eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende 8 ayı geçti gibi cinsel hayatımız yok gibi
ama aldatma bununla ilgli değil gibi adam meyilliyse flörtöz diyorlar ya flörte meyilli yapar sen tutamazsın

aslinda safi oynayacak kadin...ya nasil olsa esim cok saf anlamaz diye düsünürlerse bu gibi herifler gercekler daha cabuk ortaya cikar....en akilli kadin abtali oynayan kadinmis.....:jeyyar:

bence buda aldatmaya 5 kala yakalanmadir. evli adamin kariyla kizla yakin munasebet arkadaslik kurmasina ne gerek var. eee peki mavi ne yapti acaba.

aynen katılıyorum annesinin yanına gitti mavi o kıymetbilmez kocasını affetmez inşallah

ama aldatma bununla ilgli değil gibi adam meyilliyse flörtöz diyorlar ya flörte meyilli yapar sen tutamazsın

bende gözümü açtım artıkın burada bayanlar süper iz sürüyo vallahi ben olsam önceki ben yapmadım etmedim dese inanırdım allah hiç birimizin başına vermesin

aslinda safi oynayacak kadin...ya nasil olsa esim cok saf anlamaz diye düsünürlerse bu gibi herifler gercekler daha cabuk ortaya cikar....en akilli kadin abtali oynayan kadinmis.....:jeyyar:

Biz kadınlar safı oynuyamayız hayatım çıkık canlıyız bu arkadaş akşama konuşuruz demiş ben olsam ölebi mailmi aldım derhal işyerini basardım suç üstü yani bakardım maillerine baktırmıyomu işyerini başına yıkardım ayyy valla yazarken bile hırslandım hee alsanaalsanasmile

haklisin insanin icinde varsa aldatma heryerde yapar engel olamayiz allahim yasatmasin.mavi icin cok uzuldum can denen herif canan oldu he. esinin burnundan insallah fitil fitil getiriyordur . acisini bir bir cikartsin bence.

bugunlerde cok artti bu olaylar . kizin biri facebookuna yazmis asik oldugum adamlar hep evli cikiyor :1shok:sok oldum yawww

Kolay değil,

ama dünyanın sonu da değil...lmaz:

hiç bi erkek yakalanınca evet ben aldatıyom demez,
sonuna kadar inkar edecek inandırmak için kırk takla atacak tabii

çünkü hiç bi erkek eşini sevmediği için aldatmaz bunu unutmayın...

ne halt ederlerse etsinler
kaybetmekten ölesiye korkarlar..

zayıf noktaları burası,
canımız acısa bile bundan faydalanmasını bilecek kadar zalim olmak zorundayız kızlarsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Allah da istemiyor sizin aptal yerine konmanızı , acemi çapkın kendi kendini yakalattı :umursamaz:

kesinlikle katılıyorum kadınlar eşlerini çok sevseler dahi, önce kandilerini ön planda tutmalılar kendilerini düşünmeliler

aptalı oynamak iyi de
aptalı nerde nasıl ne zaman oynayacağını iyi bilmek lazım..

erkekler kadınların oyunlarına kolay gelir,
renkli hamur gibi istediğin şekle sokarsın...
yeterki işini bilkötükedihüso

bende senin gibi hamileyim demek istemiştim canım hamileliktede pek cinsel hayat olmuyor :kedi:
bir ara benim öküz kocada giyimine özen göstermeye başlamıştı hemen başına ekşidimsempatiksalakcinni

Valla adamın içi kötüyse gözü fıldır fıldırsa naparsan yap o adam ifla etmez

baklavacım sende hamilesin ya canım senin koca ne alamde

biz de staj yaptık başkasının mailinden böyle mesaj yazmak mümkün mü ya stajın yanar valla ,, insanda biraz mantık olur ,, stajeri çektiler tabi kenara böyle böyle dicen dediler ..

canım bende 8 yıllık evliyim ama bu konularda uyanık değilim hiç senin ön sezilerin kuvvetli
ahhh o ön sezgilerimin kuvvetli olana kadar neler yasadim bi anlatsam roman olur..ilk evlilikten dolayi bu tür konularda hisslerimde yanilmadim cogu zaman dogru cikti düsüncelerim...o evliliktede eskisi beni cok saf abtal saniyordu..bir bir ögrendim ihanet eden heriflerin taktiklerini...süpheli durumlarda cogu zaman susuyordum..zaten birgün apacik ortaya cikacak diye bekledim sabrettim ve net olarak inkar edemeyecek yalan söyleyemeyecek bir sekilde patlak verdi yaptiklari birbir su yüzüne cikti..

Valla adamın içi kötüyse gözü fıldır fıldırsa naparsan yap o adam ifla etmez

evet katil olmamak için boşanıcaksın allah hiçbirimize vermesin var öyle erkekler

canım boşver sen kurtuldun ondan allah bildiği gibi yapsın seni üzdüyse:içelim:

bence eşin yalan söylüyor.dikkatli ol canım

bence de..

ama önemle söylüyorum,
senin bu durumu karşılama şeklin ve tavrın çok önemli canım...

kesinlikle çok önemli,
onu ister hesap sorulmaktan bıkmış hem suçlu hem güçlü asabi bi herif hline getirrir,
istersen de pişman bi köle haline getirirsin,,,

aldatıldığın gerçeğini değiştiremesen de yine de bu hikayenin sonucu senin elinde:enbuyukkk:

baklavacım sende hamilesin ya canım senin koca ne alamde
benim herifim para derdinde nasil para kazanacagim telasina düstü araba satip araba aliyo eve kapkara geliyo araba tamir ediyo bütün gün.yeni bebeyim dogacak diye telas sardi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…