eşim beni aldatıyor ne yapmalıyım ?

selamlar.. anlasmalı olarak 10 gun once bosandık. kesın karar kalemden ne zaman cıkar? ıkımızde temyızden feragat edıcez de.
bu diğer konun. sen boşanıp tekrarmı evlendin bu adamla

boşanmıcaksanız bıldıklerınızı adamın yuzune vurmıcaksınız ıste bu hatayı hep yapıyor kadınlar
hatayı yuzune vuruyorsun kavga edıp yuz goz oluyorsun ama bosanmıyorsun sonra adam senın ıcın gurursuz kadın dıye dusunup aynı hataları yapmaya devam edıyor
bu kez gormenden de korkmuyor
ya bosancaksın
yada hıcbısey bılmıyomus ve gormemıssın gıbı devam edeceksın
baska yolu yok
sindirim meselesı

Maddi gücünüz varsa lütfen biraz cesaretlenin ve silkip atin bosanin. Düsünsenize o kirli elleriyle size dokunsun mu ömrünüzün sonuna kadar. Bu sekilde düsünün kendinizi zamanla sogutun. Ama maddi gücüm yok derseniz de kullanın derim. Yani parasını da bi güzel yiyin. Ama aldatmasini da takmayin istedigini yapsin çıkar evliligine dönüssün. Bu sekilde yasayan ciftler taniyorum. Bu da secenek. Secim sizin. Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm gercekten..

Dönüp arkanı gitmezsen, yol verirsin o utanmaza, susarsan ezik olursun,adım atmazsan gururunu ayaklar altına alırsın.. Değermi bir düşün çocuğun olsa dahi boşan derdim.çünkü saygının bittiği yerde evlilikte olmaz, sevgide. zaten sevgisinin olmadığını anlamışsındır şimdi ister ezik olup devam et yoluna istersen gururlu bir kadın olup sil baştan kendi ayaklarının üzerinde dur.hayat senin....

Zaten başlıktan anlaşılıyor boşanmaya niyetin olmadığı, eve kadar getirdiyse esin de bunu biliyor, peki biz ne yapalım aramızda para toplayıp kiralık katil tutalım deep webten, kadını ortadan kaldırsınlar dice ama ortalık kadın dolu, adamı öldürseler sana kim bakacak, en iyisi grup seks hikayeleri oku eşinin pişkinliği o boyuta gidiyor çünkü

alenen aldatılırken hala cesaretim yok demeyin...bu kadar kendinizi küçük görmeyin.....dönüp ailenizin yanını gidin,anne baba bir konuşur iki konusur ama hergün aldatılmaktan iyidir. iyi ki çocucğunuz yokmuş,yatın kalkın dua edin. böyle adamlara yüz vermeyin ya nolur.sizden bir tane var,başka hayatınız yok....

boşanmalısın..bu süreç çok zordur muhakkak ama bu şekilde de devam etmemeli..üzüleceğin bırkac ay olacak sonra hayatın düzene girecek ama boşanmazsan bir ömür üzüleceksin.

yokk bi tanesi de pensini kesmişti o cinayetler bize sıradan geliyo. ama bi kadın vardı. komşusu buna sulanıyomuş sürekli o de en sonunda bıkmış tamam kocam evden gitin alcam seni koynuma demiş adam eve gelince yatağa bağlamış bi güsel fantezi yapcaz diye sen al bıçağı saplayı saplayı ver adamın kalbine. sazen kadınlarda pskıpata bağlanıveriyolar neler neler var daha da işte.. birazda çileden çıkartana bakmak lazım

Hani o adam pismanim diyoya pisman falan degil erkekligine laf edilmesini istemiyo cevre tarafindan ayiplanmak istemiyo eee haliyle sizide kandiriyo pismanim, seviyorum diye en kisa zamanda bosanma davasi acin o mesajlarinda ekran goruntusunu alin resimide saklayin

Ay biz de bir hükümlü vardı. Kocası onu aldatiyormuş, eve kadın getiriyormus. Kadın en sonun da dayanamamis ve kocasının kafasını balta ike kesmiş. Urperdim duyunca ama.kadının yaşadıklari daha urperticiydi.

Aman Allahım. criminal minds dizisinde yaşananların gerçek olabileceğini bilmezdim. hemde bu ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…