selamlar.. anlasmalı olarak 10 gun once bosandık. kesın karar kalemden ne zaman cıkar? ıkımızde temyızden feragat edıcez de.
bu diğer konun. sen boşanıp tekrarmı evlendin bu adamla
bilemedim. ya eski eşiyle tekrar evlendi. yada bu adamla 1 senedir evli. çünkü geçen sene açmış o konuyuikinci evliliğim demiş ondan mı bahsediyor acaba?
akıl vrmek gibi olmasında benim bi hükümlüm vardı. kadın aldatan kocasının bağırsaklarını taze fasülyeyle doldurmuştu. yine olsa yine yaparım memurum seviyodum dedi. :)
şaka sanırımakıl vrmek gibi olmasında benim bi hükümlüm vardı. kadın aldatan kocasının bağırsaklarını taze fasülyeyle doldurmuştu. yine olsa yine yaparım memurum seviyodum dedi. :)
yokk bi tanesi de pensini kesmişti o cinayetler bize sıradan geliyo. ama bi kadın vardı. komşusu buna sulanıyomuş sürekli o de en sonunda bıkmış tamam kocam evden gitin alcam seni koynuma demiş adam eve gelince yatağa bağlamış bi güsel fantezi yapcaz diye sen al bıçağı saplayı saplayı ver adamın kalbine. sazen kadınlarda pskıpata bağlanıveriyolar neler neler var daha da işte.. birazda çileden çıkartana bakmak lazımşaka sanırım
yazık etmiş nimete. o boklo bağırsağa dizerek bencetuttum bu eylemi ben... seviyodum! ama taze fasülyede iyidir
kadınların cıldırması iki saniyeye bakar arkadaş...akıllı adam bulaşmaz kadına ve o iki saniyeyi yaratmaz..... sizde ne hikayeler vardır kim biliryazık etmiş nimete. o boklo bağırsağa dizerek bence
ŞakamiiAy biz de bir hükümlü vardı. Kocası onu aldatiyormuş, eve kadın getiriyormus. Kadın en sonun da dayanamamis ve kocasının kafasını balta ike kesmiş. Urperdim duyunca ama.kadının yaşadıklari daha urperticiydi.
Aman Allahım. criminal minds dizisinde yaşananların gerçek olabileceğini bilmezdim. hemde bu ülkedeyokk bi tanesi de pensini kesmişti o cinayetler bize sıradan geliyo. ama bi kadın vardı. komşusu buna sulanıyomuş sürekli o de en sonunda bıkmış tamam kocam evden gitin alcam seni koynuma demiş adam eve gelince yatağa bağlamış bi güsel fantezi yapcaz diye sen al bıçağı saplayı saplayı ver adamın kalbine. sazen kadınlarda pskıpata bağlanıveriyolar neler neler var daha da işte.. birazda çileden çıkartana bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?