Eşim beni aldatıyor olabilir mi...

canim sana karsi davranislarinda bir degisiklik varmi?
Mesela eskisinden daha ilgili, sakaci mi? Seni sasirtacak
hediyeler aliyormu?
Yada tam tersine sana karsi daha soguk tavirlarmi sergiliyor?
yoksa herzamanki gibimi davraniyor

sizin eşinizle dükkanlarınız aynı yerde sanırım eşiniz sizin gözünüzün önünde yapcak değil ya bu işi direk sorun bence niçin arıyorsuun diye siz yapsanız o size sormaz mı

Aynı yerde değil işlerimiz eşimle.

hediyeler aliyormu?

Şuan davranışlarında bi değişiklik yok canım,herşey herzamanki gibi,diyorum ya sadece aramalardan dolayı şüpeleniyorum,davranışları falan hep aynı.

hediyeler aliyormu?

Benim kadın doğumda kontrollerim vardı uzun zamandırda ihmal ediyordum gitmeyi,hatta benden habersiz gitmiş iki gün önce randevumu falan almış,canımın içi bak randevunuda aldım falan dedi.Ama niye arıyo olabilir diye benim aklımdan çıkmıyo,belkide abartıyorum,bilmiyorum.

konusma sürelerine de bi bakın bakalım
ne kdr mış
süre ve ne zaman aradıgına bakın

Evet konuşma sürelerine bakcam,ona hiç bakmadım.aklıma gelmedi hiç insan ne yapacağını şaşırıyo işte.

abartmıyosun bi kere deilki her gün diyosun güzelce sor rahatla.

Ciddi soruyorum,telefonumumu kontrol ettin hergün gibi sözler edip üste çıkmaya çalışırmı aceba diye düşünüyorum

Oyüzden diyorum neyapacağımı nasıl soracağımı şaşırdım diye.

Canim kontröl ettigini söyleme bence. Bu sefer killanir, niye beni kontröl ediyor diye.
Esinle birgün evde otururken, telefonu masadaysa al eline, onun yaninda aramalara bak.
Sonra sorarsin, bu kadini niye bu kadar aradin diye. Yani o an gördügünü zannetsin, anlatabildim mi.
Birde sakin bir halde, sakayla karisIk sor.
Mesajlasma var mi peki?

Ciddi soruyorum,telefonumumu kontrol ettin hergün gibi sözler edip üste çıkmaya çalışırmı aceba diye düşünüyorum

Olabilir bu. O yüzden esin yanindayken telefonuna bak ve öyle sor. Yeni gördügünü zannetsin.

önce bu kadın seni niye armış dersin sanki bikere aradığını görmüş gibi,eğerki eşin birkere aramasını gerektirecek bi cevap verirse ozaman her gün her günmü bunun için aradı ndersin sende.bu arada eşin okadını ismiylemi kaydetmiş nereden tanıdın numarayı?

valla cnm ben de kıllandım.. dükkanlar yan yana ne diye her gün aranıyor ki.. ama bi art niyet olsa sanki arama kayıtları silinir.. bence konuş sor ben olsam görür görmez sorardım aşkım bu kadın seni niye aradı ne konuştunuz diye.. belki de ortada hiç bişey yok boşuna şüpheleniyosun vardır belki bi açıklama

bir adam aldatıyosa o kadar rahat davranmaz. eve gelirken siler aramalarını iz bırakmaz. illaki mantıklı bi açıklaması vardır bence sorun ona güvendiğinizi belli ederek. tuhaf davranır paniklerse sorun vardır..

canım bir çok erkek artık işini biliyor,''seni aldatcak olsam bu kadar ulu orta yapmam dimi'' demek için silmiyorlar,aldattığı kişiyle eşini tanıştıranları bile gördüm ben hem bu sitede hem çevremde

mydecember sana katılıyorum bu da yeni bi taktik aslında.. aldatıyo olsam silmez miyim diye üste çıkmak için bi çeşit savunma.. gizlemek yerine ortada delil bırakarak ya ben salak mıyım o kadar öle bişi olsa silerim bilmem ne diyen çoook insan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…