eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde kafamı çok karıştıran konulardan bir bu. bu zamanda gençlerin hepsinin mail adresi var. bi de neden sildi onu almıyor kafam.

Evet. MAil size daha önce gelmiş. Şimdi size neden takrar gönderecek onu anlamadım. Başka bir mail miydi gönderecğeim deyip sildiği.

aldatmis olabilirde olmayabilirdeCADIARZU, gözlerin üstünde olsun eger öyle bisey varsa elbet cikar ortaya, hicbisey gizli kalmaz bu hayatta

anlamadigim hangi maili sana yollicaktida sildi, zaten dün yollamistiya sana yanlislikla, aynisini bidahami yollicaktifisfisfis

umrany sunu anlamadım esıne nerden maıl gelecektı kımden gelecektı ve sana yollayacaktı o maılı

Evet. MAil size daha önce gelmiş. Şimdi size neden takrar gönderecek onu anlamadım. Başka bir mail miydi gönderecğeim deyip sildiği.

resimlerin olduğu maili istedim ben. hani dedim ya kız arkadaşı resim atmış diye. o maili istedim.

resimlerin olduğu maili istedim arkadaşlar. gerçekten öyle bir mail var mı bir de sonuçta kız bişeyler yazıp atmıştır maili ordan anlarım diye istedim. sabah sildiği mailde o.

resimlerin olduğu maili istedim ben. hani dedim ya kız arkadaşı resim atmış diye. o maili istedim.

Ha şimdi anladım. Kusura bakma jeton köşeli bugün. Ama silinmez o, silinmişler dosyasında bekler birkaç gün vaya 24 saat filan. Oradan bulsun eşin.

heee bakayim orda kime hitap etmis diyonn kime mail gelmis, o resimlerin oldugu maili silmis esin öylemi , aslinda büyük bir delil niye sildikibenneyaptımki

Ha şimdi anladım. Kusura bakma jeton köşeli bugün. Ama silinmez o, silinmişler dosyasında bekler birkaç gün vaya 24 saat filan. Oradan bulsun eşin.

estğf canım. ben tam anlaşılır yazamamışım.

şimdi stajer dün silmiş maili. eşim merak edip araştırmış silinmişlerden bakmış maile. sonra silmiş. dolayısıyla söylediğine göre kurtaramıyormuş. bilgi işleme söylemiş güya kurtarmaya çalışacaklarmış.

heee bakayim orda kime hitap etmis diyonn kime mail gelmis, o resimlerin oldugu maili silmis esin öylemi , aslinda büyük bir delil niye sildikibenneyaptımki

evet canım. işte kafanmı da o karıştırdı. ben olsam konu kapansa bile maili atardım sonra derdim bak mail burda gördünmü suçum yok bunun içinmi kızdın bana. yanlış mı düşünüyorum?

sirketin mailline nasil geliyo boyle fotolu mail? 'ki esiniz bunu kullaniyor ve sifresini veremem diyor ama boyle seylere izin veriliyor anlamadim. bir adamin kiz arkadasinin resimleriyse hele banyo muhabbetleri donuyorsa adam izin verirmi bunun size gelmesine veya esinizin gormesine. cok ilginc

şirket maili olduğu için ancak şirketten açılabiliyor. özel bir program. outlook değil. onun için şifresini bilsem bile şirkete gitmem lazım.

maili atıcam diyip atmaması dışında bişey şüpheli gelmedi bana
ama takipçi olmanda fayda var bence

Öyleyse kendisi kurtaramaz tabi kendisi.

evet canım. işte kafanmı da o karıştırdı. ben olsam konu kapansa bile maili atardım sonra derdim bak mail burda gördünmü suçum yok bunun içinmi kızdın bana. yanlış mı düşünüyorum?

aynen bunu dıyecektım bende adam senın bole bır maıle tepkı gosterdıgını ılıyo hatta aksam kıyamet kopucagını bılıyo ben olsam anında yollardım esıme o ıstemeden hadı stajer sıldı dıyelım buda buldu cop kutusundan bakıp bır daha nıye sılmıs senın ıstedıgını bıle bıle?konuyu dun kapattık dıye sıldım dedı demıssın ama bır yandanda ertesı gun maılı atarsın bana demıssın adam bence ısıne gelenı ısıne geldıgı gıbı anlıo

içimde bir his var bu işin peşini bırakmayın,en azından ben olsam bırakmazdım gizliden gizliye takip edin,
belkide ben çok huyluyumdur bilemiyorum ama, eşinize unuttuğunuzu hissettirin bence bu olayın üstünde durmadığınızı anlasın,ama siz bu işin peşini bırakmayın.uamrım kötü bişey çıkmaz
böyle maillere işyerinde nasıl bakıyorlarda yorum yazıyorlar.

halbukı gercekten masumsan,esıne maıl gıdınce esın san hesap sorunca olayı acıklar bır oncekı mesajıda yollarsın sen kendı elınle senı temıze cıkarıcak en buyuk delılı sılersennnn karsındakınınde sana ınanması ıcın saf olması lazım degılmı?

evet hatta dedim bak mail bana gelmeden asla seni affettiğimi sana inandığımı düşünme dedim.

takipte olun bence

teşekkürler arkadaşlar takipte olacağım bakalım.

sen bu esinin ceptelinin dökümlerini bi incele esine belli etmeden:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…