halbukı gercekten masumsan,esıne maıl gıdınce esın san hesap sorunca olayı acıklar bır oncekı mesajıda yollarsın sen kendı elınle senı temıze cıkarıcak en buyuk delılı sılersennnn karsındakınınde sana ınanması ıcın saf olması lazım degılmı?
resimlerin olduğu maili istedim arkadaşlar. gerçekten öyle bir mail var mı bir de sonuçta kız bişeyler yazıp atmıştır maili ordan anlarım diye istedim. sabah sildiği mailde o.
sen bu esinin ceptelinin dökümlerini bi incele esine belli etmeden:1ninca:
He bu arada sana esınden maıl gelsede kontrol et saatını gununu zırtını pırtını hatta yollayan maıl adresınide(cıplak kızınkını) kendıne fake bır adres alarak zarfla .Ben olsam olsam kocam bu saatten sonra maılde yollasa bı kere kıllanırdım bu işten.
valla arkadaşım bu işin peşini bırakma derim. fakat eşine konuyu kapatmışsın gibi davran. bana konu kapandı diye sildim mesajı demesi şüpheli geldi.. bir hatası varsa zaman içinde mutlaka bir açık verir... umarım yoktur..
Mesajı hemencik yok etmesi hayra alamet değil. Halbuki kendini ispatlaması için en iyi kanıttı bu.
Bu olayı kapatmayın bence
eşiniz iş yerinde kendi mail adresini mi kullanıyor yoksa şirkete özel mail adresini mi onu anlamadım ben
bence aldatıyordur. haftasonu bile evde telefonu hep ortalık yerde diyorsun. olsa olsa en fazla sanal alemde biriyle tanışmıştır onun fotoğrafları vardır falan. bazıları sanal alemde takıldıkları kızlarla muhabeeti masum olarak algılıyorlar. kendisine kesin dille söylemelisin bunların en ufağı bile evliliğimizi bitirir bu çocuk oyuncağı değil diye
şirkete özel mail adresi hatta departman maili. gelen mailleri o ayırıp ilgili kişiye yönlendiriyor.
sirketin mailline nasil geliyo boyle fotolu mail? 'ki esiniz bunu kullaniyor ve sifresini veremem diyor ama boyle seylere izin veriliyor anlamadim. bir adamin kiz arkadasinin resimleriyse hele banyo muhabbetleri donuyorsa adam izin verirmi bunun size gelmesine veya esinizin gormesine. cok ilginc
gördüğün gibi canım herkezin huylandığı konu
eşinin mj silmesi,hemde kendini aklayacak bir mesajsa bunu niye siler bir insan yada bilerek sildiyse,
herşey ortada ozaman derim ben, eşiniz kendini haklayamayacağını anlamış olmalıki mj silmiş.
birde bir arkadaşım bahsetmişti eşinizin cebi türcellse eşinizin cebinden 2222 gönderin gelen şifreyi başka bir yere not edin.ve eşinizin cebinden silin,sonra buradan o şifreyi yazarak eşinizin kiminle konuştuğunu kime mj çektiğini öğrenebilirsiniz.umarım doğru yazmışımdır tam emin değilim denemekte yarar var.
bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bu konuda
birde buradan takip et bakalım böyle bişey varsa sadece maillerde değil ceptede vardır diye düşünüyorum.
Peki departman mailinden mi geldi size mail
benimde anlamadığım bu
şirketin mail adresine nasıl geliyor o kızın fotoğrafı veya kız neden göndersin açık fotoğrafını şirketin mail adresine
gönderse gönderse o stajer çocuğun sevgilisiymiş ya onun mailne gönderir o çocukta hazır kendi mailni açmışken kendi mailinden de cvp verir.
yani o kızın şirkete fotolarını göndermesi çok saçma
veya çocuğun kendi adresine gelmişse mailler cevabı şirket mailinden atması saçma
umarım anlatabildim
Canım eğer turkcell kullanıyor ise sitesinden bakabilrisn.eşin görmeden şifre yazıp 2222 gönder gelen şfreyle mesaj hareketlerine falan bakabilrisn.
tamam canım.
arkadaşlar nasıl oluyor bilen varsa yazabilir mi? konuşma detaylarını görebilmek için ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?