eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bak ben senın durumunu aynen kocama sordum ve bana sunları soyledı:
*Fotografları yollamamasının sebebi belkide tanıdık bir kadında olabilir tanıdık bir insanla telefonla irtibat kurmasına cokta gerek yoktur.
**Boşuna mevzuyu araştırmasın asla o kişiyi ögrenemicektir.
***Bu durumu konusmak isterse kocası mevzuyu buyutup saldırgan bı tavır ızlıcektır.Ya kabullenıp sıneye cekmelı yada rest cekmelı restın sonunu görmelı..

e_maili silmesi benide şüphelendirdi.Ama sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum.Çünkü eşinin işbirlikçileri çok..Ama eğer gerçekten böyle bir aldatma varsa ortada bu sefer olmasa başka sefere paçayı ele verir..

canım çocuklu bir bayan olarak çocukların babayı yuvaya bağlıyormu sence ne gibi etkileri var evlilikte

lisedeyken psikoloji dersinde şey öğrenmiştik;
kadınlarda en güçlü dürtü annelik,
erkeklerde en güçlü dürtü cinselliktirşutarafagitti

erkekler evliliğimi kaybedeyim die aldatmaz ki...zevkine göre bi kaçamak yapmak için aldatır...

ne olursa olsun arkadaaaş

yakaladıysan bahanelere kulak asmıcaaan

dürüst adam zaten ispatlar, sen ispat istemesen de...
önce yok yanlışlıkla olmuş deyip sonra delilleri yok etmekye çalışmak kadar zavallı ve komik bi tavır var mısengözlerimebaksanab

öyle bir anne tanıdım ki psikolojimi alt üst etti. kadının yeni doğmuş bir bebeği vardı ve eşini aldatıyordu. eşini aldattığı adam da benim peşimden koşan biriydi. kurtulana kadar canım çıktı resmen. şimdi bana bir şey söyleyin de anlayayım, annelik dürtüsü bu kadar mı güçlü, sizler mi yanılıyorsunuz?

erkeklerin evliliğimi kaybedeyim diye aldatmadıklarına da şahit oldum. sadece heyecan ararlar ama bir yandan da evlilikleri sürsün isterler topluma karşı en azından. önlerine çıkanı denerler acaba bir macera yaşayabilir miyim diye. bir arkdaşımın hayatı bu yüzden karardı. eğer eşimle aram iyi değil hikayelerine kanan olursa onlara gün doğar. ki bunu yaşayanlar tahminimizden de fazla bence. buradaki sorum da şu; bu durum eşinizi affedebilmeniz için geçerli bir sebep midir?

Son düzenleme:

yapmayın lütfen ya bunlar erkekler tarafından uydurulmuş yalanlar. kadınlarda yok mu sanki cinsellik isteği bu insana özgü bir ihtiyaç. kadını erkeği yok bunun. hepimiz doğuştan bazı dürtülerle geliriz. cinsellik de bunlardan biri. aldatan erkek de kadın da benim gözümde aynıdır...

bence bu isin icinde bir bityenigi var bence iyi arasdir msn sini tel ini iyi arasdir ceplerini cüzdanini bak gizli hatti varmi cünkü aldatan erkekler ayri bir hat alir eger özel arabaniz varsa ve genelde esiniz kullaniyosa orayada saklamis olabilir hattini bunlarin hepsi gelinimizin basina geldi kardesim defalarca aldatti söz verdi yemin etti ama yok alismis kudurmusdan beterdir derler

kizlar bosa kafa yoruyoruz...en iyisi böyle durumlarda tekmeyi atacaksin arastirmaya falan gerek duymadan ne basin agriyacak ne kafa yoracaksin.. hayati kendi kendimize ne diye zehir ediyoruzki .aslinda ihanet edeni hemen kapi önüne koyacaksinki ihanet olaylarida artmayacak...ibret olacak herkeze..

Son düzenleme:

çok haklısın canım allah kocalarımızı kötü kadınların şerrinden korusunsempatiksalakcinni

benimde tanıdığım var öyle bir kadın bu hormonların normalden fazla çalışmasındanmı kaynaklanıyor acaba yani altatma okadında cinselliğe düşkündü

çok haklısın canım allah kocalarımızı kötü kadınların şerrinden korusunsempatiksalakcinni
canim öyle ama...yine bildigim birseyi anlatayim burda...aile dostumuz sayilir...bi teyzenin kizida aldatildi 1 oglu vardi...neyse kocasi yine ihanet eden herifin birine dert yanmis...birini seviyorum hoslaniyorum diye....amannn bosver hayatini yasa bak bende karimi aldattim ama ne oldu..bir iki göz yasi döküldü affedildim unutuldu gitti..sende affedilirsin...ortada cocuk var..mecbur affedecek seni gibi bi konusma gecmis o iki ahlaksiz herifler arasinda..o teyzede bunu nerden nasil duyduysa ...hani bi laf varya yerin kulagi var diye...fisfisfis.

baklavacım o işin şakası hamilelikten dolayı ağırlaşma var bende biraz espiri olsun dedim canım ben erkek eğer yaptıysa yine yapabileceyine inanıyorum affedersende yüz bulur dediğin gibi

ama o diyer heriften fikir isteyen herif cok yanildi...affedilmedi...bi polon kadinla evlendi zaten esini o kadinla aldatiyordu...bi kac yil gecti o kadindanda kizi oldu....o polon kadinda o herifi aldatti...sonra kadin demis nediye evde bekliyorsun hala ..gurur yokmu sende ..ben baska birini seviyorum demis kadin ve evden kovmus...ohhhh ne güzel olmus....etme bulma dünyasi bu dünya...:lepi:kaydirigubbakcemile3

koca melek ama kötü kadının şerrinden bu hallere düşüyor öyle mi
adamın yapacağı yoksa kötü kadın ne yaparsa yapsın bir şey olmaz

koca melek ama kötü kadının şerrinden bu hallere düşüyor öyle mi
adamın yapacağı yoksa kötü kadın ne yaparsa yapsın bir şey olmaz

haklısın.suçlu olan evli erkektir.karşıdakine ne deseniz boş

kızlar osöz bi espiydidi tabiki aldatan erke suçlu yuvasından sorumlu sonuçta ama evli olduğunu biliyorsa kadın oda onun kadar suçlu

stajer e mudure boyle boyle de,dese stajer de mudure 'ben yanlışlıkla o maiili addım'dese mudur de oyle soyler haliyle buna inanmaazdım....................
bı de stajerin kendı maili yok mu onu açıp ordan yollasın :S eger dogruysa...
ben olsam stajerın kız arkisi var mı gercekten onu araşttırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…