eşim beni aldatıyor olabilir fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi umrany
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
He bu arada sana esınden maıl gelsede kontrol et saatını gununu zırtını pırtını hatta yollayan maıl adresınide(cıplak kızınkını) kendıne fake bır adres alarak zarfla .Ben olsam olsam kocam bu saatten sonra maılde yollasa bı kere kıllanırdım bu işten.

aynı fikirdeyim. hatta onu utandırmak için atarım o maili bak derim.

valla arkadaşım bu işin peşini bırakma derim. fakat eşine konuyu kapatmışsın gibi davran. bana konu kapandı diye sildim mesajı demesi şüpheli geldi.. bir hatası varsa zaman içinde mutlaka bir açık verir... umarım yoktur..

resimlerin olduğu maili istedim arkadaşlar. gerçekten öyle bir mail var mı bir de sonuçta kız bişeyler yazıp atmıştır maili ordan anlarım diye istedim. sabah sildiği mailde o.

Mesajı hemencik yok etmesi hayra alamet değil. Halbuki kendini ispatlaması için en iyi kanıttı bu.

Bu olayı kapatmayın bence

sen bu esinin ceptelinin dökümlerini bi incele esine belli etmeden:1ninca:

detay gelmiyor onun telefonuna ama söylerim detayını iste diye. faturan çok geliyor detay istede itiraz ederiz falan derim. ama biraz vakit geçmesi lazım yoksa anlar ne amaçla istediğimi.

tamam canım. zaten onun için istedim. bi de kızı araştıracaktım. internetteki paylaşım sitelerinden mutlaka bulurum. ama işte o mailin bana gelmesi lazım önce.

Mesajı hemencik yok etmesi hayra alamet değil. Halbuki kendini ispatlaması için en iyi kanıttı bu.

Bu olayı kapatmayın bence

haklısınız benimde mantığım bunu almadı arkadaşlar. takipte kalacağım bakalım.

eşiniz iş yerinde kendi mail adresini mi kullanıyor yoksa şirkete özel mail adresini mi onu anlamadım ben

bence aldatıyordur. haftasonu bile evde telefonu hep ortalık yerde diyorsun. olsa olsa en fazla sanal alemde biriyle tanışmıştır onun fotoğrafları vardır falan. bazıları sanal alemde takıldıkları kızlarla muhabeeti masum olarak algılıyorlar. kendisine kesin dille söylemelisin bunların en ufağı bile evliliğimizi bitirir bu çocuk oyuncağı değil diye

eşiniz iş yerinde kendi mail adresini mi kullanıyor yoksa şirkete özel mail adresini mi onu anlamadım ben

şirkete özel mail adresi hatta departman maili. gelen mailleri o ayırıp ilgili kişiye yönlendiriyor.

gördüğün gibi canım herkezin huylandığı konu
eşinin mj silmesi,hemde kendini aklayacak bir mesajsa bunu niye siler bir insan yada bilerek sildiyse,
herşey ortada ozaman derim ben, eşiniz kendini haklayamayacağını anlamış olmalıki mj silmiş.
birde bir arkadaşım bahsetmişti eşinizin cebi türcellse eşinizin cebinden 2222 gönderin gelen şifreyi başka bir yere not edin.ve eşinizin cebinden silin,sonra buradan o şifreyi yazarak eşinizin kiminle konuştuğunu kime mj çektiğini öğrenebilirsiniz.umarım doğru yazmışımdır tam emin değilim denemekte yarar var.
bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bu konuda
birde buradan takip et bakalım böyle bişey varsa sadece maillerde değil ceptede vardır diye düşünüyorum.

dün söyledim canım. nezaman seni aldatayım hep yanındayım dedi. bende dedim sanal bile olsa aldatmadır direk mahkemede konuşuruz dedim. bende ozaman erkeklerle konuşayım ama görüşmeyeyim, buluşmayayım. aldatma olmaz mı bu dedim hoşuna gider mi dedim haklısın dedi. dün çok bağırdım.

benimde anlamadığım bu
şirketin mail adresine nasıl geliyor o kızın fotoğrafı veya kız neden göndersin açık fotoğrafını şirketin mail adresine
gönderse gönderse o stajer çocuğun sevgilisiymiş ya onun mailne gönderir o çocukta hazır kendi mailni açmışken kendi mailinden de cvp verir.
yani o kızın şirkete fotolarını göndermesi çok saçma
veya çocuğun kendi adresine gelmişse mailler cevabı şirket mailinden atması saçma
umarım anlatabildim

tamam canım.

arkadaşlar nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi? konuşma detaylarını görebilmek için ne yapmam lazım?

Peki departman mailinden mi geldi size mail

evet departman mailinden geldi

çocukda afedersiniz ama konuşma özürlü. anlatamadı dün olayı. telefonda kem küm etti. türkçesi bozuk biraz. ben zaten suratına bağırıp çağırıp kapattım telefonu.

Canım eğer turkcell kullanıyor ise sitesinden bakabilrisn.eşin görmeden şifre yazıp 2222 gönder gelen şfreyle mesaj hareketlerine falan bakabilrisn.

Ya ne gerek var ki... AL işte huzurlu mutlu yaşarken, ne kadar eşinize güvenmek istesenizde kafanızda bir acaba? oluştu... Ve hiçbir zaman tam olarak emin olamayacaksınız kafanızda cevap bulmmaış sorular var çünkü...
Yine eşini en iyi tanıyan sensin canım, biz burda anlatığın bir iki olayla yorum yapıyoruz... ama yinede yaşadığınız şüpheye gerginliğe üzüldüm...

buradan türcelle giriyorsun sanırım oradan yönlendirliyorsun sonra sana gelen şifreyi girip eşin kiminle konuştu kime mj çekti öğreniyorsun
ama canım tam anlamıyla emind eğilim dedimya denemekte fayda var.
yada türceli arayıp bilgi alabilirsin bu konuda
madem eşinin tl hep ortalarda bunu yapmak senin için zor olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…