bende aynen boyle dusundum cunku aynisi arkadasimin basina geldi adam aynen mavinin esinin yaptigi gibi telefonu felan kirmis uste cikmaya calismis sonradan bir bir cikti ortaya bosandilar. valla cok paranoyak oldum bende bugunlerde hamilelikdenmi nedir esimin uzerine daha fazla dusmeye basladim.
bence buda aldatmaya 5 kala yakalanmadir. evli adamin kariyla kizla yakin munasebet arkadaslik kurmasina ne gerek var. eee peki mavi ne yapti acaba.
canım bende 8 ayı geçti gibi cinsel hayatımız yok gibi
ama aldatma bununla ilgli değil gibi adam meyilliyse flörtöz diyorlar ya flörte meyilli yapar sen tutamazsın
aslinda safi oynayacak kadin...ya nasil olsa esim cok saf anlamaz diye düsünürlerse bu gibi herifler gercekler daha cabuk ortaya cikar....en akilli kadin abtali oynayan kadinmis.....:jeyyar:
canım bende 8 ayı geçti gibi cinsel hayatımız yok gibi
ama aldatma bununla ilgli değil gibi adam meyilliyse flörtöz diyorlar ya flörte meyilli yapar sen tutamazsın
aslinda safi oynayacak kadin...ya nasil olsa esim cok saf anlamaz diye düsünürlerse bu gibi herifler gercekler daha cabuk ortaya cikar....en akilli kadin abtali oynayan kadinmis.....:jeyyar:
haklisin insanin icinde varsa aldatma heryerde yapar engel olamayiz allahim yasatmasin.mavi icin cok uzuldum can denen herif canan oldu he. esinin burnundan insallah fitil fitil getiriyordur . acisini bir bir cikartsin bence.
bugunlerde cok artti bu olaylar . kizin biri facebookuna yazmis asik oldugum adamlar hep evli cikiyor :1shok:sok oldum yawww
aptalı oynamak iyi de
aptalı nerde nasıl ne zaman oynayacağını iyi bilmek lazım..
erkekler kadınların oyunlarına kolay gelir,
renkli hamur gibi istediğin şekle sokarsın...
yeterki işini bilkötükedihüso
ahhh o ön sezgilerimin kuvvetli olana kadar neler yasadim bi anlatsam roman olur..ilk evlilikten dolayi bu tür konularda hisslerimde yanilmadim cogu zaman dogru cikti düsüncelerim...o evliliktede eskisi beni cok saf abtal saniyordu..bir bir ögrendim ihanet eden heriflerin taktiklerini...süpheli durumlarda cogu zaman susuyordum..zaten birgün apacik ortaya cikacak diye bekledim sabrettim ve net olarak inkar edemeyecek yalan söyleyemeyecek bir sekilde patlak verdi yaptiklari birbir su yüzüne cikti..canım bende 8 yıllık evliyim ama bu konularda uyanık değilim hiç senin ön sezilerin kuvvetli
Valla adamın içi kötüyse gözü fıldır fıldırsa naparsan yap o adam ifla etmez
ahhh o ön sezgilerimin kuvvetli olana kadar neler yasadim bi anlatsam roman olur..ilk evlilikten dolayi bu tür konularda hisslerimde yanilmadim cogu zaman dogru cikti düsüncelerim...o evliliktede eskisi beni cok saf abtal saniyordu..bir bir ögrendim ihanet eden heriflerin taktiklerini...süpheli durumlarda cogu zaman susuyordum..zaten birgün apacik ortaya cikacak diye bekledim sabrettim ve net olarak inkar edemeyecek yalan söyleyemeyecek bir sekilde patlak verdi yaptiklari birbir su yüzüne cikti..
bence eşin yalan söylüyor.dikkatli ol canım
benim herifim para derdinde nasil para kazanacagim telasina düstü araba satip araba aliyo eve kapkara geliyo araba tamir ediyo bütün gün.yeni bebeyim dogacak diye telas sardi kaydirigubbakcemile3baklavacım sende hamilesin ya canım senin koca ne alamde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?