ki o adamdan çocuğunuz olmamış.

Farkettinizmi aldatilanlar, ya bosanmak istemeyenler yada cesareti olmayanlardan daha çok çıkıyor. Çünkü eşler bunu çok iyi biliyor ve kullanıyor. Gözünün yaşına bakmam isterse 10 çocuk olsun döner giderim bidaha suratına bakmam de bakalım yapabiliyomu. Bukadar pismayin hanımlar ya.çalışıp geçimini saglayamayacak kadar kimse aciz değildir sanırım. Koca verırsemi ekmek yiyor sunuz?

O fotoğrafı sakla hemen ve mahkemede o adamın ağzına s.ç! Bu ne cesaret eve getirmek nedir Allâh aşkına. Nasıl buldun evlendin sen bu adamla iyi ki çocuk yok. Bilemiyosun ki evlenirken altından ne çıkıcak. Ya aldatır ya şiddet uygular hayattan bezdirir.. Yazmıyo alınlarında meretlerin

Tedavi oluyorsunuz değil mi? Psikolog desteği de alın psikiyatriste de gidin mutlaka. Sadece psikolog ile atlatmak zor heleki aldatiliyorken.

dönüp arkamı gidemiyorum lanet olsun ..
Lanet falan olmasın otur oturduğun yerde hergun aldatıl o zaman mustahak sana..ne demek cesaretim yok adam eve kadın getirip seks yapıyor be dahası var mı..uçkuru fazla genişmiş..sen daha gideme

o halde önce biraz psikolojinizi toparlayın
devletin hastahanesinde bir psikiyatrist psikolog vs gidin danışın sizin cesaretinizi kıran şeyler var belli ki
anksiyeti ve panik atak demişsiniz onları biraz yenmenize yardım etsinler ne gerekirse yapsınlar
sonra da boşanın
kendinize bu kötülüğü yapmayın
aldatmanın affı yoktur olmamalı

dönüp arkamı gidemiyorum lanet olsun ..

neden sebep ne.? size zarar vermesinden mi korkıyorsun?
aileni çok düşünme biraz kızar küserler sonra barışırlar..
kendinizi neden o adamla yaşamaya mahkum ediyorsunuz?
biran önce kendinize gelin davanızı açın.. oda getirsin o kadını evinin hanımı yapsın
son olarak dikkat edin de bu adamdan çocuğunuz falan olmasın..

Oncelikle senin adina cok üzüldüm gercekten senin icin büyük bir caresizlik biliyorum ama inanki şanslısınız cocugunuz yok ve biran once ayrilman gerek suan caresizlikten biryerden basyamiyorsunuz ama üzülen sen olcaksin kocanin yaptigi gercekten serefsizce adilik birsey sen onunla artik mutlu olman cok zor unutamazsin çünkü supheyle guvensizlile hayat boyle devam edemez heleki kocani cok seven biriysen bu seni dahada cok acitacak cocugunda yok,okadar seni bu durum yormaz firsat bu sana bence cok zor biliyorum insanin basina grlmeden ayrilirim diyorsun ama gelince iste bir duruyorsun yerinde oyle cunku biranda olmuyor yikmak ama ruhun mutlu olamayacak ununla yasamaya devam edersen eger bitirmek istemiyorsan piskologa gitmen lazim oda gitmesi gerek umarim cok pismandir her aldatmada biten iliski yokmuş diyordu uzmanlar ama onun buyuk pismanligi gerek ve senin ona bunu odetmen lazim kolay kolay affetmemelisin allah yardimcin olsun nediye bilirim daha cok zor bir durum hakkinda hayirlisi olsun

İlk evliliginiz de ihanet yüzünden bitmiş.
E sizi alikoyan ne..

canım açıkçası şimdi desem ki hadi bunu unut düzelir ama maalesef hem seni hem kendimi kandırmış olurum düzelmez düzelsede o yuva yıkılmasa keşke mecburen boşanacaksın o adam devam edecek bu hareketine buna katlanamazsın...

ne yapmanız gerektiği ortada. kadını evinizew getirmiş fotoğrafta çektirmiş. o fotoğrafı kaydedin ve direk boşanın

yuhhh eve kadar getirip foto çekecek cesareti nereden bulabiliyor bu adam

Ne yapayim diye sorduguna gore bosanmayi dusunmuyorsun..
Uzgunum ama omur boyu baska baska kadinlarla aldattigina tanik olmak zorundasin eger bosanmazsan..

2.evliliginde de ihanet goruyosan yine ayrilacaksin dogrusu bu. Bu senin sucun degil sadece sanssizligin ailene durumu bildir kendini o adama karsi kullandirma nasilsa bilsede susuyo kabul ediyo diye dusunurse bi omur oyle yasayamazsin soyle ailene

Yani sevgili kardeşim biz burdan senin için napabiliriz. Aklın yolu bir, yapılacaklar belli. Adam kadını eve almış senin yatağına da almış demekki. Buna nasıl katlanabiliyorsun? Hadi katlanıyorsun o zaman burdan neden dert yanıyorsun.
Toplanıp adamı dövecek halimiz de yok.
Yapılan bu iğrençliklere rağmen adamı bırakamama sevdası da nasıl birşey hayret ettim.
Sen şimdi delilleri toplayıp, kadını ailesine rezil edip, adama da yüklü tazminatla boşanma davası açmayacaksan buraya yazıp bizim de psikolojimizi bozma bari. İnsanlar burda dertlerini anlatıp derman arıyor. Birlik beraberlik kuruyor. Fikir danışıyor.
Yazdıklarım ağır gelmesin lütfen. Anlayışsızlık veya başına gelmeyen bilemez durumu değil. Bu kadar şeye katlanabiliyorsan Allah yardımcın olsun ne diyelim.
Sana tek tavsiyem sus pus oturacağına ortalığı iyice bir karıştır, boşanma imzasını atıp atmamak sana kalmış. Gözünü korkut bari adam söz verip verip uçkurundan da vazgeçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…