eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim herifim para derdinde nasil para kazanacagim telasina düstü araba satip araba aliyo eve kapkara geliyo araba tamir ediyo bütün gün.yeni bebeyim dogacak diye telas sardi kaydirigubbakcemile3

iyi iyi canım masraflar artıyo tabi bizimkide öyle para derdine düştü kadını kızı gözü gördüğü yok:CüvCüv:

bişicik olmasguclubacismile

parmağında oynatırsın:jeyyar:

yok be canım öyle oynak yılışık herifin biri çıkarsa insanın kocası ne yapıcaksınki

benim herifim para derdinde nasil para kazanacagim telasina düstü araba satip araba aliyo eve kapkara geliyo araba tamir ediyo bütün gün.yeni bebeyim dogacak diye telas sardi kaydirigubbakcemile3

evet en rahat adam tipidir,
araba, elektronik eşya vb merakı olanlarhihoyyyt

benim babam örneğin annem rahmetli oldu öyle güzeliğe falan baktığı yok 65 yaşında karı kız derdinde teleşir paklar ancak onu konuşa konuşa yola getiremedik içinden geliyo kadın peşinde koşmak

Hayat kısa bee güzelim uğraşamam yani boşarım gitsin bidamı gelicem dünyaya geldik gidiyoruz bak 31 olu verdim ne anladın dee ne yaşadın dee hiçç derim bi şey anlamadım önemli olan kadındır kadın mutlu olucakki huzurlu olucakki evliliğinde verimli olabilsin ayy hangi o... fingirdeştide geldi acaba diye düşünen kadın ruh saglıgını yitirir ne anladım ben o evlilikten hmm boshayallersmile

evet en rahat adam tipidir,
araba, elektronik eşya vb merakı olanlarhihoyyyt

benim eşim canım maaşallah çekingen bir tiptir bu flört konularında beğense bile açılmaz o açıdan şanslıyım birde kadınlar şimdi kıvanç tatlıtuğ gibi erkekleri beeğniyo

o durum adamın yaşından kaynaklanıyo canım normal
klasik yaşlı erkek psikolojisiiii 45 ten itibaren başlıyokaydirigubbakcemile3

harikasın senalkisalkisalkis

hic belli olmaz evine cok sadik erkekler bile kasla goz arasinda aldatir.benim bu dunyada allahtan baska kimseye guvenim yok.

evet ya düşüne düşüne tımarhanelik olur insan allah korusun kimi erkek kearsının dizinin dibinden ayrılmaz kimide dışa dönük olur şans biraz

65 mi gençmiş benim dedem 80 küsür yaşındaydı . Babannemin yedisinde başladı varsa ii biri bulun bana evlencem demeye

65 mi gençmiş benim dedem 80 küsür yaşındaydı . Babannemin yedisinde başladı varsa ii biri bulun bana evlencem demeye

ay canımmm çok fena babamda öyle olur kesin annem rahmetli olduğundan beri 4. cüyü aldıbu kadın hem çirkin hem obez ama sanki liseli aşık bunlar babama kadın olsunda

biz eşimle babama gittiğimizde gayet resmi oturuyoruz bunlar el kol şakası yapyolar hiç utanma yok ya

Yeryüzünde benim eşim,
aldatacak en son adam bile olamaz derdim...

ama aldattı...

sevgilisi ne benden daha güzel
ne daha zeki
nede daha dişiydi...

bense yine de eşime;
saygı duyarım dedim,
madem aşık oldun, sevdin,
gel ayrılalım
sen ondan ayrı, ben aldatılarak seninle beraber,
hep beraber acı çekmenin anlamı yok dedim...

bırakmam asla vazgeçmem senden dedi,
inanmadım,
aylarca uğraştım boşanmaya ikna etmek için..

fazla kavgasını etmedim,
fazla gündeme bile getirmedim,

ay canımmm çok fena babamda öyle olur kesin annem rahmetli olduğundan beri 4. cüyü aldıbu kadın hem çirkin hem obez ama sanki liseli aşık bunlar babama kadın olsunda

Oooo aldı hee aklinialirimsmile yok kızz bizimki alamadı hepsi bi agızdan bagırdılar karı senin neyine otur oturdugun yere diye 4 yıl yaşadı öldü ayyy evlense bide üvey babanne bakıcaktık hee kafamçokkarıştı

ama o kadınla kıyaslanınca her yönden,

ezici bi üstünlüğüm olduğunu öle bi gözüne soktum ki:jeyyar:

pişşştttt şiiirmi bu gerçekmi hmm ben anlamadımm eyvahedigeldismile

iyi yapmışsınız canım karşı çıkmaklababamda o oynak yılışık tiplerden kimse onu tutamaz kudurur herhalde böyleleiyle başa çıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…