U
umrany
Ziyaretçi
- Konu Sahibi umrany
-
Ya ne gerek var ki... AL işte huzurlu mutlu yaşarken, ne kadar eşinize güvenmek istesenizde kafanızda bir acaba? oluştu... Ve hiçbir zaman tam olarak emin olamayacaksınız kafanızda cevap bulmmaış sorular var çünkü...
Yine eşini en iyi tanıyan sensin canım, biz burda anlatığın bir iki olayla yorum yapıyoruz... ama yinede yaşadığınız şüpheye gerginliğe üzüldüm...
buradan türcelle giriyorsun sanırım oradan yönlendirliyorsun sonra sana gelen şifreyi girip eşin kiminle konuştu kime mj çekti öğreniyorsun
ama canım tam anlamıyla emind eğilim dedimya denemekte fayda var.
yada türceli arayıp bilgi alabilirsin bu konuda
madem eşinin tl hep ortalarda bunu yapmak senin için zor olmaz
bence aldatıyordur. haftasonu bile evde telefonu hep ortalık yerde diyorsun. olsa olsa en fazla sanal alemde biriyle tanışmıştır onun fotoğrafları vardır falan. bazıları sanal alemde takıldıkları kızlarla muhabeeti masum olarak algılıyorlar. kendisine kesin dille söylemelisin bunların en ufağı bile evliliğimizi bitirir bu çocuk oyuncağı değil diye
yalnız mesaj olarak bilgi veriliyor telefona ona göre :))) incelediniz falan diye
ispat edemez benim baktığımı :)) zaten hemen bakmam üzerinden biraz vakit geçsin. inanmış gibi yapıcam şimdilik.
siteden şunu buldum:
Üyelik için SIFRE yazıp 2222'ye gönderin, cebinize gelen ücretsiz SüperŞifre'nizle hemen Online İşlemler'e girin.
sanırım burdan online girip bakılabiliyor. araştıracağım.
bu işin içinde bi iş var,eksik bişeyler var sanki CADIARZUstajyer çocuk söylemiş yanlışlıkla attım diye ama hiç inandırıcı değil eşin orda sıkıştırmıştır çocuğu zorla söylemiştir.ayrıca stajyer eşinin bilgisayarını kullandı tamam da kendi mail adresini açar insan demi ama işte yalan burda bu işin stajyerle alakası yok.sen eşinin telefon dökümlerini al ama eşine çaktırma.takipte ol.ayrıca orası işyeri nasıl laubalilik böyle :umursamaz:
Suçsuz olan kişi ne yapar ne eder o maili sana atıp ispatlar kendini aklamak için elinden geleni yapardı aksi davranışı çok şüphe uyandırıcı geldi bana ...
canım bence jakobi haklı bu sanal bişey gibi geliyo bana..Ooooo neler var bılıyosun 100 kontore ne fotograflarını yolluolar hatunlar...sen jakobının dedıgı gıbı yap.Bak benım esımde dıbımden bı an olsun ayrılmaz vbutun sıfrelerını bılırım bensız gıtmez bı yere keyıf almaz falan ama ben hep derım guvenmıyorum sana kımseye guvenmıyorum.soyle bılsın aksam gelınce bıde sana tavsıyem sen bu arada ona vıcdanda yaptır yanı yemegını hazırla onune koy bıtırınce haber ver toplım de sende gel beraber yıyelım dıyınce hayır ben suanda senden o maıl gelene kadar sadece vazıfemı yapıyorum sana afıyet olsun de sogukkanlılıkla gec otur tv ızle sakın aglama ama bak tut kendını tamammı?konusmak ıstıcektır sonrada ıkı gundur ustume cok gelıosun dıye uste cıkmaya calısıcaktır,sakin sakin cevaplar ver hep ben sartımı soyledım o maıl bana gelıcek ,sen dua et o stajer ve o kızla tanıstır benı demıyorum sana de ..
kız nerden biliyor ki iş yerinin mail adresini çok saçma ne cesaretle mail atabiliyor
Birde ortada gönderilen fotolar var...
Eğer o çocuğun sevgilisiyse neden departman mailine yollasınkii o maili..özel mailine yollar.
Umrany bak esının telefonunu ınceleme gulum adamın telefonuna nal gıbı mesaj gıder valla ınceledınız ayrıntı ıstedınız bunun ıcın 60 kurus faturanız fazla gelıcek falan gırme bunlara sımdı sen suanda kocanı aklamaya calsıma bakalım kendısı aklasın bı kendını ..hem belkı sanal bısey yanı tel ıle alakası yok hatunla arasında bısey olsa ve tel ıle ılgılı bı bag olsa safmı bu adamda telını ortada bıraksın ,hem zaten merak etme ole bı halt edıcek olsa ıkıncı hattı olması lazım,sende dıosunkı sımdı ıcınden ıkıncı hattı yoktur ne zaman arasam telı acık ,ozaman bence sen bu ısın sadece sanal bısey olduguna yada korkarak soluyorumkııııııııııı cunku benım esımdede sırket calısanları arası maıllesme var işyeri yakınlaşması olup olmadıgına dıkkat et.
Biliyorum kafan corba oldu kusura bakma
Umrany bak esının telefonunu ınceleme gulum adamın telefonuna nal gıbı mesaj gıder valla ınceledınız ayrıntı ıstedınız bunun ıcın 60 kurus faturanız fazla gelıcek falan gırme bunlara sımdı sen suanda kocanı aklamaya calsıma bakalım kendısı aklasın bı kendını ..hem belkı sanal bısey yanı tel ıle alakası yok hatunla arasında bısey olsa ve tel ıle ılgılı bı bag olsa safmı bu adamda telını ortada bıraksın ,hem zaten merak etme ole bı halt edıcek olsa ıkıncı hattı olması lazım,sende dıosunkı sımdı ıcınden ıkıncı hattı yoktur ne zaman arasam telı acık ,ozaman bence sen bu ısın sadece sanal bısey olduguna yada korkarak soluyorumkııııııııııı cunku benım esımdede sırket calısanları arası maıllesme var işyeri yakınlaşması olup olmadıgına dıkkat et.
Biliyorum kafan corba oldu kusura bakma
yanlış anlamayın ama eşiniz özel şifresini bildiğiniz için ve şirket mailine ulaşamadığınız için şirket mailini vermiş olabilir aklıma bu geldi maili sildiği için başka bir şey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?