Valla adamın içi kötüyse gözü fıldır fıldırsa naparsan yap o adam ifla etmez
benim herifim para derdinde nasil para kazanacagim telasina düstü araba satip araba aliyo eve kapkara geliyo araba tamir ediyo bütün gün.yeni bebeyim dogacak diye telas sardi kaydirigubbakcemile3
bişicik olmasguclubacismile
parmağında oynatırsın:jeyyar:
benim herifim para derdinde nasil para kazanacagim telasina düstü araba satip araba aliyo eve kapkara geliyo araba tamir ediyo bütün gün.yeni bebeyim dogacak diye telas sardi kaydirigubbakcemile3
yok be canım öyle oynak yılışık herifin biri çıkarsa insanın kocası ne yapıcaksınki
evet en rahat adam tipidir,
araba, elektronik eşya vb merakı olanlarhihoyyyt
benim babam örneğin annem rahmetli oldu öyle güzeliğe falan baktığı yok 65 yaşında karı kız derdinde teleşir paklar ancak onu konuşa konuşa yola getiremedik içinden geliyo kadın peşinde koşmak
Hayat kısa bee güzelim uğraşamam yani boşarım gitsin bidamı gelicem dünyaya geldik gidiyoruz bak 31 olu verdim ne anladın dee ne yaşadın dee hiçç derim bi şey anlamadım önemli olan kadındır kadın mutlu olucakki huzurlu olucakki evliliğinde verimli olabilsin ayy hangi o... fingirdeştide geldi acaba diye düşünen kadın ruh saglıgını yitirir ne anladım ben o evlilikten hmm boshayallersmile
Hayat kısa bee güzelim uğraşamam yani boşarım gitsin bidamı gelicem dünyaya geldik gidiyoruz bak 31 olu verdim ne anladın dee ne yaşadın dee hiçç derim bi şey anlamadım önemli olan kadındır kadın mutlu olucakki huzurlu olucakki evliliğinde verimli olabilsin ayy hangi o... fingirdeştide geldi acaba diye düşünen kadın ruh saglıgını yitirir ne anladım ben o evlilikten hmm boshayallersmile
benim babam örneğin annem rahmetli oldu öyle güzeliğe falan baktığı yok 65 yaşında karı kız derdinde teleşir paklar ancak onu konuşa konuşa yola getiremedik içinden geliyo kadın peşinde koşmak
65 mi gençmiş benim dedem 80 küsür yaşındaydı . Babannemin yedisinde başladı varsa ii biri bulun bana evlencem demeye
ay canımmm çok fena babamda öyle olur kesin annem rahmetli olduğundan beri 4. cüyü aldıbu kadın hem çirkin hem obez ama sanki liseli aşık bunlar babama kadın olsunda
Yeryüzünde benim eşim,
aldatacak en son adam bile olamaz derdim...
ama aldattı...
sevgilisi ne benden daha güzel
ne daha zeki
nede daha dişiydi...
bense yine de eşime;
saygı duyarım dedim,
madem aşık oldun, sevdin,
gel ayrılalım
sen ondan ayrı, ben aldatılarak seninle beraber,
hep beraber acı çekmenin anlamı yok dedim...
bırakmam asla vazgeçmem senden dedi,
inanmadım,
aylarca uğraştım boşanmaya ikna etmek için..
fazla kavgasını etmedim,
fazla gündeme bile getirmedim,
Oooo aldı hee aklinialirimsmile yok kızz bizimki alamadı hepsi bi agızdan bagırdılar karı senin neyine otur oturdugun yere diye 4 yıl yaşadı öldü ayyy evlense bide üvey babanne bakıcaktık hee kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?