Lanet falan olmasın otur oturduğun yerde hergun aldatıl o zaman mustahak sana..ne demek cesaretim yok adam eve kadın getirip seks yapıyor be dahası var mı..uçkuru fazla genişmiş..sen daha gidemedönüp arkamı gidemiyorum lanet olsun ..
o halde önce biraz psikolojinizi toparlayınöncelikle merhaba .. ben üç yıllık evliyim .. çocuğumuz yok .. olmuyo .. sebebte yok .. geleyim asıl konuma .. eşim tarafından göz göre göre aldatılıyorum .. aldattığı kişi suriyeli evli bi kadın .. kaç kez whatsap mesajlarını yakaladım .. hep inkar ediyo .. pişmanım vs .. en son ben memleketteyken .. evime getirmiş ve fotoğraf çekmiş .. bu benim ikinci evliliğim .. ilk evliliğimde ihanet yüzünden bitti .. ve şu an aileme on dört saat uzaktayım .. artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .. panik atak ve anksiyete hastasıyım .. konuşmuyoruz kaç gündür .. boşan diceksiniz biliyorum ama .. benim buna bile cesaretim yok .. çok çıkmazdayım ..
dönüp arkamı gidemiyorum lanet olsun ..
Oncelikle senin adina cok üzüldüm gercekten senin icin büyük bir caresizlik biliyorum ama inanki şanslısınız cocugunuz yok ve biran once ayrilman gerek suan caresizlikten biryerden basyamiyorsunuz ama üzülen sen olcaksin kocanin yaptigi gercekten serefsizce adilik birsey sen onunla artik mutlu olman cok zor unutamazsin çünkü supheyle guvensizlile hayat boyle devam edemez heleki kocani cok seven biriysen bu seni dahada cok acitacak cocugunda yok,okadar seni bu durum yormaz firsat bu sana bence cok zor biliyorum insanin basina grlmeden ayrilirim diyorsun ama gelince iste bir duruyorsun yerinde oyle cunku biranda olmuyor yikmak ama ruhun mutlu olamayacak ununla yasamaya devam edersen eger bitirmek istemiyorsan piskologa gitmen lazim oda gitmesi gerek umarim cok pismandir her aldatmada biten iliski yokmuş diyordu uzmanlar ama onun buyuk pismanligi gerek ve senin ona bunu odetmen lazim kolay kolay affetmemelisin allah yardimcin olsun nediye bilirim daha cok zor bir durum hakkinda hayirlisi olsunöncelikle merhaba .. ben üç yıllık evliyim .. çocuğumuz yok .. olmuyo .. sebebte yok .. geleyim asıl konuma .. eşim tarafından göz göre göre aldatılıyorum .. aldattığı kişi suriyeli evli bi kadın .. kaç kez whatsap mesajlarını yakaladım .. hep inkar ediyo .. pişmanım vs .. en son ben memleketteyken .. evime getirmiş ve fotoğraf çekmiş .. bu benim ikinci evliliğim .. ilk evliliğimde ihanet yüzünden bitti .. ve şu an aileme on dört saat uzaktayım .. artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .. panik atak ve anksiyete hastasıyım .. konuşmuyoruz kaç gündür .. boşan diceksiniz biliyorum ama .. benim buna bile cesaretim yok .. çok çıkmazdayım ..
ne yapmanız gerektiği ortada. kadını evinizew getirmiş fotoğrafta çektirmiş. o fotoğrafı kaydedin ve direk boşanınöncelikle merhaba .. ben üç yıllık evliyim .. çocuğumuz yok .. olmuyo .. sebebte yok .. geleyim asıl konuma .. eşim tarafından göz göre göre aldatılıyorum .. aldattığı kişi suriyeli evli bi kadın .. kaç kez whatsap mesajlarını yakaladım .. hep inkar ediyo .. pişmanım vs .. en son ben memleketteyken .. evime getirmiş ve fotoğraf çekmiş .. bu benim ikinci evliliğim .. ilk evliliğimde ihanet yüzünden bitti .. ve şu an aileme on dört saat uzaktayım .. artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .. panik atak ve anksiyete hastasıyım .. konuşmuyoruz kaç gündür .. boşan diceksiniz biliyorum ama .. benim buna bile cesaretim yok .. çok çıkmazdayım ..
yuhhh eve kadar getirip foto çekecek cesareti nereden bulabiliyor bu adamöncelikle merhaba .. ben üç yıllık evliyim .. çocuğumuz yok .. olmuyo .. sebebte yok .. geleyim asıl konuma .. eşim tarafından göz göre göre aldatılıyorum .. aldattığı kişi suriyeli evli bi kadın .. kaç kez whatsap mesajlarını yakaladım .. hep inkar ediyo .. pişmanım vs .. en son ben memleketteyken .. evime getirmiş ve fotoğraf çekmiş .. bu benim ikinci evliliğim .. ilk evliliğimde ihanet yüzünden bitti .. ve şu an aileme on dört saat uzaktayım .. artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum .. panik atak ve anksiyete hastasıyım .. konuşmuyoruz kaç gündür .. boşan diceksiniz biliyorum ama .. benim buna bile cesaretim yok .. çok çıkmazdayım ..
neden. çocukta yook. gideceksin yada suriyeli kadının evine iyice yerleşmesini kabul edeceksin.dönüp arkamı gidemiyorum lanet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?