sizin eşinizle dükkanlarınız aynı yerde sanırım eşiniz sizin gözünüzün önünde yapcak değil ya bu işi direk sorun bence niçin arıyorsuun diye siz yapsanız o size sormaz mı
canim sana karsi davranislarinda bir degisiklik varmi?
Mesela eskisinden daha ilgili, sakaci mi? Seni sasirtacak
hediyeler aliyormu?
Yada tam tersine sana karsi daha soguk tavirlarmi sergiliyor?
yoksa herzamanki gibimi davraniyor
canim sana karsi davranislarinda bir degisiklik varmi?
Mesela eskisinden daha ilgili, sakaci mi? Seni sasirtacak
hediyeler aliyormu?
Yada tam tersine sana karsi daha soguk tavirlarmi sergiliyor?
yoksa herzamanki gibimi davraniyor
konusma sürelerine de bi bakın bakalım
ne kdr mış
süre ve ne zaman aradıgına bakın
Benim kadın doğumda kontrollerim vardı uzun zamandırda ihmal ediyordum gitmeyi,hatta benden habersiz gitmiş iki gün önce randevumu falan almış,canımın içi bak randevunuda aldım falan dedi.Ama niye arıyo olabilir diye benim aklımdan çıkmıyo,belkide abartıyorum,bilmiyorum.
abartmıyosun bi kere deilki her gün diyosun güzelce sor rahatla.
abartmıyosun bi kere deilki her gün diyosun güzelce sor rahatla.
Hergün bakıp gördüğümü söyleyimmi peki,şaşırdım yeminki ya.
Ciddi soruyorum,telefonumumu kontrol ettin hergün gibi sözler edip üste çıkmaya çalışırmı aceba diye düşünüyorum
Ciddi soruyorum,telefonumumu kontrol ettin hergün gibi sözler edip üste çıkmaya çalışırmı aceba diye düşünüyorum
bir adam aldatıyosa o kadar rahat davranmaz. eve gelirken siler aramalarını iz bırakmaz. illaki mantıklı bi açıklaması vardır bence sorun ona güvendiğinizi belli ederek. tuhaf davranır paniklerse sorun vardır..
canım bir çok erkek artık işini biliyor,''seni aldatcak olsam bu kadar ulu orta yapmam dimi'' demek için silmiyorlar,aldattığı kişiyle eşini tanıştıranları bile gördüm ben hem bu sitede hem çevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?