canım bir çok erkek artık işini biliyor,''seni aldatcak olsam bu kadar ulu orta yapmam dimi'' demek için silmiyorlar,aldattığı kişiyle eşini tanıştıranları bile gördüm ben hem bu sitede hem çevremde
Yaklaşık 20 gündür bu şüpe içimden çıkmıyor.belkide sadece kuşku benimki ama aceba olabilirmi diyede kendi kendimi yiyip bitiriyorum.
Şüpelenmeme sebep olan şeyde eşimin telefonuna baktığımda hergün işyerinin ordaki bayanı aradığını görmem,üstelik bu bayanla eşimin işyerlerinin yan yana olması.yani yan yana olduğu halde telefonla arayıp konuşması garibime gitti ne konuşabilirki.birşey sormak istese yan tarafa geçip sorabilir mesela neden arasın yada hergün ne sorabilir.
Ne yapacağımı şaşırdım,yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Canim kontröl ettigini söyleme bence. Bu sefer killanir, niye beni kontröl ediyor diye.
Esinle birgün evde otururken, telefonu masadaysa al eline, onun yaninda aramalara bak.
Sonra sorarsin, bu kadini niye bu kadar aradin diye. Yani o an gördügünü zannetsin, anlatabildim mi.
Birde sakin bir halde, sakayla karisIk sor.
Mesajlasma var mi peki?
Aramaları silmemek, arkadaşlarında dediği gibi..ters mantık olabilir..aldatsam silmezmiyim filan diye..
Ama ikiside esnafmış bir alışveriş davası olabilir borç vs..Yada eşinin veya o kadıının bir ticari sorunu da olabilir..fikir almak istemiştir falan..
Bu iki alternatifi de iyi düşün..Sonra harekete geçersin..
bence eşinle konuşma hali ile inkar edicetir.hatta üste bile çıkar erkekleri çok iyi tanıyorum çünkikadının telefonunu al yada kadını takibe al nmesela aradığı saatlerde kadını uzaktan birine izlet kardeşin arkadaşın felan anladınmı casus gibi ama asla eşinle paylaşma valla seni suçlu çıkararı
bence eşinle konuşma hali ile inkar edicetir.hatta üste bile çıkar erkekleri çok iyi tanıyorum çünkikadının telefonunu al yada kadını takibe al nmesela aradığı saatlerde kadını uzaktan birine izlet kardeşin arkadaşın felan anladınmı casus gibi ama asla eşinle paylaşma valla seni suçlu çıkararı
Bende öyle düşünüyorum arkadaşım,biraz daha gözlemlemek istiyorum.Çünkü eşimle konuştuğum takdirde mutlaka matıklı bir savunma yapıp beni suçlu çıkartacaktır ve artık arasa bile silecektir ve ben hiçbirşeyi anlamadan bu konu böylece kapanacaktır.
Kadınla bi samimiyetim yok ama karşılaşınca merhabamız var,dün eşim iş çıkışı dükkana beni almaya geldi,giderken yolumuzun üzeri onların işyeri,kadın hala dükkandaydı biz giderken,bende eşime bunu sevgilisi almaya gelmemiş bu ala niye burda gibisinden laf attım.
Eşimde sevgilisi yok olsa haberimiz olurdu(haberimiz derken ordaki esnaflardan bahsediyo)kimseden çekinmesi olmaz onun kimseyi umursamaz ama yok sevgilisi dedi.bende ciddi bi ilşki olmadan sonra neden getirsin canım oraya dedim ve konu kapandı.
Okadar zor bir durumki şaşırıp neyapacağını bilmededn kalmak,hiçbirşeyden emin olamadığım için.
iş saatlerinde mi konuşuyorlar?
eşiniz sürekli telefonda görüştüğüne göre, telefon kaydı yapan bir casus program alabilirisiniz..hergün telefonda ne konuştuklarını böylelikle öğrenmiş olursunuz..işinizde varmış.. almaktada zorlanmazsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?