eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mail geldi. eşim gerçekten doğru söylüyormuş. öncelikle mailin saatine tarihine baktım. bana mail gelmeden 43 dk önce gönderilmiş. eşim 2 saat boyunca başka bir departmanda toplantıda olduğunu söylemişti. sanırım eşimin orda olmamasını fırsat bilmiş stajer. mail gelmiş bakıp silmiş. sonra eşim yok diye yanıt yazmak istemiş. mailin yazı karakterine baktım. belki uyduruk bir mailmi yapmışlardır diye. kızın yazım tarzı çok kötü. harfleri yuvarlamış. en önemlisi stajer çocuğun adını kısaltarak yazmış. sahte mail olsa direk adını yazarlardı ya da canım cicim başka bişey yazarlardı diye düşündüm. geçen sana dediğim fotoyu yolluyorum hemen telefonunu bekliyorum yazmış. jartiyerle banyoda çekilmiş iğrenç kız. eşimden özür diledim. hepinize teşekkür ediyorum. yine de takipte kalacağım.

içine kurt düşürmek istemem ama gelen mailde sanki birden fazla resimden bahsediliyor... ama senin söylediğin mailde tek bi fotodan bahsedilmiş...
bilmiyorumkismile
yinede kapattım bu konuyu diosan yorum yapmayım da...

içine kurt düşürmek istemem ama gelen mailde sanki birden fazla resimden bahsediliyor... ama senin söylediğin mailde tek bi fotodan bahsedilmiş...
bilmiyorumkismile
yinede kapattım bu konuyu diosan yorum yapmayım da...

yok canım haklısın ama ben eksik yazmışım. sana geçen gün söylediğim banyoda çekildiğim fotoyu da yolluyorum demiş. zaten o fotoyu vurgulamaya çalışmış ya mail genel anlamda o foto üzerine yoğunlaşmış.

Sevindim canım olayın olumlu sonuçlanmasına.Bundan sonra kapat mail konusunu tekrar tekrar maili okuyup karıştırıp acaba die şüpheyle bakma tekrardan.Umarım herşey bundan sonra güzel olur sizin için

çok teşekkür ederim canım

takip ediyordum konunuzu inanın çok sevindim.İnşallah böyle sorunlar yaşamaz ve çok mutlu olursunuz artık

konunuzu bende takip ediyordum.adınıza çok sevindim mutlulugunuz daim olsun

müdür de bu olaya karışmamış mıydı, benim mailime cevap ver dedim demişti stajyere. şimdi mail müdürün değil de stajyerin mi oldu, ben mi bir şey kaçırdım?

çok sevindim senin adına... allah birdaha böyel birşey göstermesin...

canım bende takip ediyordum konunu
aldatmadığını düşünmüştüm yanılmamışım
çok sevindim senin adına
allah yaşatmasın bir daha

ümrancım sen bu mailin kurmaca olmadıgına emınsen(bılıyosun bılgı ıslemcıler anasını aglatıyolar bu ısın)problem yok.Ama ben sahsı fıkrımı soylemek ıstıyorum ben olsam sunu mutlaka ısterdım dıye dusunuyorum kızla stajer bulussunlar sız o ortama gırmesenızde uzaktan gor sen o kız o kızmı gercekten dıye.Ama tabıkı sen edaha ıyı bılırsın esını esının davranıslarını sen tatmın olduysan ınan cok sevınırım.Bundan sonra hıcc ama hıc uzulmemen dılegıyle..

ohhhh be rahatladık sonunda çook sevindim canım eşinin günahını aldık ama ona ders olsun bir daha mailini kimseye kullandırmasın.sen de artık bence kurcalama konuyu zaten öyle bişey olsa çıkar ortaya

Canım o mailleri ayarlamak iki saniyelik iş. 3 saniye bile değil. Stajyer erkek işyerinden o tarz mesajlaşmaya cesaret edemez kesinlike. UYANIK OL. KANDIRILMA.

illa ispat istiyorsan bunun tek yanı. resimdeki kızı gördün. madem iç çamaşırlı jartiyerli resmini gönderecek kadar sevgililer.

kocan ve sen uzakta durun. erkek arasın kızı, iş çıkışı buluşalım sevgilim desin ve kızı evinden alsın. bakalım evini adresini biliyor mu? ve bekleyin bakalım aynı kız gelecek mi? bu sırada da eşini ve durumu bilenleri gözünün önünden ayırma.

malesef erkekler bu tip iğrençlikleri yapıyor.!!!

Son düzenleme:
müdürün eşini kollamayacağı konusuna gelince...

böyle durumlarda düşman olan erkekler bile birbirlerini kolluyor ve müdürün eşinin açığını yakalayıp yeri gelince kullanmak üzere böyle bir şey de yapmış olabilir. insanlar malesef böyle..

ayrıca kim, hangi erkek kız arkadaşının, sevgilisinin o tarz fotoğraflarını başka birisinin adresine hele ki iş adresine göndermesine razı olur? HANGİ ERKEK?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…