konunun dışına çıkmış konuşmalar yahu :)
canım çocuklu bir bayan olarak çocukların babayı yuvaya bağlıyormu sence ne gibi etkileri var evlilikte
e_maili silmesi benide şüphelendirdi.Ama sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum.Çünkü eşinin işbirlikçileri çok..Ama eğer gerçekten böyle bir aldatma varsa ortada bu sefer olmasa başka sefere paçayı ele verir..
lisedeyken psikoloji dersinde şey öğrenmiştik;
kadınlarda en güçlü dürtü annelik,
erkeklerde en güçlü dürtü cinselliktirşutarafagitti
erkekler evliliğimi kaybedeyim die aldatmaz ki...zevkine göre bi kaçamak yapmak için aldatır...
lisedeyken psikoloji dersinde şey öğrenmiştik;
kadınlarda en güçlü dürtü annelik,
erkeklerde en güçlü dürtü cinselliktirşutarafagitti
erkekler evliliğimi kaybedeyim die aldatmaz ki...zevkine göre bi kaçamak yapmak için aldatır...
kizlar bosa kafa yoruyoruz...en iyisi böyle durumlarda tekmeyi atacaksin arastirmaya falan gerek duymadan ne basin agriyacak ne kafa yoracaksin.. hayati kendi kendimize ne diye zehir ediyoruzki .aslinda ihanet edeni hemen kapi önüne koyacaksinki ihanet olaylarida artmayacak...ibret olacak herkeze..
öyle bir anne tanıdım ki psikolojimi alt üst etti. kadının yeni doğmuş bir bebeği vardı ve eşini aldatıyordu. eşini aldattığı adam da benim peşimden koşan biriydi. kurtulana kadar canım çıktı resmen. şimdi bana bir şey söyleyin de anlayayım, annelik dürtüsü bu kadar mı güçlü, sizler mi yanılıyorsunuz?
erkeklerin evliliğimi kaybedeyim diye aldatmadıklarına da şahit oldum. sadece heyecan ararlar ama bir yandan da evlilikleri sürsün isterler topluma karşı en azından. önlerine çıkanı denerler acaba bir macera yaşayabilir miyim diye. bir arkdaşımın hayatı bu yüzden karardı. eğer eşimle aram iyi değil hikayelerine kanan olursa onlara gün doğar. ki bunu yaşayanlar tahminimizden de fazla bence. buradaki sorum da şu; bu durum eşinizi affedebilmeniz için geçerli bir sebep midir?
canim öyle ama...yine bildigim birseyi anlatayim burda...aile dostumuz sayilir...bi teyzenin kizida aldatildi 1 oglu vardi...neyse kocasi yine ihanet eden herifin birine dert yanmis...birini seviyorum hoslaniyorum diye....amannn bosver hayatini yasa bak bende karimi aldattim ama ne oldu..bir iki göz yasi döküldü affedildim unutuldu gitti..sende affedilirsin...ortada cocuk var..mecbur affedecek seni gibi bi konusma gecmis o iki ahlaksiz herifler arasinda..o teyzede bunu nerden nasil duyduysa ...hani bi laf varya yerin kulagi var diye...fisfisfis.çok haklısın canım allah kocalarımızı kötü kadınların şerrinden korusunsempatiksalakcinni
canim öyle ama...yine bildigim birseyi anlatayim burda...aile dostumuz sayilir...bi teyzenin kizida aldatildi 1 oglu vardi...neyse kocasi yine ihanet eden herifin birine dert yanmis...birini seviyorum hoslaniyorum diye....amannn bosver hayatini yasa bak bende karimi aldattim ama ne oldu..bir iki göz yasi döküldü affedildim unutuldu gitti..sende affedilirsin...ortada cocuk var..mecbur affedecek seni gibi bi konusma gecmis o iki ahlaksiz herifler arasinda..o teyzede bunu nerden nasil duyduysa ...hani bi laf varya yerin kulagi var diye...fisfisfis.
benimde tanıdığım var öyle bir kadın bu hormonların normalden fazla çalışmasındanmı kaynaklanıyor acaba yani altatma okadında cinselliğe düşkündü
çok haklısın canım allah kocalarımızı kötü kadınların şerrinden korusunsempatiksalakcinni
koca melek ama kötü kadının şerrinden bu hallere düşüyor öyle mi
adamın yapacağı yoksa kötü kadın ne yaparsa yapsın bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?