erkeklere güven yok malesef.benim eşim evden işe işten eve ,evine çocuğuna bağlı,bana yardımcı,ailemde benden çok sevilen biriydi.gün gelir ben aldatırım da o asla aldatmaz denirdi espiri ile konuşma aralarında ne oldu o adam gitti 360 derece değişti yıllar sonra ne acılar yaşattı.eşini takip et bence izle,hiç bir erkek aldattım demez benim eşimde asla kabul etmedi.inkar etti,yemin etti.körü körüne güven me benim eşim asla yapmaz deme bence ki ben hep derdim asla yapmaz diye.ama erkek milleti işte.inşallah eşinle arandaki sorunları çözersin..
eyer bu konunun sonuda bikac günki konu gibi silinirse artik bu tür konulara yorum yapmaýacagim..bosuna zaman kaybiKonu sahibi arkadaşım
Aldatıldığın tamamen ortaya çıkınca konuyu hemen kilitletecek yada kapatacakmısın?
Ona göre şimdiden söyle ki yaptığımız yorumlar havada kalmasın.
Olay sonuçlanınca yok oluverme hemen
eyer bu konunun sonuda bikac günki konu gibi silinirse artik bu tür konulara yorum yapmaýacagim..bosuna zaman kaybi
yav müdür bişey demiyomu ne bu mailler diye nasıl işyeri nasıl laubalilik böyle neymiş ben olsam o stajyeri falan kovarım(gerçi stajyer falan mail çekmedi aslındada şayet öyle olsa)
baklavacım ben mavinin eşinin aldatmasına hiç inanmamıştım biliyormusun safmıyım neyim gerçi çok yakın arkadaşıymış ama evli adamın öle çok yakın kız arkadaşı olurmu hiç
bu arkadaşın kocasıda bir işler karıştırıyordur belki
ben mavinin ilk mesajini okudugumda sezmistim ihanet ettigini...simdiki konudada ihanet var büyük ihtimal...allah konu sahibine yardim etsin simdiden...baklavacım ben mavinin eşinin aldatmasına hiç inanmamıştım biliyormusun safmıyım neyim gerçi çok yakın arkadaşıymış ama evli adamın öle çok yakın kız arkadaşı olurmu hiç
bu arkadaşın kocasıda bir işler karıştırıyordur belki
dün o da yanı şeyleri söyledi. öyle birşey yapsam 10 kere kontrol ederim göndermeden önce dedi.
o konun sonu ne oldu ?kapatildi sanirim peki ciktimi ortaya kocasi maviyi aldatmismi ??
ben mavinin ilk mesajini okudugumda sezmistim ihanet ettigini...simdiki konudada ihanet var büyük ihtimal...allah konu sahibine yardim etsin simdiden...
ben mavinin ilk mesajini okudugumda sezmistim ihanet ettigini...simdiki konudada ihanet var büyük ihtimal...allah konu sahibine yardim etsin simdiden...
canım bende ihtimal vermiyordum ama eşi canan diye bir kızla arkadaş olmuş sevgili değilmiş ama yakın arkadaş mavinin kocası saklamış bunu maviden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?