eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibi arkadaşım
Aldatıldığın tamamen ortaya çıkınca konuyu hemen kilitletecek yada kapatacakmısın?
Ona göre şimdiden söyle ki yaptığımız yorumlar havada kalmasın.
Olay sonuçlanınca yok oluverme hemen

gerçi durum çok şüpheli
şimdi bu mail kesin malum sitelerde tanısılan bir bayan aittir
mail parayla alınan bişi deil neden stajer onu kullansın
stajerin verdigi cevaplar tereddütlü
zaten mesajın silinmesi delil kaybetme oluyor bütün şüphe burda bence

arkadaşım bunun hiç inanılır tarafı yok çocuk dahi inanmaz bunlara resmen kocan saçmalamış.sana diyeceğim şu tam olarak ne halt karıştırıyor bilemem ama kocan kesin bir şeyler karıştırıyor.buna emin ol.

yazık stajyeri de kendilerine benzetmişler, verdikleri eğitime bak

bu kocalara neoluyor böyle anlamadım.uzun sene evli olursun evlilik rutinleşir derimki erkek heyecan arıyor(bunuda doğru bulmuyorum)ama ama burdaki arkadaşlar gencecik kızlar yeni evliler bunları hiç haketmiyorlar.

erkeklere güven yok malesef.benim eşim evden işe işten eve ,evine çocuğuna bağlı,bana yardımcı,ailemde benden çok sevilen biriydi.gün gelir ben aldatırım da o asla aldatmaz denirdi espiri ile konuşma aralarında ne oldu o adam gitti 360 derece değişti yıllar sonra ne acılar yaşattı.eşini takip et bence izle,hiç bir erkek aldattım demez benim eşimde asla kabul etmedi.inkar etti,yemin etti.körü körüne güven me benim eşim asla yapmaz deme bence ki ben hep derdim asla yapmaz diye.ama erkek milleti işte.inşallah eşinle arandaki sorunları çözersin..

peki evlimisin hala eşinle..

dünyanin sonu geliyor galiba...gün olmuyorki bi ihanet konusu duymayim okumayim...buda bir kiyamet alametlerinden biri..esler arasinda sadakat kalmayacak..yuva yikimi artacak..bunu bir yerde okumustum..:a015:

Son düzenleme:
eyer bu konunun sonuda bikac günki konu gibi silinirse artik bu tür konulara yorum yapmaýacagim..bosuna zaman kaybi

eyer bu konunun sonuda bikac günki konu gibi silinirse artik bu tür konulara yorum yapmaýacagim..bosuna zaman kaybi

baklavacım ben mavinin eşinin aldatmasına hiç inanmamıştım biliyormusun safmıyım neyim gerçi çok yakın arkadaşıymış ama evli adamın öle çok yakın kız arkadaşı olurmu hiç
bu arkadaşın kocasıda bir işler karıştırıyordur belki

yav müdür bişey demiyomu ne bu mailler diye nasıl işyeri nasıl laubalilik böyle neymiş ben olsam o stajyeri falan kovarım(gerçi stajyer falan mail çekmedi aslındada şayet öyle olsa)

iş yerinde böyle şeyler olamaz ya mümkün değil hemde çaylak bir stajyer yapıcak

o konun sonu ne oldu ?kapatildi sanirim peki ciktimi ortaya kocasi maviyi aldatmismi ??

ben mavinin ilk mesajini okudugumda sezmistim ihanet ettigini...simdiki konudada ihanet var büyük ihtimal...allah konu sahibine yardim etsin simdiden...

o konun sonu ne oldu ?kapatildi sanirim peki ciktimi ortaya kocasi maviyi aldatmismi ??

canım bende ihtimal vermiyordum ama eşi canan diye bir kızla arkadaş olmuş sevgili değilmiş ama yakın arkadaş mavinin kocası saklamış bunu maviden

ben mavinin ilk mesajini okudugumda sezmistim ihanet ettigini...simdiki konudada ihanet var büyük ihtimal...allah konu sahibine yardim etsin simdiden...

bende aynen boyle dusundum cunku aynisi arkadasimin basina geldi adam aynen mavinin esinin yaptigi gibi telefonu felan kirmis uste cikmaya calismis sonradan bir bir cikti ortaya bosandilar. valla cok paranoyak oldum bende bugunlerde hamilelikdenmi nedir esimin uzerine daha fazla dusmeye basladim.

canım bende 8 yıllık evliyim ama bu konularda uyanık değilim hiç senin ön sezilerin kuvvetli

canım bende ihtimal vermiyordum ama eşi canan diye bir kızla arkadaş olmuş sevgili değilmiş ama yakın arkadaş mavinin kocası saklamış bunu maviden

bence buda aldatmaya 5 kala yakalanmadir. evli adamin kariyla kizla yakin munasebet arkadaslik kurmasina ne gerek var. eee peki mavi ne yapti acaba.

Neler oluyo bizlere yaa nedir bu doyumsuzluk , mutsuzluk , elindekinle yetinememe , uçkuruna sahip olamama Allah sonumuzu hayretsin böyle konuları gördükçe paranoya oldum hee adam yarım saat geç kalsa zırr arıyorum nerdesin diyee :hulya:

Keske hemen solemeyıp bıraz ız surseymıssınız bence genel olarak hatamız Çok acele edıyoruz bız bayanla ama ıns yokturrr bole bıŞy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…