Eşim beni aldatıyor olabilir mi...

canım bir çok erkek artık işini biliyor,''seni aldatcak olsam bu kadar ulu orta yapmam dimi'' demek için silmiyorlar,aldattığı kişiyle eşini tanıştıranları bile gördüm ben hem bu sitede hem çevremde

doru valla kaşarlaşmışsa olur oda sempatiksalakcinni

Aramaları silmemek, arkadaşlarında dediği gibi..ters mantık olabilir..aldatsam silmezmiyim filan diye..
Ama ikiside esnafmış bir alışveriş davası olabilir borç vs..Yada eşinin veya o kadıının bir ticari sorunu da olabilir..fikir almak istemiştir falan..
Bu iki alternatifi de iyi düşün..Sonra harekete geçersin..

peki bunu eşine sormayı denedinmi?
verecek bi cevabı vardır heralde!!!!

Kusura bakmayın arkadaşlar bugun biraz yoğun işyeri,malum sevgililer günü bayanlar bakım yaptırıyo,

Mesajlaşma yok canım ya,ben görmedim yani telefonunda hiç.

Öyle bir alışveriş olayının olacağını zannetmiyorum çünkü o tür şeyleri eşim hep paylaşır benimle.

İşle alakalı herşeyi anlatır konuşuruz birlikte hep,zaten karşı tarafın öyle bir problemide olsa şöyle bir sorunu varmış diye anlatan paylaşan bir insandır...

Artık arkadaşların dediği gibi yanında telefona bakıp o an görmüş gibi sorcam,yoksa içime dert olacak bu durum.

bütün mesajlara baktımda ne kadarda iyi niyetli düşünen bayanlar var.birincisi aynı işyerinde çalışmıyolar işle ilgili ortak bişeyleri olamaz.ikincisi kadın dulmuş.üçüncüsü bi kadını hergün aramasını gerektiren okadar önemli ne olabilirki.hiç bi arkadaşımız bunların üzerinde durmamış.bence bu işte konu sahibi arkadaşın şüphelendigi gibi bişey olabilir.olmamasını umuyorum tabikide ama yinede işi güzelce araştırmadan ve eşinle konuşmadan bişeylere karar verme derim.olaylar içinden çıkılmaz bi hal almasın.

bence eşinle konuşma hali ile inkar edicetir.hatta üste bile çıkar erkekleri çok iyi tanıyorum çünki kadının telefonunu al yada kadını takibe al nmesela aradığı saatlerde kadını uzaktan birine izlet kardeşin arkadaşın felan anladınmı casus gibi ama asla eşinle paylaşma valla seni suçlu çıkararı

suçlu çıkarmaya falan hakkı yok,eşin senin telefonunda her gün aranmış bi erkek numarası görse bu kadar süre sormadan sabredebilirmi sence.kavga cıkaracak deilsinya güzel bi uslubla sor bennce..

bence sormalısın canım ve sakın ama sakın bu işin peşini bırakma senin sorman demek kavga etmen anlamına gelmiyor bakalım sana ne diyecek hee okonuştunuz dediğinden anlattığından tatmin olmadın telefon takibine devam edersin öğle yemeklerinde vaktin olursa eşinin yanına gidebilirsin CADIARZU

bencede..

eşiniz size herşeyi anlatıyormuş, işle ilgili.. yan dükkanda ki bir kadınla hergün telefonda ne konuşulur? sizden gizli ne olabilir? bağlantılı bir işde değil..

açıkçası ben bile kıllandım.. söylemeden bir yolunu bulur takibe alırdım..

Bende öyle düşünüyorum arkadaşım,biraz daha gözlemlemek istiyorum.Çünkü eşimle konuştuğum takdirde mutlaka matıklı bir savunma yapıp beni suçlu çıkartacaktır ve artık arasa bile silecektir ve ben hiçbirşeyi anlamadan bu konu böylece kapanacaktır.

Kadınla bi samimiyetim yok ama karşılaşınca merhabamız var,dün eşim iş çıkışı dükkana beni almaya geldi,giderken yolumuzun üzeri onların işyeri,kadın hala dükkandaydı biz giderken,bende eşime bunu sevgilisi almaya gelmemiş bu ala niye burda gibisinden laf attım.

Eşimde sevgilisi yok olsa haberimiz olurdu(haberimiz derken ordaki esnaflardan bahsediyo)kimseden çekinmesi olmaz onun kimseyi umursamaz ama yok sevgilisi dedi.bende ciddi bi ilşki olmadan sonra neden getirsin canım oraya dedim ve konu kapandı.

Okadar zor bir durumki şaşırıp neyapacağını bilmededn kalmak,hiçbirşeyden emin olamadığım için.

bence şüpelenmekte haklısın,elin kadınını hergün arayacak ne varkii anlamadım
bu insanlardan herşey beklenir...eyvahedigeldismile

bu şüphe içinizi kemirir.. sorup öğrenmek en mantıklısı bence.

bence direk konuşun,yani kibar bir dille anlatabilirsiniz,merak ettim de falan diye karşılıklı konuşmak sakin kafayla,herşeyi çözer eminim....

eşiniz sürekli telefonda görüştüğüne göre, telefon kaydı yapan bir casus program alabilirisiniz..hergün telefonda ne konuştuklarını böylelikle öğrenmiş olursunuz..işinizde varmış.. almaktada zorlanmazsınız..

iş saatlerinde mi konuşuyorlar?

Evet iş saatlerinde konuşuyorlar, evdede telefonu hep açıktır ve ortada durur,bazen unutur telefonunu falan yani öyle telefonunu falan saklama olayı yoktur.

ama eşi masumsa ve bu programı öğrenirse bi şekilde aralarında feci bir güven problemi de oluşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…