eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım ?

Zor... Ama kendinize güvenin. Cesaretinizi toplayin. Sıfırdan başlayabilirsiniz. Bugün göz yumarsaniz yarın bir kuma ile yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Güvenin kendinize.

Kocanız kadını eve getirmiş daha ötesi mi var bosanın o fotoyu da delil yapın hatta bence kadının kocasına da haber verin böylelikle kocanız görür esini aldatmayı hatta evli biriyle aldatmanın ne demek oldgunu

Suriyelilere bak sen hele yataklara kadar girmişler..

Nolursa olsun ailenize anlatın siz onların evladısınız kötü gününüzde yanınızda olacak olanlar onlar.
İyi ki çocuğunuz olmamış..

hayatı kendine zehir mi edeceksin yahu doğru yolda olana Allah elbet yardım eder ya boşanın mutlaka kabul edilir bir şey değil

Ailen arkandaysa bir dakika bile dusunme tabiki ayrilcksin omur gecermi böyle?

canım neden beklediğini anlamadım yani evine kadar getirmiş daha neyi inkar etcek,büyük ihtimal doğu yada güneydoğu bölgelerindenn bi şehirde yaşıyosundur,zaten evine kadar getirmişsse o boşanmayı göze almış demektir,ben olsam o eve bile giremem,allahından bulsun ikiside inşallah

aldatma konusunda ben biraz farklı düşünüyorum, affedebileceğim aldatma çeşitleri var, yok değil çat diye kestirip atma taraftarı değilim ancak kadını evime kadar getirdiyse o adamın afedersiniz o evi bi tarafına monteler totosundaki dona kadar alırdım. millet ne derse desin ikinci evliliğin olsa da bu pişkin ve arsız adamı boşa. hayat senin hayatın millet anca dışardan konuşur durur.

Yuva yikmak cok basit cunku kolay kuruluyor hemen bosan git annenin evine diye akil veren kadinlarin cogu esinin nelerine sahit olup susup oturmuştur evindee:) ben sana acikca sunu soylim ailene hiçbirşey yansitma kol kırılır yen icinde kalir cunku ikinci evliligim diyosun tabiki seni anlayamam belki ama savas derim agirligini koy derim hemen bosanmak cozum degil bence kurtarabilirsin tekrar yaparsa vur tekmeyii kicina ama bence ilk kendi tavrini degistirr korkutt

Ben olsam iki uc .....hayatta pabuc birakmzdim kimseyede yansitmaz o adamla iki duvar arasinda cozerdim baktim çözemiyorum olmuyor donuna kadar alirdim

Son düzenleyen: Moderatör:
En cok suriyeli kismina takildim
Birsey demeyecegim bu konuda
Bende herkez gibi bosan diyecegim.cocukta yok sonucta ortada.
Esin cok fazla ileri gitmis.eve cagirmak ne demek.

Bosanmayacaksan ne diyebiliriz ki, soyle kuma getirsin bari en azindan burnunun dibinden ayrilmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…