- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
sen nerde ikm sinAy biz de bir hükümlü vardı. Kocası onu aldatiyormuş, eve kadın getiriyormus. Kadın en sonun da dayanamamis ve kocasının kafasını balta ike kesmiş. Urperdim duyunca ama.kadının yaşadıklari daha urperticiydi.
Anlamadım?sen nerde ikm sin
kökten çözüm olmuşAy biz de bir hükümlü vardı. Kocası onu aldatiyormuş, eve kadın getiriyormus. Kadın en sonun da dayanamamis ve kocasının kafasını balta ike kesmiş. Urperdim duyunca ama.kadının yaşadıklari daha urperticiydi.
değilsin. yoksa anlardınAnlamadım?
bende anlamadımdeğilsin. yoksa anlardın
değmez ayol. çoğu mahkum öğle diyo. ciğeri beş para etmez adam yaşarken iplenlmeyen adamın, ölüsü kıymeti biniyo diyolar hakkatende öylekökten çözüm olmuşben şaşırmıyorum bu durumlara insanın bi cinnet anı oluyor bazıları aşırı yaşıyor bazıları daha az.... onca dert çekmiştir kadın son anda patlamıştır,deymeyecek bir şer.....siz için hayatı mapus damlarında geçecektir ama o anki gözü dönmeyle herşey yapılır.....
Okytp ne olduğunu hala anlayamadım benbende anlamadım
Hala anlamadım.değilsin. yoksa anlardın
Yine de Allah şaşırtmasin kimseyi.kökten çözüm olmuşben şaşırmıyorum bu durumlara insanın bi cinnet anı oluyor bazıları aşırı yaşıyor bazıları daha az.... onca dert çekmiştir kadın son anda patlamıştır,deymeyecek bir şer.....siz için hayatı mapus damlarında geçecektir ama o anki gözü dönmeyle herşey yapılır.....
Anlamadım?
bende anlamadım
haa. anladım şimdi. zor işin seninde..ikm infaz ve koruma memuru demek. sen nerde ikmsin diye sonrum cvplayamadı. cvplayamasaydı bile söyleyemem nerede olduğumu derdi bütün ikm ler ikmnin açılımını bilir
infaz koruma memuru da gardiyan demek bu arada
akıl vrmek gibi olmasında benim bi hükümlüm vardı. kadın aldatan kocasının bağırsaklarını taze fasülyeyle doldurmuştu. yine olsa yine yaparım memurum seviyodum dedi. :)
Biliyorum. Ben adalet Bakanlığında çalışıyorum. Senin anladım infaz koruma memuru olduğunu yazdığın olaydan ama bana sormuş olduğun soru da harfler karışık olduğu için ordan bir anlam çıkaramadım o kadar.ikm infaz ve koruma memuru demek. sen nerde ikmsin diye sonrum cvplayamadı. cvplayamasaydı bile söyleyemem nerede olduğumu derdi bütün ikm ler ikmnin açılımını bilir
infaz koruma memuru da gardiyan demek bu arada
amaanValla öyle seyler duyyorum ki artık.yakında kendi ülkemizde barınacak yerimiz kalmayacak.gecende bizim akrabamızın kocasının arabasının arkasına birden geçip biri oturuvermiş.adam in diyormuş kadına, inmem senle gelcem diyormuş adam demiş nasılda güzel,kötü biri olsam bugün kocanı kapacaklardı demiş.tamam çok üzülüyoruz yardımda ediyoruz içimiz parçalanıyor ama ben carsıya çıkamaz oldum suriyelilerden korkunc hareketleri var.böyle olmamalıydı baska cözümler aranmalıydı.
Ben ikm değilim bu arada.Biliyorum. Ben adalet Bakanlığında çalışıyorum. Senin anladım infaz koruma memuru olduğunu yazdığın olaydan ama bana sormuş olduğun soru da harfler karışık olduğu için ordan bir anlam çıkaramadım o kadar.
hee o zamana tamam sendede vardır hükümlüBiliyorum. Ben adalet Bakanlığında çalışıyorum. Senin anladım infaz koruma memuru olduğunu yazdığın olaydan ama bana sormuş olduğun soru da harfler karışık olduğu için ordan bir anlam çıkaramadım o kadar.
pişirmek için doğradıysa demek ki :) tezgahtaaman allahım taze fasulye nerden aklına gelmiş ya hu
Evethee o zamana tamam sendede vardır hükümlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?